Var Boyle Tipler Haberleri

SON DAKİKA | Kayseri'de feci kaza! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Yaralılar var

Son dakika haberi: Kayseri-Niğde yolu İncesu ilçesi yakınlarında şehirlerarası yolcu otobüsü şarampole uçtu. Kazada yaralılar olduğu öğrenildi.

Haber 2024-05-09 11:30:11

Yer: Adana! Elimde fotoğrafların var diyerek şantaj yaptı: Durumu öğrenen baba çılgına dönünce...

Adana'da şantaj cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Arda Demirci, kendisinden ayrılmak isteyen İ.A.'ya "Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim" diyerek şantaj yaptı. Olaydan haberi olan İ.A.'nın babası Mehmet Akkel, Demirci ile görüşmek istedi. Kızının peşini bırakmasını isteyen baba Akkel'e karşı Demirci şantajını devam ettirdi. İşte tam bu noktada olaylar farklı bir boyut aldı.

Haber 2024-05-09 10:13:07

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 2024-05-09 10:01:27

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 2024-05-09 09:06:52

Diğer Haber Etiketleri

son dakika yolcu otobüsü trafik kazası Niğde Adana Şantaj cinayet asgari ücret temmuz iddia Özgür Özel CHP yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 Kocaeli kaza bahçe maçı Fatih Karagümrük fatih karagümrük teknik direktör fatih karagümrük teknik direktörü karagümrük teknik direktör karagümrük teknik direktörü maçın Tolunay Kafkas 5 yaş estetik Photoshop emekli zammı beşiktaş maçını maçı ankaragücü beşiktaş Emre Belözoğlu kaan numanoğlu süper li tff tff, türkiye futbol federasyonu VAR Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok bisiklet şok haftanın fırsatları şok katalog şok mağaza şok mağazalar şok mağazaları şok market aktüel şok market mağazalar Nur Viral Nuray Sayarı portekizli quaresma telefon Demet Evgar bahar İstanbul Şişli apartman aday iyet Niyazi Yelkencioğlu nuri galatasaray Dursun Özbek Süheyl Batum Ekrem İmamoğlu osman kavala gezi parkı olayları Tuğrul Türkeş ak parti Borsa İstanbul halka arz televizyon IBAN ibana para gönderme Demet Akbağ Oyuncu da, de ekipleri erden antalya bal ligi tedavi Gaziantep cep telefonu çeşme tatil villa Bodrum Ayvalık öğretmen atama atama takvimi Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kulübün sezon hasan arat Ali Yerlikaya operasyon serum Göztepe Eyüpspor Maltepe Türkiye bilek güreşi İzmit servis ücret Fahiş fiyat restoran kafe 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Gözaltı 112 Acil Çağrı Merkezi Edirne Göz test zeka testi hindi yüzük anne hava durumu sağanak yağış haberler Recep Tayyip Erdoğan sevgilisi stil yaşında Yağmur Taktaş market yangın fenerbahçe hakemlik Ali Koç şirket haberleri Turkcell hediye Manken Yaşar Alptekin

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

Kocaeli'de feci kaza! Önce yayaya ardından direğe çarpan otomobil, ortadan ikiye bölündü! Ölü ve yaralı var

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Feci kazada metrelerce savrulup yere çakılan yaya hayatını kaybederken, sürücü de yaralandı.

Haber 08-05-24 23:09

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor 08-05-24 20:23

Estetikte yeni çılgınlık: Photoshoplu fotoğrafı gösterip… 'Ağlayarak bana geldi' diyerek anlattı

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Photoshoplu fotoğraflarını gösterip, fotoğraftaki haline benzemek isteyen kişiler var. Kişilerin gerçek şekillerinden farklı bir şekilde topluma kendilerini göstermelerinin psikolojik, sosyolojik, etik ve ahlaki birçok sıkıntısı kesinlikle ortaya çıkacaktır" dedi.

Kadin 08-05-24 19:38

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 08-05-24 10:47

TV yayın akışı 8 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 8 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Nalan, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 8 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 08-05-24 07:26

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş tribünlerine sitem dolu sözler! ''Herkesi annesi var, ben derviş değilim''

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından sitem dolu açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, "Herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları, inşallah anneleri sağdır ve evlerine gidince ellerini benim yerime öperler. Bunu daha önce de yaptılar. Herkes benden 'canları sağ olsun' dememi bekliyor ama bunu söyleyecek kadar derviş değilim." dedi.

Spor 07-05-24 23:38

VAR kayıtları açıklandı! İşte haftaya damga vuran tüm pozisyonlar...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor 07-05-24 20:08

ŞOK'a Lancome, Calvin Klein, Hugo Boss parfümler geliyor! 8 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Aktüel Ürünler Kataloğu alışveriş severlerle buluştu. 8 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli ŞOK Aktüel Kataloğu'nda yine her ihtiyaca uygun ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. ŞOK'ta bu hafta neler var, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 07-05-24 17:16

Çarşamba sabah saat 06:21'e dikkat! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı böyle uyardı

Son dönemde seçim yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü astrolog Nuray Sayarı, Nur Viral'in Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına konuk oldu. Sayarı tarih ve saat vererek tüm astroloji takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 07-05-24 15:54

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'dan yönetime mesaj! Telefon numaram var, dönebilirim

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, İstanbul ziyaretinde yaptığı açıklamalarda geleceğine dair önemli ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 07-05-24 15:29

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 07-05-24 14:56

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 07-05-24 13:43

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

TV yayın akışı 7 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mayıs Salı Bahar, Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Olanlar Oldu, Bizim Köylü, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 07-05-24 07:38

IBAN ile ödeme yasal mı, yasak mı? IBAN numarası ile alışveriş yapılır mı? IBAN ile ödeme cezası var mı?

Kredi ve banka kartı kullanımı günümüzde oldukça yaygın iken farklı seçeneklerle ödeme yapılması da mümkündür. IBAN ile para gönderme opsiyonu da pek çok kişi tarafından rağbet görmeyi sürdüren işlemlerdendir. Ancak vergi ödeme yükümlülüğü bulunan işletmelerin pos cihazı kullanmak yerine IBAN ile ödeme almaya çalışması olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Bu nedenle IBAN ile ödeme temin etme işleminin hangi durumlarda yasal açıdan riskli olduğu açıklanmalıdır.

Finans 06-05-24 21:42

Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna bomba yanıt! Onlarda neler var neler

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle izleyici karşısına geçen Demet Akbağ katıldığı Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla güldürdü.

Magazin 06-05-24 17:25

Şampiyonluk maçında ortalık savaş alanına döndü! 1'i futbolcu 3 yaralı var...

Antalya’nın Demre ilçesinde oynanan ve galip gelenin Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı Beymelek Belediye Spor - Kaş Kınık Spor maçı, taraftarlar arasında çıkan olaylar nedeniyle başlamadan ertelendi.

Spor 06-05-24 16:11

Sıra dışı tedavi: Denizin 14 metre altındaki basınca eş değer! Kimi duymaya başladı kimi ağrılarından kurtuldu... Türkiye'nin her yerinden talep var

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde uygulanan ‘Hiperbarik Oksijen Tedavisi’ ile farklı hasta grupları denizin 14 metre altındaki basınç uygulanarak yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor. Özellikle kronik yarası bulunan, radyoterapi gördükten sonra vücudunda yaralar oluşan, ani işitme ve görme kaybı yaşayan hastalara uygulanan her birisi 2 saat süren 30 seanslık tedavi, bugüne kadar yüzlerce kişinin sağlığına kavuşmasına vesile oldu.

Haber 06-05-24 14:35

SON DAKİKA | Gaziantep’te feci kaza! TIR, yolcu minibüsünü biçti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. Ölenlerden 4’ünün öğrenci olduğu belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazaya ilişkin İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını belirtti.

Haber 06-05-24 13:43

Türkiye'de 92 milyondan fazla mobil telefon abonesi var

Türkiye'deki cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı mayıs ayı itibarıyla 180 milyon 503 bin olurken, sabit telefonlarda 2 milyon 630 bin olarak kayıtlara geçti.

Finans 06-05-24 11:25

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 06-05-24 07:42

Öğretmen adayları nefesini tuttu! Kabine toplanıyor; atama takvimi ve branş dağılımı için gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Bugünkü toplantıdan çıkacak kararları öğretmen adayları merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamasıyla öğretmen atamaları için gözler bu toplantıya çevrildi. Alınan kararları toplantının ardından Erdoğan'ın duyurması bekleniyor. Toplantının gündeminde öğretmen atamaları kadar öne çıkan başka konu başlıkları da var. Peki Kabine toplantısı saat kaçta? İşte detaylar...

Egitim 06-05-24 07:38

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetimine 3 konuda tepki var!

Beşiktaş'ta aralık ayında göreve gelen Hasan Arat yönetimiyle ilgili flaş iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlıların muhalefetinden üç konuda itiraz var.

Spor 05-05-24 16:56

Aralarında uluslararası çapta suç işleyenler de var! 469 organize suç örgütü çökertildi: Bakan Yerlikaya 10 aylık rakamları paylaştı

Geçtiğimiz haziran ayında göreve gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buna göre son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi. Söz konusu örgütlerden 15'i uluslararası organize suç örgütleriydi.

Haber 05-05-24 16:48

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 05-05-24 11:59

Eyüpspor'un yenemediği tek takım var!

Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor’u 3-0 yenerek bu sezon rakibini ikinci kez mağlup etti.

Spor 05-05-24 11:45

Ayakkabı boyacısı Türkiye şampiyonu oldu! Şimdi de dünyaya açılıyor: Turnuvaya katılabilmek için borç aldım

1996 yılında yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle çalıştığı fabrikadan ayrılan ve ayakkabı boyacılığı yapmaya başlayan 50 yaşındaki Alaattin Şahin, bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye'yi Slovakya'da düzenlenen şampiyonada temsil edecek Şahin, turnuvaya katılabilmek için borç aldığını belirterek, "Birkaç ay sonra da dünya şampiyonası var. Bu noktada desteğe ihtiyacım olacak” diye konuştu.

Haber 05-05-24 10:26

İstinat duvarına gömülü şekilde bulundu, 241 yıllık tarihi var!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir binanın istinat duvarına gömülü şekilde bulunan Zeliha Hanım Çeşmesi, 241 yıldır ayakta duruyor. Tarihi çeşmenin yıllar boyunca kullanıldığına dikkat çeken bir mahalle sakini, "Kendimi bildim bileli bu çeşme kullanılıyor. Tarihimizin bilinmesini, bizden sonraki nesle geçmesini arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 05-05-24 10:01

Fahiş fiyatlardan sonra şimdi de servis ücreti tartışması! Yüzde 20 uygulayan bile var! Uzmanlar uyardı: Bu yöntemle paranızı geri alabilirsiniz

Fahiş fiyatlar nedeniyle geçtiğimiz ay boykot düzenlenen kafe ve restoranlar bu kez aldıkları servis ücretleriyle gündemde. Hesaba yansıtılan servis ücretinin 'zorunlu bahşiş' olduğunu düşünen de var, uygulanması gerektiğini düşünen de... Uzmanlar ise servis ücretlerine karşı uyardı...

Finans 05-05-24 08:38

1 Mayıs'ta gözaltına alınmışlardı, 38'i tutuklandı! Aralarında fenomen isim 'Basel' de var

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde polise mukavemet göstermekten gözaltına alınan 65 şüpheliden 52'si, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Aralarında sosyal medyada 'Basel' olarak tanınan Bekir Aslan'ın da olduğu 38 kişi tutuklandı.

Haber 05-05-24 07:36

Kayseri'de feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Kayseri'de, seyir halindeki otomobil ile servis minibüsü çarpıştı. Feci kazada 11 kişi yaralandı.

Haber 05-05-24 00:59

112'yi arayıp Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans istemiş! Pes dedirten çağrılar... Arka Sokaklar'daki Rıza Baba'ya bağlanmak isteyen bile var

Edirne 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrıların yüzde 58’i gereksiz aramalardan oluşurken arayanların talepleri ise "pes" dedirtti. 112’yi arayıp Arka Sokaklar dizisindeki ‘Rıza Baba’ya ulaşmak isteyen, "Çok ölü var" diyerek mezarlığa ambulans çağıran, acıktığı için döner ve ayran siparişi vermek isteyen, eşinin takip edilmesini isteyen, tartıştığı sevgilisinin 112 tarafından aranmasını talep edenler "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

Haber 04-05-24 16:09

Resimdeki farklı rakamı sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor! 8 saniyeniz var...

Optik illüzyonlar problem çözme yeteneklerini geliştirmeye yardımcı olur ve gözlem, dikkat yeteneğini geliştirir. Sıklıkla optik illüzyon yapan kişilerin bile zorlandığı bu resim yüksek zeka ve dikkati toplamayı gerektiriyor. Resimdeki farklı rakamı sadece yüksek IQ'lu insanlar 8 saniye içinde bulabiliyor.

Kadin 04-05-24 10:42

'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' Annesini dinleyip o işe girdi! Avustralya, Kanada, İspanya... Her ülkeden müşterisi var, talep yağıyor 'Çığır açtı resmen'

Konya’da annesi tarafından meslek öğrenmesi için kuyumcunun yanına çırak olarak verilen Servet Küçükdemirel, ustası dövünce işten ayrılmak istedi. Annesi ‘Mesleği en güzel şekilde öğreneceksin, ayrılmayacaksın’ deyince tekrar ustasının yanına gelen Küçükdemirel yıllar içerisinde usta olduğu mesleğinde tarihi mekanları ters oyma yöntemi ile yüzüklere sığdırıp eserlerini dünyanın çeşitli ülkelerine gönderiyor. 'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' diyen Küçükdemirel "Çığır açtı resmen" ifadelerini kullandı.

Kadin 04-05-24 09:55

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

TV yayın akışı 4 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

4 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Kolonya Cumhuriyeti, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 04-05-24 07:34

Erken seçim tartışmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt! Türkiye'nin önünde 4 yıllık seçimsiz bir süre var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak "1 Nisan sabahı itibarıyla seçim gündemini geride bıraktık. Türkiye'nin önünde 4 yıllık seçimsiz bir süre var" dedi.

Haber 03-05-24 18:46

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Markette korkutan yangın! Alevlere teslim oldu... Büyük hasar var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir markette çıkan yangın korkuttu. Markette büyük hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 03-05-24 16:43

Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar! Arkanızdan söven kaç kulüp var biliyor musunuz?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi konusundaki gündemle ilgili basın toplantısı düzenledi. Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adeta ateş püskürdü! Koç açıklamasında, "Arkanızdan söven kaç kulüp var biliyor musunuz?" ifadesinde bulundu. İşte Koç'un açıklamasının tamamı!

Spor 03-05-24 15:15

Tartışmaların odağında olan Boğaziçi rektörü Prof. Dr. Naci İnci Turkcell'in yönetimine girdi! Maaşı da belli oldu

Beklenen KAP açıklaması da geldi! Turkcell'de yeni dönem başladı. Yeni oluşturulan yönetim kurulunda dikkat çeken isimler de var. Boğaziçi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Naci İnci, yönetim kurulunda yer alırken Arda Ermut da yine yönetim içerisinde kendisine yer buldu.

Finans 03-05-24 14:21

Sadece 2023 tane var; birini Özgür Özel, Erdoğan'a hediye etti! Fiyatı dikkat çekti, özellikleri merak uyandırdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyaretinde verdiği hediyelerden biri özellikleriyle gündemin üst sıralarına yerleşti. Yalnızca 2023 adet üretilen "Cumhuriyet Ateşi" görüşmedeki diğer hediyeler arasında fiyatıyla da öne çıktı.

Haber 03-05-24 13:14