Euro Yukselir Mi Haberleri

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 2024-07-26 15:00:38

Enflasyondaki düşüş sonrası konuşulmaya başlanmıştı! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'ndan açıklama: Faiz indirimi şu anda gündemimizde değil

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından Merkez Bankası'nın faiz indirimine gidip gitmeyeceği ekonomi gündeminde yer alırken Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan temkinli açıklama gelmişti. Faiz indirimine dair bir açıklama da Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan geldi. Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi?

Finans 2024-07-26 11:17:55

İnci kaşıkla servis ediliyor! Fiyatı 40 bin TL... Dünyaca ünlü lüks restoran Bakan Ersoy'un otelinde açıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da, Paris'in en lüks lokantalarından olan Caviar Kaspia'nın şubesi açıldı. Mekanın bir klasiği olan ve inci kaşıkla servis edilen havyarlı patatesin fiyatı ise türüne ve gramajına göre 170-1147 euro arasında yani yaklaşık 40 bin TL civarında.

Finans 2024-07-26 10:29:49

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-07-26 09:20:09

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Galatasaray'da resmi ayrılık! Tete, Fatih Terim'in eski takımı Panathinaikos'a transfer oldu...

Yunan ekibi Panathinaikos, Tete transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Tete’nin 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor 25-07-24 07:59

Bankada parası olanları sevindirecek haber! Merkez Bankası hamle yaptı, bankalara talimat gönderildi, mevduat faizinde yeni tablo!

Bankada parası olanlar dikkat! Merkez Bankası'ndan likidite sterilizasyonu için yeni adım geldi, bankalara talimat gönderildi. Bankanın yeni adımı sonrası ise mevduat faizlerinde tablo değişti. Bankanın hamlesiyle mevduat faizlerinde düşüş mü yoksa yükseliş mi yaşanır? İşte detaylar...

Finans 25-07-24 07:25

Ayrıldığı kişinin kendisiyle ilgili sela okuttuğunu öğrenen kadın polise başvurdu! İkindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum

Bursa'da Zafer K. (38), geçimsizlik nedeniyle evden ayrılan eski dini nikahlı eşi Tuğçe Emir (28) için camiden sela okutup, cenazesinin ikindi vakti kaldırılacağı anonsunu yaptırdı. Olayı yakınlarından öğrenen ve öldürülme korkusuyla polise giderek şikayette bulunan Emir, "'İkindide Hürriyet Camisi'nde kaldırılacak' denildiği için acaba ikindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum" dedi. Bu arada Zafer K.’nın sela okuttuğu sırada cami önünde cep telefonuyla bu anı kaydettiği görüldü.

Haber 24-07-24 21:02

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

İkinci el otomobilde galericiler tarih verdi! Ortalama 100 bin lira geriledi… Araba fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İkinci el otomobil piyasasında sıfır araç fiyatlarından bile pahalı olan rakamlar artık geride kaldı. Özellikle pandemi döneminde başlayan ikinci elde yüksek fiyatlar pandemi sonrasında da uzun süre devam etti ancak son bir yıldır, fiyatlarda büyük bir düşüş yaşandı. İkinci el araba piyasasında ise şimdi bir durgunluk yaşanıyor. Yükselen fiyatlar ise ortalama 100 bin lira gerilemiş durumda. İşte ikinci el otomobilde son durum…

Finans 24-07-24 08:26

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 23-07-24 16:20

Dolara çevirmek için patronundan emanet aldığı 1 milyon Euro'yla firar etti: İstanbul'da 35 milyon liralık vurgun!

İstanbul'da döviz bürosu işletip emlakçılık yapan B.B., kısa süre önce işe aldığı çalışanına dolara çevirmesi için 1 milyon Euro verince hayatının şokunu yaşadı. Parayı alan Mehmet E.Ç. bir daha işyerine hiç dönmedi. Galata'daki kuyumcuda parayı bozdurduğu görüntüleri ortaya çıkan Mehmet E.Ç. izini kaybettirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Haber 23-07-24 16:07

Barış Alper Yılmaz'ın tarzı sosyal medyayı salladı! Influencer manitası var

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan futbolcu Barış Alper Yılmaz özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Ünlü futbolcu son olarak da tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-07-24 15:21

Duş almanın şaşırtan faydası bilimsel olarak kanıtlandı! Ortaya ilginç sonuçlar çıktı

Yoğun bir iş günün ardından alınan duş ile gelen rahatlama hissini birçok kişi yaşamıştır. Duştan sonra gelen rahatlık hissi sadece fiziki bir his midir yoksa bilimsel olarak gerçekten kanıtlanmış bir şekilde o rahatlamayı verir mi? sorusu merak edildi ve araştırıldı. Ev temizliğinin stresi azalttığı biliniyor. Bunun yanı sıra fiziki temizlik olan duş almak veya el yıkamanın da stres seviyeleri üzerine olan etkisi ölçüldü. Ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

Haber 23-07-24 12:27

Arda Turan EURO 2008-EURO 2024 kadrolarını karşılaştırdı! 'Fatih Terim mi, Montella mı?' sorusuna verdiği yanıt gündem oldu 'Yok artık'

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın efsane oyuncularından Arda Turan, katıldığı bir YouTube programında kendisinin de içinde yer aldığı EURO 2008 kadrosu ile EURO 2024 kadrosunu karşılaştırdı. Turan'ın 'Fatih Terim mi, Montella mı?' sorusuna verdiği yanıt ise gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 23-07-24 10:30

Saat verildi! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor, sıcaklık ise... AKOM da duyurdu! Meteoroloji son dakika 23 - 27 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklık düşecek mi? Yağmur var mı? Meteoroloji hava durumu tahminini paylaştı. İstanbul öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yurtta sıcaklığın iç kesimlerde 3-5 derece azalması, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. AKOM İstanbul'da öğleden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. Yağışların geçtiğimiz 2 haftadan beri yaşanan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Haber 23-07-24 09:33

23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-07-24 09:20

Havalar ısınınca depremler mi arttı? Akıllara aynı soru geldi, Prof. Dr. Tüysüz uyardı: İki bölgeye dikkat!

Aşırı sıcaklar adeta Türkiye'yi esir alırken, son günlerde meydana gelen depremler dikkat çekti. Son olarak dün Çanakkale 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsılırken akıllara yine "Aşırı sıcaklar depremi tetikler mi?" sorusu geldi. Marmara, Bingöl Yedisu gibi bölgelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Okan Tüysüz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 23-07-24 06:47

Altın, dolar, borsa... İşte piyasalarda gün ortası rakamlar

İstanbul serbest piyasada dolar 33,0020 liradan, euro 35,9430 liradan satılıyor. Borsa İstanbul BISt 100 endeksi ilk yarıda 11.223 puane yükselirken, altın ons fiyatı 2405 dolar seviyesinde hareket etti.

Finans 22-07-24 13:34

Profesörden 10 öğrenciye taciz! Öğrenciler her şeyi tek tek anlattı: Aldığı cezayı duyanlar isyan etti

Mide bulandıran taciz haberlerine bir yenisi daha eklendi! Ege Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Z.E.B'den 10 öğrencisi şikayetçi oldu. Bir öğrenci profesörün beline sarıldığı anı anlatırken başka bir öğrenci kendine, 'Seksi kadın, şeyini giysen mi?" diye fısıldadığını söyledi. Mahkemenin kararı ise tepki çekti. İşte detaylar...

Haber 22-07-24 12:34

Önce 2000, sonra 2008… Erdoğan’dan ilk sinyal geldi: Emeklilik sistemi reformu gündeme alındı… ‘Emeklilik yaşı kademeli artışla 65’e çıkacak’

SGK emeklilik sistemi reformu için ilk sinyal geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2008 sonrası sigortalı olanların emeklilik hesaplamasında değişiklik yapılacağı mesajını verdi. Peki nasıl bir reform gündemde? Emeklilik yaşı yükselecek mi? Erdoğan, "Yeni yasama döneminde inşallah konuyu gündeme alacağız" dedi. İşte emekli maaşını yükseltecek o formül…

Finans 22-07-24 09:53

22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-07-24 09:20

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Aşırı sıcak ve nem! Beklenen oldu: O ilçede hissedilen sıcaklık 62.5 derece... Meteoroloji son dakika 20 - 24 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Yağmur yağacak mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ederken Meteoroloji son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı geldi. 9 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan yüksek nem oranı nedeniyle sıcaklıkların 5-10 derece daha fazla hissedileceği öğrenildi. Son olarak Hatay'ın Arsuz ilçesinde hissedilen sıcaklığın 62.5 derece olduğu kaydedildi.

Haber 20-07-24 15:03

Enflasyondaki düşüş sonrası Merkez Bankası'ndan sürpriz gelir mi? Ekonomistlerin tamamı o rakamda birleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emekli ve memur maaşlarındaki zam oranları da belirlendi. Haziran ayı enflasyonunda yaşanan düşüşün ardından Merkez Bankası'ndan sürpriz bir faiz indirimi kararı gelir mi? Ekonomistler bu konuda ne düşünüyor? 23 Temmuz'da açıklanacak faiz kararı öncesi değerlendirmeler...

Finans 20-07-24 14:25

Taraftarlar, EURO 2024'ün en güzel golünü seçti! İlk 3'te iki golümüz var...

Mert Müldür'ün Gürcistan'a attığı gol, taraftar oylamasında EURO 2024’ün en güzel golü seçildi. Taraftarların yaptığı oylama sonucu belirlenen sıralamada ilk 3'te iki golümüz yer aldı.

Spor 20-07-24 13:35

Ateş Kuşları'nın güzeli İlayda Alişan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son dönemde hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen İlayda Alişan şimdi de yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Saçlarını kestiren güzel oyuncu son halini 'sevdiniz mi?' notu ile paylaştı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-07-24 11:40

Dilan Polat tahliye mi oluyor? O güne işaret edildi! Eksik evraklar tamamlanıyor...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kasım ayında kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklandı. İddianamesinin mahkemece kabul edilmesinin ardından 909 sayfalık MASAK raporu da ortaya çıktı. Bu raporun ardından tutukluluğa itiraz edildi. 5 kişi için karar verilirken Dilan Polat için o güne işaret edildi.

Magazin 20-07-24 10:41

Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem! Beklenen depremi tetikler mi? Naci Görür'den açıklama

Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geldi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Korkulacak bir şey yok" açıklamasını yaparken Prof. Dr. Naci Görür, "Çok endişe etmiyoruz" dedi.

Manşet 19-07-24 23:18

Galatasaray, Guela Doue transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

Rennes Kulübü ile 6 milyon bonservis + 2 milyon (bonuslar) olmak kaydıyla anlaşan Galatasaray, Guela Doue ile 1.2 milyon euro maaş anlaşmasında son imzaları bekliyor.

Spor 19-07-24 14:22

Dünyadaki işleyişi aksattı: Havalimanları doldu taştı, bankacılık durdu! Microsoft'tan peş peşe açıklamalar... Sorun düzeltildi mi?

Microsoft’un sisteminde yaşanan sıkıntı Türkiye'de dahil olmak üzere birçok sektörü etkiledi. Dünyada birçok havalimanında uçuşlar durdu, hastane randevu sistemleri çöktü. THY, Google, Skype, Gmail, Facebook, Minecraft gibi markalar sıkıntı yaşadı. Onlarca site çökerek mavi ekran hatası verdi. Küresel çaptaki internet kriziyle ilgili Microsoft'tan art arda açıklama geldi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Uraloğlu açıkladı. THY, bazı uçuşların iptal edileceğini duyurdu.

Haber 19-07-24 12:12

Arda Güler'in piyasa değeri güncellendi!

Arda Güler'in Transfermarkt değeri 45 milyon Euro olarak güncellendi. Daha önce 18 milyon Euro gözüken Arda Güler'in değerindeki artış sosyal medyada dikkat çekti.

Spor 19-07-24 09:39

19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-07-24 09:20

Suriyeliler geri mi dönüyor? ‘100 bin kişi’ iddiası gündem oldu

Suriyelilerin ülkelerine geri dönmeleri konusunda tartışmalar sürerken dikkat çeken bir iddia geldi. AK Parti ile Esad yönetimi arasındaki diyaloglarla birlikte haziran-temmuz döneminde 100 bin Suriyelinin ülkesine dönüş yaptığı öne sürüldü. Bu iddia sonrası ‘yumuşama’ mesajlarının şimdiden karşılık bulduğu yorumları da yapılmaya başlandı. İşte detaylar…

Haber 19-07-24 08:01

Yeni MASAK raporu tartışmalara yol açtı! Canlı yayında dikkat çeken sözler: 'Dilan Polat derhal serbest kalmalı'

Dilan ve Engin Polat hakkında bir takım suçlamalar vardı. Bunlar arasında kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlamalar yer alıyordu. Son gelen MASAK raporu tartışmalara yol açtı. Raporda sadece vergi kaçırma suçuna yer verildi. Bu gelişme sonrasında Dilan ve Engin Polat serbest mi kalacak sorusu akıllara geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı canlı yayında bu rapora göre özellikle Dilan Polat'ın serbest kalması gerektiğini ifade etti.

Manşet 18-07-24 22:09

Kızı, TBMM'de göreve başlamıştı! Canlı yayında gergin anlar, Mustafa Destici: 'Siyasetçilerin kız çocukları evlerinde mi otursun?'

Kızı TBMM'de göreve başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile ilgili ortaya atılan iddialar gündem olmuştu. Destici, gazeteci Kübra Par'ın konuğu olduğu canlı yayında iddialara yanıt verirken gergin anlar yaşandı. Programda Destici'nin kızının TBMM'de nasıl göreve başladığı konuşulurken Kübra Par'ın sorduğu soru üzerine ortam gerildi. Destici, "İlk defa sizi böyle görüyorum. Kasıtlı bir yayın yapıyorsunuz. Benim aslında bu yayına gelirken tereddütlerim vardı" dedi.

Haber 18-07-24 17:20

ÖZEL | 1974'ten 2024'e... Kıbrıs'ın önemi hiç değişmedi! Ambargo için 'işlerine gelmez' dedi, 'Mia Limanı' iddiasına tepki gösterdi: Ciddiye alınmamalı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçerken, Yunanistan cephesi yine tansiyonu yükseltti. Bölgeyi ziyaret eden Yunan Bakan Dendias Türk ordusunu 'işgalci' olarak nitelendirirken, yeni 'deniz üssü' iddiası gündem oldu. Kıbrıs'ın 1974'ten 2024'e öneminin Türk dünyası için hiçbir zaman değişmediğinin altını çizen Prof. Dr. Barış Doster, Mynet'e yaptığı açıklamada "KKTC'ye yönelik ambargo biter mi?" sorusuna da yanıt verdi.

Manşet 18-07-24 15:12

DALL-E nedir, nasıl kullanılır? DALL-E ücretsiz mi?

Metin girdisini görüntüye dönüştürme özelliği olan DALL-E bir yapay zeka programı olarak OpenAI tarafından geliştirilmiştir. Bu yapay zeka aracına nasıl erişim sağlandığı merak edilir. Milyonlarca görüntüyü içeren bir veri tabanına sahip olan bu yapay zeka programını keşfetmek isteyen kişilere detaylı bilgi aktarılması için DALL-E kayıt, giriş ve kullanım aşamalarına değinilmelidir.

Haber 18-07-24 14:12

Dolar, Euro ile borçlananlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Türk Lirası ayarı!

Dövizle borçlananları ilgilendiren kritik karar Yargıtay'dan geldi. Dolar mı kur hesabıyla Türk Lirası ile mi ödenecek derken karar belli oldu. Döviz borçları için açılan davalarda icra takibi tarihindeki kur üzerinden hesaplama yapılacak, borç Türk lirasıyla ödenecek.

Finans 18-07-24 09:54

18 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 18 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 18-07-24 09:20

TSKB iki kurumdan 100 milyon Euro kredi sağladı

Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası (TSKB) CDP ve AFD’den toplam 100 milyon Euro kredi sağladığını duyurdu.

Finans 17-07-24 16:35

Mux Switch nedir, ne işe yarar? MUX Switch performansı etkiler mi, FPS arttırır mı?

İki ayrı grafik kartı arasında geçiş yapılmasını sağladığı bilinen Mux Switch bileşeninin nasıl aktifleştirildiği ve ne gibi avantajları beraberinde getirdiği merak edilir. Bu bileşenin aktifleştirilmesi sayesinde devreye giren özellikler bilgisayarın performansını ve enerji tüketimini olumlu yönde etkiler. Dolayısıyla Mux Switch bileşeninin kullanıcılar tarafından araştırılan temel özellikleri ve bu çoklayıcının nasıl kullanıldığı hakkında detaylı bilgiler derlenmelidir.

Haber 17-07-24 16:07

Euro/dolar paritesi marttan beri en yüksek seviyede!

Avrupa Birliğine (AB) üye 20 ülkenin tek para birimi olan Euro, dolar karşısında keskin bir yükseliş kaydederek, haziran sonundan bu yana devam eden artış eğilimini sürdürdü.

Finans 17-07-24 14:55

Bir il o wanted afişini konuşuyor! Bulana 300 bin euro ödül 'Bu adamı neden arıyorlar anlamadım ama görürsem çok iyi olur'

Türkiye’de yaşadığı iddia edilen ’Hollandalı’ uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor. Edirne'deki vatandaşlar gördükleri afişi dikkatle incelerken bir vatandaş "Bu adamı neden arıyorlar anlamadım ama 300 bin euro ödül konulmuş, değişik bir durum ama görürsem çok iyi olur" şeklinde yorum yaptı.

Haber 17-07-24 13:12

Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon haziranda yüzde 2,5 oldu

Euro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), haziran ayında yıllık bazda yüzde 2,5 seviyesinde belirlendi.

Finans 17-07-24 12:44

Enflasyonun üzerinde getiri cezbetti! Mevduat faizinde oranlar yükseldi! Tavan oranı verdi: 'Olağanüstü bir durum olmazsa...'

Son dakika... Bankada parası olanlar dikkat! Geçtiğimiz ayın en çok kazandıran yatırım araçlarından mevduat faizlerinde bir süredir devam eden gerileme durdu. Faizler yeniden yükselişe geçti. Mevduat faizlerinde son durum ne, yükseliş devam eder mi, 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 17-07-24 09:34

17 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-07-24 09:20

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34