Top Model Haberleri

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 2024-07-26 15:00:38

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes eğri hatlı vücudunu beğeniler uğruna saklamayı reddediyor!

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes, insanların çevrimiçi fotoğraflarını kalıplara dayatmak istedğinive bundan bıktığını söylüyor. Model, yakın zamanda büyük bir noktayı kanıtlamak için yan yana iki fotoğrafını paylaştı. İlk fotoğrafa binlerce beğeni gelebileceğini ikinci fotoğrafa ise kötü yorumların yapılacağını gösterdi.

Kadin 2024-07-24 12:02:40

Lugano-Fenerbahçe maçının başında büyük hata! Top ağlara gitti, maçın spikeri bile şaşırdı...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, kalesinde sürpriz bir gol gördü. Mücadelenin henüz başında yapılan hata sonrası gelen gol spikeri bile şaşırttı.

Spor 2024-07-23 21:53:42

Sosyal medyada gündem oldu! Tavsiye üzerine yürüyüş yapıp su fiyatlarına böyle isyan etti: Kilometrede 3 lira yakıyorum... Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya?

Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yürüyüş yapan adamın su fiyatlarına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 1 litre suyun 15 TL olduğunu söyleyen adam, "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" dedi.

Trend 2024-07-22 09:46:14

'Kalın bacakları' konusunda acımasızca uyarılan Iskra Lawrence saklanmayı reddetti

Vücuduna olan güveniyle bilinen Iskra Lawrence isimli model sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yakın zamanda Instagram'da bir güvensizlikten bahseden kadın, 'kalın bacakları' konusunda acımasızca uyarılsa da saklanmayı reddetti.

Kadin 22-07-24 09:07

RAM modeli nasıl öğrenilir? RAM bilgisi öğrenme

Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarda RAM modeli ile kapasitesi gibi temel bilgiler birkaç pratik yöntemin uygulanması ile kolaylıkla öğrenilebilir. RAM bilgisi öğrenme adımlarını keşfetmek özellikle ikinci el cihaz satın alacak olan kişiler için önem arz eder. Yine kullandığı cihazın RAM donanım birimini yenilemesi gereken bir kişinin de bilgisayarın marka, model ve bellek bilgilerine hakim olması gerekir.

Haber 21-07-24 21:44

Bir dönem “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti! Kate Upton özel gecede dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton katıldığı gecede dikkatleri üzerine çekti. Eski formuna kavuşan güzel model tarzıyla tam not aldı.

Magazin 21-07-24 09:15

Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi nerede? Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

Tophane-i Amire, Osmanlı döneminde top dökümhane olarak işlev görmüştür. 15. yüzyılda yapılan bu tarihi yapı, günümüzde bir kültür merkezi olarak kullanılmaktadır. İlk olarak Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan bu bina, tarihi boyunca, askeri ve teknolojik değişiklikler nedeniyle çeşitli yangınlara ve onarımlara maruz kalmıştır. Bu yapının nasıl ziyaret edilebileceği merak edilmektedir. Peki, Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:54

Kıvrımlı model Demi Rose evinin bahçesine hiçbir şey giymeden uzandı! Tepki yağdı! 'Ne yapacağını şaşırdı'

Sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu kabul eden ve bunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla yine şaşırttı. Hiçbir şey giyinmeden uzanan Demi Rose bu kareleri ile tepki çekti.

Magazin 19-07-24 15:53

Arceo göz kamaştıran jantını tanıttı: Berlin!

Arıcıoğlu Otomotiv, Türk otomotiv sektörüne damgasını vuran jant markası Arceo ile yeni hikayeler yazmaya devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da otomobil tutkunlarının dikkatini çeken jant modelleri tasarlayan Arceo, yakın zaman içinde Exclusive koleksiyonuna yeni bir model kazandırdı. Bu model de serinin diğer modelleri gibi bir Avrupa şehrinin ismini taşıyor: Berlin.

Trend 17-07-24 14:21

Türkiye'de tatil yapmak için gelen gurbetçi 200 Euro (7200 TL) bozdurdu! Bir top para verdiler dedi... Günün sonunu bile getiremedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Türkiye'ye tatil yapmak için gelen gurbetçi bir aile 200 Euro bozdurdu ve ellerindeki 7.200 liranın 1 hafta boyunca yeteceğini düşündüğünü dile getirdi. Ancak işler hiç hesapladığı gibi gitmedi ve aile 200 Euro ile bir günü bile tamamlayamadı.

Trend 16-07-24 08:36

Meclis'e sunuldu: Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geliyor! Yüzde 80'den 30'a düşecek ama...

TBMM Başkanlığına sunulan kanun teklifi ile şarj edilebilir hibrit (Plug-in Hybrid) otomobillere ÖTV indirimi geliyor. Yeni teklife göre şarj edilebilir hibrit otomobillere özel ÖTV oranları da belli oldu. Yüzde 80’den yüzde 30’a inecek! Ancak bu kapsama giren bir tek model var. İşte detaylar…

Finans 15-07-24 09:09

Adana sıcağı yine yaptı yapacağını! Dahiyane yöntem: Serinlemek için eski araçlara bunu yaptılar

Adana, her sene olduğu gibi bu sene de sıcaktan bunalan vatandaşları serinlemek için yeni yöntemler bulmaya zorluyor. Bunlardan en sonuncusu ise bir tamircinin eski model ve kliması olmayan araçlara ev tipi klima takmaya başlamasıyla gündemde. Sıcak havalar nedeniyle klima montaj işlemlerinde ise yoğunluk yaşanıyor.

Finans 13-07-24 10:16

31 Ağustos dönüm noktası olacak! İkinci el araba ve sıfır otomobil açıklaması: 8 farklı model…

Sıfır otomobiller için kararlar peş peşe açıklanmıştı. Özellikle araç fiyatlarını önemli ölçüde etkilemesi beklenen GSR düzenlemesine ilişkin karar ulusal tip onaylı araçlar için 31 Ağustos’a ertelendi. Sıfır otomobil kampanyaları Temmuz 2024 itibarıyla devam ederken sektör temsilcilerinden dikkat çeken açıklamalar geldi. Otomobil almak isteyenler dikkat! 8 model detayı…

Finans 13-07-24 09:58

Kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Bu kadarı da fazla...'

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Demi Rose son olarak yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekmiş ve renkli saçları ile takipçilerinden tam not almayı başarmıştı. Kıvrımlı model şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü modele 'bu kadarı da fazla' yorumları yapıldı.

Magazin 11-07-24 09:48

Kanye West'i ifşa etti! 'Evliyken uygunsuz mesajlar gönderdi' iddiası

Model Mikaela Lafuente, 47 yaşındaki Kanye West'i, eşi Bianca Censori ile evliyken kendisine Instagram'dan 'uygunsuz' DM'ler göndererek 'takılmayı ve yeni albümünü dinlemeyi' istemekle suçluyor.

Magazin 09-07-24 08:26

Kristina Pimenova: Dünyadaki en güzel kız çocuğu olarak tanınıyordu! Onu bir de şimdi görün

Rus model Kristina Pimenova, 4 yaşındayken "Dünyadaki en güzel kız çocuk" olarak ünlenmişti. Şimdilerde 18 yaşında olan Kristina Pimenova güzelliğiyle takipçilerini mest ediyor.

Magazin 08-07-24 06:48

Acun Ilıcalı konuştu! ''Bu çocukların performansı üzerinden bel altı vurma olaylarına hayretle seyrediyorum

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Hem gururlandık hem de üzüldük. Çocuklarımız bugün müthiş bir performans sergilediler. O kadar yürekten ve kalpten oynadılar ki çok üzgünüm çünkü bence bu sefer yarı finali hak eden bizdik. Bugün top Hollanda’yı sevdi diyebilirim. En azından uzatmalar yüzde 100 hakkımızdı ama olmadı" dedi.

Spor 07-07-24 10:48

Ibiza'nın deniz kızı! Demi Rose yine adından söz ettirdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen kıvrımlı model Demi Rose ne yapsa olay oluyor. Gerek itirafları gerek paylaşımlarıyla adından söz ettiren Rose Ibiza tatilinden paylaşım yaptı.

Magazin 03-07-24 09:09

Heidi Klum kural tanımıyor! Sosyal medya pozu gündemde

Yıllara meydan okuyan model ve America's Got Talent jürisi Heidi Klum sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Model yine Instagram kurallarını hiçe saydı.

Magazin 30-06-24 10:59

Çekya maçı öncesi Montella ve Arda'nın konuştuğu sırada ilginç an! Top kafasına gelince...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçı öncesi Arda Güler ve Montella'nın konuştuğu sırada ilginç bir olay yaşandı.

Spor 26-06-24 21:57

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham Yunanistan tatilinden peş peşe paylaştı! Bikini üstü küçük geldi

Büyük beden modelliği yapan ve daha önce dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa Yunanistan tatilinden peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin küçük bikinisi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 26-06-24 15:27

Heidi Klum'un kızı Leni sosyal medyayı salladı! Yaz pozları geldi

Alman model Heidi Klum ile Flavio Briatore'nin annesinin izinden giderek manken olan kızı Leni Klum tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-06-24 15:24

Bir döneme damga vuran Kate Upton podyumda! Yıllara meydan okuyor

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen model uzun zaman sonra Vogue için podyuma çıktı ve vücudunu sergiledi.

Magazin 24-06-24 08:54

Heidi Klum acıya dayanamadı! Gömleğinin düğmelerini açınca sunucu şaştı kaldı

Sean Evans'ın sunuculuğunu yaptığı 'Hot Ones' programına model Heidi Klum konuk oldu. Klum baharatlı kanatlardan serinlemek için gömleğini çıkarınca sunucu neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 23-06-24 15:48

Cami tuvaletindeki sabunluğu çalıp son model arabasıyla kaçtı! Görüntüleri izleyince şoke oldular

Amasya’nın Suluova ilçesinde caminin tuvaletine giren bir şahıs sabunluğu çaldı. Yıkadığı sabunluğu beline sokup son model otomobille uzaklaşan şahsın pes dedirten o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Mahalle muhtarı görüntüleri şaşkınlıkla izlediklerini belirtirken cami cemaatinden bir vatandaş ise "Diyecek bir şey bulamıyorum. Biz ne hale geldik böyle" ifadelerini kullandı.

Haber 23-06-24 13:22

Milli Takımdan tarihe geçecek hata! Portekiz bile beklemediği o anda Samet Akaydin topu kendi kalesine gönderdi...

Portekiz karşısında inanılması güç bir hata yapan milli takımda moraller bir hayli bozuldu. Samet Akaydin ile Altay Bayındır arasındaki anlaşmazlık sonrası top ağlarımıza gitti.

Spor 22-06-24 19:45

Büyük beden model Ashley Graham ilginç elbisesi ile pozu sosyal medyayı salladı! Elbiseye anlam veremedim

Büyük beden modelliği yapan Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü model bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Siyah renkli ilginç elbisesi ile poz veren modele sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-06-24 11:30

Sosyal medyada bir akım başlatmıştı! Alla Bruletova bu kez Türk polis aracını paylaştı

Sosyal medyada araç tanıtım videolarıyla adından söz ettiren ünlü model Alla Bruletova'nın son yaptığı paylaşım gündem oldu. İstanbul'da lüks bir polis aracıyla paylaşım yapan Bruletova "Bütün gün bana eşlik ettiği için Türk polisine çok teşekkür ederim" dedi.

Kulis 19-06-24 19:43

Multi split klima nedir, nasıl çalışır? Multi split klima özellikleri

Yaz aylarında bunaltıcı sıcaklar kendini göstermeye başladığında klima gibi soğutucu etkiye sahip iklimlendirme cihazları kullanılmaktadır. Klimalar kullanılan ortama göre farklı çeşitlere ve modellere sahiptir. Bu klima model ve çeşitlerinden biri multi split denilen klimalardır. Peki, multi split klima nedir, nasıl çalışır ve özellikleri nelerdir?

Haber 17-06-24 18:49

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner, Mayorka tatilinden paylaştı! Başındaki ne alaka

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü model bu kez Instagram'da paylaştığı son pozlarıyla gündeme geldi. Mayorka'ya tatile giden ünlü ismin siyah bikinisiyle verdiği pozlara yorum yağdı.

Magazin 16-06-24 14:38

Borussia Dortmund Nuri Şahin'i resmen açıkladı! O görüntüleri sosyal medyada gündem oldu... Top toplayıcılıktan, teknik direktörlüğe...

Alman ligi Bundesliga'nın Borussia Dortmund takımında kuvvetli bir şekilde esen değişim rüzgarlarında yeni teknik direktör arayışına girilmişti. Sarı-siyahlı ekip Alman çalıştırıcı Edin Terzic ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük için Borussia Dortmund altyapısından yetişen Nuri Şahin ile anlaştı. Alman ekibi Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü nostaljik bir paylaşımla kamuoyuna duyurdu.

Spor 15-06-24 14:46

Vans ayakkabılar nasıl temizlenir?

Vans ayakkabılarınızı uzun ömürlü ve şık tutmanın sırrı doğru temizlik yöntemlerinde yatıyor. Her model için uygun bakımı yapmak, hem görünümlerini korumak hem de dayanıklılıklarını artırmak açısından oldukça önemli. Farklı malzemeler için özel bakım ürünlerden yararlanarak uzun süreli olmalarını sağlayabilirsiniz. Ayakkabılarınızı düzenli olarak temizleyerek yıpranmalarını önleyebilir ve ayakkabılarınızı uzun süre ilk günkü gibi koruyabilirsiniz. Detaylar için içeriğimize göz atmayı unutmayın!

Haber 15-06-24 13:20

Kıvrımlı model Demi Rose kırmızı elbisesi ile sosyal medyayı salladı! Her yerinde dekolte var

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla adından söz ettiren Demi Rose bu kez son paylaşımıyla gündeme gelmeyi başardı. Ünlü isim bu sefer uzun kırmızı dekolteli elbisesi ile adından söz ettirdi. Sosyal medyada hayranları tarafından ünlü isme yorum yağdı.

Magazin 14-06-24 12:32

Yapay zeka, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın şampiyonu tahmin etti! A Milli Takım için dikkat çeken yorum

Dört yılda bir düzenlenen, Avrupa'nın uluslararası en üst düzey turnuvasında heyecanında ilk düdük çalıyor. A Milli Takıımımız'ın da mücadele edeceği dev organizasyon öncesi ünlü yapay zeka model Chat GPT'ye turnuvaya dair tahminlerini sorduk. İşte detaylar...

Spor 13-06-24 19:49

Alaçatı'da iki külah dondurmaya ödediği fiyat dudak uçuklattı! Fakir fukara ne yapsın?

TikTok'ta 'cdburak35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi Alaçatı'da satın aldığı dondurmanın ücretiyle görenleri şaşkına çevirdi. Arkadaşıyla birlikte toplam 5 top dondurma alan genç adam 1050 TL ücreti duyunca kulaklarına inanamadı. Dondurmasını kameraya gösterdiği sırada Burak, "Fakir fukara ne yapsın?" ifadelerini kullandı.

Trend 12-06-24 07:53

7000 dolarlık ek vergiye 700 bin TL zam! 8 Temmuz trafiği: Kapora verseniz bile fazla para ödeyebilirsiniz

Çin’den ithal araçlara getirilen yüzde 40’lık ek verginin otomobil piyasasına etkisini sektör temsilcileri açıkladı. En düşük model sıfır otomobile 300, en yüksek modele ise 700 bin TL zam geleceği konuşuluyor. 8 Temmuz’da uygulamaya girecek karar öncesi zamlara yakalanmak istemeyenler bayilere akın etti ama bu kez da araç bulamadı. Kapora verenlerin teslim süreci 8 Temmuz sonrasına sarkarsa, onları daha büyük bir sürpriz bekliyor.

Finans 11-06-24 07:46

Dünya'da Fenerbahçe'yi bilmeyen kalmayacak! Sarı-Lacivertliler'in yeni reklam yüzü çok konuşulacak

Dünyaca ünlü teknik adam Mourinho ile anlaşmasıyla dikkatleri çeken Fenerbahçe için şimdi de ünlü bir model ile takımın reklam yüzü olması konusunda anlaştığı iddia edildi.

Spor 06-06-24 07:52

EURO 2024'ün teknoloji harikası topu Fussballliebe

Adidas'ın yeni teknolojisi Fussballliebe, EURO 2024'te hakemlerin en büyük yardımcısı olacak. Almanya'da düzenlenecek turnuvada kullanılacak bu eşsiz top hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde.

Spor 03-06-24 13:48

Demi Rose bu sefer saç rengiyle mest etti! Görenler hayran kaldı

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen kıvrımlı model Demi Rose yeni saç rengiyle hayranlarını mest etti. Kıvrımlı model rengarenk saçlarıyla büyük beğeni topladı.

Magazin 31-05-24 13:59

Refah'ta, Gazze'de çocuklar ölürken; ABD'li Nikki İsrail'de top mermisine yazdı: Bitirin onları

Tüm dünya Refah'taki İsrail katliamına karşı ayağa kalkarken; ABD'de 2024 başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı olan Nikki Haley, İsrail'in kuzeyine yaptığı ziyarette top mermisinin üzerine "Bitirin onları" yazdı. İsrail'in eski BM Temsilcisi Danny Danon, o anın görüntüsünü paylaştı.

Haber 29-05-24 07:09

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'dan beden pozitifliği paylaşımı: 'Vücutlarımız mükemmel değil'

Ariella Nyssa, vücuduyla ilgili pozitif paylaşımları sayesinde Instagram'da büyük bir takipçi topladı. Genç model, tüm vücutların güzel olduğunu göstermek amacıyla 700 bini aşkın takipçiye sahip hesabından paylaşım yaptı.

Kadin 27-05-24 09:59

Yeni iPad'lerden hangisi daha iyi? M4 iPad Pro ve M2 iPad Air'in tüm özellikleri

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip edenler buraya! Apple'ın en yeni tablet modelleri olan M4 çipli iPad Pro ve M2 çipli iPad Air, güçlü performansları ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, bu iki model arasındaki farklar neler? Hangisi sizin için daha uygun? Tüm bunların cevabını bulmanız için içeriğimizde, M4 iPad Pro ve M2 iPad Air'in tüm özelliklerini detaylı bir şekilde karşılaştırıyoruz. İşte, yeni bir iPad almayı düşünenler için kapsamlı bir rehber!

Haber 25-05-24 19:10

Ünlü model Bella Hadid'den sessiz Filistin eylemi! Kefiye elbisesi ile dikkat çekti

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali devam ediyor. Ünlü isimlerin akın ettiği festivalde bu sefer sessiz Filistin eylemi dikkat çekti. Bella Hadid, kefiye elbisesiyle Filistin'e destek verdi...

Magazin 25-05-24 12:57

Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Ünlü modelle Cannes'a katıldı: Arzu Hanım gördüğümde...

Son günlerde magazin gündeminden Cannes Film Festivali düşmüyor. Bu kez dikkat çeken isim Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim Sabancı oldu. Sabancı, Cannes'a ünlü model Carmella Rose ile katıldı. İkiliyi gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Magazin 24-05-24 12:35

Esra Balamir tatil fiyatlarına isyan etti: Zıkkımın kökü yazar gönderirdim!

Güzel sunucu ve model Esra Balamir, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, bu kez ise tatil fiyatlarına isyan etti.

Magazin 24-05-24 10:17

Cannes 2024'teki tüm fotoğrafları unutturdu! Neden çıplak fotoğraf? eleştirisi yağdı

Cannes Film Festivali bu yıl Türkiye'de de çok gündemde. Özellikle Türk oyuncuların giydiği kıyafetler ülkemizde çıplaklık eleştirilerine sebep olurken ünlü model öyle bir poz verdi ki dünya magazine bomba gibi düştü.

Magazin 22-05-24 14:19

Dünyanın en güzel kız çocuğuydu... Cannes'da görenler inanamadı! Thylane Blondeau değişimiyle gündem oldu

Henüz 4 yaşındayken ünlenen ve çocuk yaşlarında "Dünyanın En Güzel Kızı" unvanına sahip olan Fransız model Thylane Lena-Rose Blondeau şimdilerde 23 yaşında kocaman bir genç kız. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü isim bu defa Cannes pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü model kırmızı halıdaki pozlarıyla beğeni topladı.

Kulis 22-05-24 11:02

Yılmaz Erdoğan ile dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti... Neden konuşmadığını anlattı: Sizin kızınıza da...

Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansu Taşkın konu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İlişkinin iki günlük gösterilmesine tepki gösteren model, “Hiçbir zaman o tarz bir insan olmadım. Benim de ailem var. Herkes kendine gelsin ve haddini bilsin” ifadelerini kullandı.

Magazin 21-05-24 16:18