Survivor Fatih Kilicarslan Haberleri

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan 'enflasyon' mesajı! 'Farklılık var' dedi: 'Aksiyon almaya hazırız...'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, enflasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karahan, "Enflasyonu aşağı getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yılın ikinci yarısında koşullar dezenflasyonist olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-14 15:25:38

TRT dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' gündemde! Herkesi işten çıkardılar

TRT’de yayınlanan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde çalışanlar toplu olarak işten çıkarıldı. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye dair iddialar gündem oldu.

Magazin 2024-05-14 11:31:44

İsmail Balaban başpehlivan oldu! İlayda Şeker kocasını paylaşıp...

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etab'ı Manavgat Yağlı Güreşleri'nde finalde rakibi Hüseyin Gümüşalan'ı yenen İsmail Balaban başpehlivan oldu. Survivor ile ününe ün katan Balaban'ın eşi İlayda Şeker ise kocasına dair paylaşımıyla dikkat çekti.

Kulis 2024-05-14 09:12:46

Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasını duyan Fatih Altaylı dayanamadı! Çıkarırım şimdi sahne kıyafetlerini...

Nükhet Duru ikinci kez tayt giyilmesine karşı olduğunu söyledi. "Tayt kıyafet değil, spor bir şey. Pilates yaparken ya da evde temizlik yaparken giyersiniz" deyince Fatih Altaylı sinirlendi. Altaylı "Bari sen karışma kardeşim. Ne oluyor? Neymiş tayt giymesinmiş. E sen giyerken iyiydi derler adama" diyerek sitem etti.

Kulis 2024-05-14 08:56:14

Diğer Haber Etiketleri

Enflasyon erkan trt Serkan Çayoğlu İsmail Balaban Nükhet Duru Fatih Altaylı yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar televizyon Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 togg sanayi ve teknoloji bakanı galatasaray yeni sezon maçın sezon süper li Süper Lig galatasaray son dakika Bahçe dava hapis cezası Fatih Terim Kerem Aktürkoğlu Barış Alper Yılmaz buruk Fatih Karagümrük iyet maçı son dü Günay Güvenç evlilik Oyuncu sevgilisi Anıl Tetik Alanyaspor Fatih Tekke bıraktı fatih karagümrük teknik direktör fatih karagümrük teknik direktörü karagümrük teknik direktör karagümrük teknik direktörü Emre Mor aday fenerbahçe Aziz Yıldırım ele survivor Sercan Yıldırım muslera Ali Koç ligi karagümrük bakanlık ulaştırma ve altyapı bakan yardımcısı ömer fatih sayan emekli zammı show Hasan Can Kaya Sema Aydemir ali erbil Mehmet Ali Erbil Yiğit Poyraz emekli maaşı Merkez Bankası tahmin en düşük emekli maaşı fatih portakal Ümit Özdağ Zafer Partisi emekli Memur oran Zam kredi kartı faiz oranı kaç banknot Bursa mustafa bozbey gecesi survivor all star Ziraat Türkiye Kupası ziraat türkiye kupası yarı final türkiye kupası Trabzonspor beşiktaş bahçe maçı Tolunay Kafkas yapılan açıklama feghouli sosyal medya Yasmin Erbil da, Sofiane Feghouli Bursa Büyükşehir Belediyesi atama Acun Ilıcalı CHP İYİ Parti Özgür Özel Ece Üner Şahan Gökbakar yılmaz özdil At atatürk olimpiyat oynanacak sahte diploma kktc ünlü şarkıcı Demet Akalın Damla Can

TV yayın akışı 14 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Mayıs Salı Bahar, Maymunlar Cehennemi: Savaş Ben Bu Cihana Sığmazam, Bir Baba Hindu, Üçlü Pürüz, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 14 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 14-05-24 07:17

Bakanı Kacır TOGG sayısını açıkladı ve yeni bir özellik geleceğini duyurdu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gündeme dair soruları TRT Haber'de yanıtladı. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte detaylar...

Manşet 13-05-24 23:10

Fatih Terim'in ekibinden Mauro Icardi bombası! Canlı yayına bağlanıp duyurdu, Yunan taraftarlar ayaklandı

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye çok yakın olan Galatasaray'da yeni sezon hareketliliği de başlarken, takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar bazı isimler için ciddi teklifler alırken Arjantinli golcü Mauro Icardi için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 17:59

İstanbul'da sokak kedilerini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi

İstanbul'da Fatih Camisi'nin bahçesindeki kedileri sırt çantasına koyarak götüren ve kaldığı iş yerinde çok sayıda ölü kedi bulunan Fatih Mehmet Öztürk, yargılandığı davada "birden fazla ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 13-05-24 11:32

Fatih Terim'in gençlik projesi Galatasaray'a hayat verdi! Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansları sonrası akıllara o dönem söylediği sözler geldi...

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim şu sıralar kariyerine Yunanistan'ın Panathinaikos takımında devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın başında çalıştığı son dönemde yaptığı transferlerle geleceğe yatırım yaptığını söyleyen Fatih Terim'in meyvelerini Galatasaray yönetimi toplamaya başladı. Özellikle Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansları sonrası Fatih Terim'in oyuncu potansiyeli değerlendirebilmesi özelliği yeniden alkış topladı.

Spor 13-05-24 11:22

Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sözleri gündeme oturdu! ''Allah o güzel kalbine göre veriyor''

Galatasaray'da Günay Güvenç, 3-2 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının son düdüğünün hemen ardından teknik direktör Okan Buruk'un yanına koşarak gitti. İkilinin konuşması kameralara yansıyınca sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 13-05-24 10:44

Survivor'ın eski yarışmacısı Anıl Tetik oyunculuğu bıraktı! Bakın artık ne yapacak

Survivor 2012 sezonunda yer alıp yarışmayı üçüncülükle tamamlayan Anıl Tetik, yarışmanın ardından birçok dizide rol aldı. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Tetik, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Magazin 13-05-24 09:53

Beşiktaş maçı sonrası Fatih Tekke ile yayıncı kuruluş muhabiri arasında gerilim yaşandı!

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ile yayıncı kuruluş muhabiri arasında maç sonunda gerilim yaşandı. Beşiktaş maçı sonrası konuşan Fatih Tekke'ye sorulan soru tecrübeli ismi biraz sinirlendirdi.

Spor 13-05-24 09:12

Emre Mor için çarpıcı açıklama! ''Yardım edemiyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Emre Mor'un durumu hakkında konuştu. Tolunay Kafkas, "İyi bir Emre Mor elbette önemli silah. Sıkıntıları var, biz de yardım edemiyoruz. Kendisinin aşması lazım." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 13-05-24 08:02

Fenerbahçe kulisleri fokur fokur kaynıyor! Şampiyonluk ihtimalinin mucizelere kalmasının ardından Aziz Yıldırım sahneye çıkıyor...

Dün oynanan maçta Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü mağlup etmesiyle birlikte şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Sadettin Saran'ın Ali Koç lehine adaylıktan çekilmesinin ardından Aziz Yıldırım'dan hamle geldi.

Spor 13-05-24 07:52

Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre... Survivor'da iddialı isim elendi! Rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım

Survivor All Star'da son hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre potaya girdi. Kıran kırana geçen mücadelede son ikiye kalan Sercan ve Aleyna oldu. Yarışmayı kaybedip elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Yıldırım veda sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 07:09

Muslera maç sonunda Türkçe konuştu, söylediklerine kimse anlam veremedi! ''Allah biliyor, Allah biliyor...''

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenen Galatasaray, son 2 haftaya 6 puanlık avantajla girdi. Sarı-kırmızılıların kaptanı Muslera, maçın son düdüğünün ardından Türkçe olarak, "Allah biliyor Allah biliyor. Her şeyi biliyor." dedi.

Spor 12-05-24 21:41

Galatasaraylı bir taraftar, formasının arkasına Ali Koç yazdırdı, sosyal medya yıkıldı!

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile Galatasaray arasında oynanan maçın öncesinde sarı-kırmızılı bir taraftarın formasının arkasına yazdırdığı yazı sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 12-05-24 18:57

Feghouli'nin ardından eski bir Galatasaraylı olan Emre Mor da Sarı-Kırmızılılar karşısında oynayamayacak!

Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray ile sahasında karşılaşacak Fatih Karagümrük'e maça saatler kala can sıkan bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 16:24

'Güneş patlaması' Türkiye'de iletişimi etkileyecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi: Haberleşmede aksama yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklanan jeomanyetik fırtına aktivitelerini yakından izlediklerini söyledi. Sayan, patlamaların Türkiye'deki haberleşmeyi etkileyip etkilemeyeceğini de açıkladı.

Haber 11-05-24 21:28

SON DAKİKA: Emekli zammı için 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 11-05-24 08:55

TV yayın akışı 11 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

11 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 11 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Taş Kağıt Makas, Kardeşlerim, G.O.R.A, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 11-05-24 07:27

Hasan Can Kaya, Survivor Sema'yı görüntülü aradı! O sözleri çok konuşuldu: Üstünü giyinince...

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı her hafta farklı bir konuyla gündeme geliyor. Programının son bölümlerinde yine izleyenleri kahkahalara boğan anlar yaşandı. Kaya, programına katılan bir konuğu Survivor'dan kısa bir süre önce ayrılan Sema Aydemir'e benzetti. Hasan Can Kaya Sema Aydemir'i görüntülü aradı.

Magazin 10-05-24 11:34

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-24 10:29

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 10-05-24 07:58

TV yayın akışı 10 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-05-24 07:33

Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisine Ümit Özdağ'dan yanıt! Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında CHP'nin yapacağı öğretmen ve emekli mitinglerini hatırlatarak diğer muhalefet partilerine eleştiride bulundu. Portakal'ın "Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin. Diğer muhalefet partileri nerede?" sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan yanıt verdi. Özdağ "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım" ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-24 21:06

Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti! Emekli ve memur zammı tablosunda ibre yukarı yönlü! İşte olası yeni zam oranları...

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün enflasyon sunumunda yıl sonu enflasyonda tahminlerini yüzde 38'e yükseldi. Enflasyon tahminin yükselmesi temmuzda zam bekleyen emeklilerin de hesabını değiştirdi. Beklentilerdeki oranlar gerçekleşirse emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranları ne olacak?

Finans 09-05-24 14:13

Kredi kartı kullananları yakından ilgilendiriyor: Faiz oranlarında artış sorusuna böyle yanıt verdi!

Milyonlarca kredi kartı kullananları yakından ilgilendiren yanıt! Alınan önlemlere rağmen kullanımı rekor kıran kredi kartlarında faiz oranlarının artırılıp artırılmayacağı merak ediliyordu. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan merakla beklenen soruya böyle yanıt verdi.

Finans 09-05-24 12:22

SON DAKİKA: 500 ve 1000 TL'lik banknot açıklaması! Merkez Bankası Başkanı: Gerekli adımları atacağız

Son dakika haberi... 500 ve 1000 TL'liklerin geleceğini iddiasına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yanıt verdi. Karahan, "Tedavüldeki kupür kompozisyonunun değişimlerini de dikkate alıyoruz. Analizler sonucunda ihtiyaç görülürse gerekli adımları atacağız." dedi.

Finans 09-05-24 11:44

SON DAKİKA: Merkez Bankası Fatih Karahan duyurdu! Yıl sonu enflasyon tahmini değişti! 'Kesinlikle izin vermeyeceğiz'

Son dakika... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci enflasyon raporunu açıkladı. Karahan, "Enflasyon beklentilerinde kalıcı bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi. 2024 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 38’e güncellendi.

Finans 09-05-24 10:37

Zamlara da ışık tutacak! Yılın ikinci enflasyon raporu açıklanıyor! Merkez Bankası Başkanı'nın mesajları ne olacak?

Merkez Bankası yılın ikinci enflasyon raporunu bugün açıklıyor. Zamlara da ışık tutacak enflasyon raporunun sunumu Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yapacak. Karahan'ın mesajları piyasalar tarafından takip ediliyor.

Finans 09-05-24 08:08

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 09-05-24 01:06

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu! Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup eden Trabzonspor, Beşiktaş'ın rakibi oldu...

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Fatih Karagümrük, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. İlk maçı 3-2'lik skorla kazanan bordo-mavililer, İstanbul'a avantajlı skorla gelmişti. İki takımın da kazanıp finale çıkmak istediği mücadeleyi Trabzonspor 4-0 kazanarak Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Spor 08-05-24 22:20

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor 08-05-24 20:23

Karagümrük'ten Feghouli'ye verilen ceza hakkında ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Cezayirli futbolcuları Sofiane Feghouli'ye verdiği 5 maç men ve 65 bin TL para cezası ile ilgili açıklama yaptı.

Spor 08-05-24 16:44

Yasmin Erbil'in son pozları sosyal medyayı salladı! Sevgilisi kayıtsız kalamadı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sevgilisi Yiğit Poyraz kayıtsız kalamayıp yorum yaptı.

Magazin 08-05-24 16:38

Fatih Altaylı baldızının doğum gününü öpücüklerle kutladı! O paylaşım sosyal medyada çok konuşuldu

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Gazeteci Fatih Altaylı bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Altaylı, baldızı Ceyda Erenoğlu'nun doğum gününü öpücüklerle kutladığı paylaşımı gündem oldu.

Magazin 08-05-24 15:17

Fatih Karagümrük'e büyük şok! PFDK Sofiane Feghouli’ye 5 maç ceza verdi

PFDK, Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verdi.

Spor 08-05-24 11:24

Yıl sonu enflasyon tahmini için gözler Merkez Bankası'nda! Fatih Karahan yılın ikinci enflasyon raporunu açıklayacak

Yılın ikinci enflasyon raporu yarın açıklanacak. Enflasyonda hem yıl sonu tahmini hem de önümüzdeki 3 yıl için tahminler belli olacak.

Finans 08-05-24 09:42

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 08-05-24 08:58

TV yayın akışı 8 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 8 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Nalan, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 08-05-24 07:26

Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Dominik'te tüm dengeler değişti! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı! 'Bundan böyle...'

TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek yeni kurallar açıklandı. Acun Ilıcalı son konseyde aldığı tüm kararları yarışmacılara anlattı. İşte dördünce eleme adayının belirlendiği son Survivor'da yaşananlar...

Magazin 08-05-24 07:26

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

Galatasaray taraftarına müjde! 23 binden fazla kişi...

Süper Lig’de lider Galatasaray, son 3 haftaya ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 6 puan önünde önemli bir avantajla giriyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 36’ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak.

Spor 07-05-24 16:38

Survivor Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil evleniyor mu? Mehmet Ali Erbil'den olay sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz'ın evlenip evlenmeyeceği merak ediliyordu. Konuya dair açıklama Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Magazin 07-05-24 14:39

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak sahte diploma iddiası! TRT temsilcisinden sonra genel başkan yardımcıları gündemde: Pek çoğu bu işlerden faydalandı

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma nedeniyle tutuklanması sonrası yenilir yutulur cinsten olmayan bir iddia da Türkiye'deki siyasi partilerin genel başkan yardımcıları için gündeme geldi. Özellikle iktidara yakın partilerin önde gelen isimlerinin yine aynı üniversiteden diplomaları olduğuna dikkat çeken gazeteci Fatih Altaylı, "Özellikle Ankara siyasetinde etkin bazı siyasi partilerde önemli pozisyondan pek çok kişi bu işlerden faydalandı" diye konuştu.

Haber 07-05-24 09:16

TV yayın akışı 7 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mayıs Salı Bahar, Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Olanlar Oldu, Bizim Köylü, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 07-05-24 07:38