Adana Demirspor Galatasaray Haberleri

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor ile Galatasaray Süper Lig'in 8. haftasında kozlarını paylaşacak. Sarı Kırmızılılar bu akşam konuk olacağı ev sahibi takımla ligde karşılaştığı son 7 maçtan 6'sını kazandı. Üstünlükle ayrıldığı maçların tamamında 2+ gol sevinci yaşayan Sarı Kırmızlılar geçtiğimiz sezon Yeni Adana Stadyumu'ndan 2-0 mağlup dönmüştü. 'Adana Demirspor Galatasaray maçı canlı izle' konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-2022 17:22

Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı olarak ekrana gelecek?

Adana Demirspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olarak açıklandı. Peki, Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı olarak ekrana gelecek?

Spor 01-10-2022 16:56

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor Galatasaray maçı için geri sayım devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 8.haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi heyecan dorukta. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek, yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olarak açıklandı. Birçok kişi internette 'Adana Demirspor Galatasaray maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-2022 16:54

Adana Demirspor Galatasaray

Adana Demirspor Galatasaray Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adana Demirspor Galatasaray Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.