Toki Ilk Ev Haberleri

Tarihin en zengin insanı! Bilim insanları, Tutankhamun'un büyükbabası III. Amenhotep'in çehresini yeniden oluşturdu

Bilim insanları, Tutankhamun'un büyükbabası III. Amenhotep'in çehresini yeniden oluşturdu. Tarihin yaşamış en zengin insanlarından biri olarak kabul edilen III. Amenhotep'in yüzü ilk kez yeniden yaratıldı.

Manşet 2024-05-18 13:10:45

Hatay'dan Artvin'e, Türkiye'nin tüm kıyıları için karar! Bakan Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı: Ne kadar varsa hepsi yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı. 'Denizler Halkın' projesi ile Hatay'dan Artvin'e kadar tüm kıyılarda kaçak yapıların hepsinin tek tek yıkılacağını söyledi. "Orada halkın denize rahat ulaşımını engelleyen ne varsa yok edeceğiz. Orada bir birim kurarak halka açık hale getireceğiz" dedi.

Finans 2024-05-18 13:05:02

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen fizik tedaviye başladı! Sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Abdullah Ünal' karakteri ile adından söz ettiren Settar Tanrıöğen 26 Ocak'ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye gitmiş ve yapılan tetkikler sonrası beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkmıştı. 1.5 aylık süreçte tam 3 kez ameliyat olan ünlü isim sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu...

Kulis 2024-05-18 12:08:44

'Tapudaki memur da bu işin içinde! Sanal daireyi 50-60 kişiye satmışlar' Düşük fiyatlı ilanlarla... Milyonları, evleri, arabaları gitti

Ankara'daki emlak çetesi dolandırıcılığında mağdurlar giderek artarken hepsi yaşadıklarından dolayı isyan etti. Mağdurların bir kısmı milyonlarını bir kısmı da evini ve arabasını kaptırdı. Ev alma hayaliyle yola çıkan mağdurlar aynı yöntemle dolandırılırken hepsi de düşük fiyat oyununa kandı. Toplu şekilde suç duyurusunda bulunan mağdurlar, suçluların ceza almasını istiyor. Mağdurlardan biri ise şimdi sokakta kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

Manşet 2024-05-18 09:56:54

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

A Milli Kadın Voleybol Takımımız için yapılan skandal paylaşıma akıl dolu yanıt!

Milletler Ligi ilk maçında Japonya'ya 3-2'lik skorla yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımımız ikinci maçta Hollanda'yı mağlup etmeyi başardı. Filenin Sultanları, Hollanda'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya, Filenin Sultanları'na göndermeli paylaşımda bulunan Volleyball World'e verilen akıl dolu yanıt gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 15:48

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 15:31

Hazine haftaya 3 tahvil ihalesi, 2 doğrudan satış gerçekleştirecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 3 devlet tahvili ihalesi düzenleyecek. TLREF'e endeksli devlet tahvili ilk kez ihraç edilecek.

Finans 17-05-24 14:36

Her derde deva: Sabahları 1 kaşık yiyen yorgunluk nedir bilmiyor! Hastalıklara karşı kalkan oluşturuyor

Hastalıklardan korunmak ve hızlıca iyileşmek için bağışıklık sistemini her zaman güçlü tutmak gerekiyor. Bunun için düzenli ve dengeli beslenmenin yanı sıra şifalı karışımları tüketmek de etkili oluyor. Tıbbın babası olarak da bilinen Hipokrat, çörek otunun ilk savunucularından biri olarak biliniyor. Her derde deva olan bal ve çörek otu bir araya geldiğinde şifalı bir ilaca dönüşüyor. Vücuttaki yorgunluğu da alan bu karışım birçok hastalığa karşı kalkan oluyor.

Manşet 17-05-24 14:23

Borsadan yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 10.557,98 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 4,21, holding endeksi yüzde 1,69 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran bankacılık, en çok kaybettiren yüzde 0,68 ile turizm oldu.

Finans 17-05-24 13:43

Sessiz sedasız boşanmıştı... Seren Fosforoğlu silikon taktırdı

Yeşilçam yıldızlarından Enis Fosforoğlu'nun kızı oyuncu Seren Fosforoğlu, estetik operasyon geçirdiğini duyurdu. Göğüslerine silikon taktıran Fosforoğlu, ilk pozunu hastane odasından paylaştı.

Magazin 17-05-24 13:06

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerinde bir ilk

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Spor 17-05-24 12:47

Sessiz katil Felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini ise 6 kat artırıyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Dünyada önlenebilir ölüm nedenleri arasında ilk sırada yüksek tansiyon yer alıyor. Kadınlarda görülme sıklığı daha fazla olan yüksek tansiyon hastalığına dair yapılan çalışmalara göre yüksek tansiyonun; felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini 6 kat ve kalp damarlarında damar sertliği riskini 4 kat arttırdığı bilgisi paylaşıldı. Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu, “Dünya Hipertansiyon Günü”nde hastalıkla ilgili bilinmesi gereken önemli bilgileri açıkladı.

Kadin 17-05-24 12:34

18 bin TL 75 bin TL olunca... Para aralarında gitti geldi! Şoke eden gerçeği 10 yaşındaki oğlundan öğrendi

Ev sahibi ile kira bedelinde uzlaşamayan kadın 2 çocuğuyla sokakta kaldı. Anne, 18 bin TL ödediği yıllık kirasının ev sahibi tarafından 75 bin TL’ye çıkarılmak istendiğini, bu bedeli ödeyemeyeceğini belirtip ev sahibine 35 bin lira yatırmasına rağmen evden atıldığını söyledi. Eşyaları sokağa taşındığı sırada işte olduğunu ve olayı 10 yaşındaki oğlundan haber aldığını söyleyen anne, oğlunun "Anne evimizi dışarıya atıyorlar" dediğini belirtti.

Haber 17-05-24 11:52

Çetin Doğan tahliye edildi! İlk açıklamasında 'af' vurgusu: Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı

Resmi Gazete’de yayınlanan kararla affedilen 28 Şubat davası sanıklarından Orgeneral Çetin Doğan, tutuklu bulunduğu Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nden tahliye edildi. Çetin yaptığı ilk açıklamada, "Televizyonlarda 'af'tan bahsediliyor. Böyle bir şey söz konusu değildir. Doğrudan doğruya Anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir. Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 17-05-24 11:31

Beyin kanaması geçirmişti... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço 40 gün sonra ilk kez ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kalbine kalp pili takılan Alço, aylar sonra ilk kez ortaya çıktı...

Kulis 17-05-24 11:27

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Ajda Pekkan'ın Stadyum konserinde kazanacağı ücret belli oldu! Dudak uçuklatan rakam...

Ajda Pekkan, kariyerinde ilk kez stadyum konseri verecek. Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda birçok sanatçı arkadaşıyla aynı sahneyi paylaşacak. Pekkan'ın 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği dev konser öncesi ayrıntılar belli oldu. İddiaya göre, Pekkan, bu konserden 8.5 milyon kazanacak.

Kulis 17-05-24 10:28

SON DAKİKA: 2024 ilk çeyreğine ilişkin işsizlik oranı belli oldu! TÜİK verileri açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu, işsizlik oranlarına dair verileri açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranı, bu yılın ilk çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre 0,1 puan gerileyerek yüzde 8,7 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 105 bin kişi olarak kayıtlara geçti.

Finans 17-05-24 10:21

Mayıs 2021'den sonra bir ilk! Konut satışlarında dikkat çeken düşüş: En çok İstanbul, en az Ardahan...

Türkiye genelinde konut satışları nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569'a düştü. Bu rakam, Mayıs 2021'den beri en düşük satış sayısı olarak kayıtlarda yerini aldı.

Finans 17-05-24 10:18

Cani koca dehşet saçtı! Boşanmak isteyen eşini evlendikleri yere çağırıp bıçaklayarak öldürdü

Sibirya'da yaşanan bir olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Boşanmak isteyen 21 yaşındaki Darya Nikolaenko, kocası Dmitry Nikolaenko tarafından evlendikleri yere çağırılarak öldürüldü. Olayın Darya'nın ilk evliliğinden olan 11 aylık bebeğinin gözlerinin önünde gerçekleştirdiği ifade edildi.

Trend 17-05-24 09:42

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin biletleri karaborsaya düştü! 750 bin TL'ye satan bile var...

Süper Lig'de iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe ligin 37. hafta mücadelesinde Sarı-Kırmızılılar'ın ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi satışa çıkan biletler saniyeler içerisinde tükenirken karaborsaya düşen biletlerin fiyatlarını görenler inanamıyor. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 08:23

Pof. Dr. Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç: Vücuttaki virüs ve parazitleri anında öldürüyor, toksinleri söküp atıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında verdiği değerli bilgileriyle dikkat çekiyor. Bir YouTube programına konuk olan Karatay, 7 bin yıllık doğal ilaç diyerek tavsiyede bulundu. Bu ilacın vücut sağlığına olan faydasının yanı sıra ev temizliğinde de çok etkili olduğunu söyleyen ünlü profesör, en sağlıklı içecek olduğunun da altını çizdi. Canan Karatay'ın şiddetle tavsiye ettiği doğal ilaca dair açıklamaları haberimizde.

Manşet 17-05-24 08:02

SPK onayladı: 2 şirket daha halk arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ ile Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin ilk halka arzını onayladı. SPK, sermaye artırımlarına ilişkin kararlarını da duyurdu.

Finans 17-05-24 07:56

Her adımı olaydı... Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı yarışmacı herkesten helallik istedi

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Bu dört yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda elenen isim belli oldu.

Kulis 17-05-24 07:53

SSK, Bağkur, memur emeklileri... Emekli zammında bir ipucu daha geliyor! Refah payıyla tek tek hesaplandı, 30 bin TL'ye dayanacak!

Milyonlarca emeklinin gözü temmuzdaki zam oranlarında...Haziran ayı enflasyon rakamları belli olacak, zam oranları netleşecek. Emeklilerin refah payı beklentisi var. Refah payıyla birlikte emekli zammında ilk defa 28 bin TL'lik rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...

Finans 17-05-24 07:45

Demirtaş ve diğer HDP’lilerin aldığı cezalar sonrası Beştepe’den ilk yorum! Mehmet Uçum paylaştı: ‘Ulusal duruş’ vurgusu

6-8 Ekim olayları sonrasında Selahattin Demirtaş’ın Güneydoğu’da halkı sokağa söktüğü ve yaşananların mimarı olduğu ifade edilmişti. Bugün mahkeme hem Demirtaş hem de diğer HDP yöneticileriyle ilgili kararını verdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan ilk yorum geldi.

Haber 16-05-24 23:34

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu’ndan Kobani Davası yorumu: 'Benim tarafım Şehit Yasin Börü’nün tarafıdır'

Kobani davası bugün görüldü. Kararlar açıklandı. Selahaddin Demirtaş, Ahmet Türk’ün de aralarında bulunduğu isimlerin aldığı hapis cezaları da belli oldu. Beştepe’den ilk yorum geldi.

Haber 16-05-24 23:07

Filenin Sultanları'ndan Milletler Ligi'nde net galibiyet! Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardılar

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Milletler Ligi'nde (VNL) Türkiye ile Hollanda, Antalya'da karşılaştı. Filenin Sultanları, 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Spor 16-05-24 22:14

Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu! AK Partili isimden yeni açıklama: 'Yasaklanması söz konusu değildir'

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme bugün Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sunuldu. Kripto para ilk kez tanımlanacak, Sermaye Piyasaları Kurumu'na yetki verilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri de düzenlemeyle ilgili bir noktaya çekerek "Yasaklanması söz konusu değildir" dedi.

Finans 16-05-24 18:34

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 16-05-24 16:48

ABD'de işsizlik maaşı başvuru sayısı beklentilerin üzerinde!

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 11 Mayıs ile biten haftada 222 bin kişiye düşmesine karşın beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Finans 16-05-24 16:16

Taze anne Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı! O kareye beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor. Nisan ayının ilk günlerinde kızını kucağına alan Eda Ece, kızı Mina İpek ile poz verdi. Ünlü oyuncunun o karesine beğeni yağdı.

Magazin 16-05-24 16:11

2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk maçlar oynandı! Direkt rakiplerimizden Almanya ve ABD net sonuçlarla güne damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi ilk hafta maçında Japonya'ya 3-2 yenilerek turnuvaya mağlubiyetle başlamıştı. Türkiye'nin yanında günün diğer maçları da sonuçlandı.

Spor 16-05-24 15:25

İlk resmi portresini kendi tanıttı! Sosyal medya ikiye bölündü: 'Gulyabani gibi duruyor'

Buckingham Sarayı'nda dün düzenlenen törende 75 yaşındaki İngiltere Kralı 3. Charles, yapılan ilk resmi portresini tanıttı. Portrenin üzerindeki örtüyü kaldıran Charles, resmini dünyaya gösteren kişi olurken, portreyi seven de nefret eden de oldu. Portrenin kırmızı renkte olması sosyal medyada gündem oldu.

Manşet 16-05-24 14:36

Bilim insanları antik 'hayat ağacı'nın gizemini çözdü

Bilim insanları antik baobab ağaçlarının kökeninin gizemini çözdü. DNA çalışmalarına göre bu ağaçlar ilk olarak 21 milyon yıl önce Madagaskar'da ortaya çıktı.

Yurthaber 16-05-24 13:58

Borsa günün ilk yarısında yatay seyretti

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,02 değer kazanarak 10.160,20 puana çıktı.

Finans 16-05-24 13:14

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin şifresi çözüldü! Bunu kim yaparsa...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son yıllarda yapılan derbilerde ilk golü atan taraf kolay kolay yenilmiyor.

Spor 16-05-24 12:29

Süper Lig ekibiyle anlaşma sağlayan Alex de Souza, Acun Ilıcalı'nın kolaylık sağlamasıyla ilk transferini yapıyor!

Önümüzdeki sezon için Alex de Souza ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor'da transferler de yavaş yavaş şekilleniyor. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Alex ile sözleşme imzalayacak Antalyaspor yönetimi çalışmalara şimdiden başladı.

Spor 16-05-24 12:11

MEB'den bir ilk! Ortaokul öğrencileri için başlıyor... Ücretsiz olarak 10 ilde hayata geçiyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), temel meslek becerilerini keşfetmek isteyen ortaokul öğrencileri için bu yaz tatilinde "zanaat atölyeleri" olarak adlandırılan kurslar açacak. Uygulama ile meslek liselerinin kapıları, ilk kez ortaokul kademesindeki öğrenciler için de açık tutulmuş olacak. Ortaokul 7. sınıftan itibaren öğrencilerin meslek liselerinde ücretsiz katılabileceği uygulama 10 ilde 196 okulda başlatılacak.

Egitim 16-05-24 12:09

Zam sınırlı kaldı ama... İkinci el araç piyasası durma noktasında: En hızlı o marka satıldı

Fahiş fiyat bitti, zam neredeyse gelmedi. Ancak ikinci el otomobil satışlarında dikkat çeken bir azalış yaşandı. Nisan ayında ikici el araba satışlarında yüzde 9 oranında gerileme yaşandı. Fiyatlardaki değişim ise yılın ilk 5 ayında sadece yüzde 2,54'te kaldı.

Finans 16-05-24 11:57

Konut fiyatlarında tablo değişti! Yüzde eksi 18,3'ü gördü: Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor

Türkiye genelindeki reel konut satış fiyatları 10 aydır düşmeye devam ediyor. Özellikle son bir yılda İstanbul'da yaşanan konut fiyatı değişimi ise yüzde eksi 18,3'ü gördü. Ortalama konutun metrekare fiyatı ise Nisan 2024 itibarıyla İstanbul'da 39 bin 080 lira olarak kayıtlara geçti.

Finans 16-05-24 11:17

26 yıl önce kaçırılan genç ailesinin evinden sadece 100 metre uzaklıktaki komşusunun bodrumunda bulundu! Koyun ağılındaki son görüntüsü ortaya çıktı

1998 yılında bir anda ortadan kaybolan Ömer Bin Omran isimli bir adam hafta sonu kendisini kaçırdığı iddia edilen kişinin evinin bodrumunda, ailesinin Cezayir'deki evinden sadece 100 metre uzaklıkta canlı olarak bulundu. Omran'ın 26 yıl sonraki ilk görüntüleri Cezayir basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 16-05-24 09:39

Günlerdir hakkındaki iddialarla gündemdeydi! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek son dönemde açıklamalarıyla tarzıyla adından söz ettiriyordu. Geçtiğimiz günlerde ise oyuncunun uyuşturucu alışverişi yaparken yakalandığı iddiaları gündeme geldi. Civelek günler sonra sessizliğini bakın nasıl bir paylaşımla bozdu.

Kulis 16-05-24 08:15

Bulaşık makinesi deterjanlarının bilinmeyen bir zararı ortaya çıktı! İşte çözümü

Günlük hayatta kolaylık sağlayan ev aletlerinden biri de bulaşık makinesi. Yığınlarca bulaşığı tek seferde yıkayan bulaşık makineleri kendilerine özel üretilen deterjanlar eşliğinde çalışıyor. Araştırmalara göre bulaşık makinesinde kullanılan deterjanların içeriğindeki alkol etaksilat maddesi adeta zehir saçıyor.

Kadin 16-05-24 01:10

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık: Poşetin içinde gofret var sanıyordum

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık, hakim karşısına çıktı. Davanın ilk duruşmasında söz alan tutuklu sanık, "Poşetin içerisinde gofret, çikolata olduğunu sanıyordum, içinde taş olduğundan haberim yoktu" dedi.

Haber 15-05-24 20:04

Biden ile Trump canlı yayında kozlarını paylaşacak! Zamanını söyle, orada olacağım

ABD'de, 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Demokrat Joe Biden ile Cumhuriyetçi Donald Trump ilk kez canlı yayında kozlarını paylaşacak. Trump ve Biden arasındaki ilk canlı yayın tartışması 27 Haziran'da, ikincisi ise 10 Eylül'de yapılacak. Tartışmayla ilgili yaptığı açıklamada Biden'a seslenen Trump "Geniş bir alanda yapalım. Sadece zamanını söyle, orada olacağım. Gürültü çıkarmaya hazır olalım" dedi.

Haber 15-05-24 19:57

İsteyen ailelerin çocuklarına test! Türkiye'de bir ilk... Gözden kaçanlar ve fark edilemeyenler tespit edilecek

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara ’Okula ne kadar hazırım’ projesinde testler yapılacak. Test sonuçları farklı çıkan çocuklar ailelerin istemesi halinde hastaneye veya Rehberlik Araştırma Merkezine yönlendirilecek.

Kadin 15-05-24 17:34

Euro Bölgesi teknik resesyondan çıktı: İlk çeyrekte büyümeye geri döndü

Euro Bölgesi ekonomisi, ocak-mart döneminde önceki çeyreğe göre yüzde 0,3 büyüme kaydederek teknik resesyondan çıktı. En büyük Euro bölgesi ülkeleri arasındaki İspanya yüzde 0,7 büyümeyle ilk çeyrekte en güçlü performansı gösteren ülke oldu. Almanya ve Fransa yüzde 0,2, İtalya yüzde 0,3 büyüdü.

Finans 15-05-24 17:09