Ya Cok Seversen Dizisi Ne Zaman Haberleri

Babalık izni nedir, ne zaman başlar? Babalık izni kaç gün?

Çalışan kişilerin kanunlarla verilmiş çeşitli hakları bulunur. Bu haklar kişilerin özel durumlarına, çalıştıkları iş alanına, iş tanımlarına, kamu kuruluşunda ya da özel sektörde çalışıyor olmalarına göre değişiklik gösterebilir. Kişilerin primlerinin hangi sigorta türüne göre ödendiği de sahip oldukları hakların uygulanma biçimleri açısından önemlidir.

Haber 2024-04-22 20:09:54

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 2024-03-27 19:23:06

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 2024-03-15 02:30:39

'Dünyayla Benim Aramda'daki sahneleri çok konuşulmuştu! Hafsanur Sancaktutan'tan Hülya Avşar yanıtı

'Ya Çok Seversen' dizisi final yapınca yeni teklifleri değerlendirmeye başlayan Hafsanur Sancaktutan daha önce oynadığı cesur sahnelerin halen konuşuyor olmasına dair açıklamada bulundu. Başarılı oyuncu "Hülya Avşar zamanında yapmış bunu bilmiyordum" dedi.

Magazin 2024-03-10 09:50:32

Diğer Haber Etiketleri

Fidye nedir, fidye ne demek? Fidye hangi durumlarda gerekir? Fitre ve fidye arasındaki fark

Farklı türlerdeki bazı kelimeler türlü kullanım alanlarında terim ya da kavramların isimlendirilmesinde de kullanılabilirler. Çoğu zaman birbirleriyle karıştırılan ve özellikle Ramazan ayı boyunca adı çokça geçen fidye ve fitre kelimeleri de bu kelimeler arasında yer alır. Anlamları ise birbirlerinden farklıdır. Peki fidye nedir, fidye hangi durumlarda gerekir?

Haber 04-03-24 18:55

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

Emekliye ek zam belli oldu! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? İşte SSK Bağ-Kur ödeme takvimi

Son dakika haberi… En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? sorusu Kabine Toplantısı sonrasında belli oldu. 7500 TL olan emekli taban maaş rakamı 10 bin liraya, zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükseltildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milyonların beklediği haberi duyurmasının ardından sıra Meclis aşamasına Bağkur SGK emekli maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağına çevrildi. İşte emekliye ek zam düzenlemesinin detayları ile 4a, 4b, 4c SSK Bağkur Emekli Sandığı maaş ödeme takvimi…

Finans 17-01-24 11:22

Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı!

Ateş Kuşları'nın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Ateş Kuşları, her cuma akşamı ATV'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Ateş Kuşları'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:50

Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Ekranların sevilen dizisi Bambaşka Biri, her cuma akşamı FOX TV'de yayınlanıyordu. FOX TV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Bambaşka Biri'nin yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:40

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her cuma akşamı Kanal D'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Arka Sokaklar'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:39

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2024 nereden, nasıl öğrenilir? Milli Piyango sonuçları Mynet'te olacak

Milli Piyango yılbaşı bilet satışının sona ereceği tarih merak konusu oldu. "Milli Piyango bilet sorgulama nereden yapılacak, yılbaşı bilet satışı son gün ne zaman?" gibi soruların yanıtı merak konusu oldu. 400 milyon TL olarak açıklanan büyük ikramiye için şansını denemek isteyen vatandaşlar tam, yarım ya da çeyrek bilet alıp 31 Aralık 2023 Pazar gününü bekleyecekler. Çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları Mynet'te olacak.

Haber 29-12-23 15:00

SAKLA BENİ 9. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Sakla Beni 9. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam dokuzuncu bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Magazin 28-12-23 18:45

ATV ALDATMAK CANLI İZLE 50. BÖLÜM! Nursel Köse, Berkay Ateş ve İlayda Çevik'li Aldatmak ne zaman? ATV yayın akışı

Aldatmak 50. bölüm için ATV Aldatmak canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? İşte ATV Aldatmak canlı 50. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 21-12-23 20:43

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve perşembe günü dizileri

Sakla Beni 8. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam sekizinci bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 8.bölüm full izle ekranı!

Magazin 21-12-23 19:41

İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'lı İnci Taneleri'nden ilk tanıtım!

İnci Taneleri dizisi konusu ve oyuncuları merak edildi. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan başrolü Hazar Ergüçlü ile paylaşacak. Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan diziye dair detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 19-12-23 00:13

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-23 20:54

Yumurtlama dönemi ne zaman başlar, ne zaman biter?

Herhangi bir sağlık sorunu ya da özel durumu olmayan her kadın farklı günler içinde gerçekleşen döngülerde âdet görür. Bu âdet döngüsünden yola çıkarak yumurtlama dönemini hesaplayabilmek de mümkün olur. Hamile kalmak isteyen bir kadın, âdet dönemini ve bu dönemi baz alarak hesapladığı yumurtlama dönemine göre cinsel ilişkiye girerek hamile kalabilir.

Kadin 15-12-23 23:20

Rahim sarkması ameliyatı nasıl yapılır, ne kadar sürer? Rahim sarkması ameliyatı sonrası iyileşme süreci ne kadar?

Uterus, dölyatağı ya da rahim, bir gebelik organıdır. Embriyo onun içinde büyür. Doğmamış olan bebeğin beslenmesinden, korunmasından ve doğum sırasında dışarıya çıkmasından sorumludur. Ancak zaman içinde ve çeşitli nedenlere bağlı bir şekilde sarkma yaşayabilen bir organdır. Çeşitli belirtiler ile kendini gösteren rahim sarkmasına ne zaman ve hangi durumlarda müdahale edileceği alanında uzman doktor tarafından belirlenmelidir.

Kadin 15-12-23 20:11

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ 15 ARALIK 2023! Evde bakım maaşı Aralık ayı ödemeleri ne zaman yatacak, bugün mü? SMS ve e-Devlet ile sorgulama!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Ödemeler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engellinin vasisi ya da bakımını yürüten kişi ya da ailesine yapılıyor. Aralık ayı 2023 evde bakım maaşı ödemeleri için gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, BAKIYE yazıp, 4747’e SMS göndererek bakiye takibi yapabiliyorlar. İşte detaylar...

Finans 15-12-23 13:10

ALDATMAK 49. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA! Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? ATV yayın akışı

Aldatmak 49. bölüm için ATV canlı Aldatmak izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? İşte ATV canlı Aldatmak 49. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 14-12-23 19:08

TEŞKİLAT 87. BÖLÜM İZLE! Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 87. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat yeni bölüm, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 10-12-23 19:57

YALI ÇAPKINI 49. BÖLÜM FULL İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 8 Aralık Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 49. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 49. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 08-12-23 19:11

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır, İnteraktif Vergi Dairesine giriş yapmak için ne gerekir?

Günümüzde resmî kurum ve kuruluşlarla ilgili işlemler internet üzerinden yapılabilmektedir. Vergi dairelerinin en pratik ve en hızlı hâli de İnteraktif Vergi Dairesi adı verilen sistem ile gerçekleştirilebilmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulmuş olan bu hizmet herhangi bir yer ya da zaman engeli olmadan işlem yapılabilmesini sağlar. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Haber 05-12-23 01:16

BAMBAŞKA BİRİ bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Bambaşka Biri neden yok sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Her Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yayın akışında yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? İşte 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 04-12-23 20:17

TEŞKİLAT 86. BÖLÜM İZLE! Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Teşkilat 86. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat yeni bölüm, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 03-12-23 19:00

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile dizisi final mi yapıyor? Bakın kaç bölüm kalmış

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Aile' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi bakın kaç bölüm sonra ekrana veda edecekmiş.

Magazin 28-11-23 17:23

TEŞKİLAT 85. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Teşkilat saat kaçta, bu akşam var mı? Son bölüm özeti

Teşkilat 85. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat bugün var mı, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? İşte Teşkilat 85. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı

Magazin 26-11-23 19:24

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin 24-11-23 23:57

TEŞKİLAT 84. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 84. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat bugün var mı, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? İşte Teşkilat 84. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı

Magazin 19-11-23 18:45

SAKLA BENİ SON BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Star TV yayın akışı

Sakla Beni bu akşam son bölüm tekrarı ile izleyiciyle buluşuyor. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. Sakla Beni dizisi ilk bölümündeki sahneler ile büyük tepki toplamıştı. Peki, Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 3.bölüm canlı izle ekranı!

Magazin 18-11-23 19:45

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrolündeki 'Kuş Uçuşu' dizisinin yeni sezon tanıtımı geldi

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in yer aldığı Netflix'in Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmak için gün sayan dizinin fragmanı paylaşıldı. İkinci sezon tarihi ise 14 Aralık olarak açıklandı.

Trend 17-11-23 15:53

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi belli oldu! Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol başrolde!

Kuş Uçuşu 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu Netflix platformunda yayınlandı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kuş Uçuşu'nun yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yayın tarihine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi hangi gün?

Magazin 15-11-23 23:03

Schengen vizesi dijitalleşiyor! Başvuru nasıl yapılacak, ücretler ne olacak? Merak edilen tüm detaylar belli oldu

AB Komisyonu Schengen vizesi için internetten başvurunun önünü açan düzenlemeyi kabul etti. Türkiye dahil Schengen'e tabi ülkelerin vatandaşları konsolosluk ya da büyükelçiliklere gitmeden vize başvurusu yapabilecek. Peki dijital Schengen dönemi ne zaman başlayacak? Vize almak kolaylaşacak mı? Dijital Schengen için başvuru nasıl yapılacak? İşte dijital Schengen'e dair tüm soruların yanıtları...

Finans 14-11-23 14:58

TEŞKİLAT 83. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 83. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat bugün var mı, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? İşte Teşkilat 83. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı

Magazin 12-11-23 19:39

YALI ÇAPKINI STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta, yeni bölüm ne zaman? 45. bölüm detayları

Yalı Çapkını 45. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçti. Yayınlanan fragmanla birlikte heyecan iyice arttı. Peki, Yalı Çapkını saat kaçta, yeni bölüm ne zaman? 45. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 10-11-23 18:42

ALES TARİHİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile ALES ne zaman, başvurular hangi tarihte? Yılda üç kez düzenleniyor!

ALES'in ne zaman yapılacağı 2024 yılında tezli yüksek lisans ya da doktora yapmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2024 ÖSYM sınav takvimi geçtiğimiz gün açıklandı. Peki, ALES ne zaman, başvurular hangi tarihte? İşte, konuya dair detaylar ile 2024 ALES sınav tarihleri...

Egitim 07-11-23 15:02

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Gamze dizisi 2. sezon var mı, ne zaman sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Squid Game dizisinin ikinci sezonu beklenmeye başladı. Çeşitli oyunlarla yarışmacıları zor sınavların beklediği Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Magazin 05-11-23 17:37

Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlayacak, hangi platformda yayınlanacak? Şahsiyet dizisi yeni sezon tarihi belli oldu!

Şahsiyet yeni sezon tarihi belli oldu. Polisiye ve dram türünü ele alan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı Şahsiyet dizisi ikinci sezona dair detaylar merak ediliyor. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlayacak, hangi platformda yayınlanacak?

Magazin 31-10-23 22:33

TEŞKİLAT 81. BÖLÜM İZLE! Teşkilat bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Teşkilat bugün var mı? sorusu heyecanla beklenen ikinci sezonu öncesi gündem oldu. TRT1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla yeni bölümü ve 'Teşkilat bu akşam var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Teşkilat 81. bölüm izle ekranı, son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Magazin 29-10-23 19:25

YARGI 69. BÖLÜM CANLI İZLE! Bugün Yargı yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bugün Yargı yeni bölüm var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 69. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-10-23 18:41

Laptop RAM hızı yükseltme yöntemleri - Laptop RAM hızı nasıl yükseltilir?

Özellikle diz üstü bilgisayarlar çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman içinde bazı sorunlar yaşatabilirler. Ekrana görüntü gelmemesi, bilgisayarın ilk zamanlara oranla çok daha geç açılıp kapanıyor olması, aşırı yavaş çalışması, programlar ya da sayfalar arası geçiş yaparken belirgin bir performans düşüklüğünün gözlenmesi bu sorunlardan bazılarıdır. Sorunun ne olduğuna ve neden kaynaklı yaşandığına bağlı olarak çözüm seçenekleri de çeşitlilik gösterir.

Haber 28-10-23 19:05

YALI ÇAPKINI 43. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 43. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 43. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 43. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 19:01

FENERBAHÇE LUDOGORETS MAÇ SONUCU! Fenerbahçe Ludogorets hangi kanal veriyor, saat kaçta? İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe Ludogorets maçı canlı yayını için geri sayım sona erdi. Sarı kanarya UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında kendi evinde, Bulgaristan ekibini ağırlADI. H Grubu'nda lider durumda olan sarı lacivertliler 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak puanını 6'ya yükseltmişti. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın öğrencileri hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Ludogorets maç sonucu ekranı sorgulanıyor. Peki, Fenerbahçe Ludogorets maçı hangi kanalda, ne zaman?

Spor 26-10-23 22:04

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 42. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 42. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 26-10-23 18:32

Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar! Dilek Taşı ne zaman?

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar verildi. Alınan kararın ardından seyirciler "Dilek Taşı ne zaman?" sorusunu araştırmaya başladı.

Magazin 24-10-23 07:38

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-23 19:01

Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir? Birce Akalay ve Mert Fırat'lı Bir Derdim Var dizisi ne zaman başlıyor?

Bir Derdim Var dizisi konusu, oyuncuları ve yayına başlayacağı tarihe ilişkin detaylar merak ediliyor. Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat yer alıyor. İlk tanıtımıyla dikkat çekmeyi başaran Bir Derdim Var dizisi merakla bekleniyor. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir, yayın tarihi belli oldu mu?

Magazin 22-10-23 15:52

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01