Volkan Bayarslan Kimdir Haberleri

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 2024-05-16 08:03:24

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 2024-05-15 14:25:23

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 2024-05-15 14:23:31

Her 10 gebelikten biri düşükle sonlanıyor! Düşük problemi yaşayan annelere uzmanından tavsiyeler

Tekrarlayan düşükleri olan anne adaylarının neler yapması gerektiği hakkında bilgilendirmede bulunan Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Volkan Turan, “Normalde her 10 gebelikten biri düşükle sonlanmaktadır ve bunun da en sık nedenini genetik olarak anormal embriyolar oluşturmaktadır” dedi.

Kadin 2024-05-13 15:58:40

Down sendromlu fotoğrafçı açtığı sergilerle özel bireyler için farkındalık oluşturuyor

Tekirdağ'da yaşayan 20 yaşındaki down sendromlu Volkan Niyazi Madaslı, çektiği fotoğraflarla sergiler açıp özel bireyler için farkındalık oluşturuyor.

Yurthaber 13-05-24 14:54

Kan donduran vahşet! Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı

Antalya'nın Serik ilçesinde Erkan Ozan (29), çıkan tartışmada eski eşi Pınar G.yi (28) 15 yerinden, birlikte gördüğü Volkan G.'yi (28) 6 yerinden bıçakla yaraladı. Polisin gözaltına aldığı Erkan Ozan, eski eşini başka biriyle görünce ne yaptığını bilmediğini ve bıçakladığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 11:30

2 çocuğun öldüğü ATV kazasının davasında karar çıktı

Gaziantep’te, Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan’ın ölümüyle sonuçlanan ve otomobil sürücüsü tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu’nun yargılandığı ATV kazasına ilişkin davada karar duruşması görüldü. Karar duruşmasında sanık otomobil sürücüsü 3 yıl 7 ay 10 cezaya çarptırılarak tahliye edildi.

Yurthaber 06-05-24 13:13

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

SON DAKİKA: Volkan Demirel ayrılalı henüz 3 saat olmuştu! Hatayspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı

Son dakika... Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi resmen sona ererken, Hatay ekibinden yapılan açıklamada yeni teknik direktör resmen açıklandı.

Spor 03-05-24 20:00

Volkan Demirel dönemi sona erdi! İşte Hatayspor'un yeni teknik direktörü!

Trendyol Süper Lig'de 34 hafta geride kalırken Hatayspor 33 puanla 18'nci sırada yer alıyor. Kötü gidişata son veremeyen teknik direktör Volkan Demirel istifa etti. Hatayspor'da yeni teknik direktör Özhan Pulat oldu.

Spor 03-05-24 11:04

Hatayspor'da Volkan Demirel'den ikinci defa istifa kararı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifa talebini yönetime sundu. Ligin 18. sırasında bulunan Hatayspor'da kötü gidiş son sürat devam ederken, Volkan Demirel ikinci kez istifasını yönetime sundu ve beklemeye geçti.

Spor 02-05-24 22:06

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-24 09:56

SON DAKİKA: Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Volkan Bayarslan düdük çalacak!

Son dakika... Süper Lig'in 34. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Ligin 34. hafta karşılaşmasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi belli oldu.

Spor 25-04-24 11:56

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in ilginç kombini sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, son paylaşımıyla gündeme geldi. Ayna selfiesi yapan Demirel, ilginç kombiniyle dikkat çekti. Sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 19-04-24 11:23

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 3-0'lık İstanbulspor maçı sonrası istifa sinyali!

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Hatayspor mücadeleden 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 14-04-24 19:28

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 14-04-24 15:23

Süper Kupa sonrası gözden kaçan detay! TFF'yi bekleyen yeni tehlike: Hepsi sıraya girdi parasını istiyor

Türk futbolunda tarihi bir gece geride kaldı! Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peş peşe gelişmelerin yaşandığı olayda TFF'yi yeni bir tehlikenin beklediği ortaya çıktı.

Spor 08-04-24 10:22

Fenerbahçe-Galatasaray maçı dünya basınında gündeme oturdu! Fransızlardan şaşırtan manşet...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi. Fenerbahçe'nin bu hamlesi sonrası dünya basınında birçok haber yapıldı.

Spor 07-04-24 22:46

Fenerbahçeli genç oyunculara Icardi'den olay yaratan tepki! Koşarak yanlarına gitti ve...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi. Fenerbahçeli genç oyuncular soyunma odasına doğru giderken Mauro Icardi'den beklenmedik bir hamle geldi.

Spor 07-04-24 22:23

SON DAKİKA: Türk Futbolunda tarihi anlar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan çekildi... İşte Sarı-Lacivertliler'i bekleyen cezalar!

Son dakika... Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Futbolseverler ise yaşanan bu durum sonrası nasıl bir süreç işleyeceğini merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 21:33

SON DAKİKA | Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Volkan Bayarslan yönetecek

Son dakika haberi: 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa'yı Volkan Bayarslan'ın yöneteceği açıklandı.

Spor 04-04-24 13:29

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Buse Terim boşanmanın ardından pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 08:26

Maç sonu röportajı sırasında Volkan Demirel'in geldiğini gören Muslera'nın tepkisi olay oldu!

Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Hatayspor mücadelesi ile birlikte 500. maçına çıkan Fernando Muslera, maç sonu röportajı sırasında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'i görürken, tepkisi olay oldu. İşte detaylar...

Spor 02-04-24 23:44

Volkan Demirel'den maç sonu hakem isyanı! Galiptir bu yolda mağlup

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray'a konuk olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 02-04-24 23:31

SON DAKİKA: Galatasaray Hatayspor'u Icardi ile devirdi! Alınan bu galibiyetle Okan Buruk yeni bir rekora daha imza attı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 31. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 31. haftanın kritik karşılaşmasında Galatasaray sahasında Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'u konuk etti. Mücadele Icardi'nin 12. dakikada attığı tek golle Sarı-Kırmızılılar'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken bu galibiyetle Okan Buruk yeni bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Spor 02-04-24 22:31

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever seçimdeki kadın adaylara dikkat çekti! Erkek egemen coğrafyada...

Seçimlerde kadın belediye başkanı sayısındaki artış da gündem oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre 81 ilden 11'i kadınlar tarafından yönetilecek. Bu durumu sosyal medyada paylaşan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever de bu konuda paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 01-04-24 10:35

CANLI Silivri seçim sonuçları! Silivri ilçesinde yerel seçimi Bora Balcıoğlu mu Volkan Yılmaz mı kazanıyor?

İstanbul’un ilçelerinde yerel seçim heyecanı dorukta...Aylardır süren seçim maratonu 31 Mart Pazar günü sona erecek ve sonuçlar açıklanacak. İstanbul'un önemli ilçelerinden Silivri’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Silivri seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Bora Balcıoğlu mu önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Volkan Yılmaz mı? İşte Silivri seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar

Haber 30-03-24 22:35

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Ersan Şen'den Hatay için şimdi de Volkan Demirel çıkışı! Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken... 'Kesin kazanır' diyerek ilk kez açıkladı

Hatay'da yerel seçim için kartlar her geçen gün yeniden dağıtılırken, Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken şimdi de Volkan Demirel çıkışı geldi. Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, gönlündeki adayın Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel olduğunu belirtirken "Volkan Demirel aday olsaydı, seçimi de kazanırdı" iddiasında bulundu. Şen, Gökhan Zan'ın adaylığıyla ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 13-02-24 07:29

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Volkan Demirel'den çıplak elle harika kurtarış! Spiker bile şaştı kaldı Eldivene ihtiyacı yok

Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Hatayspor'da karşılaşmanın 36. dakikasında Teknik Direktör Volkan Demirel kendisine gelen topu çıplak elle harika bir şekilde tutarken, mücadelenin spikerinden kendisine övgüler geldi. İşte detaylar...

Spor 12-02-24 18:11

Lütfü Savaş, Gökhan Zan ile Volkan Demirel'i karşı karşıya getirdi! Ne olduysa Volkan'dan sonra oldu

Katıldığı bir programda Lütfü Savaş için sert ifadeler kullanan Gökhan Zan'a CHP Hatay BB Başkan Adayı Lütfü Savaş'tan yanıt gecikmedi. Savaş açıklamasında Gökhan Zan'ı hedef alırken, Zan'ın kendisine tepkili olmasını Volkan Demirel'e bağladı. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 15:58

Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu. Demirel, "Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Spor 06-02-24 19:41

Hatay halkı herkese tepki gösterirken onu alkışladı! Bir şehrin kahramanı oldu: Volkan Demirel...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem, beraberinde gerçekleşen 7.6 büyüklüğündeki deprem ile birlikte büyük bir yıkıma sebep olmuştu. Yaşanan felaketin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma töreninde Hatay halkı siyasilere tepki gösterirken, Volkan Demirel'i bağrına bastı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 11:54

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, depremden saatler önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı! Bir daha bu kadar mutlu olamadım

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremi olmadan saatler önce çekildiği karesini takipçileriyle paylaştı. Demirel’in paylaşımına düştüğü not ise duygulandırdı.

Magazin 06-02-24 10:07

Deprem felaketinin 1. yılında Volkan Demirel'den herkesi ağlatan paylaşım! Asla unutmayacağız

Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel, deprem felaketinin 1. yılında, hayatını kaybeden eski oyuncusu Christian Atsu için bir paylaşımda bulunurken herkesi duygulandırdı.

Spor 06-02-24 07:59

Dubai'ye tatile giden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel dantelli eteğiyle büyüledi! Volkan'a saygımdan bakmadım

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile dünyaevine giren Zeynep Sever Demirel Dubai'ye tatile gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 02-02-24 15:52

Diyanet İşleri Başkanı'nı hedef almıştı! Volkan Konak'tan gündem olan paylaşım: Siyasi partiler...

Son olarak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef alarak sert ifadeler kullanmasıyla gündeme gelen Volkan Konak'tan flaş bir açıklama geldi. Volkan Konak "Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem" diyerek bakın ne paylaştı.

Magazin 29-01-24 10:10

Volkan Demirel'den acı itiraflar! ''Yeri geliyor duş almaya su bulamıyoruz''

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacağını vurgulayarak, "Önemli olan 3 puandı, aldığımız için mutluyum" dedi.

Spor 27-01-24 22:18