Bayi Toplantısı Filmi Haberleri

Bayi Toplantısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı nerede çekildi? İbrahim Büyükak ve Doğu Demirkol'dan kahkaha bombardımanı!

Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Senaryosunu Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız İbrahim Büyükak'ın yaptığı film, 2019 yılı yapımıdır. Peki, Bayi Toplantısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bayi Toplantısı nerede çekildi? İbrahim Büyükak ve Doğu Demirkol'dan kahkaha bombardımanı!

Magazin 05-08-2023 18:56

Bayi Toplantısı nerede ve ne zaman çekildi? Bayi Toplantısı konusu nedir?

Başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol'un yer aldığı Bayi Toplantısı filmi 21 Şubat 2020'de çıktı. Bedran Güzel tarafından yönetilen ve yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Bayi Toplantısı'nın senaryosu, oyuncu ve senarist olan İbrahim Büyükak tarafından yazıldı. İşte detaylar...

Trend 08-09-2021 19:36

Bayi Toplantısı film konusu nedir? Bayi Toplantısı filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte Bayi Toplantısı oyuncu kadrosu!

Türk komedi türünde izleyici karşısına çıkacak olan Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren filmde Namık, Adem ve Sadık’ın komik maceraları konu alan yapım seyircisine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Trend 24-02-2021 13:26