Lgs Yerlesemeyenler Ne Yapacak Haberleri

Zamlara da ışık tutacak! Yılın ikinci enflasyon raporu açıklanıyor! Merkez Bankası Başkanı'nın mesajları ne olacak?

Merkez Bankası yılın ikinci enflasyon raporunu bugün açıklıyor. Zamlara da ışık tutacak enflasyon raporunun sunumu Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yapacak. Karahan'ın mesajları piyasalar tarafından takip ediliyor.

Finans 2024-05-09 08:08:33

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 2024-04-18 12:59:12

SON DAKİKA | Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! Takvim ve sayı ne zaman belli olacak?

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" dedi.

Haber 2024-04-17 11:59:31

8 Nisan Güneş tutulmasının şanslı burçları açıklandı! Etkileri 4 yıl devam edecek

Güneş tutulmaları, astroloji meraklıları için önemli bir olaydır. Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşiyor. Gökyüzündeki bu olay astrolojiyle bağlantılı olarak burçları da etkileyecek. Bu tutulmanın hangi burçları etkileyeceğini ve bu etkilerin ne kadar süreceğini de belli oldu. Astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapacak olan burçlar tutulmanın etkisini yaklaşık 4 yıl hissedecek.

Kadin 2024-04-08 14:27:12

Diğer Haber Etiketleri

Merkez Bankası taciz Uzman Çavuş Şırnak son dakika öğretmen ataması yusuf tekin Güneş hangi burç Astroloji Koç burcu Aslan burcu Yay burcu bastı bisküvili istan cevizi tarif Ramazan Ramazan menüsü mazbata Belediye başkanı YSK seçimler iftar Sahur maaş Seçim 2024 Muhtar bilecik seçim sonuçları lgs lgs başvuru çırpma taze bezelye mercimek çorbası şekerpare tarifi pirinç pilavı gavurdağı salatası tavuk sote doğrama sütlü nuriye tatlısı ihtiyaç kredisi faiz oranları Meral Akşener Trabzon emekli zammı Enflasyon rapor çakarlı araç çakar polis Ceza kimlik emekli maaşı emekli haberler fenerbahçe sahası Konyaspor maçın süper li Süper Lig fenerbahçe dzeko hat trick biber gazı Özel güvenlik Bursa emekli ikramiyesi asgari ücret fatih portakal doğu ekspresi bilet fiyatları doğu ekspresi bilet doğu ekspresi bilet al İYİ Parti Kentsel dönüşüm Mehmet Özhaseki Ümit Dikbayır cinsel istismar Zam ödemeler lgs ne zaman lgs tarihi meb thy uçuşlar iptal mi Kabine Toplantısı kabine toplantısı ne zaman kabine toplantısı saat kaçta cumhurbaşkanı erdoğan evlilik kredisi yumuşatıcı bingo yumuşatıcı vernel yumuşatıcı yumoş yumuşatıcı Elon Musk dudak güzellik hindistan cevizi sütü nemlendirici nemlendirici krem lip balm saç kremi maskara kaş kalemi asker olmak için şartlar asker nasıl olunur asker nedir okullar ne zaman aciliyor liseler ne zaman açılacak? Kira artış oranı tüik Enflasyon oranı aktan ele yaşında katmer tatlısı kpss p3 nedir kpss puan türleri KPSS Mark Zuckerberg anne gönül İpek Açar memur zammı Toplu Sözleşme yaz tatili ne zaman bitecek lise kayıtları lise kayıtları ne zaman başlıyor lise kayıtları ne zaman bitiyor lise kayıtları ne zaman Altın yks tercih sonuçları yks tercih sonuçları ne zaman yks tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor yks tercih sonuclari ne zaman aciklanacak ösym yks tercih sonuçları

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Mazbatayı kim verir? Mazbata kimlere, ne zaman verilir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, seçimlerle görev yapacak yöneticileri seçer. Yüksek Seçim Kurulu da en fazla oyu alarak seçimi kazanan adaya veya adaylara mazbatalarını verir. Genel veya yerel seçimde seçim sonuçlarını ve seçilen yöneticinin veya başkanların göreve başlamalarını ifade eden mazbata, seçim sürenin en çok araştırılan konuları arasında bulunur.

Haber 07-04-24 17:37

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak? 31 Mart sonrası merak konusu oldu, tek tek hesaplandı

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 02-04-24 10:02

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

LGS başvuruları bugün sona eriyor! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvurular bugün sona erecek.

Egitim 29-03-24 10:58

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 29-03-24 10:12

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-24 15:30

Banka banka ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu: Aylık faizleri gören gözüne inanamadı! 10 bin lirada bile hesap kabarık…

İhtiyaç kredisi faizleri ay başından bu yana yükselmeye devam ediyor. Atılan son sıkılaşma adımlarının ardından bireysel kredi başvurusu yapacak vatandaşlar için güncel faiz oranları aylıkta yüzde 7’ye kadar dayandı. Peki hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? İşte Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte 10 bin lira kredide 12 ay vade sonunda geri ödenecek toplam rakam...

Finans 20-03-24 08:28

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55

Vatandaştan Bakan Koca’ya zor soru: Emekliye seyyanen zam bekleyenler dikkat! ‘Reis gereğini yapacak…’

Emekliye seyyanen zam beklentisi yerel seçimler öncesi artarken açıklamalar Temmuz ayında yapılacak enflasyon zammını işaret etmişti. Ancak milyonlarca emekli umutlu bekleyişini sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir vatandaşın emekli maaşı zammı diyaloğu dikkat çekti. ‘Emeklilerin durumu ne olacak?’ diye sorun vatandaşa Bakan Koca ‘Reis gereğini yapacak’ diye yanıt verdi.

Finans 14-03-24 08:22

Yılın ilk enflasyon raporu yarın açıklanıyor: Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın mesajları ne olacak? 'Senaryodan dönüş yok'

Merkez Bankası yılın ilk enflasyon raporunu yarın açıklayacak. Hafize Gaye Erkan'ın istifası sonrası Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Fatih Karahan sunum yapacak. Uzmanlar enflasyon hedefinde büyük bir değişik olmasını beklemezken, yüzde 70-75 zirve ve zirveden dönüş senaryosunun devam edeceğine vurgu yaptılar.

Finans 07-02-24 13:35

SON DAKİKA: Ocak ayı enflasyon rakamları açıklanıyor! TÜİK yılın ilk TÜFE verisini duyuracak! Merkez Bankası Yeni Başkanı Karahan’dan çok net mesaj: ‘Kesinlikle izin vermeyeceğiz’

Son dakika: Ocak ayı enflasyon rakamları için geri sayım başladı! ‘2024 Ocak ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak, saat kaçta, ne olur?’ sorularına yanıt aranmaya başladı. Emeklisinden memuruna, asgari ücretlisine kadar herkesin yakından takip ettiği veriler için TÜİK açıklama yapacak. Ocak ayı enflasyon beklenti anketine göre yılın ilk ayında TÜFE’nin yüzde 6,84 artacağını tahmin ediliyor. Öte yandan Merkez Bankası Yeni Başkanı Fatih Karahan enflasyon için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Finans 05-02-24 07:38

Çakarlı araçla gezip sokaktakilere kimlik sordular! Akılalmaz görüntüler 'Polisler bizi alsa ne yapacak ya? En babası ceza yiyeceğiz, öderiz'

Çakarlı araçla gezip siren çalarak sokaktaki kişilere kimlik soran şahıslar, canlı yayın açıp o anları da paylaştı. Şahısların "Polisler bizi alsa ne yapacak ya, dövecek mi? Biz en babası ceza yiyeceğiz. Suç işliyorsak bile ceza yeriz, cezamızı öderiz" sözleri dikkat çekti.

Haber 26-01-24 14:49

Emekli zammı ne kadar olacak? Kabine Toplantısı başladı: Son dakika açıklaması Erdoğan'dan gelecek: Emekli zammında '5.450 TL' sınırı

Son dakika: Emekliye ek zam düzenlemesi için milyonların beklediği kritik Kabine Toplantısı başladı. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammında en somut adımın atılacağı toplantının ardından tüm gözler açıklama yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da olacak. En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? diye merak ederken SGK Uzmanı Özgür Erdursun 3 milyon kişinin 5450 TL sınırına takıldığını söyledi. Tek formülü de açıkladı.

Finans 16-01-24 16:13

'Reis 12 bin TL yapacak diyorlar...' Ersan Şen 'Mehmet Şimşek biliyor' diyerek isyan etti!

Yeni yıla girilmesiyle beraber milyonlarca emekli aynı sorunun yanıtını arıyor: 'En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' Prof. Dr. Ersan Şen henüz açıklanmayan maaşlar için canlı yayında isyan etti. 'Reis 12 bin TL yapacak' söylemlerini hedefine alan Şen, Bakan Mehmet Şimşek için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Finans 12-01-24 13:43

Konyaspor karşısında 7-1'lik galibiyette hat trick yapan Edin Dzeko maç bitiminde kulübeden sahaya koştu! Herkes ne yapacak diye bakarken...

Konyaspor karşısında müthiş oyununu 3 golle süsleyen ve ilk yarıdan hat-trick yapan Edin Dzeko ikinci yarının başında yerini Michy Batshuayi'ye bırakmıştı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Boşnak futbolcu sahaya koşarken yaptığıyla herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 10-01-24 22:09

Böyle eğitim ne görüldü ne duyuldu! Gözleri görmedi, deneyen hortuma koştu…

Bursa’da özel güvenlik personellerine yaptırılan bir eğitimden gelen görüntüler şaşkına çevirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin açık ve kapalı hizmet alanlarında görevli özel güvenlik personeli, göz yaşartıcı spreyin etkilerini önce kendi gözlerinde hissetti. Güvenlik personeli olarak görev yapacak olan kişilerin gözlerine tek tek biber gazı sıkıldı. O anlarda ortaya çıkan görüntüler ise dikkat çekti…

Haber 26-12-23 10:58

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye için Bakan Işıkhan’dan açıklama: Hazırlıklar tamam! Resmi Gazete sonrası ödemeler iki gün içinde yapılacak

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için milyonlar gelecek resmi açıklamayı beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan çalışmaların tamamlandığını bildirdi. ‘Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ne zaman yatırılacak?’ sorusuna yanıt arayanlar için Bakan Işıkhan, “Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra ödemeleri iki gün içinde yapacak şekilde hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. İşte emekliye 5000 TL ikramiye ödemelerinin yapılacağı tarih...

Finans 23-12-23 13:07

Genci, yaşlısı, evlisi, bekarı herkesin gözün kulağı yeni asgari ücret zammında! Fatih Portakal 'Söz uçar yazı kalır' diyerek asgari ücretteki 3 senaryoyu duyurdu

Yeni yıla az bir süre kala milyonlarca kişi 2024 yılında uygulanacak asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Birçok alanda zamları belirleyecek asgari ücret ile ilgili gözler yapılacak toplantılardan çıkacak sonuca çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 11 Aralık günü yapacak. Bakan Vedat Işıkhan “İlkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek” açıklamasını yaparken, gazeteci Fatih Portakal, asgari ücrette 3 senaryoyu açıkladı.

Finans 08-12-23 10:15

TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ BİLET FİYATLARI 2023: Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? İlk seferi 11 Aralık’ta yapacak

Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatlarına merak konusu oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ilk seferin 11 Aralık'ta yapılacağını belirtti. Seferler Ankara’dan pazartesi, çarşamba, cuma günlerinde ve Kars’tan çarşamba, cuma ve pazar günlerinde hareket edecek şekilde başlayacak. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları...

Finans 01-12-23 11:37

Son dakika | Yerel seçim ittifakı için çok net sözler! Akşener'den asgari ücret çıkışı: 1 yıl boyunca milletimiz ne yapacak?

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Meral Akşener asgari ücretin 2024 için bir kereye özgü belirlenecek olmasına tepki gösterirken "Enflasyonun karşısında ne kadar zam alırsa alsın daha 1 aya kalmadan maaşları erirken şimdi 1 yıl boyunca milletimiz ne yapacak?" dedi. Akşener ayrıca ittifak tartışmalarıyla ilgili de satır arasında önemli bir mesaj verdi.

Haber 29-11-23 11:30

SON DAKİKA | Devlet o evlere el mi koyacak? Kentsel dönüşümdeki rezerv alan tartışmaları için Bakan Özhaseki net konuştu: Kimsenin malında gözümüz yok!

Son dakika haberi: Kentsel dönüşümdeki rezerv tartışmaları gündem yaratırken, "Devlet o evlere el mi koyacak?" sorusu dikkat çekmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, iddiaları net bir dille yalanladı. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Bakanlık millete hizmet etmek için kurulur. Milletin evlerine bakanlık el koyup ne yapacak? Kimsenin malında gözümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 28-11-23 12:53

MEB 2024 SINAV UYGULAMA TAKVİMİ: İOKBS, LGS, ÖKBYS AÖL, AÖO, AÖIHL-MAÖL ve ehliyet sınavları ne zaman, hangi tarihte?

MEB 2024 sınav uygulama takvimi açıklandı. Önümüzdeki yıl; ehliyet sınavı, İOKBS, LGS, ÖKBYS ve AÖL gibi sınavların hangi tarihlerde yapılacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. MEB 2024 sınav uygulama takvimi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, İOKBS, LGS, ÖKBYS AÖL, AÖO, AÖIHL-MAÖL ve ehliyet sınavları ne zaman, hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

Egitim 24-11-23 15:25

Partisinin yetkililerini rezil etmek için hazırlanıyor! İYİ Parti'deki krizin odağındaki Ümit Dikbayır'dan zehir zemberek sözler: Anlattığımda Akşener ne yapacak?

Partinin kasasında eksik olduğu yönündeki iddialarla başlayan ancak bambaşka bir noktaya evrilen tartışmaların odağındaki İYİ Partili Ümit Dikbayır zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Partide taciz ve devamında işten çıkarma iddialarına ilişkin Dikbayır "Parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar" dedi. Olayın üstünün örtbas edildiğini öne süren Dikbayır, istifasıyla ilgili son kararını da açıkladı.

Haber 22-11-23 09:45

Asgari ücret 2024 için masa toplanıyor! Rakamlar belli oldu: 15 bin ile 18 bin lira arasında…

Milyonlarca çalışanın cevabını merak ettiği soru, "2024'te asgari ücret ne kadar olacak? Pazarlık masasının kurulması için geri sayım hızlandı. Aralık ayında bir araya gelecek işçi ve işveren tarafına hükümet hakemlik yapacak. Şimdilik artıyı belirleyecek en net oran ise enflasyon verileri... İşte o verilere göre senaryolar ve olasılıklar...

Finans 10-11-23 08:30

2024 LGS NE ZAMAN, hangi tarihte? Bakan Tekin'den son dakika açıklaması! LGS tarihi belli oldu

2024 LGS ne zaman? Merak edilen soru Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son dakika açıklaması ile yanıt buldu. Bakan Tekin, çocukların 2023-2024 eğitim öğretim yılını 14 Haziran'da karnelerini alarak tamamlayacaklarını ifade etti ve konuya dair konuştu. Birçok kişi arama motorlarında Liselere Geçiş Sistemi sınavı hakkında sorgulama yapıyor. Peki, 2024 LGS ne zaman? İşte 2024 yılı LGS tarihi...

Egitim 02-11-23 09:56

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 01-11-23 21:29

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı konuları neler, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak konusu oldu. Evlilik kredisi, enflasyonla mücadele, prim gün sayısı gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı heyecanla bekliyor. Birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 31-10-23 18:55

Çamaşırlarınızı çok az kullanımla yumuşacık yapacak en iyi konsantre yumuşatıcılar

Az miktarda ürün kullanımı ile çamaşırlarınızı yumuşacık yapacak bir yumuşatıcı arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her yıkamada minimum miktarda ürün kullanarak yumuşacık çamaşırlara kavuşmanızı sağlayacak en iyi konsantre yumuşatıcı alternatiflerini listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 30-10-23 17:22

Tüpraş temettü ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü yattı mı, ne zaman yatacak? İşte Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi

Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Bu yıl 2. kez yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak olan Tüpraş, şirket pay başına brüt 7,53 TL, net 6,77 TL peşin kâr payı ödeyecek. Tüpraş (TUPRS) hissesi olan vatandaşlar temettü ödemesi alacak. Peki, Tüpraş temettü ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü yattı mı, ne zaman yatacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 03-10-23 13:16

Elon Musk, bu gece X'te canlı yayın açacak! Peki ne yapacak? İşte cevabı...

X'in (Twitter) sahibi Elon Musk, pazartesi gecesi X'te video oyunları oynayarak canlı yayın yapacağını söyledi. Musk, oyun oynadığı bir videoyu da paylaştı. Bu durum, X'in platform üzerinden oyun yayını yapma özelliği üzerinde çalıştığını gösteriyor. Özelliğin Musk'ın sosyal medya platformunu "her şeyin uygulaması "na dönüştürme hedefinin bir parçası olabileceği yönünde değerlendirmeler bulunuyor.

Haber 02-10-23 16:35

Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek, etkisini anında gösterecek güzellik ürünleri

Rimelden dudak parlatıcısına, kremden saç maskesine kullanıcılarından tam not alan, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek güzellik ürünleriyle tanışmaya hazır mısınız? Aldığınıza pişman olmayacağınız, cildinize ve saçınıza ihtiyacınız olan bakımı yapacak bütçe dostu güzellik ve bakım ürünlerini kaçırmayın!Haydi gelin, listemizde ne var ne yok birlikte inceleyelim.

Kadin 27-09-23 16:58

Asker olmak için ne yapmak gerekir? Asker olmak için şartlar nelerdir?

Zorunlu askerlik görevinden ayrı olarak meslek alanında askerlik yapmak isteyen kişiler nasıl bir eğitim sürecinden geçmeleri gerektiğini merak eder. Bununla birlikte askeri okullardan mezun olup askeri personel başvurusu yapacak olan kişiler de bu süreçte hangi fiziki koşullar ile sağlık şartlarını karşılamaları gerektiği konusunda araştırma yapar. Bu nedenle ilgili yönetmelikte yer alan koşullar sıralanmalı ve askeri öğrenci adaylarına eğitim hayatlarına yönelik olarak bilgi aktarılmalıdır.

Haber 14-09-23 16:08

OKULLAR NE ZAMAN AÇILIYOR, BUGÜN MÜ? 11 Ağustos 2023 Pazartesi liseler açılıyor mu? Okullarda ders zili çalıyor!

Okullar ne zaman açılıyor? Birçok öğrenci ve veli 11 Eylül 2023 Pazartesi günü konuya dair internette araştırma yapıyor. Milyonlarca öğrenci ders başı yapmak için heyecanla bekliyor. 16 Haziran'da karnelerin dağıtılmasıyla birlikte yaz tatiline giren okullar eylül ayında 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı için ders başı yapacak. Peki, Okullar ne zaman açılıyor, bugün mü? 11 Eylül 2023 Pazartesi liseler açılıyor mu?

Egitim 11-09-23 06:28

TÜİK KİRA ARTIŞ ORANI 2023: Eylül ayı TEFE TÜFE ile kira artış oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Kira zammı ne kadar olacak?

Eylül ayı kira artış oranı ev sahipleri ile kiracılar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan yükselen enflasyon nedeniyle alınan kira artış sınırı uygulaması sürüyor. TÜİK enflasyon oranı açıklamasını önümüzdeki hafta yapacak. Bilindiği üzere bahsi geçen rakamlarda tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ve toptan eşya fiyat endeksi (TEFE) ve aylık enflasyon rakamları etkili oluyor. Peki, Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Kira zammı ne kadar olacak?

Finans 01-09-23 12:12

Mehmet Özsimitçi kimdir, kaç yaşında? Masterchef konuğu Mehmet Özsimitçi nereli, ne iş yapıyor?

Mehmet Özsimitçi ile ilgili aramalar şefin MasterChef'e konuk olmasıyla birlikte hız kazandı. Bu akşamki bölüme konuk olan Şef Mehmet Özsimitçi yarışmacılara katmer tatlısı yapacak. Eleme potasına gitmemek için yarışmacılar katmer tatlısı yapacaklar. Peki, Mehmet Özsimitçi kimdir, kaç yaşında? Masterchef konuğu Mehmet Özsimitçi nereli, ne iş yapıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 26-08-23 20:55

KPSS puan türleri ne işe yarar? KPSS P1-P2-P3 nedir? ÖSYM'nin P1, P2, P3 hakkında yayımladığı ayrıntılı bilgiler

KPSS P1-P2-P3 puan türü, ÖSYM'den yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türleri içerisinde bulunan KPSS P1, P2 ve P3 puan türü, belirli alanlarda tercih yapacak olan adaylar için büyük önem arz etmektedir. Peki, KPSS P1-P2-P3 puan türleri nelerdir? Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. İşte ayrıntılar...

Egitim 25-08-23 10:14

Threads yeniden toparlanmak istiyor! Bunun için bakın ne yapacak: Önümüzdeki birkaç gün içinde...

X'in rakibi Threads'te kullanıma açıldığı ilk haftanın ardından günlük aktif kullanıcı sayısında büyük düşüş yaşandı. Ancak Meta'nın platformu Threads yeniden toparlanmak istiyor. Bunun için ise bakın ne yapılacak... Yakın zamanda hayata geçirilecek gelişmeyi Meta CEO'su Mark Zuckerberg, "Önümüzdeki birkaç gün içinde..." diyerek duyurdu.

Haber 23-08-23 17:39

İpek Açar hamile! Evlat edinme başvurusunu ne yapacak?

İpek Açar, yıllar sonra ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 5 aylık hamile olan İpek Açar 3 yıla yakın süredir evlat edinme için süreci takip ediyordu. Açar hamilelik haberi sonrası bu konuda kararını verdi.

Magazin 22-08-23 09:18

KABİNE TOPLANTISI 21 AĞUSTOS 2023: Kabine toplantısı gündem maddeleri neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılıyor. İki hafta da bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı. Toplantıda öğrencilere vergisiz telefon, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşananlar ve toplu sözleşme gibi konuların masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 21 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler, hangi konular ele alınacak?

Haber 21-08-23 20:07

Liseler ne zaman açılıyor? 2023-2024 lise kayıt ve açılış tarihleri belli oldu mu? İşte MEB takvimi

Liselerin ne zaman açılacağına dair araştırmalar eylül ayının yaklaşmasıyla beraber yoğunlaştı. 2023 LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. Hem lise öğrencileri hem de bu yıl liseye yeni başlayacak olan öğrenciler lise açılış tarihlerini sorguluyorlar. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? 2023-2024 lise kayıt ve açılış tarihleri belli oldu mu?

Egitim 18-08-23 13:25

LİSE KAYITLARI başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? 9. sınıf kaydı için gerekli belgeler!

Lise kayıt tarihleri okulların açılmasına az bir zaman kala yoğun araştırma konusu oldu. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, lise kayıtları ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 13-08-23 14:47

Üretimi durdurma kararı alınmıştı: Elinde 1 gramdan az altını olanlar ne yapacak? Kuyumculardan gram altın çağrısı…

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası (AKSO) Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin Sönmez, Hazine ve Maliye Bakanlığının bir gram altında ağırlığı olan basılı altınları üretememe kararına ilişkin, “Kuyumcularımız açısından tedirgin olacak hiçbir şey yok. Tüketici açısından herhangi bir sıkıntı da yok. Ellerinde bir gramın altındaki altınları getirip kuyumculara bozdurabilirler” dedi.

Finans 12-08-23 11:52