Idil Aybala Esmer Haberleri

Şırnak'ta kaçak elektrik operasyonu! Müezzin cami hoparlöründen öyle bir şey söyledi ki...

Dicle Elektrik, Şırnak'ın İdil ilçesinde yüzde 85 oranında kaçak elektrik kullanıldığını belirledi. Şırnak İl Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle Açma köyüne giden Dicle Elektrik ekipleri hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Köye giden ekiplerin yolu kesilip köye girişleri engellenmeye çalışıldı. Ayrıca köydeki müezzin, ekiplerin kaçak elektrik kullananları tespit çalışmalarını baltalamak için cami hoparlöründen "kapınızı açmayın" uyarısında bulundu.

Haber 2024-06-07 10:46:54

Seda Sayan esmer olursa... Saç rengini değiştirip sordu

Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan şimdi de saç rengiyle gündemde. Sosyal medyada paylaşım yapan Seda Sayan'ı görenler şaştı kaldı.

Magazin 2024-05-31 07:22:38

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 2024-04-27 15:10:10

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Karnı burnunda pozlar

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun şarkıcıları arasında yer alan Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Cemre Kemer şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Ünlü ismin karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 2024-03-22 10:03:52

Beylikdüzü'nde silahlı saldırı! Kafe çıkışında kurşun yağdırdılar: 1ölü, 1 yaralı

İstanbul Beylikdüzü'nde kafeden çıkan 4 kişiye motosikletli kişi ya da kişilerce silahla saldırı düzenlendi. Şüpheliler saldırının ardından kaçarken, otomobilde bulunan İdil B. yaralandı, Şuayip A. ise hastanede hayatını kaybetti.

Haber 11-03-24 01:05

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman'ın eski hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın eski hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç yıldızın yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 10-01-24 16:01

Şırnaklı baba taş kırarak 9 çocuğunu okutuyor

Şırnak'ın İdil ilçesi Tepeköy köyünde yaşayan Abdulhamit Tuzan (49), ekmeğini taş işçiliğinden kazanarak, 4'ü kız 10 çocuğundan eğitim öğretim çağındaki 9'unu okutmanın gururunu yaşıyor.

Yurthaber 02-01-24 11:30

Arka Sokaklar'ın esmer güzeli Ela Yörüklü setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Ezgi karakteri ile büyük beğeni toplayan Ela Yörüklü başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Bir süredir ekranlarda olmayan güzel oyuncu setlere geri dönüyor. Ela Yörüklü'nün yeni projesi belli oldu.

Magazin 18-10-23 16:37

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Adanalı'nın yıldızı Selin Demiratar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde hayat verdiği 'İdil' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Selin Demiratar uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. 2020 yılında Mehmet Ali Çebi ile dünyaevine giren Selin Demiratar son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 11-10-23 08:58

Yeni evlenen MasterChef Barbaros'un balayı pozları olay oldu! Havuzda aşka geldiler

MasterChef'e 2020'ye damga vuran yarışmacılardan olan Barbaros Yoloğlu geçtiğimiz hafta Şule İdil Aydın ile evlendi. Çiçeği burnunda çift çıktıları balayından pozlarını paylaştı. MasterChef Barbaros'un havuzda aşk pozu eleştiri aldı.

Magazin 04-08-23 12:24

MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi! Serhat Doğramacı nikah şahidi oldu, Eray ise...

MasterChef Türkiye isimli program ile tanınan Barbaros Yoloğlu uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Şule İdil Aydın'la evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törene MasterChef yarışmacıları da yoğun ilgi gösterdi. MasterChef Eray'ın düğünde çiçeği almak için bir kişiyi devirmesi ise sosyal medyaya yansıdı.

Magazin 26-07-23 15:19

Yeşilçam'ın esmer güzeli Bahar Erdeniz'in oğlu da ünlü çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Yeşilçam oyuncusu, mankenler kraliçesi ve model Bahar Erdeniz'in oğlu herkesi şaşırttı. Tarık Akan ve Kadir İnanır gibi usta isimlerde bir çok filmde rol aldıktan sonra eski Fenerbahçe'li futbolcu Engin Verel ile evlenip Fransa'ya yerleşen ünlü oyuncunun bu evliliğinden 1 oğulları bulunuyor. Bahar Erdeniz ile Engin Verel'in oğullarının kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

Magazin 26-06-23 10:53

Şırnak'ta traktörün altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Şırnak'ın İdil ilçesinde üzerinden düştüğü traktörün altında kalan 8 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Yurthaber 21-06-23 07:41

Çiftçilere alternatif ürünü sunmak için okulun bahçesinde lavanta yetiştirdiler

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Özbek köyündeki okulun bahçesinde çiftçilere alternatif ürün tanıtmak için lavanta yetiştirildi.

Yurthaber 16-06-23 12:14

Şırnak'ta kaybolan 2 gençten acı haber! Cansız bedenleri gölette bulundu

Şırnak'ın İdil ilçesinde kendilerinden iki gündür haber alınamayan Ferhat Şanlı (22) ve İdris Alptekin'den (25) acı haber geldi. Gençlerin cansız bedenleri Saklan Köprüsü Göleti’nde bulundu.

Haber 15-06-23 21:06

ŞIRNAK SEÇİM SONUÇLARI: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları

Şırnak seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez seçim sonuçları, Beytüşşebap seçim sonuçları, Cizre seçim sonuçları, Güçlükonak seçim sonuçları, İdil seçim sonuçları, Silopi seçim sonuçları ve Uludere seçim sonuçları bu sayfada yer alacak. Şırnak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te anbean yayınlanacak.

Haber 28-05-23 18:10

Şırnak’ta ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı 2 kuzen öldü

Şırnak’ın İdil ilçesinde 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı 2 çocuk hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-05-23 07:49

Şırnak'ta oyun parkında yangın çıktı

Şırnak'ın İdil ilçesinde bir oyun parkında çıkan yangında oyun grupları kullanılmaz hale geldi.

Yurthaber 09-05-23 07:50

Peçenekler kimdir, nerede kuruldu? Peçeneklerin Türk tarihindeki önemi nedir, Peçenekler Türk mü?

Bazı islam kaynaklarında adı ‘Biçene, Beçenek’ ya da ‘Beçene’ olarak geçen Peçenekler, Anadolu ağzında ‘gayretli, iyi iş görür’ anlamına gelen ‘Peçeneke’ ya da ‘Beçenek’ olarak bilinen bir Orta Asya kavmidir. Göktürk dönemindeki Oğuz boylarındandır. Anayurtları Orta Asya’dır. Sonraları varlıklarını geliştirerek Sriderya (Seyhun) ve Volga (İdil) ırmaklarına yerleşmişlerdir. Çok güçlü, savaş deneyimli, kalabalık ve disiplinli ordulara sahiptirler. Peki, Peçenekler Türk mü?

Egitim 08-05-23 10:04

Hırsız diye yakaladıkları kişi terörist çıkmıştı! PKK'dan o köylülere silahlı saldırı

Şırnak’ın İdil ilçesinde köylüler, hırsız diye bir kişiyi yakalayıp jandarmaya teslim etti. Yapılan araştırma sonucu, yakalanan kişinin gri kategoride aranan ‘Harun Elbak’ kod adlı PKK’lı terörist Selim Adıyaman olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından sosyal medyada terör örgütü destekçisi sayfalar tarafından hedef gösterilen köylüler, silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Mehmet Atatekin yaşamını yitirirken, 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırıyla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 27-04-23 15:30

Ham petrol yüklü tır kamyonetle çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Şırnak’ın İdil ilçesinde kamyonet ile ham petrol yüklü tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 26-04-23 13:55

Şırnak'ta 2 eve düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Şırnak'ın İdil ilçesinde 2 eve düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-04-23 09:40

İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: Şırnak'ta gri kategoride yer alan bir terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şırnak'ın İdil ilçesinde gri kategorideki bir teröristin yakalandığını duyurdu.

Haber 27-03-23 19:19

Şırnak'taki arazi kavgasında silahlar çekildi: 1 ölü, 8 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde, iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı. Olayın ardından 12 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 22-03-23 23:49

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın esmer müşterisiyle dansı olay oldu! İzleyenler şaştı kaldı

Her paylaşımı ile gündem olan TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, Antalya'da bulunan kendine ait dondurma standının önünde genellikle kadın müşterileriyle dans ederek videolar yayınlıyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomenin dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunuyor. Esmer müşterisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabında paylaşan Dinç, yoğun ilgi gördü. İşte o anlar...

Magazin 13-03-23 20:15

Fenomen İdil Naz Kaluç ceketini açıp göğüs dekolteli poz verdi! Sosyal medyadan paylaştı

Katıldığı yarışma programlarıyla tanınan İdil Naz Kaluç şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Kaluç, son olarak dekolteli pozunu paylaştı.

Magazin 09-03-23 15:36

Bir ilde vatandaşları tedirgin eden görüntü! Adeta istila ettiler... Evimize kadar giriyorlar, çocuklarımız korkuyor

Şırnak'ta, Cizre ve İdil ilçelerindeki çam kese tırtılı istilası bölge halkını tedirgin ediyor. Aktarılan bilgilere göre istila tarım alanlarını da tehdit ediyor. Tırtılların kendilerini mahvettiğini söyleyen ve yetkililerin çare bulmasını istediklerini belirten İdil ilçesi Ortaköy Muhtarı Şehmus Şığva, "Bu tırtıllar hem ekinlerimize, hem malımıza zarar veriyorlar. Evimize kadar giriyorlar. Çocuklarımız korkuyor” dedi. Şırnak İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü'nden ise konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Haber 01-03-23 17:24

Emily Ratajkowski imaj değişikliği yaptı! Şeffaf üstü yeni saçlarının önüne geçti

Model Emily Ratajkowski, kendine özgü uzun, esmer buklelerine veda etti. Saçlarını kısacık kestiren güzel model Marc Jacobs defilesine şeffaf tarzıyla katıldı. Emily Ratajkowski'nin sütyensiz hali saçlarının önüne geçti.

Magazin 03-02-23 11:06

Ezidiler Şırnak'ta huzura kavuşan köylerine geri dönüyor

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın 1990'lı yıllarda gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle Ezidilerin terk etmek zorunda kaldığı İdil ilçesinin Mağara köyünde, sağlanan huzurla yaşam yeniden başlıyor.

Yurthaber 09-01-23 12:45

Adanalı'nın afeti komiser Esra son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan Adanalı’da komiser Esra karakterine hayat veren Ebru Şam yıllara meydan okunuyor. Oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, İdil Fırat, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı Adanalı dizisinde Esra karakterini canlandıran Şam’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 10-12-22 17:57

Şırnak'ta pamuk üretimi devlet desteğiyle artıyor

Şırnak'ın Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde bu yıl 39 bin ton pamuk üretildi.

Yurthaber 18-11-22 13:05

Fenomen olan Çılgın Dondurmacı ortalığı yıktı geçti! Dansları ortalığı yıktı geçti, elinden tutup... İnsanı gençleştiriyor

18 milyondan fazla takipçisiyle TikTok'u sallayan Çılgın Dondurmacı olarak bilinen fenomen Mehmet Dinç, yine ortalığı yıkacak bir video paylaştı. Kendisinden dondurma almaya gelen kadınlarla yaptığı seksi danslarıyla dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı'nın videolarını milyonlar izliyor. Sosyal medya fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın esmer bir kadının elinden tutup yaptığı dansı da olay oldu. Çılgın Dondurmacı'ya "Müziğin insanı gençleştiriyor" yorumları yağdı.

Magazin 10-11-22 14:28

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın son videosuna dünyanın her yerinden yorum yağdı! Şifa deposu maşallah

TikTok'ta 18 milyondan fazla takipçisi olan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, dondurma almaya gelen kadınlarla yaptığı seksi danslarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya fenomeni 'Çılgın Dondurmacı'nın son olarak esmer bir kadınla dans ettiği video gündem oldu. YouTube'da saatler içinde izlenme rekoru kıran videoya, dünyanın her yerinden yorum geldi.

Magazin 31-10-22 15:54

Yalı Çapkını'nın Hattuç'u Şerif Sezer'in kızı da oyuncu çıktı! Meğer efsane dizide oynamış 'Tam bir esmer güzeli'

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, her hafta reyting sıralamasında zirveye yerleşiyor. Yalı Çapkını dizisinde Hattuç karakterine hayat veren Şerif Sezer'in kızı da oyuncu çıktı.

Magazin 26-10-22 16:44

Fiyatı gram altınla yarışıyor! İçine koyulan et 150 lira...

Zengin içeriği ve zahmetli üretimi ile bilinen bamyanın fiyatı gram altınla yarışıyor. Baharatçılar, 'Şuanda çiçek bamya dediğimiz birinci sınıf yeşil bamya 900 TL kilosu. İkinci sınıfı biraz daha esmer oluyor. Onun fiyatı da 800 TL' dedi.

Finans 24-10-22 17:13

Görme engelli akademisyen Yılmaz: Bana bakıp hallerine şükrediyorlar, bu resmen hakir görmektir

"Kör olmam beni eksik yapmaz. Kör olmam beni kör yapar. Sarışın ya da esmer olmanız da sizi eksik ya da fazla yapmaz. Bu özelliklerin eksiklik ya da fazlalık olup olmadığı söylenemez"

Yurthaber 12-09-22 11:07

Mert-İdil Fırat çiftinden evlilik yıl dönümü paylaşımı: 4 sene önce bugün...

2018'de nikah masasına oturan ve Seyhan Mia adında bir kızları bulunan Mert-İdil Fırat çifti, evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

Magazin 09-09-22 13:48

Her satırı korkunç! Eşini ve 3 kızını öldürdü, ifadesi kan dondurdu: 'Sesler duydum, delirttiniz beni dedim...'

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hasan Karaaslan'ın (40), eşi Leyla (37) ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife (13) Karaaslan'ı pompalı tüfekle öldürüp teslim oldu. İfadesi ortaya çıkan Karaaslan, olaydan 5 gün önce inşaat halindeki evini 800 bin TL'ye sattığını, bu durumdan sonra birtakım sesler duyduğunu ileri sürdü. Bu sesler nedeniyle zayıf düştüğünü, olay sırasında da kendinde olmadığını iddia eden Karaaslan, 'Delirttiniz beni' deyip tüfeği alıp eşini ve çocuklarını nasıl öldürdüğü anlattı.

Haber 26-08-22 16:23

Son dakika: Türkiye, Şırnak'taki o vahşeti konuşuyor! Bu adama 'baba' demek çok zor... Eşini ve üç kızını uykularında öldürdü

Son dakika... Şırnak'ta yaşanan olay kan dondurdu! Akıllara durgunluk veren olay saat 01.30 sularında yaşandı. Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşayan Hasan Karaaslan, eşi ve üç kızını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Aile fertlerini başından vuran 40 yaşındaki Hasan Karaaslan, silahıyla birlikte teslim oldu! Türkiye bu vahşeti konuşuyor, işte son dakika haberinin detayları...

Haber 24-08-22 09:46

Hastane odasında fen lisesini kazanıp YKS'de Adıyaman 1.'si oldu

Trafik kazası sonrası kısmi felç geçiren, hastane odasında eğitimlerini sürdürüp Adıyaman'da fen lisesini kazanan Seren Esmer, lise eğitiminin kalan bölümünü de tekerlekli sandalyeyle tamamladı - Okul imkanları dışında hiçbir yerden destek almadan üniversiteye hazırlanan Esmer, ilk kez girdiği YKS'de Türkiye 126.'sı ve il 1.'si oldu

Yurthaber 22-07-22 11:49

Kapadokya, yerli turist sayesinde bayramı dolu dolu geçiriyor

Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Özay Onur: - "Kapadokya, üç şekilde gezilir. Yerin altına inersiniz, yeryüzündeki doğal güzellikleri görürsünüz, buradaki enerjiyi hissedersiniz, bir de balonla gökyüzüne çıkarsınız" - Turistlerden Gökhan Esmer: - "Peribacaları arasında gezinirken kendimizi başka bir dünyada hissediyoruz. Burası mükemmel bir yer"

Yurthaber 11-07-22 11:38

SMA hastası İdil Ayşe bebeğin tedavisi için 1 milyon 948 bin dolar toplandı! Meydanda davul zurnayla kutlandı

SMA Tip 1 hastası 14 aylık İdil Ayşe Adakan'ın tedavi giderlerinin karşılanması için başlatılan kampanyada, 1 milyon 948 bin dolar toplandı. Valilik izniyle yürütülen kampanyada ihtiyaç duyulan paranın toplanması Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda meydanında davul- zurna eşliğinde kutlandı. İdil Ayşe bebeğin ailesi, tedavi için Boston'daki hastaneyle görüşmelerin aylardır sürdüğünü söyledi.

Haber 08-07-22 01:58

Diyarbakır annelerinden çocuklarına teslim ol çağrısı

Anne Esmer Koç: - "Kızım beni görüyorsan, sesimi duyuyorsan kaç. Orası senin yerin değil" - Anne Necibe Çifçi: - "Oğlum geri dön. Çifte bayram yaşayalım"

Yurthaber 30-06-22 14:13

Diyarbakır anneleri evlatlarına kavuşmak istiyor

Anne Esmer Koç: - "Evladım için buraya geldim, kızımı istiyorum"

Yurthaber 21-06-22 14:37

Artvinli Taner öğretmen Ağrı kırsalında ekilmeyen iki araziyi tarıma kazandırdı

Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Esmer köyünde 8 yıldır ekim yapılmayan iki araziye sahiplerinden izin alarak mısır ve buğday eken öğretmen Taner Yıldız, yetiştirdiği ürünleri köy halkına dağıtacak - Taner Yıldız: - "Buradan alacağımız tohumu daha sonraki yıllarda geniş arazilere yayarak halkımızı sağlıklı buğday konusunda bilinçlendirerek ata tohumumuzu yaygınlaştırmak istiyoruz"

Yurthaber 20-06-22 11:46

Şırnaklı genç, devlet desteğiyle atıl arazide 6 çeşit sebze ve meyve yetiştiriyor

İdil ilçesinde hayvancılıkla geçimini sağlayan ailesine tarımsal üretimle katkı sunmak isteyen 25 yaşındaki Emine Akman, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden aldığı fide desteğiyle 11 dönüm alanda, biber, patlıcan, domates, karpuz, kabak, salatalık üretiyor - Tarım ve Orman İl Müdürü Selman Demirel: - "Çiftçilerimiz yeter ki üretsin her zaman yanlarındayız. Amacımız ekilmeyen bir karış toprağın kalmaması"

Yurthaber 14-06-22 11:37

Çorak araziler, devlet desteğiyle kurulan seralarla üretime kazandırıldı

GAP Bölge Kalkınma İdaresinin projesiyle Şırnak'ın İdil ilçesindeki 7 dekar çorak arazide kurulan 7 serada sebze üretiliyor - Seracılık yapan Ayhan Ay: - "Domatesleri hasat ettik, verimden çok memnun kaldık. 2-3 günde bir ton ürün alıyoruz. Allah devletimizden razı olsun, bu sayede iş sahibi olduk"

Yurthaber 11-06-22 12:17

Yeşilçam'ın esmer güzeli Bahar Erdeniz yıllara meydan okuyor! Hâlâ çok güzel

Yeşilçam oyuncusu, mankenler kraliçesi ve model Bahar Erdeniz 21 Mayıs 1971'de Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı ve birinci seçildi. Bir çok filmde oynadıktan sonra eski Fenerbahçe'li futbolcu Engin Verel ile evlenip Fransa'ya yerleşen ünlü oyuncu yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkat çekiyor.

Magazin 06-06-22 10:20