Merve Akpınar Haberleri

Son dakika: Türkiye'nin konuştuğu Merve Akpınar'dan olay açıklama: Sponsorlar sözünü tutmadı

Şanlıurfalı 14 yaşındaki hentbolcu Merve Akpınar, Türkiye Hentbol Şampiyonası'na katılamamasıyla ilgili, “Ailem bütün maçlara gitmem için izin veriyor. Hatta bu maçlar için formları da doldurduk. Ama kendimize sponsor arıyorduk. Sponsor olmayınca ondan dolayı gidemedik” dedi ve çeşitli firmaların destek sözünü yerine getirmediğini ifade etti.

Spor 16-04-2022 16:34

'Şort giyemezsin' denilen Merve Akpınar'ın Türkiye Şampiyonası'na katılamama nedeni belli oldu!

Son dakika haberleri: Hentbolcu Merve Akpınar ve takımının maddi imkansızlıktan dolayı Türkiye Hentbol Şampiyonası’na katılamadıkları iddialarına ilişkin olarak takım antrenörü Bayram Kaplan, ‘’Gidemememiz tamamen prosedürün, bazı öğrencilerin izin belgelerini getirmeyi unutmasından kaynaklandı. Merve için ‘Velisi izin vermedi' deniyor. Hayır böyle bir şey yok. Merve'nin daha çok yıpranmasını istemiyorum.’’ dedi.

Spor 15-04-2022 18:54

Şanlıurfa'da toprak sahada antrenman yapan Güneşin Çocukları, spor salonuna geçmenin mutluluğunu yaşıyor

Toprak üzerine çizdikleri sahada hentbol oynayan genç sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle spor salonunda antrenman yapmaya başladı - Beden eğitimi öğretmeni ve hentbol antrenörü Bayram Kaplan: "Sağlanan ulaştırma servisi, öğrencilerimizi ve velilerimizi çok memnun etti. İnşallah sporcularımız salonda çalışarak daha iyi duruma gelecek" - Sporculardan Merve Akpınar: "Açıkta ve toprak sahada antrenman yapmakta zorlanıyorduk. Şimdi salonda antrenman yapıyoruz. Çok güzel, serin ve temiz ortamda çalışıyoruz"

Yurthaber 16-08-2021 11:22

Diğer Haber Etiketleri

Merve Akpınar

Merve Akpınar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Merve Akpınar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.