Frappes En Syrie Haberleri

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 2024-05-08 14:59:42

'Temmuz ayına kalmayacak...' Emekli zammı öncesi milyonlara promosyon ayarı! (8 Mayıs 2024 güncel emekli promosyonu rakamları)

Emekli maaşı zammı için Temmuz ayı beklenirken bir yandan da milyonların gözü kulağı emekli promosyon ödemelerinde. Emekli maaşlarındaki artışın promosyon rakamları üzerinde etkili olması bekleniyor. Ekonomist Muhammet Bayram emekli maaş promosyonlarına ilişkin yaptığı açıklamasında rakamların Temmuz ayı gelmeden 20 bin liraya yükselebileceğini kaydetti. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? İşte güncel emekli promosyon rakamları…

Finans 2024-05-08 13:35:41

Ev tekstilinin yükselen yıldızları

Ev tekstili ürünleri iç mekanları daha güzel hale getirmenin en etkili yollarından biridir. Ev tekstili ürünleriyle birlikte yaşam alanlarında hayalleri yansıtmak mümkündür. Yaşam alanlarını daha konforlu ve verimli bir hale getirmeyi amaçlayan ev tekstili ürünleriyle birlikte avantajlar artar.

Finans 2024-05-08 12:55:15

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-08 11:45:48

Çanakkale’de 4 katlı apartmanda yangın paniği

Çanakkale’de 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yurthaber 08-05-24 11:34

Mevduat faizleri ters köşe yaptı! BIST 100 yatırımcısı paraya 'para' demedi! TÜİK reel getiri oranlarını açıkladı

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Nisan'da en yüksek aylık reel getiri yüzde 3,59 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşti. Aynı dönemde mevduat faizi, TÜFE'den arındırıldığında yatırımcısına yüzde 0,16 kaybettirdi. Böylelikle Mart ayının ardından Nisan'da da mevduat yatırımcısına reel olarak kaybettirdi.

Finans 08-05-24 11:09

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 08-05-24 10:47

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti... Tanyeli 47 kiloya kadar düştü! Son durumunu anlattı

Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, 'Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim' diyerek 47 kiloya kadar düştüğünü anlattı.

Magazin 08-05-24 10:44

08 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-05-24 09:20

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 08-05-24 08:26

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenerek finale yükselmeyi başardı!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İlk maçın 0-0 bittiği mücadelede iki ekip de finale çıkmak için büyük çaba gösterdi. Hem Beşiktaş hem de Ankaragücü için sezonun en kritik maçı olan yarı final müsabakasını siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak finale yükseldi.

Spor 07-05-24 22:28

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 75 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 07-05-24 21:02

Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-05-24 16:44

Karadeniz’deki en büyük Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi Samsun’da hizmete girdi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fiziki büyüklüğü ve kapasitesiyle Karadeniz Bölgesi kamu sağlık tesislerindeki en büyük merkez olma hüviyetini taşıyan Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi (ÜYTE) hizmete girdi.

Yurthaber 07-05-24 15:49

10 bin TL alan emeklilere o ilde maddi destek! Ödemeler hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), en düşük emekli maaşı alan emeklilere destek ödemesi gerçekleştirdi. Ödemeler hesaplara yatırıldı.

Finans 07-05-24 15:32

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu hastalığa bağlı ölümler en çok genç yaşta! Tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar doğuruyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Astım tedavi edilmediğinde yaşam kalitesini çok olumsuz olarak etkiler. Hatta bazen ölümlere yol açabilir. Maalesef astıma bağlı ölümler genç yaşta ölümlerdir. Astım aslında tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bugünkü elimizde mevcut tedavi imkanlarıyla astımı, astımı olmayan bir kişi gibi kontrol altına alabiliyor ve normal bir hayat yaşatabiliyoruz" dedi.

Haber 07-05-24 15:07

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 07-05-24 14:51

Memur maaşı ve emekli zammında tablo tamamen değişti! Enflasyon farkı ortaya çıktı, en düşük maaş hesabı belirdi

Emekli zammı ve memur maaşı zammı için 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 4 aylık memur enflasyon farkı yüzde 3,23 oldu. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Nisan ayı ile yüzde 18,72’lik artış garantilendi. 6 aylık enflasyon tahminleri de şekillendi. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları değişecek. Peki kim ne kadar maaş alacak. İşte merak edilen zam tablosu…

Finans 07-05-24 14:48

Euro Bölgesi'nde perakende satışlar martta yükseldi

Euro Bölgesi'nde perakende satışlar, martta bir önceki aya göre yüzde 0,8 arttı. Aylık bazda perakende satışlarda en fazla artış yüzde 7,3 ile Polonya'da gerçekleşti.

Finans 07-05-24 14:33

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin 07-05-24 14:04

Bahçesine dünyanın en pahalı baharatını ekti, kilosunu 200 bin liradan satıyor!

Elazığlı mühendis Bayram Çalışkan, 4 yıl önce Safranbolu’da keşfettiği safran bitkisiyle başladığı tarımsal faaliyetlerde başarıya ulaştı. Çalışkan safranın gramını 200 liraya satıyor.

Finans 07-05-24 12:49

Osman Kavala sorusu Adalet Bakanı Tunç'a da yöneltildi! Yanıtı dikkat çekti

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Osman Kavala hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a da soru yöneltildi. Yanıtı dikkat çeken Bakan Tunç ayrıca İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yargılanmasına ilişkin de yorum yaptı.

Haber 07-05-24 12:11

Türkiye’nin en soğuk ili olan Bolu’da ürünler soğuktan yandı

Geçtiğimiz gün sıfırın altında ölçülen 6,4 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olan Bolu’da ağaçlardaki meyveler ve toprakta ekili mahsuller soğuktan yandı.

Yurthaber 07-05-24 12:09

Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları karıştı... En kötü senaryo! Galatasaray haftaya şampiyon olabilir!

Süper Lig'de 35. haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk hesapları yapılmaya başlandı. Sarı-Lacivertliler son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrası işini zora sokarken, matematiksel olarak ihtimali halen bulunuyor. İşte tüm senaryolar...

Spor 07-05-24 11:34

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

Dövme modeli Amber Luke, ilk seferinde kör olmasına rağmen akıllanmadı! Yeniden gözbebeklerine dövme yaptıracak

Dünyanın en çok dövmeli kadını Amber Luke ilk seferinde kör olmasına rağmen yeniden gözbebeklerine dövme yaptırmak için harekete geçti. Triple M WA kahvaltı sunucusu Robbie Von'a konuşan Luke, "Bunu yapmamın nedeni, ilk etapta çok beceriksiz olmam ve bunu bir daha yaşamak istemememdir" dedi.

Trend 07-05-24 10:37

İtalyan model Kylie Jenner'ı gölgede bırakınca olanlar oldu! Yakışıklılığı yüzünden Met Gala'dan kovuldu

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala yine büyük bir ihtişamla gerçekleştirildi. Met Gala'ya dair bomba bir iddia ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İtalyan bir model, geçen yıl düzenlenen Met Gala’da Kylie Jenner'ı gölgede bıraktıktan sonra bu sene düzenlenecek törenden kovulduğunu iddia etti.

Magazin 07-05-24 10:34

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

Kumdan elbisesiyle Met Gala'ya damga vurdu! Tyla, merdiven çıkamayınca kucakta taşındı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, New York'ta gerçekleştirildi. 'Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu' temasıyla düzenlenen galaya ünlü isimlerin birbirinden iddialı tercihleri damga vurdu. Galanın en dikkat çeken ismi ise dünyaca ünlü şarkıcı Tyla oldu. Tyla, geceye kumdan elbisesiyle katıldı.

Magazin 07-05-24 10:02

07 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 07 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 07-05-24 09:20

Zamanın Bahçesi temasıyla Met Gala 2024... İşte kırmızı halıda dikkat çekenler: Kim Kardashian'ın kıvrımlarından Jennifer Lopez'ın iddialı seçimine...

Met Gala 2024 yine adından söz ettiren bir gece olarak tarihe geçti. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Zendaya ve Kim Kardashian gibi isimler gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Met Gala'nın 2024 teması ve kıyafetler...

Magazin 07-05-24 08:43

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

Dünyanın en uzun baget ekmeği rekoru kırıldı!

Fransa'da fırıncıların pişirdiği 140 metrelik ülkenin geleneksel baget ekmeği, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Yemek 07-05-24 07:07

Fenerbahçe'nin puan kaybının sırrı belli oldu! Son 2 deplasmanda 4 puan bıraktılar

Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu yaşayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Spor 06-05-24 23:05

En az 1 milyon TL zarar etmişti! Ruhi Çenet kanalını bir kez daha çaldırdı

Türkiye'nin en popüler YouTuber'larından olan Ruhi Çenet daha önce kanalını 2 defa çaldırmıştı. Çenet yaptığı açıklamada zararının en az 1milyon TL olduğunu ifade etmişti. Çenet, bir kez daha kanalını çaldırdı.

Trend 06-05-24 21:01

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. En pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 06-05-24 18:26

Yapay zekâ hiç bu kadar çarpıcı olmamıştı: Tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip yayınlandı!

Bağımsız sanatçı Washed Out'un yeni müzik videosu tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretildi. Video, tamamen yapay zekâ tarafından oluşturulan en uzun video klip olarak kayıtlara geçti. Klibin arkasından ise OpenAI'nın metinden video oluşturan yapay zekkâ modeli Sora'nın ismi çıktı.

Haber 06-05-24 17:48

Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu! 14 dakika havada kaldı

Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.

Haber 06-05-24 17:16

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

Mauro Icardi konusunda açıklama geldi! Yunan basını transfer olacağını yazmıştı...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Tümer Metin, Icardi'nin transfer iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak kendisinin arandığını söyledi.

Spor 06-05-24 16:42

Sivas'ta bir fırıncı 8 saatte devasa ekmek üretti! Boyunu duyan çok şaşırdı

Sivas'ta bir fırıncı 3 metre 80 santimetre uzunluğunda ekmek üretti. Ekmeği yapan fırıncı Erdoğan Çiçek, "Ürettiğim ekmek, en az 10 gün taze kalır. 130 civarı tekli ekmek kadar malzeme gitti." dedi.

Yemek 06-05-24 16:00

Türk Lirası'nda 2,5 yılın zirvesi! Merkez Bankası'ndna reel efektif döviz kuru açıklaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre TÜFE bazlı reel efektif döviz kuru Nisan'da 59,77'ye yükseldi. Böylece TL'nin reel değeri Eylül 2021'den beri en yüksek seviyeye çıktı.

Finans 06-05-24 15:15

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Bedava doğal gaz bitti, enflasyonda zirve geliyor: Merkez Bankası Başkanı’ndan dikkat çeken sözler: 9 Mayıs Perşembe’ye dikkat!

Enflasyonda en kötü ay geldi! Mayıs ayı itibarıyla tüm zamanların zirvesine yerleşeceği dile getirilen enflasyon rakamları için dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Piyasalar Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın 9 Mayıs Perşembe günü açıklayacağı yılın ikinci Enflasyon Raporu’nu beklerken, bir önceki raporda yer alan o ifadeler bir kez daha gündeme geldi. Enflasyonun zirve yapmasının sebebi açık açık raporda yer aldı. İşte haberin detayları…

Finans 06-05-24 14:23

Cengiz Ünder'den Fenerbahçe'ye veda ediyor! İtalyanlar yeni takımını bile açıkladı

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder beklentilerin altında bir performans sergilerken, yıldız ismin sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 14:00

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

Uzmanından 'hayati' uyarı: Bu hastalık görme kaybına neden oluyor! Sebebi bilinmiyor, ömür boyu takip ediliyor... İşte belirtileri

Halk arasında ''sarı nokta hastalığı" olarak bilinen yaşa bağlı makula dejeneresansının, tüm dünyada görme kaybının en önemli nedeni olarak kabul edildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Turgut Yılmaz, “Sarı nokta hastalığının genellikle sebebi bilinmemektedir. Hastalığın ilerlemesini engellemek için sigara alışkanlığından uzak durmak ve Akdeniz mutfağı gibi antioksidan içeren bol yeşillikli ve omega 3 ağırlıklı gıdalarla da beslenmek faydalı olacaktır” dedi.

Haber 06-05-24 11:06