Evde Cilt Bakimi Haberleri

Sosyal medya fenomeni Toni Camille itirafıyla sosyal medyada çok konuşuldu! Komşum beni bikinimle filme aldı; şimdi erkekler yan evde yaşamak için yalvarıyor

Galler'de yaşayan sosyal medya fenomeni Toni Camille bir komşusunun her anını filme aldığı bir Instagram hesabının popüler olmasından sonra erkeklerin yanında bulunan evde yaşamak için can attığını söyledi. Camille'nin itirafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 2024-04-26 10:52:05

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 2024-04-26 10:10:19

Hatay’da bir evde yapılan aramada çeşitli gümrük kaçağı elektronik cihazlar ele geçirildi

Hatay’ın Altınözü ilçesinde bir şüpheliye ait 2 farklı adreste yapılan aramada gümrük kaçağı çeşitli elektronik cihazlar ve yüklü miktarda döviz ele geçirdi.

Yurthaber 2024-04-25 10:03:38

Eskişehir'de tek katlı bir evde çıkan yangın söndürüldü

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki tek katlı bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Yurthaber 2024-04-25 07:57:02

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya fenomen karavan kira artışı 1+1 Hatay Eskişehir yangın Elazığ polis Seramik seramik hamuru seramik hamuru nasıl kurutulur seramik saksı doğal kil seramik hamuru nasıl kullanılır Kira sevgilisi stil Yağmur Taktaş ayak ayaklar ense Göz mon Limonian Kore Güzelliği yazlık Sivas hırsızlık yaşında alara ilik fabrika Kazan yemek müşteri is kurmak istiyorum hücreler siyah moda peeling vücut peelingi ayak maskesi maske isim bağırsak cilt Güneş cilt bakımı da, de iyet mackolik canli sevgi prima bebek bezi prima 4 numara prima 5 numara prima aktif bebek 5 prima premium care prima premium care 1 prima premium care 2 prima premium care 3 prima premium care 4 prima premium care 5 prima premium care 6 prima dudak iltihap bahar hastalık Konya Adana Kozan eo posa tett vf c vitamini c vitamini serumu Kütahya Eskipazar Karabük cinayet Ankara Bayındır ceset satış e ticaret nasıl yapılır Pazarlama limon genç güneş kremi kese mutfak sağlıklı yaşam Kahramanmaraş Onikişubat silahlı saldırı emlak konut Konut kredisi güzellik epilasyon aleti philips epilasyon philips epilasyon aleti braun epilasyon aleti braun silk epil evde lazer epilasyon epilasyon makinesi epilasyon aşlama helvası nasıl yapılır irmik helvası tarifi dondurmalı irmik helvası dondurmalı irmik helvası tarifi Saç boyası leziz tarif pideli köfte Bursa wilkinson pomad uyuz ne işe yarar Mersin aile Kocaeli ölüm çin aslanı köpek tarım ve orman bakanı ödeme Çiftçi bayram Sancaktepe

6 gündür haber alınamıyordu! Ekipler 4. kattaki eve balkondan girdi! Uyuduğu ortaya çıktı

Elazığ'da ilginç bir olay yaşandı. Yalnız yaşayan Cevdet Ç.'den 6 gündür haber alamayan komşuları polise haber verdi. Adrese gelen ekipler kapıyı kimse açmayınca merdivenli itfaiye aracı ile 4. kattaki eve balkondan girdi. İtfaiye ve polis ekipleri 80 yaşındaki adamı evde uyurken bulundu.

Haber 24-04-24 23:05

İçinizdeki sanatçıyı açığa çıkarın! Evde seramik yapmanızı sağlayacak en iyi seramik hamurları

Evde seramik yapımı, boş zamanlarınızı keyifli ve üretken bir şekilde geçirmenin yollarından biri. Tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz seramikle, hem stres atabilir hem de el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çünkü evde seramik yapmak için özel bir atölyeye veya pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok! Basit araçlar ve doğru malzemelerle evinizde rahatlıkla seramik yapabilirsiniz. Biz de sizler için çeşitli seramik hamurlarından oluşan bir liste hazırladık.

Haber 24-04-24 18:26

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Finans 24-04-24 15:31

Yağmur Taktaş'i öldürdüğü iddia edilen o sevgilinin paylaşımları gündem oldu

'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen fenomenin ölümü sonrası profil fotoğrafı değiştirilmişti. Kan donduran o detay sonrası eski sevgilinin fotoğraf ve paylaşımları gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:54

Kendinizi şımartmak ister misiniz? Evde spa keyfi yaşamak için yapabilecekleriniz…

Evinizin rahatlığında spa keyfini yaşamak aslında sandığınızdan daha kolay! Evinizin konforunda kendinize zaman ayırmanız için her isteğe ve ihtiyaca uygun bakım ürünlerini derledik. Siz de spa keyfini evinize taşımak istiyorsanız gelin, içeriğimize bir göz atalım.

Kadin 22-04-24 16:10

Yazlığına girdiğinde neye uğradığını şaşırdı 'Şok içerisindeyim! Teker teker kesilmiş' Bu kadarını da ummadı

Sivas’ın Gemerek ilçesinde altı ay üzerine yazlık olarak kullandığı evine giren vatandaş gördüğü manzara karşısında hemen polisi aradı. İddiaya göre, hırsızların girdiği evde hemen hemen her eşyaya zarar verildi. Hırsızların değerli eşyaları aldığını söyleyen vatandaş, "Bunlar büyük bir örgüt. Bunu bir insan yapamaz" dedi. Vatandaş "Bu kadarını ummuyordum, muslukların başlıklarına kadar sökmüşler. Şok içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 10:25

Parlak ciltler hayal değil! Tonik kullanarak cildinizi ay gibi parlatacak tüyolar burada…

Tonikler, cilt bakım rutininin olmazsa olmazları. Bunlar, yüzü temizlemenin ötesinde makyaj ve kullanılan ürünlerin kalıntılarını temizlemek için de ideal ürünler. Cilt bakım rutininize vakit kaybetmeden eklemeniz gereken tonikleri merak ediyorsanız sizi içeriğe alalım!

Kadin 22-04-24 10:13

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! Kan donduran iddiaların ardından yeni detaylar çıktı

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen fenomenin ölümüyle ilgili korkunç iddialar duyanların kanını dondurdu.

Magazin 22-04-24 07:47

Arkadaşa ikram ile başladı fabrika sahibi oldu! Binlerce müşterisi var

Aksaray'da memurken evde yaptığı yemekleri iş yerinde arkadaşlarına ikram eden ve bir süre sonra arkadaşlarının sürekli içli köfte istediği kadının yemek serüveni yemek fabrikasına dönüştü.

Kadin 22-04-24 07:29

Cildinizi yenilemek için ihtiyacınız olan her şey burada! Nemlendirme, temizlik ve onarım…

Cildi yenilemenin formülü nemlendirme, temizlik ve onarımdan geçiyor. Yepyeni bir cilt görünümüne kavuşmak için ihtiyacınız olan ürünleri derledik. Cildinize iyi bakmak için gerekli ürünler neler merak ediyor musunuz?

Kadin 22-04-24 02:09

Cilt bakımında doğallıktan yana olanlar buraya! Bu ürünler ile cilt sorunlarına elveda!

Cilt bakımında daha çok doğal ürünler tercih etmekten yanaysanız o zaman almanız gereken ürünler burada! Gelin cildinize iyi gelecek doğal ürünlere birlikte bakalım...

Kadin 21-04-24 23:29

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Vücudunuzdaki ölü derileri temizleyecek bu ürünler vazgeçilmeziniz olacak

Cildinizin mat ve cansız görünmesine yol açan ölü derilerden kurtulmanın zamanı geldi! Cilt bakım rutininin temel adımlarından biri olan peeling uygulaması, cildinize taze ve sağlıklı bir görünüm kazandırma konusunda oldukça etkili. Baştan aşağıya parlak ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlayacak peeling ürünlerinden oluşan listemizle cildinizin ihtiyacına uygun peeling ürünlerini hemen keşfetmeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 20-04-24 12:39

Araştırmacılar ortaya çıkardı: Bu aktivite hem bağırsak hem de cilt sağlığına olumlu etki ediyor!

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı.

Kadin 20-04-24 07:57

Uzman isim cilt bakımına başlama yaşını açıkladı! Pürüzsüz bir cildin sırlarını tek tek sıraladı

Uzmanlar, 20’li yaşların, cilt bakımı rutinine başlamak ve sağlıklı cilt alışkanlıkları edinmek için ideal bir zaman olduğunu belirtiyor.

Kadin 19-04-24 15:59

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 18-04-24 11:25

Konya’da sekiz günlük bebeğin şüpheli ölümü

Konya’nın Kulu ilçesinde evde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybederken, tahkikat başlatıldı.

Yurthaber 18-04-24 10:52

Adana'da iki katlı evde çıkan yangın söndürüldü

Adana'nın Kozan ilçesinde iki katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 18-04-24 10:51

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Kütahya’da ev yangını korkuttu

Kütahya’da bir evde çıkan yangın itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yurthaber 17-04-24 10:11

Karabük'te 2 katlı müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde iki katlı müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 17-04-24 08:26

Kan donduran cinayet! Birlikte yaşadığı eski kocasını bıçaklayarak öldürdü

Ankara'da Birgül Alamur (39), boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiği eski eşi Veysel Dörkozan'ı (44) bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim olan Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Haber 16-04-24 17:59

İzmir'de yangın çıkan evde 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İzmir’in Bayındır ilçesinde yangın çıkan evde bir kişi ölü bulundu.

Yurthaber 16-04-24 15:00

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 16-04-24 12:05

Limonun bilinmeyen kullanım alanları! Bu 5 faydasını duyan şaşırıyor

Limon, mutfakta sıkça kullanılan bir malzeme olarak bilinir. Birçok kişi limonun başka kullanım alanlarından haberdar değil. Limon, temizlikte oldukça etkili bir malzeme olarak kullanılabilir. Özellikle limon suyu, doğal bir temizleyici ve dezenfektandır. Evde yüzeyleri temizlerken veya banyo malzemelerini parlatırken limon suyu kullanmak, kimyasal içeren temizlik ürünlerinden kaçınmanın doğal bir yoludur. Ayrıca, limon suyu, kötü kokuları gidermek için de kullanılır.

Kadin 16-04-24 10:59

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 16-04-24 08:24

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 15-04-24 15:04

Her evde bulunuyor! Sağlığa zarar veren 4 ev eşyası

Uzmanlar sizi hasta edebilecek dört yaygın ev eşyasını açıkladı. Bunların hepsi banyoda ve mutfakta bulunuyor. Eğer sağlığınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız bu 4 ev eşyasından uzak durmanızda fayda var.

Kadin 15-04-24 15:00

Kahramanmaraş'ta bir eve silahlı saldırı düzenlendi

Kahramanmaraş'ta bir evde silahlı saldırı sonucu hasar oluştu.

Yurthaber 15-04-24 13:40

3 milyon liralık konut kredisine 11 milyon lira geri ödeme! Son 10 yılda tablo tersine döndü: Kiracı oranı yüzde 6 buçuk arttı

Konut kredisi ile ev almak neredeyse imkansız oldu. Kredi faiz oranları yükseldi, 3 milyon liralık konut kredisinin aylık ödemesi 91 bin lirayı aştı, toplam geri ödenen rakam ise 11 milyon liraya dayandı. Vatandaşlar ev alamayınca çareyi mecburen kiralık evde oturmakta buldu. Son 10 yılda kiracıların oranı yüzde 27,8’e yükseldi.

Finans 15-04-24 12:00

Pürüzsüz bir cilt için en iyi yatırım! İşte 2000 TL altı epilasyon cihazları

Pürüzsüz bir cilt hayal değil! Uygun fiyatlı ve konforlu epilasyon cihazlarıyla istenmeyen tüylerle savaşmak artık oldukça kolay ve ekonomik. Güzelliğinizi korumanın yüksek maliyetli olmasına gerek olmadığını gösteren epilasyon cihazlarını sizin için bir araya getirdik. Hem cebinizi hem de cildinizi düşünerek hazırladığımız bu listede 2000 TL'nin altında bulabileceğiniz, etkili ve güvenilir epilasyon cihazları yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 13-04-24 21:42

Tadına doyum olmuyor: Dondurmalı irmik helvası tarifi! Kolay irmik helvası nasıl yapılır?

Dondurmalı irmik helvası tarifi merak ediliyor. Sıcacık irmik helvası ve ferah dondurmanın buluşmasıyla ortaya çıkan bu lezzet ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolayca hazırlanabilen dondurmalı irmik helvası tarifini haberimizde derledik. Peki, kolay dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 15:45

Evde saçınızı boyamadan önce 'keşke bilseydim' diyeceğiniz bilgiler!

Saç boyama işlemi, birçok kişi için saçlarına yeni bir görünüm kazandırmanın yoludur. Bazen yanlış uygulamalar sonucunda istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Saçınızı boyamadan önce doğru bilgilere sahip olmak, istenmeyen sonuçların önüne geçmek için önemlidir.

Kadin 13-04-24 12:32

Bursa pideli köfte tarifi! Lezzetinden parmak ısırtan pideli köfte nasıl yapılır?

Bursa pideli köfte tarifi merak ediliyor. Özellikle Bursa'da yapılanlar kadar lezzetli pideli köfte tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Yapımı zahmetli gibi görünse de oldukça kolay olan pideli köfte kısa sürede hazırlanıp servis edilebiliyor. Peki, Bursa usulü pideli köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 08:54

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar? Wilkinson pomad reçeteli mi?

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerden ötürü meydana gelen birçok farklı cilt rahatsızlığı vardır. Bu cilt rahatsızlıkları doğru bir şekilde tedavi edilmediği takdirde, beraberinde daha başka cilt problemlerinin görülmesine neden olabilmektedir. Wilkinson pomad, yaygın olarak ciltle ilgili sorunların iyileştirilmesinde kullanılan bir pomad çeşididir. Yalnızca eczanelerden alınabilen pomad türlerinden biridir. Peki, Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar ve reçeteli mi?

Haber 09-04-24 18:48

Sağlıklı cildin sırrı! 5 beslenme alışkanlığı ile bebek gibi bir cilde sahip olun

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için iyi bir cilt bakım rutini kadar doğru beslenme alışkanlıkları da büyük önem taşır. Doğru beslenme alışkanlıkları, cildinizi içeriden besleyerek dışarıdan parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. İşte ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin 5 sırrı...

Kadin 09-04-24 10:27

Bir aileyi yok etti! Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı: Parmağındaki yüzüğü çalıp evi ateşe verdi! Katil zanlısı cezaevinde intihar etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde 35 yaşındaki Halil Evcibağ'ın, Nurgül ve Neşet Kaya (40) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldürdüğü olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Evcibağ’ın, önce Nurgül Kaya ile oğlunu öldürüp eve ateşe verdiği, eterle bayılttığı Neşet Kaya’yı bıçaklayıp, cesedini otomobille yaktığı tespit edildi. Evcibağ’ın bir süre sonra eve geri dönüp, yangının söndürüldüğü evde Nurgül Kaya’nın nabzını kontrol ettiği ifade edildi. Katil zanlısı ise cezaevinde intihar etti.

Haber 08-04-24 19:08

Evde o halde görünce... 41 yaşındaki kadın ölü bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 41 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu. Olayla ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber 08-04-24 16:25

Adana'da 'Çin Aslanı' dehşeti! Diğer köpekten kıskandı sahibinin bacağını parçaladı

Adana'da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibine saldırdı. Köpeğinin saldırısı sonucu bacağı parçalanan genç kadında doku kaybı meydana geldi. Konuyla ilgili uyarılarda bulunan Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, "Akdeniz iklimi için sıcak bölgeler için uygun bir hayvan değildir. Dolayısıyla bu bölgede Çin Aslanın sahiplenilmesinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Trend 08-04-24 13:59

İki bakan duyurdu: Ödemeler bayram öncesi hesaplara geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bakanlığa ait destek ödemelerinin bayram öncesi hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin 5 Nisan'da çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi. Bakan Göktaş da “Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırıyoruz” açıklamasını yaptı.

Finans 07-04-24 09:09

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Fırat daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber 06-04-24 17:39

Bembeyaz bir cilde sahip olmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Birçok insan, bembeyaz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Cilt tonunu düzenlemek ve leke görünümünü azaltmak için doğal ve etkili çözümler arayanlar için bu yazı oldukça faydalı olabilir. Cildiniz için uygulayacağınız 3 önemli madde ile cilt tonunuzu açabilirsiniz.

Kadin 06-04-24 16:00