Ispanakli Firin Makarna Haberleri

Fırında makarna tarifi: Fırında makarna nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve damak tadınıza uygun değişik yemekler yapmayı seviyorsanız bu fırında makarna tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Makarnayı her zamankinden çok daha değişik bir şekilde pişirmek için bu tarifi mutlaka deneyin.

Yemek 2024-04-27 14:31:27

Kremalı makarna tarifi: Kremalı makarna nasıl yapılır?

Az vaktiniz varsa ama damak zevkinizden de taviz vermek istemiyorsanız ya da hızlıca bir sofra hazırlamanız gerekiyorsa kremalı makarna tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarifi birkaç dakika içinde hazırlayabilir, arzunuza göre farklı malzemelerle servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-04-26 16:40:57

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 2024-04-19 18:13:00

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 2024-04-17 14:53:34

Diğer Haber Etiketleri

farklı tarifler tarif tarifi fırında makarna kremalı makarna makarna tarifi kremalı makarna nasıl yapılır atan erden galatasaraylı maçın galatasaray Mehmet Yalçınkaya sosyal medya anne tiktok Bodrum market fiyat kasa raf makarna börek İskenderun anadolu otoyolu Düzce İtfaiye lastik Tır yangın ıspanak tavuklu makarna yiyecekler pizza Borsa İstanbul oba makarna şirket halka arz mon Sebze kilo verme püf noktaları makarna nasıl yapılır zayıflama aşlama doğrama kirde yemek tarifi makarna pişirme çeşitleri makarna sosu makarna sosu domatesli tarifi lazanya lazanya makarna çeşitleri lazanya makarna tarifi lazanya nedir lazanya tarifi makarna lazanya Gelinim Mutfakta Aydın antalya karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Pelin Karahan kilo kilo aldıran yiyecekler ekmek makarna salatası nasıl yapılır fettuccine alfredo tarifi fettuccine alfredo tarım kredi tarım kredi kooperatifi fiyat listesi faydaları nelerdir salçalı makarna salçalı makarna sosu tarifi Ramazan tuz araştırma su baharat risk Karaciğer‎ bilim adamları kanser tarım kredi kooperatifi market salam kıyma indirim çok farklı tarifler sulu köfte köfte tavuk çıtır çıtır tavuk çıtır tavuk yapımı mac and cheese mac and cheese tarifi a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu Gıda fiyatları somon tarım kredi market ürün fiyatları tarım kredi market Mustafa Sandal kıyma soslu makarna karides kuşkonmaz leziz patlıcan yağsız fritöz fritöz philips airfryer xxl philips airfryer glüt makarna makinesi kinoa nedir ne işe yarar kinoa ne kinoa ne işe yarar kinoa tohumu kinoa kinoalı nedir Masterchef Danilo Zanna İtalya Somer Sivrioğlu fırında makarna tarifi fırın makarna tarifi ardanın mutfağı fırın makarna arda arda fırın makarna güveçte fırın makarna

Tatilin tadı kaçtı, bir tabak makarna 3 bin TL! Fiyatları gören vatandaşlar şaşkına döndü

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

Haber 11-04-24 18:36

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans 14-03-24 10:18

Makarna böreği tarifi: Makarna böreği nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşit çeşit börekler, farklı soslarla hazırlanan birçok makarna tarifi vardır. Ancak bu iki pratik ve lezzetli yiyeceği bir araya getiren makarna böreği tarifi hem her öğünde servis edebileceğiniz hem de kısa zaman içinde hazırlayabileceğiniz bir tariftir.

Yemek 14-03-24 00:14

Skandal görüntülerin sahibi Oba Makarna’dan açıklama

Oba Un ve Makarna sosyal medyada bozulmuş ve böceklenmiş buğday irmiğine ait görüntülere ilişkin açıklama yaptı.

Yurthaber 13-03-24 13:54

Anadolu Otoyolu'nda tırın lastik kısmında çıkan yangına itfaiye müdahale etti

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde makarna yüklü tırın dorse lastiğinde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Yurthaber 12-03-24 07:43

Ispanaklı makarna tarifi: Ispanaklı makarna nasıl yapılır?

Hem sağlıklı hem de lezzetli tariflerin peşindeyseniz ıspanak ve makarnayı bir tabakta buluşturan bu tarife bayılacaksınız. Ispanaklı makarna tarifi hem çok kısa sürede yapabileceğiniz hem de öğünlerinizde ve yemek davetlerinizde sunabileceğiniz bir yemek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 19:58

Körili tavuklu makarna tarifi: Körili tavuklu makarna nasıl yapılır?

Tavuğu ve makarnayı sevenlerdenseniz körili tavuklu makarna tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem çok hızlı bir şekilde pişirebileceğiniz hem de az malzeme ile bol lezzet elde edebileceğiniz bu tarifi istediğiniz her sofrada servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 18:02

Airfryer makarna pizza tarifi: Airfryer'da makarna pizza nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfaklarda yerini almaya başlayan bir alettir. Airfryer ile hem çok kısa süreler içinde çeşit çeşit yiyecekler pişirebilir, hem de çok daha lezzetli ve çok daha sağlıklı yemekler, atıştırmalıklar, tatlılar yapılabilir. Airfryer ile makarna pizza da yapabilir! Airfryer'da makarna pizza tarif için ise gerekli adımları ve malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 07-03-24 23:51

22-23 Şubat'ta talep toplamıştı: Borsa İstanbul'da bir şirket için daha gong çaldı

Borsa İstanbul'da Oba Makarna için halka arz töreni düzenlendi. Şirket 22-23 Şubat tarihlerinde talep toplamıştı.

Finans 01-03-24 14:46

'Yıllarca makarna yiyen birine sen makarna yemeyeceksin demek gerçekçi değil' Kilo vermek isteyenler için altın tavsiye

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Müge Arslan, sağlıklı beslenme ve diyet konusunda uyarılarda bulundu.

Kadin 22-02-24 16:07

En lezzetli makarna nasıl yapılır? İşte sırrı...

Makarna; tüm mutfaklarda pişen en pratik yemeklerden bir tanesi. Ancak lezzetli makarna pişirmenin de bazı püf noktaları var. İşte pişirdiğiniz makarnayı çok daha lezzetli bir hale getirecek ve pişirme alışkanlıklarını değiştirecek o harika mutfak sırları...

Yemek 07-02-24 12:38

'Makarna yiyerek 18 kilo verdim' 15 dakikada tek tavada hazırlıyor

Bir sosyal medya içerik üreticisi TikTok'ta paylaştığı tariflerle sağlıklı yemeklerin lezzetli olabileceğini söylüyor. Makarna yiyerek 18 kilo verdiğini anlatan kadın, özellikle çok güvendiği bir tarifi paylaştı. Tarif, 15 dakikada ve tek tavada hazırlanıyor.

Kadin 01-02-24 16:34

Airfryer'da makarna tarifi: Airfryer'da makarna nasıl yapılır?

Airfryer özellikle son yıllarda mutfaklarda önemli bir yere sahip. Yumurta haşlamadan en iddialı yemek tariflerine kadar birçok yemeği, atıştırmalıkları ya da tatlıları Airfryer’da pişirebilirsiniz. Genel olarak tencerede pişirilen makarnayı da Airfryer ile çok kısa süre içinde ve tencereye göre çok daha lezzetli ve sağlıklı olarak hazırlayıp servis edebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:16

TikTok'ta trend olan o makarna tarifi için ihtiyacınız olan tüm malzemeler burada

Pratik yemek tarifi arayanlar buraya! Okuldan, işten yorgun gelip pratik bir tarifle yemek yapmayı kim istemez ki? Tek tava kullanarak bütün işlemlerini yapabileceğiniz makarna hem pratikliği hem lezzetiyle beğeninizi kazanacak. Bulaşık derdinde son veren bu tarifi herkes denemek isteyecek! Tek tavada yapılacak kremalı makarna tarifini ve gerekli malzemeleri sizin için derledik.

Yemek 03-11-23 16:04

MASTERCHEF LAZANYA TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri ne? Lazanya hamuru, sosu ve iç harcı tarifi

Lazanya hamuru, beşamel sosu ve iç harcının tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'da yapılmasının gündeme gelen lazanya tarifini denemek isteyenler orijinal tarifi araştırmaya koyuldu. Lazanya, İtalyan mutfağından gelen oldukça popüler bir yemektir. Lazanya, katmanlı bir makarna yemeği olarak bilinir ve genellikle farklı malzemelerin bir arada kullanılmasıyla yapılır. Peki, lazanya tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 25-10-23 18:46

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi! Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi merak edildi. Görüntüsüyle iştah açan, aynı anda hem börek, hem makarna, hem de lazanya yiyormuş gibi hissedeceğiniz enfes bir makarna tarifini sizler için hazırladık. Peki, Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi!

Yemek 09-10-23 14:43

Didim Barış şenliklerinden renkli anlar

Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen Barış Şenliklerinin ilk gün etkinlikleri çerçevesinde vatandaşların da katılımıyla dans gösterimi yapıldı; ardından Vegan Büfede hazırlanan vegan makarna vatandaşlara dağıtıldı.

Yurthaber 01-09-23 15:46

Makarna yüklü tır devrildi: 2 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde sürücüsünün hakimiyetini kaybeden makarna yüklü tırın yan yattığı kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 29-08-23 10:18

1,5 ayda 8 kilo vermişti! Zayıflığı gündem olan Pelin Karahan bakın ne paylaştı

Kavak Yelleri dizisiyle tanınan oyuncu Pelin Karahan son dönemde zayıflığıyla gündemde. Sık sık bu konuda eleştiriler alan 2 çocuk annesi kendisine gelen eleştirilere yanıt olarak makarna yerken poz verdi. Ünlü isim 1,5 ayda 8 kilo vermişti, zayıflama sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 11-08-23 13:18

Makarna kilo aldırır mı? Makarna kilo yapar mı?

Günümüzde kilo alımı ve kilo verme konuları, sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyen birçok kişinin odaklandığı önemli bir konudur. Bu süreçte birçok yiyecek ve besin maddesi hakkında yanlış bilgiler ve mitler dolaşırken makarna da bu tartışmalı konuların başında gelir. Makarna yüzyıllardır pek çok kültürde temel bir besin kaynağı olarak tüketilen bir karbonhidrat kaynağıdır. Ancak son yıllarda karbonhidratların kilo aldırdığına dair yaygın bir inanış ortaya çıkmıştır.

Haber 30-06-23 21:59

Bol soslu makarna salatası tarifi! Çay saatlerinin vazgeçilmezi makarna salatası nasıl yapılır?

Makarna salatası çay saatlerinde herkesin sevebileceği bir lezzet olarak görülüyor. Bol sosla hazırlanan bu enfes salata yiyen herkesi mutlu ediyor. Bol soslu makarna salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu makarna salatası tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 29-05-23 11:44

İtalyan mutfağının yıldızı tavuklu Fettuccine Alfredo tarifi! Evde Fettuccine Alfredo nasıl yapılır?

İtalyanların pizza ve makarna tarifleri tüm dünya tarafından sevilerek tüketiliyor. En sevilen makarna tariflerinden tavuklu Fettuccine Alfredo restoranların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Evde tavuklu Fettuccine Alfredo nasıl yapılır merak ediyorsanız bu basit tavuklu Fettuccine Alfredo tarifini denemelisiniz.

Yemek 25-05-23 17:14

Tarım Kredi marketlerinde 'Temel ürünlerde fiyatları indirdik' kampanyası: Ayçiçek yağı 135 TL, makarna çeşitleri 10.90 TL

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde16-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan 'Temel ürünlerde fiyatları indirdik' kampanyası sürüyor. Kar amacı gütmeden ürün satışı yapan market, mayıs ayındaki indirimleriyle adından söz ettiriyor. Ayçiçek yağı 135 TL, makarna çeşitleri 10.90 TL. Peki, Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimde? İşte Tarım Kredi marketleri indirimli ürünler listesi...

Finans 17-05-23 12:10

Makarnanın faydaları nelerdir, zararı var mı? Makarna kilo aldırır mı, ne işe yarar, hangi makarna daha sağlıklı?

Tabaklara renk katan hafif ve lezzetli bir yiyecek olan makarna dünya mutfağındaki önemli bir yerini koruyor. Farklı şekilleri, boyutları ve türleriyle birçok yemek tarifinde kullanılır. Makarna, kolay ve hızlı hazırlanabilmesi sayesinde pek çok kişinin tercihleri arasında yer alıyor. Besin değeri yüksek bir gıda olan makarna, doğru şekilde pişirildiğinde sağlıklı bir beslenme için gerekli olan karbonhidrat, protein, lif, vitamin ve mineral içeriğini de sağlayabilir. Makarna kilo aldırır mı?

Haber 08-05-23 13:49

Enfes lezzetiyle bol salçalı makarna tarifi! Evde salçalı makarna nasıl yapılır?

Salçalı makarna çocukluğumuzun lezzetleri arasında yer alıyor. Bol salça kullanılarak yapılan bu eşsiz makarna tarifinin tadı damağınızda kalıyor. Yemekhanelerde yediğiniz enfes salçalı makarna nasıl yapılır merak ediyorsanız bu salçalı makarna tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 23-04-23 16:45

Ramazan boyunca geçerli! 900 ürünün fiyatı sabitlendi, bazı ürünlerde indirim geldi... İşte Ayçiçek yağı, bulgur, nohut, makarna, süt fiyatı

Marketlerdeki fahiş fiyat artışları Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası kuracak vatandaşları düşündürürken, Tarım Kredi Marketleri'nden güzel haber geldi. Ramazan ayı boyunca 900 üründe fiyatlar sabitlendi. Bazı ürünlerde ise indirime gidildi. İşte kalem kalem ayçiçek yağı, bulgur, nohut, makarna, süt, pirinç, salça fiyatları....

Finans 26-03-23 07:53

Makarna yapmak basit diyerek geçiştirmeyin! Bu hata sağlık için tehlike oluşturuyor

Makarna en sevilen yiyecekler arasında yer alıyor. Hemen hemen her gün tüketilen makarna oldukça hızlı ve pratik bir şekilde hazırlansa da makarna yaparken uygulanan bir hata sağlık için büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar makarna yaparken farkında olmadan uygulanan bu hataya karşı uyardı.

Haber 08-03-23 17:07

Tarım kredi kooperatifi marketlerinde dev indirim! Salam 10 TL, kıyma 62,90 TL, sucuk 67,50 TL!

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri aktüel ürünler kataloğunun yayımlanması ile birlikte 15 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan indirimli ürünler netleşmiş oldu. Salam, kıyma, sucuk, çay, makarna gibi birçok kahvaltılık, temel gıda ürünü indirimli fiyatıyla Tarım kredi kooperatifi marketlerinde müşterilere sunulacak. İşte 15 - 28 Şubat tarihleri arasında satılacak indirimli ürünler listesi ve detaylar...

Finans 27-02-23 08:20

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 24-02-23 15:10

İştah kabartan çıtır tavuk tarifi! Evde çıtır tavuk nasıl yapılır?

Tavuk hem makarna hem de pilavla oldukça yakışan bir yemek. Dışarıdan alınan çıtır tavuklar ne kadar sağlıksız olsa da sevilerek tüketiliyor. Bu çıtır tavukları daha sağlıklı bir şekilde evde yapmak istiyorsanız bu çıtır tavuk tarifini denemelisiniz.

Yemek 16-02-23 17:05

En pratik Mac and cheese tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği mac and cheese nasıl yapılır?

Makarna karbonhidrat bombası olmasına rağmen vazgeçilemeyen lezzetler arasında yer alıyor. En sevilen makarna tariflerinden olan mac and cheese bol peynirli sosuyla iştah kabartıyor. Evde pratik mac and cheese yapmak istiyorsanız bu mac and cheese tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 14-02-23 16:15

A101'de kaçırılmayacak fırsat! Almayan pişman: 4-17 Şubat A101 aktüel ürünler kataloğundaki indirimli ürünler için son 3 gün!

A101 aktüel ürünler kataloğunun yayımlanması ile birlikte 4-17 Şubat tarihlerinde raflarda yerini alan indirimli ürünler belli oldu. A101'de Makarna çeşitlerinden, yoğurda, çam balından, kabartma tozuna, maden suyundan, dondurulmuş patatese kadar çok sayıda ürün uygun fiyattan satışa sunuldu. İşte 4-17 Şubat A101 aktüel ürünler kataloğu...

Finans 14-02-23 13:44

1000 üründe fiyatlar sabitlendi! Pirinç, makarna, bakliyat, un, çay kahve, şeker, sıvı yağ, patates... Zincir marketlerde domino etkisi yaratabilir

Asgari ücret zammı sonrası bazı zincir marketlerin etiket değişimleri vatandaşların tepkisine neden olmuştu. O tepkiler ses getirdi ve bir zincir market Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitlediğini duyurdu. Pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay kahveden şekere, sıvı yağdan margarine hatta patatesten soğana kadar temel ihtiyaç gıdaları için alınan kararın domino etkisi yaratması bekleniyor.

Finans 02-01-23 08:06

Airfryer somonlu lazanya tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da somonlu lazanya nasıl yapılır?

Aslen İtalya asıllı bir yemek olan lazanya peynir, domates ve ragu olarak adlandırılan kıymalı harçtan yapılan lezzetli bir akşam yemeğidir. Türk mutfağındaki su böreğinin domates soslu ve daha çok pişmiş hâli olarak da benzetilebilir. Makarna benzeri bir hamurdan yapılan lazanyaya farklı bir dokunuş yapmak için somonla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer fırın makarna tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da fırın makarna nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerinizi çok daha kısa süreler içinde ve çok daha lezzetli olarak hazırlayabilirsiniz. Çocukların da en sevdiği yemeklerden biri olan fırında makarnayı da airfryer de hızlıca pişirebilirsiniz. Tüm yemekleri daha az yağlı olarak pişiren airfryer ile fırında makarna yaparak yemek davetlerinizde, akşam yemeklerinde ister sarımsaklı yoğurtla isterseniz de salatayla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-22 16:42

Tarım Kredi Market'te DEV İNDİRİM başladı! Makarna 9,90 TL, 2 kg un 24,90 TL! İşte Tarım Kredi Market 16-31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 16-31 Aralık 2022 aktüel ürünleri arama motorlarında sorgulanıyor. Bu tarihler arasında indirimli satışların yapılacağı Tarım Kredi Market'te yetişen alacak. Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL, TK makarna çeşitleri 500 gram 9,90 TL, TK buğday unu 2 kg 24,90 TL'den raflardaki yerini alacak. İşte Tarım Kredi Market aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 20-12-22 09:08

MasterChef Pappardelle nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte mutfağınızda İtalya rüzgarı estirecek MasterChef Pappardelle tarifi

MasterChef Pappardelle yapıldğı andan itibaren izleyicilerde merak uyandırdı. İtalyan mutfağı makarnalarıyla meşhur. Pappardelle de İtalyan mutfağının köklü makarna tariflerinden. Peki MasterChef Pappardelle nedir, nasıl yapılır, hangi malzemeler kullanılır? İşte merak edilen MasterChef Pappardelle tarifi...

Yemek 17-12-22 00:09

Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol'un makarnaya ödediği ücret şoke etti! Hakkını helal et

Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Yakın arkadaş olan ikiliden Demirkol gittikleri bir mekânda makarnaya ödedikleri parayı açıkladı. Pandeminin başında Sandal olmadan bir mekâna giden ve makarna siparişi veren Demirkol makarnaya 1400 TL ödediğini açıkladı. Meğer Mustafa Sandal sık sık Doğu Demirkol'a bu fiyattan bir makarnayı ısmarladığı için Demirkol fiyatı bilmiyormuş...

Magazin 11-12-22 07:45

Kuşkonmaz ve karidesli makarna tarifi: Kuşkonmaz ve karidesli makarna tarifi nasıl yapılır?

Makarnanın her hâline ve şekline aşığız. İster fırında pişsin ister haşlanarak pişsin neredeyse hepimizin vazgeçilmezlerinden birisi makarna yemeği. Klasik makarna tariflerine kuşkonmaz ve karidesle farklı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Kuşkonmazın sert ve karidesin tatlı kuyruk kısmının mükemmel birleşimi ile tadı uzun süre damaklarda kalacak bir şaheser yaratın.

Yemek 09-12-22 10:55

Patlıcanlı fırın makarna tarifi: Patlıcanlı fırın makarna nasıl yapılır?

Patlıcan musakka, karnıyarık, ali nazik, patlıcan oturtma, patlıcan salatası ve daha uzayıp giden leziz patlıcanlı yemeklerin ve salataların olduğu zengin bir mutfak kültürüne sahibiz. Patlıcanın her hâlinden çok güzel tarifler oluşturuyoruz. Bu sefer de patlıcana farklı bir dokunuş yaparak perde pilavı görüntüsünde patlıcanlı fırın makarna tarifi yapalım.

Yemek 09-12-22 09:58

Bir kez kullandıktan sonra, bunca zaman neden almadığınızı düşündürtecek mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanmıyorsanız bunun sebebi doğru ve kullanışlı mutfak eşyalarına sahip olmayışınız olabilir. Makarna kesme makinesinden kahve öğütücüye, airfryerdan süt köpürtücüye, blerderdan stand miksere kadar bir araya getirdiğimiz birbirinden kullanışlı ürünlerle mutfaktan çıkmak istemeyecek ve yıllardır neden bu ürünlere sahip olmadığınızı sorgulayacaksınız. İşte mutlaka edinmeniz gereken o ürünler!

Haber 14-11-22 18:10

Kolayca lezzetli makarnalar yapmanızı sağlayacak en iyi makarna makineleri

Hamur işlerinin yıldızı makarnayı paketli olarak satın almaktan sıkıldıysanız bir makarna makinesine ihtiyacınız var demektir! Otomatik seçeneklerden manuel modellere kadar birçok farklı ürün arasından size ve ihtiyaçlarınıza en uygun makarna makinesi bulmak istiyor ve "En iyi makarna makinesi markası hangisi?" diye soruyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yemek 11-11-22 18:22

Kinoa nasıl tüketilir? Kinoa çiğ olarak yenir mi, kinoa tohumu ile neler yapılabilir?

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz kinoa, pirinç ve makarna gibi yüksek karbonhidrat içeren besinlere muadil olarak ortaya çıkan bir besindir. Sağlıklı beslenmek isteyenler ve diyet yapan bireyler kinoayı sıklıkla öğünlerine bolca ekliyor. Kinoa ile farklı birçok tarif yapmak mümkün. Damak tadına göre kinoayı çeşitli şekillerde tüketebilirsiniz. Peki, kinoa nedir ne işe yarar?

Haber 04-11-22 16:35

MasterChef Conneloni tarifi! Conneloni makarna nasıl yapılır?

MasterChef yarışması hayranları tarafından her hafta ilgiyle izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 3 Kasım Perşembe günü yarışmacı adaylardan İtalyan lezzetleri yapmaları istendi. Yarışmacı adayların yaptığı conneloni makarna oldukça merak uyandırdı. İzleyiciler internet üzerinden 'Evde conneloni nasıl yapılır?' diye araştırmalarda bulunuyor. İşte conneloni tarifi...

Yemek 03-11-22 22:50

Akşam yemeği için en doğru tercih: Fırında makarna tarifi! Fırında makarna nasıl yapılır?

Makarna her yaştan insanın sevdiği yemeklerden. Farklı farklı çeşitleri bulunan makarnanın en lezzetli hali denildiğinde akla fırında makarna tarifi geliyor. Evde börek tadında fırında makarna nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 29-10-22 15:57