Van Iftar Saati Haberleri

200 bin kişi izledi, Akıncı İHA buldu! Reisi'yi arama çalışmalarında Türkiye damgası... Tüm dünyada haber oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin uçak kazasında hayatını kaybetmesi tüm dünyada adeta şok etkisi yarattı. Söz konusu kaza haberinin ulaşmasıyla acil duruma geçen İran, Reisi'nin helikopterinin yerini tespit etmek için Türkiye'den yardım istemişti. Bölgeye gönderilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit ederken; 200 bini aşkın kişi Akıncı İHA'nın İran semalarındaki dairesel hareketlerini anbean takip etti. Akıncı İHA görevini tamamladıktan sonra Van Gölü semalarında Türk bayrağı çizdi.

Haber 2024-05-20 09:01:24

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerinde bir ilk

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Spor 2024-05-17 12:47:26

Altın fiyatları için saat saat tahmin! Hepsi iki günde açıklanacak: ‘Bunun ekmeğini yiyorlar…’ (14 Mayıs 2024 çeyrek, Cumhuriyet, gram altın fiyatı)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ederken bugün ve yarın peş peşe açıklanacak veriler piyasaların odağına yerleşti. Önce ABD ÜFE verisi açıklanacak, ardından Fed Başkanı Powell konuşacak. Yarın ise altın fiyatları için tam anlamıyla kader günü. Nisan ayı ABD enflasyonu belli olacak. Peki altın fiyatları için tahminler ne? Uzmanlar tüm gelişmeleri saati saatine yorumladı. Altın için tüm senaryoları anlattılar. İşte detaylar…

Finans 2024-05-14 10:32:20

Zamansız şıklık! Lacoste kol saatlerinde indirim başladı

Lacoste kol saati modellerinde kaçırılmayacak bir indirim başladı. İster spor ister klasik modeller arıyor olun, stilinize en uygun saatler şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor. İndirimdeki Lacoste modellerinden hazırladığımız seçkimize bakmadan geçmeyin.

Haber 2024-05-13 16:11:29

Diğer Haber Etiketleri

İran akıncı da, ekipleri hollandalı kulübün yapılan açıklama yaşında Robin van Persie Teknik Direktör son dakika Altın kol saati kol saati erkek erkek kol saati erkek kol saatleri kadın kol saati lacoste Protesto Van Yürüyüş yasak kelebe moda New York MET Gala Akdamar Adası turist van kalesi van müzesi van yyü Bingöl Diyarbakır Elazığ Malatya Sivas TCDD titanik saat altunizade metro hattı Üsküdar samandıra metro yaz saati açıklama deprem e devlet ikametgah değiştirme e devlet ikametgah değişikliği e devlet adres değişikliği Mehmet Uçum yangın beşiktaş Van Gölü av yasağı Erciş İnci kefali Otomobil bariyer Muş a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bisiklet a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kamp sandalyesi a101 kampanya de sezon heerenveen sosyal medya Nihat Hatipoğlu Devlet Bahçeli iftar Sultangazi Lahmacun bisküvili doğrama haşlanmış yeşil mercimek istan cevizi pasta tarifleri tarif Ramazan Ramazan menüsü Ramazan Bayramı Bayram namazı bayram namazı saatleri ankara bayram namazı bastı Bursa köpek ele gençler kadınları Kahramanmaraş hırsızlık araba aşlama fırın sütlaç tarifi makarna tavuk ezogelin çorbası YSK seçim kadayıf tel kadayıfı kadayıf dolması tatlı tarifleri bütün sebzeler çırpma kaymaklı ekmek tas kebabı Edirne Ali Yerlikaya Seçim 2024 Recep Tayyip Erdoğan CHP türkiye işçi partisi gece kulübü masquerade patlama İstanbul

Van'da işten çıkarılan belediye çalışanları eylemlerini sürdürüyor

Van'da, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri ile Van Büyükşehir Belediyesi, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesinde işten çıkarılan işçiler, eylemlerini sürdürüyor.

Yurthaber 13-05-24 13:53

Van’da 6 günlük yasaklama

Van Valiliği, kentte yapılacak bazı eylem ve etkinliklerin 6 gün süreyle yasakladığını duyurdu.

Yurthaber 10-05-24 15:15
Van

Van'da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 6 gün süreyle yasaklandı

Van Valiliği, gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 6 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Yurthaber 10-05-24 11:59

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin 07-05-24 14:04

Van'da turizmin gözdesi Akdamar Adası

Van'daki Akdamar Adası, birçok medeniyetten izler taşıyan Van Kalesi ve önemli eserlerin sergilendiği müze, yılın 4 aylık diliminde 55 bine yakın yerli ve yabancı ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 06-05-24 11:16

Hakkari'de el konulan tavus kuşları Van'da koruma altına alındı

Hakkari'de yurda kaçak olarak getirildikleri tespit edilerek el konulan 5 tavus kuşu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Yaban Hayvanları Koruma Rehabilitasyon Merkezinde koruma altına alındı.

Yurthaber 30-04-24 13:36

TCDD, otla mücadele kapsamında tren yollarında ilaçlama yapacak

TCDD Genel Müdürlüğü, 29 Nisan-12 Mayıs'ta Malatya-Kurtalan, Yolçatı-Tatvan, Malatya-Çetinkaya ve Van-Kapıköy arası gar ve istasyonlarda otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağını duyurdu.

Yurthaber 30-04-24 10:07

Titanik'teki en zengin adamın cansız bedeninden çıkmıştı! Açık artırmada satılıyor: Değeri...

Titanik’te hayatını kaybeden ve dönemin şartlarında dünyanın en zenginleri arasında kabul edilen John Jacob Astor’ın cansız bedeninden çıkan altın cep saati, bugün açık artırmada satışa sunuluyor.

Haber 27-04-24 15:08

Lokman Hekim Van Hastanesinde Laborantlar günü kutlandı

Lokman Hekim Van Hastaneleri tarafından ’22-28 Nisan Dünya Tıbbı Laboratuvar Çalışanları Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde laborantlar günü kutlandı.

Yurthaber 25-04-24 10:22
Van

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir giderilemedi

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 09:36

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

2016’dan beri uygulanıyor! Yaz saati ile ilgili yeni açıklama Bakan Bayraktar’dan geldi! Yaz saati uygulaması değişecek mi?

2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tartışmalara neden olan yaz saati uygulamasının değişmeyeceğini açıkladı.

Finans 24-04-24 09:14

Türkiye-İran sınırında 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD Van İl Müdürlüğü'nden açıklama

Van'ın Başkale ilçesi Türkiye-İran sınır hattında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Van İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada "Almış olduğumuz ilk bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-24 22:28

Muradiye’de sazlık alanında yangın paniği

Van’ın Muradiye ilçesinde, Van Gölü kıyısında bulunan sazlık alanda dumanların yükselmesi paniğe neden oldu.

Yurthaber 18-04-24 15:49
Van

e-Devlet ikametgâh değiştirme: e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden ikametgâh (adres) değişikliği

Günümüzde yaygın olarak kullanılan hizmetlerden biri e-Devlet Kapısı platformudur. Bu platform aracılığı ile birçok resmî kurumun sunduğu hizmete kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısı sistemi bünyesinde yer alan hizmetlerden haftanın her günü ve saati ücretsiz bir şekilde yararlanabilmek mümkündür. Bu hizmetlerden biri de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan yerleşim yeri değişikliğidir. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:35

Erdoğan'a Kırılsın o parmaklar çağrısı: AK Parti'de seçim sonrası alevlenen tartışmalar gözleri bu iki isme çevirdi

Son seçimlerde alınan sonuç AK Parti'yi hayli hareketlendirdi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına 'kibir' konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Van çıkışı ve AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı partide tartışma yarattı. Erdoğan'ın eski metin yazarı ve gazeteci Aydın Ünal, bu süreçte yaşananlara dikkat çekerek Erdoğan'ın "dindarları yeniden kazanması" için gündem yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

Haber 15-04-24 14:55

29 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye rapor hazırlandı: İşte kahreden detaylar...

2 Nisan'da Beşiktaş'ta bir binanın alt katında yer alan gece kulübünde yangın meydana gelmiş acı olayda 29 işçi hayatını kaybetmişti. Tadilat yapıldığı belirlenen eğlence mekanındaki yangına ait itfaiye raporu hazırlandı. Yangının çıkış saati 12.44 olarak belirlenirken elektronik cihaz detayı da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:31

Çiçek açan kayısı ve badem ağaçları Van Gölü kıyılarına renk kattı

Van'ın Tuşba ilçesinde açtıkları çiçeklerle Van Gölü kıyılarına renk katan badem ve kayısı ağaçları, doğaseverlerin ilgisini çekiyor.

Yurthaber 15-04-24 13:53

Van Gölü'nde 3 ay sürecek av yasağı başladı

Van Gölü'nde yaşayan inci kefalinin neslinin korunması için uygulanan 90 günlük av yasağının başlamasıyla balıkçılar teknelerini kıyıya çekti.

Yurthaber 15-04-24 10:49

Van'da şoke eden olay! Bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı

Van-Erciş karayolunda bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haber 14-04-24 21:31

Muş'ta gizemli cisim paniği! Birçok ilde de görüldü

Muş semalarında akşam saatlerinde tanımlanamayan bir cisim görüntülendi. Gökyüzünde beliren cisim görenleri şaşırtırken etrafına ışıklar saçtığı belirtildi. Öte yandan gizemli cismin Muş'un yanı sıra Van ve çevre illerde görüldüğü aktarıldı.

Haber 13-04-24 00:00

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

Robin van Persie futbol dünyasına geri dönüyor! Önümüzdeki sezonki takımı duyuruldu

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Robin van Persie, aktif futbol kariyerini Feyenoord'da sonlandırmış ve antrenörlüğe başlamıştı. Hollandalı ismin sezon sonunda teknik direktörlük görevine getirileceği takım açıklandı.

Spor 09-04-24 19:48

Nihat Hatipoğlu erkeğin görevlerini tek tek saydı, sosyal medya yıkıldı! 'Elbisesini gerekirse...'

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programları ile izleyicisinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu programında sorulan sorular ve verdiği cevaplarla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Nihat Hatipoğlu bu defa erkeğin görevlerini saydı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-04-24 15:36

Bahçeli'nin bayram mesajında 'Van' tepkisi: Mazbatanın verilmesi skandal

Siyasi liderlerden peş peşe bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaştığı bayram mesajında Van'da yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 12:26

İftar sonrası geri dönüp dehşet saçtılar! İstanbul'da lahmacun siparişi tartışmasında silahlar patladı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde cumartesi iftardan sonra korkunç anlar yaşandı. Lahmacun siparişlerinin gecikebileceğini duyan müşterilerle iş yeri sahibi tartıştı. Müşteriler iftar sonrası iş yerine gelip dehşet saçtı, panik görüntüleri kameraya yansıdı.

Haber 09-04-24 11:58

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

Beşiktaşlı eski yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç basın mensuplarını ağırladı!

Beşiktaş'ta daha önceki dönemlerde yönetim kurulunda sayman üye görevinde bulunan Murat Kılıç, düzenlediği iftar programında gazetecileri ağırladı.

Spor 08-04-24 20:54

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Nihat Hatipoğlu'na sorulan soru gündem oldu! Ünlü ilahiyatçı verdiği yanıtla dikkat çekti: Böyle abdest olmaz

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara yanıt verdi. Hatipoğlu, son olarak kadınların en çok tercih ettiği güzellik rutini olan protez tırnak hakkında konuştu.

Magazin 06-04-24 14:11

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 06-04-24 13:24

700 bin liralık iftar alışverişi... Dalgın adamın yaptığı hata bir servete patladı!

İstanbul Başakşehir'de bir kişi tüm yatırımıyla satın alabildiği arabasının anahtarını orucun etkisiyle kontakta unuttuğu için çaldırdı. Şaşkına çeviren olayda hırsız, araca binip bölgeden hızla uzaklaştı. Talihsiz adamın arabayı 7 gün önce aldığı öğrenildi. Dünyası başına yıkılan adam hırsızlara bir çağrıda da bulundu! İşte olayın tüm detayları!

Haber 06-04-24 12:06

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-24 10:07

Gözler Van kararının gerekçesinde! Seçimler sonrası itiraz süresi bugün sona eriyor

Yerel seçimlerin ardından birçok sandıkta itirazlar gerçekleşti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) itirazları değerlendirmek üzere bugün bir araya geldi. Van Büyükşehir Belediyesi kararının gerekçesinin açıklanması beklenirken itirazı süreci bugün sona eriyor.

Haber 05-04-24 16:21

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı! Tüketiminde rekor kırılıyor

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlılarından birisi olan kadayıf dolması bu Ramazan'da yine bolca tüketildi. Ramazan ayında kadayıf dolması tüketiminde rekor kırılıyor.

Yemek 05-04-24 12:12

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

Selimiye Camii gölgesinde 5 bin kişi iftar yaptı

Edirne Valiliğinin katkılarıyla Selimiye Camii meydanında düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da katılımıyla 5 bin kişi iftarda bir araya geldi.

Yurthaber 05-04-24 07:42

Bakan Yerlikaya duyurdu! Van gerilimi sonrası 14 ilde operasyon: 340 kişi yakalandı

Van'da yaşanan mazbata tartışmaları nedeniyle sokaklarda yaşananlar eylemlerden dolayı 340 kişi gözaltına alındı. 14 ilde düzenlenen operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Haber 04-04-24 13:06

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

YSK, Van kararını açıkladı! AK Partili Hayati Yazıcı önce paylaştı, sonra sildi

Van'ın DEM Parti'den alınıp AK Parti'ye verilmesi birçok kentte olaylara neden olmuştu. YSK, mazbatanın DEM Partili adaya verilmesini kararlaştırdı. Bu karar sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı YSK'nın Van kararını tebrik eden bir paylaşım yaptı. Yazıcı daha sonra bu paylaşımı sildi.

Haber 03-04-24 22:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar programının ardından yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Erdoğan "Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkıştı. Milletin iradesine ve takdirine hiçbir şekilde hürmetsizlik etmeyiz. Ama Kandil'deki terör baronlarının baskı ile vatandaşımıza musallat olmasına, artık geçmişte kalan acıları insanımıza tekrar yaşatmalarına izin vermeyiz veremeyiz. Kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız" dedi.

Haber 03-04-24 20:34

Son dakika: YSK'dan Van kararı! Mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararına yaptığı itirazı oy çokluğu ile kabul etti. YSK kararıyla birlikte Van'da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan'a verilecek.

Haber 03-04-24 18:47
Van

Van gerilimi tırmanıyor! CHP ve TİP'ten DEM Parti'ye destek... Çağlayan'da avukatlara polis müdahalesi

Van'da seçimi kazanan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması ve mazbatanın ikinci sıradaki AK Parti adayına verilmesi kararıyla başlayan gerilim tırmanıyor. Karar sonrası birçok ilde gece boyu protestolar düzenlenirken; DEM Parti, CHP, TİP ve EMEP heyetleri bugün Van'da protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Çağlayan Adliyesi'ndeki avukatların yapmak istediği açıklamaya ise polis izin vermezken, arbede yaşandı.

Haber 03-04-24 14:55