Veda Mektubu Son Bolum Haberleri

Usta sanatçıya veda... Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı!

Televizyon ekranlarının unutulmaz isimlerinden, sunucu Erkan Yolaç 89 yaşında hayatını kaybetmişti. Yolaç, Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Zekeriyaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kulis 2024-05-19 16:26:28

Dominik'te aralarından su sızmıyordu! Aleyna Kalaycıoğlu elenir elenmez bakın ne yaptı! Adadaki o ismi...

Survivor All Star'ın son elemesinde yarışmaya veda eden isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dominik'ten İstanbul'a dönen Kalaycıoğlu elenir elenmez sosyal medyada yaptığı bir hareketle dikkat çekti. Bir süre paylaşım yapmayan ünlü isim adadaki yakın arkadaşını takipten çıktı.

Magazin 2024-05-18 14:40:04

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 2024-05-17 22:51:27

SON DAKİKA: Yunanistan'da Fatih Terim dönemi sona erdi! Sosyal medyadan duyurdu, Panathinaikos'a resmen veda etti

Son dakika... Kariyerine Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta devam eden Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yunan ekibine resmen veda etti. Panathinaikos'un başında 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti. İşte detaylar...

Spor 2024-05-17 11:25:34

Usta oyuncu Ayten Gökçer'e veda! Büyük aşkının yanına defnedildi

Sahnelerin ve beyazperdenin usta isimlerinden, devlet sanatçısı Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan Gökçer, bir süre önce kaybettiği ve büyük aşk duyduğu eşinin yanına defnedildi.

Magazin 15-05-24 14:57

Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre... Survivor'da iddialı isim elendi! Rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım

Survivor All Star'da son hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre potaya girdi. Kıran kırana geçen mücadelede son ikiye kalan Sercan ve Aleyna oldu. Yarışmayı kaybedip elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Yıldırım veda sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 07:09

Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon yorumu sosyal medyada gündem oldu!

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle hafızalara kazınan Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yeşilçay, bu kez enflasyonla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 04-05-24 12:25

Tarihi görüşmeye damgasını vuran anlar: Özel, Erdoğan'a o fotoğraf ile mektubu verdi! 'Mülakat' detayı da dikkat çekti

AK Parti ve CHP liderleri 8 yıl sonra ilk kez görüştü, siyasetin gündemine damgasını vuran Erdoğan-Özel görüşmesinden merak edilen ayrıntılar ortaya çıktı. Liderlerin hediyeleşme merasiminin ardından Özgür Özel'in Erdoğan'a verdiği fotoğraf ile mektup da dikkat çekti. Son günlerin dillerden düşmeyen konusu yeni anayasa tartışması ve mülakat uygulaması da liderlerin masaya yatırdığı konulardandı. İşte uzun yıllar konuşulacak görüşmenin tüm ayrıntıları...

Haber 03-05-24 08:29

SON DAKİKA: Yarı final olmadı! Fenerbahçe Olympiakos'a penaltılarda mağlup olarak Konferans Ligi'ne veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Yunanistan'daki maçta rakibine 3-2 mağlup olan Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de oynanan karşılaşmada Olympiakos'u 1-0 mağlup ederken maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazken temsilcimiz rakibine penaltı atışları sonucu mağlup oldu ve Avrupa defterini kapattı.

Spor 19-04-24 00:54

Nurgül Yeşilçay'ın iddialı pozları sosyal medyayı salladı! Lahmacun kombini

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaştığı iddialı pozlara 'Lahmacun kombini' notunu düştü.

Magazin 17-04-24 17:55

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-24 13:54

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 14-04-24 17:51

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-24 10:29

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-24 10:31

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 08-04-24 10:03

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 04-04-24 14:43

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Spor 04-04-24 10:57

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

30 günde 17 kilo mu? Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? 16 saat açlık ve düzenli beslenmeyle...

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay zayıflayarak fit görünüme kavuştu. Aldığı kiloları diyetle veren oyuncunun 30 günde 17 kilo verdiği söylendi. Yeşilçay ise bu konuya açıklık getirdi.

Magazin 25-03-24 07:42

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Denemeyen bin pişman: Ocak gözündeki yağ ve kiri söker atar! Kararmış ocak gözlerine son

Mutfak temizliği, her evde önemli bir konudur. Özellikle ocak gözlerinin temizliği birçok kişi için zorlayıcıdır. Doğru yöntemlerle ocak gözlerini temizlemek oldukça kolaydır ve sonuçlar şaşırtıcı olabilir. Kararmış ocak gözlerine veda etmenin zamanı geldi. Bu yöntemlerle ocak gözlerindeki yağ kalıntıları ve kirden kurtulabilir ve ışıl ışıl bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kadin 15-03-24 09:49

Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için son mektubu: Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz

Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de önceki gün 64 yaşamını yitirmişti. Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için kaleme aldığı son mektup ortaya çıktı. Baba Ateş o mektupta "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz.” ifadelerine yer verdi.

Haber 12-03-24 10:21

Survivor'ın yıldızı Turabi, Acun Ilıcalı'nın o sözlerini paylaştı! Özlediysen mesaj at abi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda etmişti. Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Turabi, Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamaları kendi sosyal medya hesabından paylaşarak altına bir de not düştü.

Magazin 05-03-24 10:10

Survivor'ın yıldızı Turabi hakkında çıkan o haberlere ateş püskürdü! Dominik'te değilim

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Çamkıran, hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürdü.

Magazin 01-03-24 09:28

Fenerbahçe'nin ardından bir şok da Galatasaray yaşadı! Sarı-Kırmızılılar Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin son bileti için Galatasaray ile Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken Karagümrük tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi ve Trabzonspor'a rakip oldu. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 22:43

Eski manken Ebru Şancı pozunu paylaşınca kocası Alpaslan Öztürk dayanamadı! Kıskanç

Bir dönem podyumların aranan mankenlerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etti. 3 çocuğu olan güzel isim yıllara meydan okuyor. Son olarak pozlarını paylaşan Şancı'ya kocası bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 25-02-24 12:26

Nurgül Yeşilçay imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Fit hali ile dikkat çeken Yeşilçay şimdi de imaj tazeledi. Ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 24-02-24 12:24

Yoğun bakıma kaldırılmıştı... Turabi'den dikkat çeken Survivor paylaşımı geldi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündem oldu. Survivor All Star'ı etiketleyen Çamkıran, "Hevesim yine kursağımda kaldı" notunu yazdı.

Magazin 24-02-24 10:52

SON DAKİKA: Fenerbahçe'ye sürpriz rakip! Sarı-Lacivertliler UEFA Konferans Ligi'nde Union SG ile eşleşti

Son dakika... Sparta Prag karşısında aldığı beklenmedik mağlubiyet sonrası Avrupa'ya veda eden Galatasaray'ın ardından, Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Sarı- Lacivertliler Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 15:21

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag'a elenerek turnuvaya veda etti...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Galatasaray, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaştı. Ev sahibi ekibin agresif oyunuyla başlayan mücadeleye temsilcimiz ortak olarak maçı dengeledi. Mücadelenin ikinci yarısı 1-1'lik eşitlikle devam ederken Kaan Ayhan'ın kırmızı kartı sonrası Sparta Prag 3 gol birden buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak Galatasaray'ı turnuvanın dışında bıraktı...

Spor 23-02-24 01:00

Yoğun bakıma alındığını söylemişti! Turabi'den yeni paylaşım

Survivor'a sakatlığı sebebiyle veda eden Turabi apar topar yoğun bakıma alındığını söylemişti. Son durumu merak edilen Turabi son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-24 10:17

Turabi apar topar yoğun bakıma alındı! Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine...

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden olan Turabi yarışmada sakatlıkları yüzünden devam edemez duruma gelince adaya veda etti. Turabi son paylaşımında apar topar yoğun bakıma alındığını söyleyerek hayranlarını korkuttu.

Magazin 20-02-24 08:32

Turabi'nin Survivor'dan sakatlanıp ayrıldığı söyleniyordu! Adem Kılıççı'dan bomba iddia

Survivor All Star 2024'te heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Son dönemde Acun Ilıcalı ile yarışmacılar arasındaki restleşmeler gündemdeki yerini koruyor. Fenomen yarışmada Turabi ve Nihat sağlık sorunları sebebi ile adaya veda etmiş yerine üç yeni isim getirilmişti. Sakatlanıp yarışmadan ayrıldığı söylenen Turabi hakkında Adem Kılıççı'dan bomba bir iddia geldi...

Magazin 15-02-24 15:10

SON DAKİKA: Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Sarı-Lacivertliler Miguel Crespo'ya böyle veda etti

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'den bir ayrılık haberi geldi. Sarı-Lacivertliler yaptığı açıklamada Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonu ile birlikte Vallecano'ya kiralandığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 13:06

Survivor All Star'da şaşırtan gelişme! Adaya veda eden olmadı! Nedenini açıkladı

Survivor All Star 2024 mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu vardı. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan beklenmedik bir açıklama geldi ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği açıklandı.

Magazin 26-01-24 11:02

Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Kısa saçlarına veda ettiği paylaşımı beğeni topladı

Son dönemde sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Lana Rhoades, yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim kısa saçlarına veda etti. Rhoades'in yeni imajı hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 25-01-24 11:17

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'a veda edip yukarı uçtu: Alper Gezeravcı ile uzayda ilk temas

Son dakika haberi: Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Türk bayrağını uzayda dalgalandıran Gezeravcı'ya Erdoğan, "Orada bulunmandan kıvanç duyuyoruz" dedi. Gezeravcı da Erdoğan'ın uzaydaki atmosfere ve yürütülen ya da planlanan deneylere dair sorularını yanıtladı. Sık sık yerçekimsiz ortama vurgu yapan Gezeravcı'nın konuşmanın sonunda "Allahaısmarladık" dedikten sonra mikrofonu yere bırakıp uçtuğu anlar da ilgi çekti.

Haber 22-01-24 15:08

SON DAKİKA: Trabzonspor-Galatasaray maçının ardından kameraların karşısına geçen Bakasetas, takımdan ayrıldığını açıkladı!

Süper Lig'de sahasında ağırladığı Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da karşılaşmanın ardından bir veda yaşandı. Bordo-mavili ekipte Yunan golcü Bakasetas verdiği röportajda Türkiye'ye veda etti.

Spor 21-01-24 21:36

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk kar pozlarıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim bu defa kar pozlarıyla olay oldu. Soytürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-24 14:25

Real Madrid'de Arda Güler oynamadı, İspanyol devi uzatmalarda kupaya veda etti! Türk taraftarlar ise Ancelotti'ye yoğun tepki gösterdi...

İspanya futbol Kral Kupası son 16'lar karşılaşmalarında Real Madrid'i uzatmalarda 4-2 mağlup eden Atletico Madrid ve deplasmanda Unionistas de Salamanca'yı 3-1 yenen Barcelona çeyrek finale çıktı. Real Madrid'de Arda Güler'in yine forma şansı bulamaması taraftarlardan tepkiyle karşılandı.

Spor 19-01-24 08:36

Pençe-Kilit şehitlerine son veda! Türkiye, kahraman askerlerini gözyaşlarıyla uğurladı

Türkiye, Kuzey Irak'tan gelen 9 şehit haberiyle yıkıldı. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu ülkenin dört bir yanına şehit ateşi düştü. Şırnak'ta düzenlenen askeri tören sonrası memleketlerine uğurlanan kahramanlar, gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun sosyal medyadaki son paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımda “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” ifadeleri yürekleri sızlattı.

Haber 14-01-24 14:19

Nurgül Yeşilçay’ın bu sözlerini duyanlar şoke oluyor! 'Hafta bir kez...'

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyucudan ilginç bir saç açıklaması geldi. Yeşilçay, "Saçlarımı bazen haftada bir yıkarım" dedi.

Magazin 13-01-24 15:26

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-24 17:18

Mevduat faizleri tercih değiştirtti: Borsada yatırımcı sayısı yokuş aşağı! 912 bin kişi borsaya veda etti

Mevduat faizlerindeki yükseliş ivmesi devam ederken, Borsadaki yatırımcı sayısındaki azalma da hız kesmeden sürdü. Borsada Aralık sonu itibariyle yatırımcı sayısı 7 milyon 643 bin 867 olarak kaydedildi. Son veri Ekim'den bu yana borsadan 912 bin yatırımcının çıktığını gösterdi.

Finans 02-01-24 10:46

Hadise son paylaştığı pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Burada çok hastan var kontrol etmiyorsun'

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenip 5 ay sonra boşanmasıyla gündeme gelen Hadise 2023 yılının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü şarkıcı yine adından söz ettirmeyi başardı. Hadise paylaştığı son pozlarla adeta nefes kesti. İşte 2023 yılına veda eden ünlü ismin nefes kesen pozları...

Magazin 31-12-23 23:52

Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu'nun 2023'e veda pozları sosyal medyayı salladı. Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görenler "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi", "Biraz photoshop var ama olsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-12-23 15:06

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:22