Bagirsak Kurdu Haberleri

Hamile kadın kocasını başka bir kadınla yakınlaşırken yakaladı! O anları saniye saniye kaydederek sosyal medyadan ifşa etti

Dokuz aylık hamile bir kadın, sahilde başka bir kadınla yakınlaşan kocasına adeta pusu kurdu. İhaneti saniye saniye cep telefonuyla kaydeden kadın o anları TikTok'tan ifşa etmeyi ihmal etmedi.

Trend 2024-07-17 09:41:54

Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kurdu! İlker Ayrık çok mutlu: Ticarete dönüşmesi için...

Bir süre önce Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kuran İlker Ayrık şehir kalabalığından uzakta yaşıyor. Doğa ile iç içe yaşayan ünlü oyuncu "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum" diyerek günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.

Magazin 2024-06-26 14:20:26

10 yıllık mesleğini bırakan kadın kendi işinin patronu oldu! Devlet desteğiyle kurdu

Hatay’da yaşayan Fidan Sönmez, 10 yıllık fizyoterapistliğin ardından çıktığı dünya turundan sonra döndüğü memleketinde devlet desteğiyle kurduğu tesiste doğal bitkilerden 5 çeşit kolonya üretmeyi başardı.

Kadin 2024-05-31 10:56:04

25 yıl sağlık sektöründe çalıştı... Çocukluk hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti!

Trabzon’da 25 yıllık sağlık sektörü çalışanı Funda Alpak, çocukken izlediği western filmlerindeki kovboy kasabalarından esinlenerek hayali olan işletmeyi kurdu. Yalıncak mahallesindeki Funda’nın Teksas Kasabası’nı görenler büyük şaşkınlık yaşarken, tesisi gezen ziyaretçiler kendilerini bir kovboy kasabasında hissediyor.

Kadin 2024-05-30 09:49:47

'En güçlü antioksidan' Eşinin kanser tedavisi için keşfetti, mesleği oldu! Taleplere yetişmez hale geldi

Konya’da kansere yakalanan eşinin tedavisi sürecinde aronya meyvesiyle tanışan Tahsin Tosun, o zamana kadar bilmedikleri bitkiyi üretmeye karar vererek hububat tarlalarının arasından aldığı araziye aronya bahçesi kurdu. Eşinin başarılı tedavisinin ardından yaptığı pazarlama işini bırakarak aronya yetiştiriciliğine yönelerek kendi işinin sahibi olan Tosun, gençlere fırsatları değerlendirmeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Kadin 27-05-24 10:54

Denizli'de aile dehşeti! Annesi ve babasına pusu kurdu: Domuz kurşunuyla ikisini de vurdu...

Denizli'nin Güney ilçesinde bir kişi kendisini dövdüğünü iddia eden annesi ve babasına adeta ölüm saçtı. Evlerine 100 metre kala annesi ve babasına pusu kurup saldıran evlat, tek domuz kurşunuyla hem annesini hem de babasını vurdu. Korkunç olayda annenin öldüğü, babanın ise entübe edildiği öğrenildi. Oğulun olay sonrası “Korkutmak için yaptım. Babam arayınca gidip yardım ettim” dediği ortaya çıktı.

Haber 26-05-24 15:30

SGK düğmeye bastı: Eşe dosta iyilik yapmak isterken o yola başvurulanlar yandı! Hem faiziyle geri alınacak hem de 5 yıla kadar hapis var!

Sigortalı olarak çalışmadığı halde emekli olabilmek, ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyenlere Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kötü haber geldi. Hem sahte sigortalıları hem de sahte sigorta yapanları cezalar bekliyor. SGK düğmeye bastı ve yeni platformu kurdu. Ödenekleri faiziyle geri ödemeden hapis cezasına kadar yaptırımları var. İşte detaylar...

Finans 26-05-24 09:06

Ortak bildiri yayımlandı: 5 siyasi parti resmen ittifak kurdu! Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi de dahil olmak üzere beş siyasi parti "Kurtuluş İttifakı"nı kurdu. Beş siyasi parti liderinin hazırladığı ortak bildiride, "Türk ve Atatürk ile sorunu olmayan, Cumhuriyet değerlerine bağlı bütün kişi ve kurumları adalet ve demokrasi mücadelemizde yer almaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-05-24 14:43

Öğretmenliği bıraktı, devlet desteğiyle iş kurdu: 'Yoğun talep var, getirisi çok yüksek'

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde öğretmenliği bırakıp devlet desteğiyle 10 tavşan ile işe başlayan girişimci 5 yıl içinde 78 kişinin tavşan üretim merkezi açmasını sağladı. Kasım Mesutoğlu, tavşana yoğun talep olduğunu ve getirisinin de yüksek olduğunu söyledi.

Finans 19-05-24 13:54

Emekli oldu, kamu desteği almadan kendi serasını kurdu, şimdi eleman bulamıyor: Dışarıda 25 lira bende 10 lira

Amasya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden emekli olan 58 yaşındaki Recep Yıldırım, memleketi Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine yerleşerek, kamu desteği almadan sera kurarak sebze üretimine başladı. Üretime devam eden Yıldırım, serada çalıştıracak işçi bulamıyor. Organik ürün yetiştirdiğini belirten Yıldırım, "Bizden on liraya alınan mal, yirmi, yirmi beş liraya piyasalarda satılıyor. Gelsin vatandaş on liraya buradan alsın." dedi.

Haber 17-05-24 10:46

Öğretmenler koro kurdu, muhteşem bir konser verdi

Tekirdağ’da öğretmenlerden oluşan koro Gençlik Haftası çerçevesinde verdiği konser, vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı.

Yurthaber 15-05-24 08:11

Isparta'da üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto ediyor

Isparta'da üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla kampüse "Gazze çadırı" kurdu.

Yurthaber 15-05-24 07:52

Bir hevesle başladı, kendi atölyesini kurdu! Hiç boş durmuyor, ev ekonomisine destek oluyor

Bayburt'ta yaşayan ve zamanla kendi dikiş, nakış, piko atölyesini açan Güngör Köse bir hevesle başladığı işinde 19 yılı geride bıraktı.

Kadin 13-05-24 11:47

Sıfırdan başladı, atölyesini kurdu! Girişimci kadın 70 kişiyi istihdam ediyor

Muş’ta, devletten aldığı hibe desteğiyle atölye kuran 3 çocuk annesi İnci Sayılgan Tok, 70 kişiyi istihdam ediyor.

Kadin 13-05-24 08:42

Zor dönemden geçerken 'ne yapabilirim' diye düşündü, kendi markasını kurdu! Artık Türkiye çapında tanınıyor

Gaziantep’in yöreye ait ürünlerine coğrafi işaretle tanıştırmasının faydalarından biri de kadın istihdamına bulunduğu katkı. Şehirde Hattuç Bacı olarak tanınan Hatice Akdulum 2016’da başladığı Antep mumbar dolması üretimi ile Türkiye çapında mumbar düşkünleri tarafından tanınıyor.

Kadin 10-05-24 07:13

Kan donduran plan! Taksi plakası ilanıyla tuzak kurdu, altın dolu çantayı alıp...

Çekmeköy’de Recep Dindi (40), Muhammet A.K. (30) tarafından gasbedilerek öldürüldü. Muhammet A.K.'nin, sahte taksi plaka ilanı ile Dindi'ye tuzak kurduğu belirlendi. Yakalanan Muhammet A.K., polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 12:59

Saplantılı aşık dehşeti! Araca patlayıcı düzenek yerleştirdi, korkunç plan sanayide ortaya çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde saplantılı aşık, eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına dinamit görünümlü patlayıcı düzenek kurdu. Takıntılı aşığın korkunç planı ise sanayide ortaya çıktı. Gözaltına alınan gencin üst aramasından da eski kız arkadaşının evinin krokisi çıktı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 01-05-24 10:59

Liseyi bitirdi, hayatı değişti! Girişimcilikten hanım ağalığa... Her şey devlet desteğiyle başladı

Osmaniye'de aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların başarısı parmakla gösteriliyor. 7 kadın bir araya gelerek devlet desteğiyle çiftlik kurdu. Ortak sayısı 23'e çıktı ve ardından hepsi birer hanım ağa oldu. Çiftliğin genç ortaklarından Mine Sina Yüksel liseden sonra girdiği bu yolda hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Haber 27-04-24 10:03

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 15-04-24 11:39

Erzincan'da vahşet! Zavallı hayvanı önce köpeklerine boğdurdu sonra ise alev alev yaktı

Erzincan'ın Kemah ilçesinde bir kişi boş arazide bir kurt gördü. Gördüğü kurdu önce köpeklerine boğduran ardından ise yakan cani, yetmezmiş gibi bir de bu anları sosyal medyadan paylaştı.

Haber 13-04-24 15:47

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-24 00:01

Eşi çikolata seviyor diye üretim atölyesi kurdu

Van’da Perihan Duman isimli kadın girişimci, eşi çikolata seviyor diye çikolata üretim atölyesi kurdu.

Yurthaber 02-04-24 09:48
Van

Denizli Büyükşehrin iftar sofrasında 10 bin kişi bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Karahasanlı Mahallesi’nde 10 bin kişilik iftar sofrası kurdu.

Yurthaber 28-03-24 10:48

Mahallenin maskotları leylekler bu yıl da yerini aldı

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Muslihittin Mahallesi’nde yapımı 1996’da tamamlanan Şeyh Muslihittin Camisi’ne her mevsimde yuvalanan leylekler, bu yıl da yuvalarını kurdu.

Yurthaber 27-03-24 15:35

Guardiola'nın genç prensi Galatasaray'a geliyor!

Galatasaray önümüzdeki sezon transferleri için düğmeye bastı. Manchester City forması giyen 20 yaşındaki Oscar Bobb'u kadrosuna katmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar ilk teması kurdu.

Spor 15-03-24 10:23

Kıl kurdu nedir, 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür? Kıl kurdu belirtileri ve tedavisi

Kıl kurdu enfeksiyonu, genellikle ciddi sağlık sorunlarına yol açmasa da kaşıntı, rahatsızlık ve hatta uykusuzluğa yol açabilir. En yaygın belirti enfekte kişinin anal bölgesinde kaşıntıdır, özellikle gece veya erken sabah saatlerinde daha belirgin olabilir. Bu kaşıntı, kıl kurtlarının yumurtalarını bıraktığı zamanlarda artar. Peki, kıl kurdu nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 13-03-24 19:23

Kadın girişimcinin açtığı Yaşam Atölyesi kadınlara gelir kapısı oldu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmada işletme ve finans yönetim danışmanlığı yapan Yeliz Seda, kadınların hem üretmesi hem de aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla "Krizantemlife Yaşam Atölyesi"ni kurdu.

Yurthaber 11-03-24 11:06

Hayalindeki mesleğe çok yaklaşmışken bir anda vazgeçti! Tavsiye üzerine harekete geçti... 12 dönümlük alana kurdu, üretim yapıyor

Malatya’da yaşan 45 yaşındaki kimya öğretmenliği mezunu Gökhan Balcı, öğretmenlik hayalinden vazgeçerek Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan (TKDK) aldığı destekle çiftlik kurdu. Balcı şimdilerde günde 300 litre süt üretimi yapıyor.

Haber 11-03-24 11:04

Eski astsubay eşi pusu kurdu! Çocuklarına son sözü bu oldu

Adana’da acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Astsubay eş olay yerinden kaçmaya çalışırken tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Seçkin E., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haber 09-03-24 18:23

Kaza geçiren eşini ziyarete gelenlere ikram ediyordu! İşe dönüştürdü 'İyileşene kadar satış yapmaya başladık' Yurt dışına bile gönderiyorlar

Şırnak’ta 2018 yılında eşi Abdi Erkan’ın kazada yaralanması sonucu ziyarete gelen misafirlere menengiç kahvesi yapıp ikram eden Hayal Erkan, daha sonra bu fikri geliştirip işini kurdu. Eşi iyileşene kadar satış yapmaya başladıklarını aktaran Erkan, hedeflerinin dünyanın her yerine markasını taşımak olduğunu söyledi. Erkan "Biz ürünümüzü ilk başta Şırnak ve çevresine veriyorduk ama şu anda Türkiye’nin hemen hemen her iline gönderdik. Yurt dışına da gönderiyoruz" dedi.

Kadin 08-03-24 17:10

Okul müdürü öğrencilere Anneleriniz sizi sevmiyor demiş! Anaokulunda skandal iddia: Ödeme yapmayan velilere baskı kurdular

Ankara'da bir anaokulunda gündeme gelen skandal iddia velileri öfkelendirdi. Anaokulu yönetimi velilerden okul aile birliğine bağış adı altında para istedi. Bazı veliler durumu olmadığını belirtip ödeme yapmadı fakat yönetim aileler üzerinde baskı kurdu. Hatta o kadar ileriye gidildi ki müdürün sınıfa girip çocuklara "Anneleriniz sizi sevmiyor" dediği dahi öne sürüldü. Müdür bu iddia sonrası bakın kendini nasıl savundu...

Haber 08-03-24 08:50

Görür görmez karar verdi! Güney Kore'de doğup büyüdü, artık Kandıra'da

Güney Koreli kadın girişimci Jonghee Son, ailesiyle yerleştiği Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde keçi çiftliği kurdu.

Kadin 07-03-24 13:22

Güney Koreli girişimci kadın, ailesiyle yerleştiği Kocaeli'de keçi çiftliği kurdu

Güney Koreli kadın girişimci Jonghee Son, ailesiyle yerleştiği Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde keçi çiftliği kurdu.

Yurthaber 07-03-24 11:07

Hrant Dink'in katili Ogün Samast'tan dikkat çeken sözler! Tahliye edilmişti... Onun yüzünden istemediğim olaya dahil oldum

Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Hrant Dink’in katili Ogün Samast, yaptığı savunmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Yasin Hayal yüzünden istemediği olaya dahil olduğunu söyleyen Samast "16 yaşındaydım, FETÖ’nün tam meşhur olduğu dönemlerdi, korkuyordum. Yasin bana baskı kurdu tehdit etti" diye konuştu. Samas, silahlı saldırı öncesinde Hrant Dink’in resimlerini Erhan Tuncel'in çıkartıp bakkala bıraktığı detayını da söyledi.

Haber 06-03-24 12:00

Hindistan'da İspanyol gezgin çifte iğrenç saldırı! 7 farklı adam tarafından tecavüze uğradı... O anları bu şekilde anlattı!

Ulusal suç kayıt bürosunun verilerine göre günde 90 kadının tecavüze uğradığı Hindistan'da bu sefer de İspanyol gezgin bir çift dehşeti yaşadı. Dünyayı motorla gezen çift dinlenmek için yol kenarında çadır kurdu. Bir süre sonra çadırına gelen 7 kişinin saldırısına uğrayan çift, yaşadıkları korkunç anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Videoda çiftin darp edildiği gözlerden kaçmazken, kadının 7 farklı kişinin tecavüzüne uğradığı ifade edildi...

Trend 03-03-24 11:28

Kocası için 'Survivor'da harem kurdu' denmişti! Harekete geçti... Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin eşinden olay sözler

Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın 'Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış' sözleri damga vurdu. Bu sözlerin ardından Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden bomba bir paylaşımda bulundu.

Magazin 02-03-24 15:59

Kocaelili öğrenci üşümesinler diye Van'daki çocuklar için bere ördü

Kocaeli'de yaşayan 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Emir Ali Yılmaz, "üşümesinler" diye evinde ördüğü 36 bereyi Van'ın Erciş ilçesindeki çocuklara göndererek iki kent arasında gönül köprüsü kurdu.

Yurthaber 21-02-24 13:16

Kuzeniyle aldıkları karar hayatlarını değiştirdi! Günde 350 kilo üretip zincir marketlere bile satıyorlar

Bingöl’de kuzeniyle birlikte kadın kooperatifi kuran Ayşe Eyüpkoca, devlet desteği alarak yufka üretim tesisi kurdu. Eyüpkoca 7 kadınla birlikte günde 350 kilo yufka üreterek Bingöl ve çevre illere satış yapıyor. İhtiyaç sahibi kadınların çalıştığını ve orada bir aile olduklarını söyleyen Eyüpkoca, yufkaların zincir marketlere ve yerel marketlere dağıtımını yaptıklarını anlattı.

Kadin 19-02-24 09:43

Üç ilin kadın kooperatifleri gücünü birleştirdi, üretimlerini e-ticarete taşıdı

TR82 Bölgesinde faaliyet gösteren kadın kooperatifleri, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle bir araya gelerek ürettikleri ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapabilecekleri e-ticaret platformu kurdu.

Yurthaber 16-02-24 08:12

'Mehdiyim' diyerek termal otelde harem kurdu! Değnekli işkenceyle 'Günahlarınızdan arınıyorsunuz' dedi... Eski müriti itiraf etti: 6 kız çocuğunu evlendirdi

Atv'de yayımlanan Esra Erol'da programında Türkiye'nin konuştuğu 'sözde hoca' skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Çanakkale'nin Bayramiç bölgesindeki 300 kişinin kaldığı termal otelden gerçekleştirilen yayında kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk'a dair ilginç iddialar ortaya çıktı. Sözde hocanın 'Günahlarınızdan arınıyorsunuz' diyerek müritlerine değnekle vurduğu görüntüler herkesi şoke etti. Eskiden bir termal otelde kaldığını belirten bir kişi ise örgüt içi evliliklere dikkat çekt

Trend 15-02-24 08:48

Gizem ve Aleyna'nın Yunus Emre'ye yakın teması karısını çileden çıkardı! 'Göz temasını unutmam' diyerek uyardı! 'Yapışkanlardan arınmasını...'

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı Yunus Emre'ye kadınların yakın temas göstermesi tüm izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in göz teması kurarak Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal medyada 'Harem kurdu' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yunus Emre'nin karısına mesajlar yağınca Bedia Gözen Özden çileden çıktı...

Magazin 14-02-24 14:44

Mehdiyim dedi genç kızlarla termal otelde harem kurdu! 'Biz savaş çıkartacağız' Dikkat! Bu adam Adnan Oktar'ın yolunda

Atv'de yayımlanan Esra Erol'da programında yine tüm Türkiye'yi şaşırtan bir olay gündeme geldi. Kendisini 'Mehdiyim' diyerek tanıtan Mustafa Çabuk isimli sözde hoca, genç kızlarla termal otelde harem kurdu. Kızının kandırıldığını söyleyen Fatma Hanım, kızını aradıklarında 'Ben halifemin yanındayım. Siz bizim yanımıza gelin' yanıtı aldıklarını söyledi. Söz konusu iddialar bir anda gündem yaratırken, Çabuk'un yaptıkları Adnan Oktar'ı hatırlattı. İşte tüm detaylar...

Magazin 13-02-24 14:57

Fenerbahçeli taraftarlar kulüp kurdu! Fernebahce

Arjantin’in başkenti Buenos Aires'e bağlı Necochea'da bir araya gelen bir grup futbolsever, "Fernebahce" ismiyle futbol takımı kurdu.

Spor 07-02-24 21:02

Ceyda Düvenci ile tek celsede boşanmıştı! Bülent Şakrak'tan 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna bomba yanıt

Temmuz ayında Ceyda Düvenci ile tek celsede boşanan Bülent Şakrak son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Boşanmanın ardından doğa ile iç içe bir yaşam tercih eden Şakrak tiny house'a yerleşip kendine minimal bir yaşam kurdu. Şakrak şimdi de 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 07-02-24 12:57

Sevgilisini aldatırken suçüstü yakalamak için otelin önünde kamp kurdu! Aldatan sevgilinin tepkisi herkesi şoke etti

Sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenerek onu adım adım takip eden bir kadının TikTok'tan yaptığı paylaşımı kısa sürede viral oldu. Sevgilisinin bir otele gittiğini gören kadın tüm gece otelin önünde arabasında kamp yaparak adeta nöbet tuttu. Sonunda ise genç kadın sevgilisini suçüstü yakalamayı başardı.

Trend 06-02-24 10:04

İstanbul’un en büyük Güneş Enerjisi Santrali Eyüpsultan’da hizmete açıldı

Eyüpsultan Belediyesi, enerji krizini öngörerek kendi ihtiyaçlarını karşılaması için İstanbul’un en büyük arazi tipi Güneş Enerjisi Santralini kurdu.

Yurthaber 01-02-24 15:53

Ben şehir insanı değilim! diyen Doğa Rutkay İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşti! Sebebini de açıkladı

Uzun yıllardır "Güldür Güldür Show"da yer alan Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014'te nikah masasına oturmuştu. Çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı. Rutkay eşini ikna ederek İstanbul'u terk etti ve Urla'da ailesiyle yeni bir yaşam kurdu.

Magazin 23-01-24 14:04

Balıkesir’de gençler çölyak hastalığına dikkat çekti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) öğrencileri Çölyak hastalığına dikkat çekmek için stant kurdu.

Yurthaber 19-01-24 09:29

The New York Times'tan çarpıcı iddia! CIA yeni görev gücü kurdu, hedeflerinde...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken ABD merkezli The New York Times gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, CIA tarafından Hamas’ın Gazze’deki üst düzey isimlerinin yerinin tespit edilmesi amacıyla yeni bir görev gücü kurulduğunu, toplanan bilgilerin İsrail’e iletildiğini iddia etti.

Haber 13-01-24 18:24