Diego Simeone Haberleri

Arda Turan'dan Fatih Terim ters köşesi! Futbolculuk kariyerinde çalıştığı en iyi hocayı açıkladı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Samimi ifadeler kullanan Arda Turan, futbolculuk kariyerinde çalıştığı en iyi hocayı açıkladı.

Spor 27-10-2023 21:07

Arda Turan'a özel ziyaret! Eski hocası sürpriz yaptı: 'Hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım!'

Kariyerinde Galatasaray, Atletico Madrid ve Barcelona gibi kulüplerin formalarını giyen Arda Turan, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine adım atmıştı. Turan, Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'un başında yer alıyordu. Ünlü teknik adamın eski hocası ve şu anda Atletico Madrid'in başında yer alan Diego Simeone'den ziyaret geldi. İşte detaylar...

Spor 13-10-2023 15:45

Son dakika: Fenerbahçe'nin yıldızı Miguel Crespo'ya Atletico Madrid kancası! Dev teklif...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'ye sezon başında sessiz sedasız şekilde transfer olan ve gösterdiği performansla ilk 11'in vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran Miguel Crespo için İspanya La Liga devi Atletico Madrid devreye girdi. Madrid ekibinin teknik direktörü Diego Simeone'nin çok beğendiği futbolcu için kısa sürede teklif yapılacağı öne sürüldü.

Spor 18-05-2022 12:17

Herkes duydu! Suarez'den hocasına küfür

Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Luis Suarez, oyundan çıkarılmayı hazmedemeyerek teknik direktör Diego Simeone'ye "B**tan pislik!" dedi.

Spor 20-12-2021 20:46

Diego Simeone

Diego Simeone Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diego Simeone Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.