Gelsin Hayat Bildigi Gibi Yeni Bolum Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner önce afişte olmayışına isyan etti sonra hesabını kapattı!

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezona bomba gibi başladı. Oyuncuları arasında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin olduğu diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Giray rolüne hayat veren Kaan Taşaner yeni sezon afişinde olmayışına isyan ettikten sonra hesabını kapattı.

Magazin 2024-09-14 11:51:12

Hercai'nin Yaren'i İlay Erkök Türkiye'yi terk etti! O ülkeden ev ve araba aldı

'İnadına Aşk', 'Hercai', 'Darısı Başımıza', 'Hayatımın Aşkı' gibi projelerde boy gösteren genç oyuncu İlay Erkök, Türkiye'yi terk ederek İtalya'ya yerleşti. Genç oyuncu ev ve araba alarak yeni bir hayat kurdu.

Magazin 2024-09-08 14:20:22

Tolga Sarıtaş'ın yeni adresi belli oldu! Fenomen dizi ile anlaştı

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Güneşin Kızları ve Kayıp Şehir gibi yapımlarda yer alan Tolga Sarıtaş uzun zamandır ortalarda yoktu. Son olarak Baba dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Tolga Sarıtaş fenomen dizi ile anlaştı.

Magazin 2024-07-31 08:17:07

Uzman isim açıkladı! Sağlıklı bir beyin için haftada 3 gün yapın

Bebeklik ve çocukluk döneminde beyin hızla gelişse de bu gelişim hayat boyu devam ediyor. Çünkü beyin her yaşta kendini yenileyebiliyor, gelişiyor ve yeni nöronlar oluşabiliyor. Beyin de vücudumuzdaki kaslar gibi çalıştıkça gelişiyor ve formunu koruyor. Beyin sağlığını korumak için neler yapılması gerektiğine ilişkin görüşlerini paylaşan Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Aydın önemli tavsiyeyi paylaştı.

Kadin 2024-05-02 01:25:00

İnşa nasıl yazılır? İnşa mı inşaa mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Eğitim hayatı itibarıyla hayat boyu pek çok yeni sözcük öğrenilir ve bu sözcükler kullanılır. Eğitim yaşamında olduğu gibi gündelik yaşamda da Türkçe dil bilgisi büyük bir öneme sahiptir. Özellikle doğru yazım şekillerinin öğrenilmesi şarttır. Türkçede çok fazla rastlanılan imla hatalarının başında telaffuz edilen kelimeleri okunduğu gibi yazmak gelmektedir. İnşa kelimesi de yazarken sıklıkla imla hatası yapılan kelimelerden biridir. Peki, inşa nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 16:57

Birce Akalay aşkını ilan etti! 'Bunu seviyorum' notu ile sevgilisini paylaştı

Son olarak Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği 'Lale Kıran' karakteri ile adından söz ettiren Birce Akalay aradığı aşkı sonunda buldu. Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan Birce Akalay, sevgilisi ile karesini ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Magazin 06-04-24 09:31

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci saçlarını boyattı! Yeni imajı çok beğenildi

Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde hayat verdiği 'Karsu' karakteri ile büyük beğeni toplayan özge Özpirinçci saçlarını boyattı. Güzel oyuncun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 27-03-24 16:14

Konut kredisinde yeni dönem! Bankalarda DASK harici sigortaya bakanlıktan önlem: Detaylar netleşti

Ticaret Bakanlığı konut kredisi çekmek isteyen vatandaşları, bankaların hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi isteklerinden korumaya yönelik bir adım attı. Tüketicinin talebi olmadan zorunlu deprem sigortası DASK hariç herhangi bir işlem yapılamayacak. Peki kredi çekerken hayat sigortası yaptırmak zorunlu mu? Kredi sözleşmesinde dayatılan finansal ürün ve hizmetler için nereye şikayette bulunulur? İşte detaylar…

Finans 11-03-24 08:37

Ömer dizisine Avukat Nehir geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı kadroda

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'e yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Bir İstanbul Masalı ve Hatırla Sevgili gibi dizilerde rol alan ünlü isim Ömer dizisinde Avukat Nehir rolüne hayat verecek. Dizide Gamze ile Ömer'in başvuracağı Avukat Nehir'in dizinin seyrini nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Magazin 28-02-24 18:48

Sefo'yu çabuk unuttu! Melisa Döngel ünlü futbolcuyla aşk yaşıyor! Bomba iddia

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 08-02-24 15:02

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü yeni dansıyla yine gündem oldu! 'Dilber aklın başına gelsin'

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi yeni bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Her sahnesi büyük beğeni toplayan dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı konuşuluyor. Elbisesiyle dansıyla bir furya haline gelen 'Dilber' karakteri dün akşamki performansıyla izleyenleri mest etti.

Magazin 02-02-24 11:15

'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan genç sevgilisiyle özel anlarını paylaştı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, şimdilerde genç sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı. Ufuk Özkan'ın yeni sevgilisiyle pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-12-23 15:39

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:14

Ne Gemiler Yaktım'ın Başkomiser Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstendil dizileri

Erkan Kolçak Köstendil, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Deniz Baysal Yurtcu ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:12

Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Hakman'ın oynadığı diziler

Berk Hakman, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:11

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

Kötü Kan dizisine bomba transfer! Aile'nin yıldızı kadroda

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Sadi Payaslı' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ertan Saban’ın başrolünü oynayacağı NTC Medya imzalı “Kötü Kan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Diziye bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 04-12-23 14:27

17 yıllık evliliği sessiz sedasız bitmişti! Ufuk Özkan yeni aşka yelken açtı

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu yeni aşkını ilan etti.

Magazin 27-11-23 17:22

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak'ın yeni mesleği bakın neymiş

Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adanalı'da hayat verdiği Pınar rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuğçe Özbudak yıllar içerisindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Özbudak şimdilerde bakın ne yapıyor...

Magazin 20-11-23 17:07

Kınalı Kar'ın Nazar'ıydı... Oyunculuğu ara veren Özlem Conker'in yeni mesleği bakın neymiş

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker, rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 24-10-23 12:22

Yalı Çapkını'nın yıldızı Taro Emir Tekin'in babası da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını’nda yeni sezona katılan Taro Emir Tekin, Kaya karakterine hayat veriyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasına giren ve annesi ünlü isim Şevval Sam olan Tekin’in babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 12-10-23 16:50

Star TV o dizinin fişini çekti! Başrol diziye veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi 13 Eylül günü yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan dizi için final kararı alındı. Elçin Sangu dizide hayat verdiği Peri karakterine veda etti.

Magazin 10-10-23 16:32

Safir'in Ateş'i İlhan Şen'in asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar çok şaşırdı

Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Atv'nin yeni dizisi Safir'de Ateş Gülsoy karakterine hayat veren İlhan Şen başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun aynı zamanda, Best Model of Turkey şampiyonu olduğu biliniyor. Ancak Şen'in asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-10-23 15:23

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı'nda hayat verdiği Bacaksız rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuncay Akça gülüşleriyle ünlüydü. Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen ve Münir Özkul gibi Yeşilçam'ın usta sanatçılarıyla birlikte Hababam Sınıfı filminde rol alan çocuk oyuncu şimdilerde 59 yaşında. Oyunculuğu bırakan ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 27-09-23 08:17

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-23 20:03

Survivor Aleyna Çalışkan bakın kimmiş! Katıldığı yarışmaları duyunca çok şaşıracaksınız

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor yarışmasında bir dönem mücadele eden Aleyna Çalışkan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Aleyna Çalışkan'ın yıllar önce katıldığı yarışma programları ortaya çıktı. Ünlü ismin o görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-09-23 12:41

Ömer'in Vicdan'ı güzelliğiyle büyüledi! Pozlarına beğeni yağdı

Oyuncuları arasında Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisine yeni sezonda Burcu Cavrar da dahil oldu. Vicdan karakterine hayat veren ve güzelliğiyle dikkat çeken Cavrar’ın Instagram pozları beğeni topladı.

Magazin 18-09-23 13:31

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni dizi Yabani'de Rüya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Simay Barlas duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-09-23 08:07

Camdaki Kız'ın Laz Kızı’nın son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Laz Kızı karakterine hayat veren Alya, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetiksiz hali bir dönem gündem olan Alya’nın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 31-08-23 08:59

Enner Valencia, suskunluğunu 2 golle bozdu! Takımına hayat verdi...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla gol krallığı yaşayan ve sezonun sona ermesiyle birlikte Brezilya ekibi Internacional'e imza atan Enner Valencia'nın yeni takımındaki macerası beklediği gibi başlamamıştı. Ekvadorlu yıldız, suskunluğunu Libertadores Kupası'nda attığı gollerle bozdu. İşte detaylar...

Spor 30-08-23 11:59

Emekliler için yeni formül! AK Parti gündemine aldı: Memleketinde kalana elektrik, su yardımı

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam sonrası 'seyyanen zam' iddiaları gündeme gelirken, AK Parti'nin yeni bir formül arayışında olduğu konuşulmaya başlandı. Hayat pahalılığı ve fahiş kira fiyatlarının en çok yaşandığı kentlerden olan İstanbul için 'köyünde kal' planı masaya geldi. Buna göre memleketine taşınan emeklilere elektrik, su gibi temel kalemlerde teşvik verilebilir. İşte detaylar...

Haber 24-07-23 07:53

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Aylin'i Sanem Babi bikinili pozlarıyla nefes kesti! Yorum yağdı

Show Tv'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 41 bölüm ekranlara geldi. Oyuncu Sanem Babi, rol aldığı ilk dizi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de 'Aylin' rolünü canlandırıyordu. Şimdilerde tatile çıkan Sanem Babi bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü isim fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 04-07-23 21:14

Tetikçinin Oğlu'nun Sarp komiserinin iki kardeşi de oyuncu çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Sezonun yeni yapımlarından biri olan Tetikçinin Oğlu kısa sürede final yapan dizilerden biri oldu. Şevket Çoruh, Timuçin Esen, Genzo Özak gibi başarılı oyuncu kadrosunda oyuncu Kaya Akkaya da bulunuyordu. Dizide 'Sarp komiser'e hayat veren oyuncu Kaya Akkaya'nın ikizi ve ablası da kendisi gibi oyuncu çıktı. Herkesin yakından tanıdığı bu isimleri görenler şaştı kaldı. İşte Kaya Akkaya'nın oyuncu kardeşleri...

Magazin 04-07-23 20:21

Dönence dizisindeki Rüzgar'ın hastalığı Asperger Sendromu nedir? Asperger Sendromu belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?

Dönence dizisinde Doğa Karakaş'ın hayat verdiği Rüzgar'ın hastalığı olan Asperger Sendromu merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi 4 Temmuz 2023 Salı günü izleyici ile buluşuyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Karakaş'ın yanı sıra Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ gibi oyuncular da yer alıyor. Peki, Dönence dizisindeki Rüzgar'ın hastalığı Asperger Sendromu nedir? Asperger Sendromu belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?

Magazin 04-07-23 19:39

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan photoshop'u abarttı! Eleştirileri görünce bakın ne yaptı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan, Miami tatilinde çekildiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Özkan'ın pozlarından bir tanesine uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bacaklarına photoshop'u abartmışsın" yorumlarını gören Devrim Özkan bakın ne yaptı...

Magazin 01-07-23 14:49

Nilsu Berfin Aktaş sere serpe uzandı! Mayolu pozu dikkat çekti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş güzelliğiyle adeta büyülüyor. Yeni dizisi Yaz Şarkısı ile ekranlara geri dönecek olan Aktaş sosyal medya hesabından mayolu pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 29-06-23 22:44

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu! Yapım şirketiyle el sıkıştı

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 41. bölümüyle final yaptı. Dizide Songül Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Devrim Özkan'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yapım şirketiyle el sıkıştı.

Magazin 29-06-23 15:16

Güldür Güldür Show'un Mesut'u Uğur Bilgin'in nişanından yeni görüntüler geldi! Nişanlısı merak edilmişti! İsmi...

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği Mesut karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Uğur Bilgin dün nişanlandı. Oyuncunun nişan pozu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Herkes gizemli nişanlıyı merak ederken yeni görüntüler ortaya çıktı. Uğur Bilgin'in nişanlısını adı da öğrenildi.

Magazin 29-06-23 08:09

Güldür Güldür Show'da bomba ayrılık! O isim artık olmayacak

Karadayı, Yasak Elma ve Gülperi gibi dizilerde rol aldıktan sonra Güldür Güldür Show ekibine dahil olan ünlü isim ekibe veda etti. 2019 yılından beri Leman karakterine hayat veren, izleyicinin beğenisi toplayan İrem Kahyaoğlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.

Magazin 28-06-23 15:13

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un son hali çok konuşuldu! Yeni imajı olay oldu

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu imaj değiştirdi. Atiksoy, son haliyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 22-06-23 15:00

Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in tatili ifşa olmuştu! Dudak dudağa fotoğraf iddiası ortalığı karıştırdı

Yalı Çapkını'nda hayat verdikleri Seyran ve Ferit karakterleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in birlikte tatile çıktıkları iddiaları gündemdeki yerini korurken ünlü çift hakkında yeni bir iddia daha gündeme geldi. Sevgili olup olmadıkları merak edilen ikilinin dudak dudağa fotoğraflarının çekildiği söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerin hafta sonu yayınlanması bekleniliyor.

Magazin 21-06-23 12:20

Nilsu Berfin Aktaş mini eteğiyle poz verdi! Dekoltesiyle mest etti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş mini etekli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 09-06-23 21:48

Eşi dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı! Nilsu Berfin Aktaş kocasından boşanıyor

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi suç örgütü kurup dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Aktaş’ın cezaevinden çıkan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Magazin 06-06-23 17:48

TV yayın akışı 1 Haziran 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Haziran 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Haziran Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Cumhurbaşkanı Özel, Aldatmak, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Haziran Perşembe TV yayın akışı...

Trend 01-06-23 07:21

25 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 25 Mayıs Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gülcemal, Al Sancak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Survivor gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 25 Mayıs Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 26-05-23 09:43

TV yayın akışı 25 Mayıs 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Mayıs 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Mayıs Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Cumhurbaşkanı Özel, Aldatmak, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-05-23 07:16

18 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize gecenin birincisi kim oldu?

18 Mayıs reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor reyting birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 19-05-23 14:45

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapmadan yeni adresi belli oldu! Nilsu Berfin Aktaş bomba dizide başrolde

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölümüyle final yapacak. Dizide Gizem karakterine hayat veren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni adresi şimdiden belli oldu. Aktaş Fox Tv'nin yazlık dizisinde başrolde olacak.

Magazin 19-05-23 12:19