Yargi Final Mi Yapiyor Haberleri

Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Doğukan Güngör'den açıklama gecikmedi

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin Fatih'i Doğukan Güngör final iddialarına yanıt verdi.

Magazin 2024-05-01 07:28:11

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 2024-03-26 13:11:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar aday olabilir mi? Final çıkışından sonra gündem yaratacak açıklama: Üçüncü kez adaylığı Anayasal hakkıdır

Yaklaşan 31 Mart seçimlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imza attığı "Bu benim için bir final" çıkışı gündeme damgasını vurdu. Erdoğan Anayasa'yı işaret ederek bir daha seçime katılamayacağını işaret etmişti. Ancak Erdoğan'ın tekrar seçime katılabileceği yönünde dikkat çeken bir açıklama AK Partili milletvekili ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi.

Haber 2024-03-10 08:30:40

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 2023-12-25 15:21:09

Diğer Haber Etiketleri

doğukan güngör Oyuncu Müjdat Gezen doğru Özcan Deniz Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Seçim 2024 atan da, fenerbahçe maçı hangi kanal galatasaray maçı maçın süper li Süper Lig fenerbahçe süper kupa ele yemekteyiz Zuhal Topal vakıfbank final maçı yayınlanacak eczacıbaşı VakıfBank sosyal medya tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu istedi Demet Özdemir Engin Akyürek zuhal topal la yemekteyiz erçel Hande Erçel Burak Deniz Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya aile auzef auzef final tarihleri İstanbul Üniversitesi istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi Songül Karlı Alişan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi erkan fox tv yayın akışı magazin d pazar Pınar yargı yeni bölüm Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu kanal d yayın akışı kulübün sırbistan voleybol final maçı vakıfbank i yaşında Gizem Örge Filenin Sultanları ın kırkpınar yağlı güreşleri ecem show tv yayın akışı gönül gönül dağı trt1 camdaki kız camdaki kiz son bolum Nefise Karatay survivor final aöf yaz okulu aöf yaz okulu kayıt aöf yaz okulu ne zaman aöf yaz okulu online mı aöf yaz okulu sınav tarihleri aöf yaz okulu sınavları atatürk stadı Hakan Çalhanoğlu ligi verildi hakan çalhanoğlu kaç yaşında hakan çalhanoğlu inter hakan çalhanoğlu babası atatürk olimpiyat Avrupa UEFA manchester city şampiyonlar ligi maçı hakemi uefa şampiyonlar ligi finali biricik istanbul üni duyurular istanbul üni sınav sonuçları auzef açıköğretim özçivit Burak Özçivit kuruluş osman yasak elma yasak elma ne zaman iü auzef sınav sonuçları auzef sınava giriş auzef sınav yerleri Evren aöf sınavları ne zaman aöf sınavları online mı güzel günler show yayın akışı rüya fox yayın akışı gelsin hayat bildiği gibi üniversite sınavları YÖK üniversite sınavları ne zaman fox tv Şevval Sam Eda Ece Alperen Duymaz Melisa Aslı Pamuk Müjde Uzman hakan akkaya stil Jorge Jesus istifa

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

Eczacıbaşı Dynavit - VakıfBank maçı nereden izlenir, şifresiz mi? Eczacıbaşı Vakıfbank final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak. Heyecan dolu bir karşılaşmanın yaşanacağı bu maçın ayrıntıları da merak edilmeye başlandı. Peki, Eczacıbaşı Vakıfbank final maçı saat kaçta, hangi kanalda? Eczacıbaşı Dynavit - VakıfBank maçı nasıl izlenir? İşte tüm merak edilenler...

Spor 17-12-23 14:13

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final mi yapıyor? Tarih ortaya çıktı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisi için final çanları çalmaya başladı. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 14-12-23 15:29

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile dizisi final mi yapıyor? Bakın kaç bölüm kalmış

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Aile' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi bakın kaç bölüm sonra ekrana veda edecekmiş.

Magazin 28-11-23 17:23

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2023-2024: AUZEF sınavları ne zaman, nasıl uygulanacak? Yarıyıl Sonu final sınavları!

AUZEF sınavlarının ne zaman yapılacağı ve online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceği merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavlarının açıklanması sonrası birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, AUZEF sınavları ne zaman, nasıl uygulanacak? İşte 2023-2024 eğitim öğretim dönemi AUZEF fınal sınavları tarihi...

Egitim 24-11-23 15:06

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-23 11:47

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti?

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. Songül Karlı'nın sunduğu yemek yarışması programı bir süredir ekranlarda yer almıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın Fox Tv yayın akışında yer almayışı izleyenlerini meraklandırdı. Peki, Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 13-11-23 14:40

Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncuları arasında Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 06-11-23 16:47

KADER BAĞLARI 5. BÖLÜM! Kader Bağları final mi yapıyor, bugün var mı? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 5. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 28-10-23 19:33

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-23 19:01

KADER BAĞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 4. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 18:44

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 04-09-23 00:37

TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞPEHLİVANI: 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan kim oldu, İsmail Balaban mı, Yusuf Can Zeybek mi?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı bugün gerçekleştirilen final güreşi ile belli oldu. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek kozlarını paylaştı. Birçok kişi "662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan kim oldu?" sorusunun yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Peki, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan kim oldu? İşte detaylar

Spor 09-07-23 19:14

Güzel Günler bugün var mı? Güzel Günler final mi yapıyor, neden? 18 Haziran Show TV yayın akışı

Güzel Günler bugün var mı? ekranı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak gibi isimleri bulunduran Show TV'nin sevilen dizisinin yeni bölümü merak edildi. Peki, Güzel Günler bugün var mı? Güzel Günler final mi yapıyor, neden? İşte 18 Haziran Show TV yayın akışı...

Magazin 18-06-23 19:39

Gönül Dağı final mi yapıyor 2023? Gönül Dağı bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve 17 Haziran TRT1 yayın akışı

Gönül Dağı final mi yapıyor 2023 ekranı kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. TRT1'in her cumartesi büyük ilgiyle takip edilen dizisinin bu akşam olup olmadığı merak edildi. Amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayesinin anlatıldığı bozkırda bir Anadolu masalı olan dizi, cumartesi akşamlarının reyting birincisi olmaya devam ediyor. Peki, Gönül Dağı final mi yapıyor 2023? Gönül Dağı bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve 17 Haziran TRT1 yayın akışı...

Magazin 17-06-23 18:59

Camdaki Kız final mi, bitiyor mu? Camdaki Kız final bölümü ne zaman, bu akşam mı? 15 Haziran 2023 Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız final bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın başrolünü paylaştığı dizinin final bölümünde neler yaşanacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Camdaki Kız final mi, bitiyor mu? Camdaki Kız final bölümü ne zaman, bu akşam mı? İşte, 15 Haziran 2023 Perşembe günü Kanal D yayın akışı...

Magazin 15-06-23 18:20

SURVIVOR FİNALİ 2023: 13 Haziran Survivor finali ne zaman, saat kaçta? Özgür mü Nefise mi? Şampiyon belli oluyor

Survivor final tarihi ve saati Nefise Karatay ile Özgür Tetik'i destekleyen izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Büyük final İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Kuruçeşme Açıkhava'da yapılacak. Acun Ilıcalı'nın dünyanın en zor yarışması olarak dile getirdiği yarışmada final heyecanı yaşanacak. Peki, Survivor finali ne zaman, saat kaçta? İşte 2023 Survivor final tarihi ve finalistler hakkında detaylar...

Magazin 13-06-23 08:05

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ 2023: AÖF yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak, çevrimiçi mi yüz yüze mi olacak?

AÖF yaz okulu sınavlarının ne zaman yapılacağı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2022 - 2023 Bahar Dönemi final sınavlarında ilk etap 3-4 Haziran'da, ikinci etap ise 10-11 Haziran'da tamamlandı. Peki, Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak, online mı yoksa yüz yüze mi olacak? İşte, AÖF yaz okulu sınavları ile ilgili merak edilenler...

Egitim 12-06-23 15:04

HAKAN ÇALHANOĞLU kimdir, babası nereli? Inter kaptanı Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında, evli mi? UCL FİNAL 2023'te Türk kaptan!

Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi final maçıyla birlikte gündem oldu. Inter'de kaptanlık yapan milli futbolcu, İlkay Gündoğan'lı Manchester City'e karşı Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele verdi. Yıldız futbolcunun hayatı da merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, HAKAN ÇALHANOĞLU kimdir, babası nereli? Inter kaptanı Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında, evli mi? UCL FİNAL 2023'te Türk kaptan!

Spor 11-06-23 00:33

MANCHESTER CITY INTER MAÇI CANLI İZLE: UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Büyük final başladı!

Avrupa'nın en büyüğü bugün İstanbul'da belli olacak. Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geliyor. Tribünde 70 bin, ekran başında 200 farklı ülkeden 400 milyonu aşkın insan, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan dev mücadeleyi izliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Inter maç sonunda şampiyon kim olacak merak edildi. Peki, Manchester City-Inter maçı CANLI izlenebilecek mi, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta? İşte detaylar..

Spor 10-06-23 22:25

MANCHESTER CITY INTER MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE: UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Inter saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?

Manchester City Inter maçı canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek ve sporseverler UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını anbean takip edebilecekler. Manchester City Inter maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olarak açıklandı. Tomasz Kwiatowski ise video yardımcı hakem olarak görev alacak. İşte Manchester City Inter maçı canlı yayın saati ve kanalı...

Spor 10-06-23 10:18

Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Kullanıcılar Camdaki Kız'ın final tarihini araştırıyor. Peki, Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor? Camdaki Kız bugün var mı? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 08-06-23 19:58

AUZEF FİNAL TAKVİMİ 2023: Auzef bahar dönemi sınavları ne zaman? Online mı, yüz yüze mi?

AUZEF final takvimi ilgili öğrenciler tarafından merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada sınav takvimine ilişkin detaylar yer aldı. AUZEF bahar dönemi sınavlarına e sınav ekranından giriş yapılabilecek. Peki, Auzef bahar dönemi sınavları ne zaman? Final sınavları online mı, yüz yüze mi? İşte detaylar...

Egitim 02-06-23 19:57

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Burak Özçivit'li Kuruluş Osman dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?

Kuruluş Osman sezon finali tarihi Burak Özçivit hayranları tarafından merak konusu oldu. Diziler yaz döneminin yaklaşmasının ardından sezon finaline girmeye başladı. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü 128. bölümü yayınlanacak. Peki, Kuruluş Osman sezon finali ne zaman?

Magazin 31-05-23 14:40

YASAK ELMA FİNAL NE ZAMAN, BU AKŞAM VAR MI? Yasak Elma neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs FOX TV yayın akışı

Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi final yapacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizi 29 Mayıs Fox TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, final bölümü yok mu?

Magazin 29-05-23 20:24

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2023: Bahar dönemi AUZEF final sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi?

AUZEF sınav takvimi İstanbul Üniversitesi'nden yapılan son dakika açıklaması sonrası öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yazılı açıklamada finaller için e sınav ekranından giriş yapılabileceği ve derslere ilişkin detayların, sınav tarihleri ve oturma planının 31 Mayıs itibarıyla görüntülenebileceği kaydedildi. Peki, AUZEF final sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? İşte 2023 AUZEF sınav takvimi...

Egitim 29-05-23 14:18

Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Yüz Yıllık Mucize dizisi ile ilgili gelişmeler dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin hangi gün ekrana geldiği de ayrıca merak edildi. Kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi isimleri bulunduran sevilen yapımın final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Peki, Yüz Yıllık Mucize hangi gün, bu akşam var mı var mı? Yüz Yıllık Mucize final mi yapıyor? 25 Mayıs Star TV yayın akışı

Magazin 25-05-23 19:30

AÖF sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi yapılacak? 2023 AÖF final sınavları için tarihler netleşti!

AÖF sınavlarının ne zaman yapılacağı ve online mı yoksa yüz yüze mi olacağı merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme bölümlerinde eğitim alan öğrenciler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, AÖF sınavları ne zaman? AÖF final sınavları online mı, yüz yüze mi yapılacak?

Egitim 22-05-23 13:56

Güzel Günler final mi yapıyor, bitecek mi? Güzel Günler 22. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Güzel Günler final mi yapıyor sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Show TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin akıbeti, izleyiciler tarafından merak edildi. Bir aile komedisi olan pazar günlerinin sevilen dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler final mi yapıyor, bitecek mi? Güzel Günler 22. bölüm ne zaman? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Magazin 21-05-23 19:31

EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? EGO final mi yapıyor? 21 Mayıs FOX yayın akışı

EGO yeni bölüm ve final tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin yeni projesi olan dizi, 5 Şubat'ta ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmuştu. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizi reyting sonuçlarında beklentiyi karşılayamadı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ve final tarihi merak edildi. Peki, EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? EGO final mi yapıyor? İşte 21 Mayıs FOX yayın akışı...

Magazin 21-05-23 19:01

Yargı final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı sezon finali ne zaman? İşte son durum

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı final mi yapıyor merak edildi. Her pazar yeni bölümü ile ekrana gelen dizi, bu saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolde olduğu dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Peki, Yargı final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı sezon finali ne zaman? İşte son durum...

Magazin 21-05-23 18:43

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ertan Saban ve Devrim Özkan'lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi için şok karar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi perşembe akşamları Show Tv'de izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Özberk ve Sercan Gülbahar gibi isimlerin bulunduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile ilgili final iddialarının doğruluğu araştırılıyor. Sadi ve Songül'ün hem komik hem de duygusal anlarının anlatıldığı dizinin yeni bölümü de merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 18-05-23 21:01

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ 2023: AÖF sınavları ne zaman? Online mı yüz yüze mi yapılacak?

AÖF final sınavı tarihleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme bölümlerinde eğitim alan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Açıköğretim Fakültesi sınavları için geri sayım başladı. Peki, AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınavları online mı yüz yüze mi yapılacak?

Egitim 18-05-23 15:26

Üniversite final sınavları ne zaman yapılacak? Üniversite sınavları online mı, yüz yüze mi? YÖK açıkladı

Üniversite sınavlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılında 14 Mayıs tarihinde yapıldı. Cumhurbaşkanı seçiminin 2. tura kalmasının ardından gözler üniversite sınavlarına çevrilmişti. Peki, üniversite final sınavları ne zaman yapılacak? Üniversite sınavları online mı, yüz yüze mi?

Haber 18-05-23 12:46

Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek? 5 sezonun ardından veda ediyor!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma, final haberleriyle gündemdeki yerini aldı. Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımları arasında kendisine yer bulan ve izleyicinin yakından takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma'nın final tarihi araştırılıyor. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu sevilen dizide sona geliniyor. Peki, Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek?

Magazin 08-05-23 23:11

ATA AÖF SINAV TARİHİ 2023: ATA AÖF final sınavları ne zaman, online mı? Atatürk Üniversitesi AÖF takvimi

ATA AÖF final sınavı tarihi merak konusu olurken birçok Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi de sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağını öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, ATA AÖF final sınavları ne zaman, online mı? İşte 2023 ATA AÖF takvimi...

Egitim 08-05-23 14:08

EGO dizisi final mi yapacak? EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? 30 Nisan Fox TV yayın akışı

EGO yeni bölüm ve final tarihi araştırılıyor. Fox TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başrolde bulunuyor. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı ve dizinin ne zaman final yapacağı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, EGO dizisi final mi yapacak? EGO yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? 30 Nisan Fox TV yayın akışı

Magazin 30-04-23 18:49

Kızılcık Şerbeti final mi yaptı? Kızılcık Şerbeti neden yok? 21 Nisan bugün Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı diziye RTÜK, kadına şiddet sahnesi sebebi ile 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdi. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? İşte yanıtı...

Magazin 21-04-23 20:49

Yayını yarıda kesilmişti, final iddiaları ortalığı karıştırdı! Kızılcık Şerbeti'nin akıbeti belli oldu

RTÜK'ün televizyon tarihinde ilk kez 5 haftalık yasak uyguladığı ilk dizi olan Kızılcık Şerbeti dizisinin final yapacağı yönünde iddialar sosyal medyanın gündemine düştü. Tüm dizi takipçileri Kızılcık Şerbeti final mi yapacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin akıbeti belli oldu...

Magazin 19-04-23 16:51

Stil İkonu neden yok, bitti mi? Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı?

Stil İkonu bitti mi, neden yok gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. YouTube platformu üzerinden izleyicisiyle buluşan moda programı Stil İkonu'nun her bölümü ayrı olaylara neden oluyor. Gündemden düşmeyen program hakkında flaş bir iddia daha gündeme geldi. Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı? sorularının yanıtları da hız kazandı. İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 14-04-23 17:14