X Platformu Haberleri

TikTok yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan açıklama geldi! X'e (Twitter) Ya geleceksiniz ya geleceksiniz çıkışı

"TikTok yasaklanacak mı?" sorusu zaman zaman gündeme gelirken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yayman, komisyonun seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantısındaki konuşmada "Kimse dokunulmaz değil. Bu işin sonu burada da yasaklamaya gidiyor" dedi. Sosyal medya platformu X'e de (Twitter) tepki gösteren Yayman, "Twitter'a sesleniyorum ya geleceksiniz ya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-09 14:41:38

İsrail'in saldırıları Ankara'da protesto edildi

Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde "Refah'ta Katliama Hayır" sloganıyla İsrail'i protesto etti.

Yurthaber 2024-05-07 07:48:59

Şantaj ve cinsel istismar suçu işliyorlardı! İletişim Başkanlığı duyurdu: Adnan Oktar örgütüne ait hesaplar kapatıldı

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Adnan Oktar soruşturması kapsamında 300'e yakın X hesabı hakkında işlem yapıldığını açıkladı. Bu işlemler sonucunda hesapların, örgüt propagandası yaptığı şantaj ve cinsel istismar suçlarını işledikleri tespit edildi.

Haber 2024-05-06 13:53:05

Görenler gözlerine inanamadı! Maçtan 1 saat önce Galatasaray Sivasspor karşılaşmasının skorunu paylaştı... Nokta atışı bildi!

Galatasaray kritik mücadelede sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederken, karşılaşmanın skorunu 1 saat öncesinden bilen bir X kullanıcısı maçın ardından gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-06 08:31:38

Netanyahu'yu 'tutuklanma' korkusu sardı! Dünya liderlerine çağrı yaptı: Bunu durdurmak için tüm nüfuzlarınızı kullanın

İsrailli yetkililer hakkında "Gazze Şeridi'nde savaş ve insanlık suçları işledikleri" suçlamasıyla yakında tutuklama emri çıkarılabileceği beklentilerinin arttığı İsrail'de Netanyahu, sosyal medya platformu X üzerinden konuşmasını yayınladı. Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden tutuklama emri çıkması olasılığına işaret eden Netanyahu, "özgür dünyanın liderlerine bu tehlikeli adımı durdurmak için tüm nüfuzlarını kullanmaları" çağrısında bulundu.

Haber 30-04-24 22:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı Kürecik mesajı! 'Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye izin vermez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. "Hamas'a terör örgütü iftirası atanlardan olamayız" diyen Erdoğan, "İsrail ile ticari ilişkileri kestik, kesiyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "Kürecik'teki radar merkezinin, ülkemizin ve ittifakımızın güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi, bağı, irtibatı yoktur ve olamaz. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye zaten izin vermez, vermemiştir" dedi.

Haber 26-04-24 16:00

Bakan Uraloğlu açıkladı: X hala Türkiye'ye temsilci atamadı, bant daraltma da gündemimize

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan X platformu için açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, "Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Bant daraltma da gündemimizde" dedi.

Haber 23-04-24 23:09

OneDrive kapatma: OneDrive nasıl kapatılır?

İnternet ve bilgisayarın dünya genelindeki kullanımının artmasıyla birlikte belgelerin korunması ve depolanması konusu oldukça önem kazanmıştır. Kişiler, fotoğraf ve belgelerini güvenli bir şekilde saklayıp daha sonra ise bunlara ulaşabilmek istemektedir. OneDrive platformu ise belgelerin saklamasına ve istenildiği zaman ulaşılabilmesine olanak sağlar. Ancak OneDrive platformunu kapatmak isteyenler de mevcut olabilir. Peki, OneDrive nasıl kapatılır?

Haber 23-04-24 22:25

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 23-04-24 15:19

e-Devlet emeklilik sorgulama: e-Devlet'ten emeklilik sorgulaması nasıl yapılır?

Yasal olarak belirlenen emeklilik prim günü ve yaş şartı gibi koşulları karşılayan kişiler, emeklilik tarihi sorgulama işleminin nasıl yapıldığını keşfetmek ister. Nitekim günümüzde e-Devlet platformu sayesinde hangi tarihte emekli olunacağı kolaylıkla öğrenilebilir. Emeklilik tarihinin yaklaştığını düşünen veya kaç sene daha çalışırsa emekli olabileceğini merak eden vatandaşlar e-Devlet bünyesinde yer alan SGK Normal Şartlarda Ne Zaman Emekli Olabilirim? hizmetini kullanmalıdır.

Finans 22-04-24 18:56

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

ABD'den TikTok kararı! Onay geldi: 'Bu bir casus balondur'

Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. ABD Başkanı Biden ise, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Eğer yasa geçerse onaylayacağım“ şeklinde konuşmuştu.

Haber 20-04-24 21:54

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin ismini 'Dersim' diye değiştirdi! X hesabı kapattı

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin sosyal medyadaki ismini “Dersim Belediyesi” olarak değiştirdi. Yapılan değişiklik sonrası hesap X tarafından kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, "Profil adıyla birlikte hesap adını da değiştirince, X kural hatası olarak işaretleyip, hesabı kapattı" dedi.

Haber 19-04-24 23:10

Instagram silinen mesajları geri getirme: Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Instagram’da silinmiş mesajları tekrar görmek istemek, birçok Instagram kullanıcısı tarafından araştırılan konular arasındadır. Global olarak milyonlarca üyesi bulunan popüler sosyal medya platformu Instagram’da fotoğraf ve video postlarıyla birlikte mesajlaşma özelliği de sıklıkla kullanılır. Kullanıcılar DM üzerinden atılan mesajları bilerek veya bilmeyerek silebilmekte ve daha sonra da mesajların nasıl geri yükleneceğini merak etmektedir. Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Haber 18-04-24 23:39

X (Twitter) otomatik video oynatmayı kapatma: X'te (Twitter'da) otomatik video oynatma nasıl kapatılır?

Sosyal medya platformları arasında öne çıkan platformlardan birisi olan Twitter, ana sayfa bölümünde karşımıza çıkan videoları otomatik oynatma özelliğine sahiptir. Videoların aniden oynamaya başlamasından rahatsızlık duyanlar ise bu özelliği kolaylıkla kapatabilir. Peki, X'te (Twitter'da) otomatik video oynatma nasıl devre dışı bırakılır?

Haber 18-04-24 23:37

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

e-Devlet tapu sorgulama: e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir? e-Devlet tapu bilgileri sorgulama

Pek çok kişi için kamusal özellik taşıyan hizmetlerden kolay bir şekilde yararlanmak son derece önemli bir konudur. Bu noktada e-Devlet Kapısı (Elektronik Devlet) platformu devreye girmektedir. Bu platform sayesinde kamuyla ilgili işlemler çevrim içi olarak kesintisiz bir biçimde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de tapu sorgulama işlemidir. Peki, e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır ve e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir?

Haber 18-04-24 18:42

e-Devlet CİMER başvuru sorgulama: e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

e-Devlet Kapısı platformu sayesinde insanlar elektronik ortamda devlet aracılığı ile verilen kamu hizmetlerine kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilmektedir. Bu platform üzerinden bireyler kamuyla alakalı her türlü resmî işlemini online olarak hızlı bir şekilde yapabilmektedir. CİMER ile alakalı başvuru işlemleri de bu platform üzerinden gerçekleşebilmektedir. Peki, e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

Haber 18-04-24 18:39

e-Devlet CİMER başvurusu: e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet Kapısı sisteminin hayata geçmesiyle birlikte insanlar kamu ile alakalı işlemlerini internet üzerinden rahat bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. e-Devlet Kapısı platformu içerisinde kamu kuruluşlarının sunduğu birbirinden farklı hizmet seçeneği bulunmaktadır. Bu hizmet seçeneklerinden biri de Cumhurbaşkanlığı aracılığı ile açılmış olan, bireylerin şikâyet veya isteklerini ulaştırmasını sağlayan CİMER sistemidir. Peki, e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl yapılır?

Haber 18-04-24 18:38

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

Magazin 17-04-24 20:58

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 17-04-24 13:45

Fatima Florez'in 'Patlayıcıyız' diyerek övdüğü Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei ayrılığı açıkladı! Dostluk bağımızı sürdürmeye karar verdik

La Libertad Avanza (Özgürlük İlerliyor) ittifakının Arjantinli başkan adayı Javier Milei cumhurbaşkanı seçildikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Milei'nin kız arkadaşı Fatima Florez'in yaptığı cinsellik açıklaması olay olmuştu. Bu kez Arjantin cumhuhurbaşkanı X hesabından yaptığı açıklamada sevgilisi Florez ile ayrıldıklarını duyurdu.

Trend 17-04-24 09:50

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

X (Twitter) kullanıcıları dikkat! Kuralları hiçe saydı, reklamları yasaklandı: İşte bekleyen tehlike

Dünyada ve Türkiye'de çok sayıda kullanıcıya sahip X yani eski adıyla Twitter'a Türkiye'deki taahhütlerini yerine getirmediği için bir takım yaptırımlar uygulandı. X, eğer yaptırımlara uymaz ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmezse bant genişliği daraltılacak.

Haber 16-04-24 12:28

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-24 10:32

Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını geçici olarak kapatacak: Herkesin gözü Instagram ve WhatsApp'taydı: 29 Nisan öncesinde...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında Türkiye'de sosyal medya platformu Threads uygulamasını geçici olarak kapatacağını duyurdu. Bu karardan Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın etkilenmeyeceği bildirildi.

Finans 15-04-24 14:53

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a sert yanıt: 'Makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım'

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamalarına ateş püskürdü. "Geçmişe ve Geleceğe Not düşelim! Sayın Uğur Dündar'a açık mektubumdur…" ifadeleriyle X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, 'Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım' ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 18:34

Yeni taraftar deneyim platformu Fanself, Fenerbahçe'nin resmi iş ortakları arasına katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Fanself ile sponsorluk için anlaşma sağladığını duyurdu. Fanself 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın ikinci "Şort Sponsoru" oldu. Fanself logosu, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın maç şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.

Spor 09-04-24 17:19

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! Görenler çok farklı bir şey zannetti... Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olurken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformundan yapılan paylaşımda bir rock konserinde kadının iç çamaşırıyla şov yaptığı zannedildi. Ancak gerçek tamamen optik yansılmadan ibaretti. Görüntüler ilk bakışta kullanıcıları ikiye ayırdı.

Trend 09-04-24 11:11

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-24 09:45

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

Başkentte binlerce vatandaş Filistin için yürüdü

Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve beraberindeki diğer sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle düzenlenen yürüyüşe katılan binlerce vatandaş, Filistin’e destek için yürüdü.

Yurthaber 03-04-24 07:48

OnlyFans nedir, OnlyFans ne demek? OnlyFans kapatıldı mı?

OnlyFans, sosyal medyada sıklıkla karşılaşılan ve pek kişinin merak edip sorguladığı platformlar arasında yer alır. Dünyada pek çok ünlü ismin bile yer aldığı bir sosyal medya platformu olan OnlyFans, genellikle müstehcen üreticileri tarafından kullanılmaktadır. Peki, OnlyFans nedir, ne demek? OnlyFans kapatıldı mı, OnlyFans Türkiye'de açık mı?

Haber 02-04-24 22:41

Güçlü ve tarafsız! Mynet seçime damga vurdu, Türkiye sonuçları Mynet'ten takip etti

Türkiye’nin en köklü dijital platformu olan, başından beri tarafsız yayıncılık anlayışıyla yoluna emin adımlarla devam eden Mynet seçimin en çok takip edilen internet sitesi oldu. Yerel seçimin heyecanı Mynet’te yaşandı.

Haber 02-04-24 16:18

31 Mart seçimlerinin ardından ilk istifa haberi geldi! Bilge Yılmaz hem istifa etti hem de Akşener'i istifaya davet etti

31 Mart yerel seçimlerinde sonuçlar gelmeye devam ederken ilk istifa haberi İYİ Parti'den geldi. Partinin önemli isimlerinden Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz ayrıca Genel Başkan Meral Akşener'i de istifaya davet etti.

Haber 31-03-24 21:16

Kadim Dostlar Platformu, İBB Başkan adayı Kurum'a destek vereceğini duyurdu

Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

Haber 30-03-24 14:55

Ömer Fatih Sayan'dan yerel seçim açıklaması! 'TikTok, YouTube, Meta ve X yetkilileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve BTK eski Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada sosyal medya şirketlerinin temsilcileriyle görüştüklerini açıkladı. Sayan "Bu süreçte sosyal medya şirketleri de seçim mevzuatı ve YSK kararlarına uyumlarının ivedi ve en etkin bir şekilde sağlanabilmesi için 7/24 çalıştıklarını bildirdi" dedi.

Haber 30-03-24 00:44

iPhone X ne zaman çıktı? iPhone X ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil teknoloji dünyasında sürekli olarak gelişmeler yaşanmakta ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza yepyeni teknolojik cihazlar girmektedir. Teknolojik cihaz denildiğinde ilk akla gelen cihazlardan biri akıllı cep telefonlarıdır. Günümüzde birçok farklı niteliğiyle öne çıkan çeşitli akıllı cep telefonu modelleri vardır. Bunlardan biri de geçtiğimiz yıllarda çıkan iPhone X cep telefonu modelidir. Peki, iPhone X ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 27-03-24 19:19

Kick nedir, nasıl kayıt olunur? Twitch rakibi Kick’te nasıl para kazanılır?

Dijital dünyada birçok kişinin severek kullandığı birbirinden farklı sosyal medya platformu vardır. Bu platformlar üzerinden yaygın olarak fotoğraf, video gibi içerikler paylaşılmakta ve diğer kullanıcılarla iletişim kurulmaktadır. Kick ise bilinen sosyal medya uygulamalarından biraz daha farklıdır. Bu platform daha çok internet yayıncılığı üzerine kullanılmaktadır. Peki, Kick nedir, nasıl kayıt olunur ve Twitch rakibi Kick’te nasıl para kazanılır?

Haber 27-03-24 19:17

ASELSAN'ın uçaklara nesil atlatan AESA teknolojisi hizmete sunuldu

ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.

Yurthaber 26-03-24 13:14

TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Emekli Uzman Çavuşun ifadesi ortaya çıktı, serbest bırakıldı

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Yapılan şikayetler sonrası gözaltına alınan kişinin emekli Uzman Çavuş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde M.A. iddiaları kabul etmeyerek "Çocukları taciz etmedim" derken adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-03-24 17:32

Çocuk Hakları Platformu Dünya Yetimler Günü'nde zulüm gören çocuklara dikkati çekti

Çocuk Hakları Platformu, her yıl ramazan ayının 15. gününde çeşitli etkinliklerin yapıldığı "Dünya Yetimler Günü"nde, İsrail'in işgali altındaki Gazze'de ve dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan çocuklara dikkati çekmek için toplandı.

Yurthaber 25-03-24 15:36

Skandal olay! TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilen yayıncı gözaltına alındı, kimliği şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Tokat'ta yaşayan emekli Uzman Çavuş M.A. gözaltına alındı.

Haber 24-03-24 19:43

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gençlere Murat Kurum'u anlattı! Programa damga vuran anlar: Belediye başkanı olması gerek...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Gençlik STK'lar Platformu (TGSP) tarafından düzenlenen programda gençlerin sorularını yanıtladı. Programda Bakan Fidan, Murat Kurum'u anlattı.

Haber 23-03-24 13:35

Kadınlar el yapımı ürünlerini e-ticaret platformu üzerinden satacak

Mezitli Belediyesi ile bir sivil toplum kuruluşu arasında imzalanan protokol kapsamında, kadınlar el yapımı ürünlerini e-ticaret platformu üzerinden satabilecek.

Yurthaber 22-03-24 15:17

İnanılması güç ama gerçek: Neuralink'in ilk beyin çipi hastası, düşünce gücüyle satranç oynadı! Elon Musk o anları sosyal medyadan paylaştı

Elon Musk'ın beyin çipi girişimi Neuralink'in ilk beyin çipi hastası, zihin gücüyle satranç oynadı. Neuralink, zihnini çevrimiçi satranç oynamak için kullanan bir çip yerleştirilen ilk hastasını canlı yayınla gösterirken, Elon Musk da o anları sosyal medya platformu X'ten paylaştı.

Haber 21-03-24 11:09

X Factor yarışmasında jürilerin ayakta alkışladığı Ferah Zeydan'ın verdiği kilolar dikkat çekti! Değişimini görenler tanıyamadı

X Factor yarışmasındaki performansıyla bir döneme damga vuran Ferah Zeydan mide küçültme ameliyatı olmuştu. Verdiği kilolar sonrası büyük bir değişime uğrayan şarkıcının son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-24 08:13

Bursa’da ’Startup Yatırım Ekosistemi’ bir araya geliyor

Girişimcilerle yatırımcıları bir araya getiren in4startups dijital platformu, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde "Startup Yatırımcısı Nasıl Olunur?" başlıklı bir program düzenliyor.

Yurthaber 19-03-24 10:58