Gibi Dizi Haberleri

GİBİ dizisi bitti mi, 4. sezon gelecek mi? EXXEN GİBİ yeni sezon ne zaman?

Gibi dizisi son dönemin en popüler yapımlarından biri oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform EXXEN'de yayınlanan dizinin başrolünde komedyen Feyyaz Yiğit bulunuyor. Yılmaz ve İlkkan'ın maceralarının anlatıldığı dizi ilk bölümden beri yoğun bir ilgi görüyor. Özellikle gençler arasında oldukça popüler. Peki GİBİ dizisi bitti mi, 4. sezon gelecek mi? EXXEN GİBİ yeni sezon ne zaman? İşte ayrıntılar...

Magazin 26-01-2023 23:54

Son zamanların sevilen absürt komedisi Gibi'nin İlkkan'ının tarzını benimsemek isteyenlere gömlek önerileri

Son dönemlerin sevilen dizisi Gibi, başarılı oyuncularının yanı sıra dekor ve kıyafetleriyle de oldukça popüler. Herkesin kendinden küçük de olsa bir parça bulduğu dizide İlkkan'ın tarzı çok seviliyor. Özellikle de gömlekleri! Siz de İlkkan'ın giydiği gömlekleri beğeniyorsanız dizide gördüğünüz modellerin alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 04-11-2022 17:36

Gibi dizisinin 3. sezon çekimleri sürüyor! Sosyal medyadan paylaşıldı

Fenomen haline gelen komedi dizisi Gibi'nin 3. sezon çekimleri sürüyor. Ünlü oyuncular Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı çekimlerden bir kare de sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 18-08-2022 01:46

Gibi dizisinin çekimleri başlıyor! Gibi 3. sezon yayın tarihi belli oldu

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerde oynadığı fenomen yapım Gibi, 3 sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İlk 2 sezonuyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Gibi'nin yeni sezon çekimleri de önümüzdeki günlerde başlayacak. Merakla beklenen yapımın yeni sezon tarihi de belli oldu.

Magazin 01-08-2022 21:06

Gibi Dizi

Gibi Dizi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gibi Dizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.