Kurt Seyit Ve Şura Dizisi Haberleri

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında?

TRT 2 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi 8 Haziran Salı günü sezon finali verdi. Dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın ise diziden ayrılacağı bir süredir konuşuluyordu. Masumlar Apartmanı’nda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, sezon finali ile diziden ayrıldı. Başarılı oyuncunun diziden, yoğun set ortamından yorulduğu için ayrıldığı ifade edildi.

Magazin 09-06-2021 01:18

Cam Tavanlar dizisinin İskender’i Utku Ateş kimdir? Utku Ateş kaç yaşında?

Utku Ateş, 9 Haziran Çarşamba günü Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Cam Tavanlar’da İskender karakterine hayat veriyor. Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar, idealist bir iş kadını olan Leyla’nın, Cem ile arasında geçen çetin savaşı konu ediniyor. Dizide, Kurt Seyit ve Şura dizisinden tanıdığımız Utku Ateş de yer alıyor.

Magazin 08-06-2021 19:30

Kıvanç Tatlıtuğ dizileri: Her şey Acemi Cadı ile başladı...

Ülkemizin tescilli yakışıklılarından olan Kıvanç Tatlıtuğ dizileri ile de gündemden düşmeyen isimlerden biridir. İlk dizisinden son dizisine hepsinde bambaşka karakterlerle izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisi ile de gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

Trend 26-01-2021 11:57