Umut Bozok Haberleri

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 19-01-2024 11:07

Trabzonspor'un yıldızı Umut Bozok'tan Fenerbahçe maçı açıklaması!

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bozok, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe ile oynanacak maç için konuşan Umut Bozok, sarı-lacivertlileri deplasmanda yenip taraftarlara bu galibiyeti hediye edeceklerini ifade etti.

Spor 12-05-2023 11:42

Trabzonspor'un Kayserispor deplasmanı hikayesi

Galibiyet golünü atan Umut Bozok: "3 puan aldık, çok mutluyuz. Maxi'ye çok teşekkür ederim, çok güzel bir asist yaptı bana. İnşallah haftaya ben de ona bir asist yaparım" -Maxi Gomez: "Evet ben belki asist yaptım ama takım halinde harika iş çıkardık"

Yurthaber 03-10-2022 16:28

Trabzonspor'un golcüsü Umut Bozok, kaldığı yerden devam ediyor

Geçen sezon Kasımpaşa formasıyla gol kralı (20) olan Umut Bozok, bordo-mavili takımda fazla süre alamamasına karşın skor üretmeye başladı - Umut, ligde 2 sezonda 42 maçta forma giyerken 22 gol atmayı başardı

Yurthaber 03-10-2022 11:12

Umut Bozok taraftarlar için piyano çaldı

Umut Bozok taraftarlar için piyano çaldı

Yurthaber 16-09-2022 20:48

Trabzonspor, Umut Bozok ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Bordo-mavili kulüp, futbolcuya 3 sezon için 94 milyon 500 bin lira garanti ücret ödeyecek

Yurthaber 16-09-2022 14:23

Trabzonspor'dan KAP şov! Peş peşe açıklamalar geldi...

Trabzonspor kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı ve Umut Bozok'un maliyetini açıkladı. Bunun yanında Teknik Direktör Abdullah Avcı ile de 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. İşte tüm açıklamaların detayları...

Spor 16-09-2022 14:01

Umut Bozok: ''Abdullah hoca için her şeyimi veririm''

Trabzonspor'un yeni transferi Umut Bozok, Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Umut Bozok, "45 dakika oynadım. Elimden geleni yaptım. Perşembe günü çok önemli bir maçımız var. Transfer döneminde Abdullah Hoca ile çok fazla konuştuk. Hoca için sahada her şeyimi veririm." ifadelerini kullandı.

Spor 02-09-2022 23:40

Trabzonspor, Umut Bozok transferini duyurdu

Trabzonspor, Umut Bozok transferini duyurdu

Yurthaber 01-09-2022 19:36

Trabzonspor, Umut Bozok transferini açıkladı! Geçen sezon gol kralı olmuştu...

Trabzonspor, Umut Bozok'u kadrosuna kattığını açıkladı. Bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği golcü oyuncuyu bordo-mavililer kaptı. Bu transfer için 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Ayrıca Umut Bozok için sonraki satıştan yüzde 10 pay maddesi de yer alıyor.

Spor 01-09-2022 17:07

Trabzonspor'un transfer görüşmesi yaptığı Umut Bozok, Trabzon'a geldi

Umut Bozok: "Geçen sene ligi gol kralı olarak bitirdim, inşallah bu sezon da şampiyon olarak bitireceğiz"

Yurthaber 31-08-2022 16:34

Son dakika: Transfer bitti! Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Umut Bozok, Trabzonspor ile anlaştı...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla gol krallığına ulaşan Umut Bozok'un geleceği, futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Adı son dönemde Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile anılan yıldız golcünün son durumu belli oldu. 2021/22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, Umut Bozok ile anlaşmaya vardı. Umut Bozok'un menajeri de imza için Türkiye'ye geleceğini açıklamıştı.

Spor 27-08-2022 12:46

Galatasaray'ın istediği Umut Bozok Trabzonspor'a imzayı atıyor!

Bir dönem Galatasaray'ın ilgilendiği Umut Bozok Trabzonspor'a imzayı atmak üzere olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz sezonun gol kralına 1 milyon Euro maaş teklif eden bordo-mavililer yıldız oyuncuyla anlaşmanın yolunu arıyor.

Spor 21-08-2022 11:30

Transferde düğüm çözüldü! Trabzonspor, Umut Bozok'a imzayı attırıyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezona da iki maçta iki galibiyetle başlayan Trabzonspor'da santrfor transferi için çalışmalar uzun süredir devam ediyordu. Bordo - mavililer, geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren ve gol krallığı yaşayan Umut Bozok'un transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor 19-08-2022 11:02

Geçtiğimiz sezonun gol kralı Umut Bozok, şampiyona gidiyor!

Transfer çalışmalarında gaza basan Trabzonspor'da Umut Bozok transferi için harekete geçildi. Geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'un Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Spor 02-08-2022 08:53

Son dakika haberleri! Umut Bozok ile Galatasaray aşkı kördüğüme döndü! Ezeli rakip araya girip işi bitiriyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı belirtilen Kasımpaşa'nın eski golcüsü Umut Bozok'tan flaş bir paylaşım gelmişti. Galatasaray hakkındaki iddiaları cevaplayan yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir gelişme yaşandı.

Spor 28-07-2022 15:36

Umut Bozok transferi her an açıklanabilir! Galatasaray işi bitirmek üzere

Geçtiğimiz sezonun gol kralı Umut Bozok'un Türkiye'ye geri döneceği öğrenildi. Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren ve Fransa 1. Lig takımlarından, Lorient'e geri dönen yıldız oyuncunun Galatasaray'a dönüp kariyerine burada devam edeceği iddia edildi.

Spor 26-07-2022 14:43

Son dakika: Alo ben Arda Abin! Galatasaray Umut Bozok transferini Emre Belözoğlu formülüyle bitirdi...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira transferlerinin ardından gözler santrfor hamlesine çevrilmişti. Sarı - kırmızılılar, geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Lorient'te bulunan Umut Bozok'u gündemine almıştı. Oyuncuyla görüşen Galatasaray için transferi, sözleşmesi sona eren Arda Turan bitirdi. Turan, Emre Belözoğlu formülüyle Bozok'u sarı - kırmızılı takıma gelmeye ikna etti.

Spor 09-07-2022 09:06

Süper Lig'in gol kralını Galatasaray kaptı! Umut Bozok ile anlaşma tamamlanmak üzere...

Sarı kırmızılılar transfer bombalarını üst üste patlatıyor... Önce Sergio Oliveira transferini bitiren Cimbom'da sıra geçtiğimiz sezonun gol kralı Umut Bozok'a geldi. Erden Timur transferi bitirmek için Fransa'da... Geçtiğimiz sezon 20 gol atarak Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselmişti.

Spor 08-07-2022 08:15

Galatasaray'ın anlaştığı Umut Bozok kimdir? Umut Bozok nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray'da Umut Bozok ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın, yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandığı söyleniyor. Flaş gelişmenin ardından futbolseverler internette araştırma yapmaya başladı. Peki Galatasaray'ın anlaştığı Umut Bozok kimdir? Umut Bozok nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde...

Spor 07-07-2022 13:06

Son dakika: Umut Bozok'un yeni takımı belli oldu! Transfer yarışının kazananı Trabzonspor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nda bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, gelecek sezona daha iddialı bir kadro ile girmek için çalışmalarını hızlandırdı. Bugün 4 transferi birden açıklayan Fırtına; taraftarlarını heyecanlandırırken, bombaları patlatmaya hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Bordo - mavililer, Süper Lig'in gol kralı Umut Bozok'un kulübüyle prensipte anlaştı.

Spor 16-06-2022 16:27

Son dakika: Galatasaray'da Dursun Özbek'in 'nokta transferleri' belli oldu! İşte o isimler...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da Burak Elmas ile yönetimi, idari yönden ibra edilmemiş ve sarı - kırmızılı camia seçime gitme kararı almıştı. 11 Haziran'da yapılan seçimde rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu mağlup eden Dursun Özbek, ikinci kez Galatasaray Başkanlığı'na seçilmişti. "Nokta atışı transferler yapacağız" açıklamasını yapan Özbek'in sözleri sonrasında taraftarlar hangi isimlerin geleceğini merak ediyordu. Dursun Özbek'in bahsettiği isimler belli oldu...

Spor 13-06-2022 14:05

Umut Bozok Galatasaray iddialarına son noktayı koydu! Taraftarı heyecan sarmış durumda...

Kasımpaşa forması altında sezonu gol krallığı olarak tamamlayan Umut Bozok, önemli açıklamalarda bulundu. Adı sık sık Galatasaray ile anılan ve sosyal medyada çıkan haberlere göre sarı-kırmızılı ekiple anlaştığı iddia edilen golcü oyuncu flaş ifadeler kullandı. Galatasaray konusuna da netlik getiren Umut Bozok'un hangi takımda forma giyeceği merak konusu oldu.

Spor 07-06-2022 17:02

Burak Elmas'tan giderayak 2 transfer! Hem de birisi gol kralı...

Domenec Torrent'in bilgisi dâhilinde iki oyuncuyla yapılan görüşmelerde Galatasaray yönetimi bir hayli yol almıştı. Elmas, gelinen noktayla ilgili detaylı bir rapor bırakacak. Giderayak iki transfer yaparak takımı güçlendirmek isteyen Burak Elmas, bu transferleri bitirmek için gün sayıyor.

Spor 03-06-2022 09:27

Galatasaray gol kralını kaptı! Kasımpaşa'nın yıldızı Umut Bozok ile anlaşma sağlandı

Son dakika haberleri: Kasımpaşa'da bu sezon ligi gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'un Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi. Galatasaray başta olmak üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündeminde olan başarılı golcünün transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, Umut Bozok ile anlaşma sağlarken Kasımpaşa ile görüşmeler seçim sonrası başlayacak. İşte transferin detayları…

Spor 30-05-2022 17:39

A Milli Takım’da Umut Bozok kadrodan çıkarıldı

Umut Bozok, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım’ın, UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı.

Spor 27-05-2022 16:48

Son dakika: Umut Bozok, Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'e 'Evet' dedi!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkan Burak Elmas ile yönetimi yıllık kongre toplantısında idari yönden ibra edilmemiş ve sarı - kırmızılı camia, tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı almıştı. Başkan adayları da bu sezon Süper Lig'de gol krallığına ulaşan Umut Bozok ile ön protokol imzaladı. İşte detaylar...

Spor 24-05-2022 14:17

Süper Lig’in kralı Umut Bozok!

Umut Bozok, Süper Lig’i 20 golle tamamlayarak 2021-2022 sezonunu gol kralı oldu. Bozok, Süper Lig’de 2012-2013 sezonunda Burak Yılmaz’ın elde ettiği krallıktan sonra bu unvanı elde eden ilk Türk futbolcu oldu.

Spor 23-05-2022 13:48

Son dakika: Kasımpaşa, Altay'ı 4 golle yıktı! Karşılaşmada tarihe geçen anlar yaşandı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 38. hafta karşılaşmasında Altay deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, müsabakadan 4-2'lik üstünlükle ayrıldı ve sezonu galibiyetle tamamladı. Kasımpaşa'nın santrforu Umut Bozok ise attığı 2 golle yıldızlaştı. Altay'ın kaptanı İbrahim Öztürk ise tarihe geçti...

Spor 21-05-2022 17:54

Süper Lig'de yılın enleri belli oluyor! Trabzonspor zirveyi kaptırdı...

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılırken ligin en iyi oyuncuları da belli olmaya başladı. Süper Lig'de gol yollarına en çok katkı yapan isimlerde zirve değişti. Trabzonspor'da Nwakaeme istatistik olarak zirveyi Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'a kaptırdı. İşte tüm liste...

Spor 20-04-2022 20:43

Andreas Cornelius'un büyük heyecanı!

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Andreas Cornelius, ülkesi Danimarka’dan sonra Türkiye’de adeta kendini buldu. Fransa, İngiltere ve İtalya maceralarında aradığını bulamayan Cornelius, Trabzonspor formasıyla önemli bir çıkış yakalarken gol krallığı iddiasını da sürdürüyor.

Spor 13-04-2022 11:36

Beşiktaş ve Galatasaray yine karşı karşıya! Süper Lig'in golcüsü Umut Bozok için kapışıyorlar...

Galatasaray ve Beşiktaş yine bir transferde karşı karşıya geldi. Golcü oyuncu transferi için iki takımda oyuncu ararken yine aynı isme talip oldular. Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Umut Bozok için temas kuran Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'da araya girerek Umut Bozok'u kadrosuna katmak istediğini bildirdi.

Spor 23-03-2022 10:20

Son dakika: Galatasaray'da çöküş sürüyor! Kasımpaşa'ya mağlup olan Sarı-Kırmızılarda yönetim istifaya davet edildi

Son dakika Galatasaray haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Domenec Torrent yönetiminde İstanbul'da ilk maçına çıkan Galatasaray'da maça ilgi çok azdı. Karşılaşma başından sonuna kadar yönetime tepki gösteren Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük protestoda bulundu. Kasımpaşa da maçı kazanarak küme düşme hattından kaçmak istiyordu. Karşılaşma Kasımpaşa'nın 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Spor 20-01-2022 21:58

Umut Bozok atıyor, Kasımpaşa kazanıyor! İkinci yarıya 3 puanla başladılar

Spor Toto Süper Lig'in 20 .haftası gollü maçlara sahne olmaya devam ediyor. Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği Hatayspor'u rahat geçti. Kasımpaşa 3-1 kazandığı maçla ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı.

Spor 08-01-2022 18:03