Besiktas Atletico Madrid Maci Saat Kacta Haberleri

Beşiktaş Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Atletico Madrid maçı canlı yayın bilgisi merak konusu olurken, teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri ile Diego Simeone'li İspanyol ekibini kozlarını paylaşacağı karşılaşmanın 11'leri de internette araştırılmaya başlandı. Beşiktaş Atletico Madrid maçı Vodafone Park'ta oynanacak. Maçtan elde edilecek gelir, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere aktarılacak. Peki, Beşiktaş Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-04-12 21:25:45

Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? İspanya La Liga Real Madrid Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Real Madrid ile Atletico Madrid, La Liga'nın 23. haftasında kozlarını paylaşacak. Maç, 81 bin 44 seyirci kapasiteli Santiago Bernabéu Stadyumu'nda oynanacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Peki, Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Atletico Madrid maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 2023-02-26 01:05:40

Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Atletico Madrid hangi kanalda?

Real Madrid ile Atletico Madrid **bugün** (26 Ocak 2023 Perşembe) İspanya Kral Kupası Copa Del Rey çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Real Madrid Atletico Madrid maçının başlayacağı saat, yayıncı kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Real Madrid Atletico Madrid maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. İşte Santiago Bernabéu Stadyumu'nda bugün oynanacak maçın yayın saati ve kanalı...

Spor 2023-01-26 19:44:49

Porto Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Porto Atletico Madrid hangi kanalda?

Porto UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak. Karşılaşma Portekiz Porto'da bulunan 50 bin 476 seyirci kapasiteli Dragão Stadyumu'nda oynanacak. Ev sahibi takımda stoper Pepe'nin sakatlığı devam ediyor. Öte yandan defans oyuncusu David Cormo ile orta saha oyuncusu Uribe cezalı. Sporseverler internette maçın saati, kanalı ve muhtemel ilk 11'lerine dair araştırma yapıyor. Peki Porto Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Porto Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Spor 2022-11-01 11:53:08

Manchester City Atletico Madrid maçı saat kaçta? Manchester City Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Manchester City Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Manchester City ile İspanyol takımı Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Etihad Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin saati ve yayıncı bilgisi ise araştırılıyor. İşte, maçın hangi kanalda yayınlanacağının cevabı!

Spor 05-04-22 16:48

Atletico Madrid Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Manchester United maçı hangi kanalda?

Atletico Madrid Manchester United maçı için geri sayım başladı. Atletico Madrid ile Manchester United Şampiyonlar Ligi son 16 Turu kapsamında kozlarını paylaşacak. Maç öncesi Atletico Madrid Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Manchester United maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Atletico Madrid Manchester United maçı ile ilgili bilgiler...

Spor 23-02-22 19:47

İspanya'da Madrid derbisi heyecanı

İspanya futbolunun iki köklü takımı Real Madrid ile Atletico Madrid’i buluşturacak Madrid derbisi, cumartesi günü saat 18.00’de D-Smart 77’nci Kanal Spor Smart ve D-Smart Youtube adresinden naklen yayınlanacak.

Spor 30-01-20 17:53

UEFA Süper Kupa Finali 2018: Real Madrid Atletico Madrid maçı canlı izle! Saat kaçta hangi kanalda?

Geçtiğimiz yılım Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Ateletico Madrid, kozlarını bu akşam Estonya’da oynanacak 2018 UEFA Süper Kupa finalinde paylaşacaklar. Peki Yurtdışında ve Türkiye’de UEFA Süper Kupa finali hangi kanalda canlı yayımlanacak? Karşılaşma saat kaçta başlayacak?

Spor 15-08-18 17:27

Uluslararası Şampiyonlar Kupası 2018: Bugün hangi maçlar oynanacak? Saat kaçta, hangi kanalda? (maç özetleri izle)

Uluslararası Şampiyonlar Kupası heyecanı devam ediyor. Avrupa liglerinin dev takımları arasında oynanan turnuvada dün akşam PSG ile Atletico Madrid karşılaştı. PSG, maçtan 3-2 galip ayrıldı. Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda bugün maç yok. Yarın ise gece yarısından itibaren 5 karşılaşma oynanacak. Peki hangi takımlar karşılaşacak? Saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 31-07-18 11:09

UEFA Avrupa Ligi final maçı: Marsilya - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz canlı izle)

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon belli oluyor. Avrupa Ligi finalinde Fransa'nın Olympique Marsilya ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları, Fransa'nın Lyon kentinde karşı karşıya gelecekler. Avrupa'nın en büyüğü kim olacak? Futbolseverlerin merakla beklediği Marsilya - Atletico Madrid maçı ile iki takım kupayı müzelerine götürmek için mücadele verecekler. Marsilya - Atletico Madrid maçı muhtemel onbirleri ve canlı yayın linki haberimizde. Peki Marsilya - Atletico Madrid maçı şifresiz kanalda mı?

Spor 16-05-18 10:19

Atletico Madrid - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Atletico Madrid - Arsenal maçı şifresiz canlı izle)

Atletico Madrid - Arsenal maçı ile Avrupa Ligi'nde finalist kim olacak belli oluyor. Atletico Madrid, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Arsenal'i ağırlıyor. Metropolitano Stadı'nda oynanacak Atletico Madrid - Arsenal maçı ile Avrupa Ligi'nde finale kalan takım belli olacak. Atletico Madrid, deplasmandaki 1-1'lik skor avantajı ile sahaya çıkacak. Arsenal ve Atletico Madrid nasıl tur atlar? Peki Atletico Madrid - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-05-18 10:48

Arsenal - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Arsenal - Atletico Madrid maçı şifresiz canlı izle)

Arsenal - Atletico Madrid maçı heyecanla bekleniyor. Avrupa'nın iki büyük kulübü, Arsenal ile Atletico Madrid, Londra'da Avrupa Ligi yarı final ilk maçında karşı karşıya geliyorlar. Futbolseverlerin büyük merakla beklediği Arsenal - Atletico Madrid maçı için nefesler tutuldu. Arsenal - Atletico Madrid maçı muhtemel onbirleri ve maçın şifresiz online yayını haberimizde. Peki Arsenal - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Marsilya - Salzburg maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-04-18 08:33

Atletico Madrid Real Madrid maçı canlı şifresiz İdman TV izle : Real Madrid yine mi finale?

Atletico Madrid Real Madrid maçı canlı şifresiz hangi kanalda oynanıyor? Real Madrid Atletico Madrid maçı hangi kanalda şifresiz izlenebilir? Atletico Madrid Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te, İspanya'da oynanacak. İşte Madrid derbisi ile ilgili her şey!

Haber 10-05-17 21:32

Real Madrid - Atletico Madrid maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor ?

Real Madrid Atletico Madrid canlı yayını, şifresiz kanalda mı verilecek? Real Madrid Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçına bu akşam saat kaçta çıkacaklar? Real Madrid Atletico Madrid canlı olarak şifresiz olarak izlenebilecek. Real Madrid Atletico Madrid maçıyla ilgili detaylar haberimizde.

Haber 02-05-17 19:25

Real Madrid - Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid - Atletico Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi yarı finalinde perde açılıyor. Bayern Münih'i uzatmalarda eleyen Real Madrid, devler ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid'i konuk ediyor. Ligde aralarında on puan olan Real Madrid ile Atletico Madrid bu sefer kozlarını Santiago Bernabau'da paylaşacaklar. Peki Real Madrid - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 02-05-17 10:47

Galatasaray – Atletico Madrid maçı hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler!

Galatasaray – Atletico Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda? Dev maçın muhtemel 11'leri belli oldu. İşte Galatasaray - A.Madrid maçıyla ilgili tüm detaylar. Sarı-kırmızılılarda Chedjou sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Spor 15-09-15 16:58

TRT 1 ve TRT Web Tv canlı yayınlarıyla Galatasaray - Atletico Madrid izle

Galatasaray-  Atletico Madrid maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçı Galatasaray – Atletico Madrid karşılaşması bu akşam Trt 1 ve Trt Web Tv’den canlı izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi’nde perde bu akşam saat 21:45’te Trt 1’de açılacak.

Spor 15-09-15 16:57

Atletico Madrid – Barcelona maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek

Atletico Madrid ile Barcelona kapışması bu akşam canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. İspanya La Liga 3.hafta karşılaşması Atletico Madrid – Barcelona maçı saat 21:30’da başlayacak.

Spor 12-09-15 14:49

''Atletico Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda?'' sorusu yanıt buldu

''Atletico Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda?'' sorusu yanıt buldu. Saat 20.00'de başlayacak olan Atletico Madrid Barcelona karşılaşması Ntv Spor Smart ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Spor 17-05-15 08:52

Arda Turan’ın Burcu Esmersoy'a hediyesi dudak uçuklattı

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Burcu Esmersoy’a saat koleksiyonunun en nadide parçası olan Patek Philippe saatini hediye etti. İkili arasındaki aşk dedikoduları tekrar alevlendi.

Spor 16-04-15 04:29

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçı canlı yayınla ve şifresiz NTV’de

Arda Turan’ın forma giydiği Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’lı Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Atletico Madrid – Bayer Leverkusen Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı bu akşam saat 21:45’te canlı yayınla ve şifresiz NTV’de.

Spor 17-03-15 14:09

Atletico Madrid – Valencia maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’ta

La Liga’da zirveyi yakından ilgilendiren Atletico Madrid – Valencia maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’ta. Vicente Calderon’da saat 22:00’de başlayacak maç Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Spor 08-03-15 08:50

Sevilla - Atletico Madrid maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İspanya La Liga’da ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren Sevilla – Atletico Madrid karşılaşması Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Spor 27-02-15 14:26

Atletico Madrid – Almeria maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’ta

Geçen hafta aldığı Celta Vigo mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında ağır yara alan Atletico Madrid, Almeria maçıyla yaraları sarmak istiyor. Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak maç saat 21:00’de başlayacak.

Spor 21-02-15 13:29

Barcelona Atletico Madrid maçı canlı yayınla ekrana geliyor

İspanya Primera Ligi'nin 18. haftasının en heyecanlı karşılaşması futbolseverlerle buluşuyor. Saat 22.00'de Barcelona Atletico Madrid mücadelesi Nou Camp'ta başlıyor. 

Spor 11-01-15 17:10

Juventus - Atletico Madrid maçı canlı yayınla ekrana geliyor

Şampiyonlar Ligi 1. Tur A Grubu'nda Juventus Atletico Madrid'le karşılaşıyor. Juventus Arena'da oynanacak karşılaşma bugün saat 21.45'de başlıyor. Maçın hakemliğini William Collum yapıyor. Onun yardımcılığını ise Damien Mc Graith ve Graham Chambers yapıyor. 

Spor 09-12-14 11:43

Arda Turan, Messi'ye Karşı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında, Barcelona ile Atletico Madrid bugün saat 21.45'te karşı karşıya...

Yurthaber 01-04-14 11:30