Mide Rahatsızlıkları Haberleri

Hayat iksiri olarak anılıyor! Bu doğal ilacın faydaları saymakla bitmiyor

Doğa, insanların sağlığını olumlu etkileyebilecek sayısız bitki ve besini sunar. Bu bitkiler, yüzyıllardır geleneksel tıp ve yerel tedavi yöntemlerinin bir parçası olarak kullanılıyor. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi. Her derde deva limon otunun saymakla bitmeyen faydaları haberimizde.

Haber 27-10-2023 08:46

İbn-i Sina 1000 yıl önce önerdi: Nar suyunun faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız! Nar şurubu her derde deva oluyor

İslam âlimi olan İbni Sina yaşadığı zamanlardan günümüze kadar birçok alanda ışık tutan isimler arasında bulunuyor. Tıp konusunda yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İbni Sina yıllar önce verdiği bilgiler ile birçok hastalık için çözüm önerileri sunuyor. İbni Sina'nın nar şurubu doğal antioksidan özelliği ile şifa dağıtıyor. Cennet meyvesi olarak görülen narın şurubunun faydalarına şaşıracaksınız.

Haber 04-10-2022 07:17

Poğaça yemeden önce bir kez daha düşünün! Sağlığınızı etkileyen poğaçanın 7 zararı

Poğaça herkes tarafından sevilerek tüketilen gıdalar arasında yer alıyor. Özellikle sabahları işe ve okula gitmeden önce ayaküstü atıştırılan poğaçalar kahvaltınızı pratik bir şekilde yapmanızı sağlıyor. Ancak severek yediğiniz poğaçalar sağlığınızı büyük ölçüde tehdit ediyor. İşte poğaçaların sağlığa zararları...

Haber 14-09-2022 07:43

Pratik diyerek yiyorsunuz ama sağlığınızı tehlikeye atıyor! Çok ciddi hastalıklara yol açıyor

Yediğimiz gıdalar sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok hastalığa zemin oluşturabiliyor. Özellikle paketli gıdalar sağlığımızı büyük ölçüde tehdit ediyor. Hazır satılan noodle’lar da sağlığı tehdit eden gıdalar arasında bulunuyor. Uzmanlar noodle tüketimi hakkında uyarıyor.

Haber 31-08-2022 14:31

Mide Rahatsızlıkları

Mide Rahatsızlıkları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mide Rahatsızlıkları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.