Yabani Dizisi Uyarlama Mi Haberleri

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 2024-05-07 14:56:33

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'lı Yabani dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde yer aldığı Yabani dizisi her bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Sezona oldukça güçlü başlayan dizide şaşırtan bir çekim hatası yapıldı. O hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 2024-05-01 07:55:14

Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Doğukan Güngör'den açıklama gecikmedi

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin Fatih'i Doğukan Güngör final iddialarına yanıt verdi.

Magazin 2024-05-01 07:28:11

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 2024-03-26 13:11:01

Ekin Koç'un hiç yaşlanmaması dikkat çekiyor! Ekin Koç yoksa vampir mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.

Magazin 12-03-24 18:23

Yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen dönecek mi?

“Kızılcık Şerbeti” dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması sonrası diziye ara verince yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi?

Magazin 03-03-24 14:54

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-24 17:42

Hande Erçel'in beğenilmeyen kızıl imajı meğer dizi içinmiş! Çok konuşulan diziye mi dahil oldu?

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son olarak imaj tazeleyen Erçel saçlarını kızıla boyatmıştı. İddiaya göre ünlü oyuncunun imaj değiştirmesinin sebebi Yalı Çapkını dizisi. Oyuncunun dizide İfakat'in kızını canlandıracağı iddia edildi.

Magazin 03-01-24 16:07

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 19-12-23 20:16

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-23 20:53

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final mi yapıyor? Tarih ortaya çıktı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisi için final çanları çalmaya başladı. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 14-12-23 15:29

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 13-12-23 19:09

YABANİ 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? 12 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 14. bölümü 12 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 12-12-23 18:56

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-23 10:14

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özpirinçci evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi

Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Peki, Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında ve veli mi? İşte, Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-12-23 19:49

YABANİ 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? 5 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 13. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 05-12-23 19:12

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-23 20:10

Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler dizi hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 29-11-23 19:55

YABANİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 12. bölümü 28 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 28-11-23 20:30

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile dizisi final mi yapıyor? Bakın kaç bölüm kalmış

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Aile' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi bakın kaç bölüm sonra ekrana veda edecekmiş.

Magazin 28-11-23 17:23

YABANİ 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 11. bölümü 21 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 21-11-23 21:24

YABANİ 10. BÖLÜM İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 10. bölümü 14 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 14-11-23 20:14

SELAHADDİN EYYUBİ KİMDİR, nasıl öldü? Eyyubiler Türk devleti mi? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile merak konusu oldu

Selahaddin Eyyubi, Eyyubi Devleti'nin kurucusudur. Yönetmenliğini Sedat İnci'nin üstlendiği TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de onun hayat hikayesi işlenecek. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Selahaddin Eyyubi kimdir? Eyyubiler Türk devleti mi? İşte detaylar...

Magazin 13-11-23 23:31

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Seyran'a rakip mi geliyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir oyuncu daha katılıyor. Yalıya Hülya Duyar'ın oynadığı Şefika'nın kızı Ayşen geliyor.

Magazin 10-11-23 15:11

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

Lucas Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan hamile mi? İddialara yanıt verdi

Yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Devrim Özkan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşıyor. Beraberliğini sosyal medya paylaşımı ile duyuran Özkan’ın hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu açıklama yaptı.

Magazin 08-11-23 10:16

Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncuları arasında Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 06-11-23 16:47

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Gamze dizisi 2. sezon var mı, ne zaman sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Squid Game dizisinin ikinci sezonu beklenmeye başladı. Çeşitli oyunlarla yarışmacıları zor sınavların beklediği Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Magazin 05-11-23 17:37

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-23 19:01

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

BUGÜN ALDATMAK VAR MI, neden yok? Aldatmak dizisi yeni bölüm ne zaman? 19 Ekim ATV yayın akışı

Aldatmak dizisinin yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Aldatmak her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Milli yas ilan edilmesinin ardından gözler ATV yayın akışında çevrildi. Bozdağ Film, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü yayınlamama kararı almıştı. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman?

Magazin 19-10-23 19:15

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun eski hali ortaya çıktı! Gören tanıyamadı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu'nun eski hali ortaya çıktı. Sıla Türkoğlu'nun yıllar içerisindeki değişimini görenler estetik mi yoksa zayıflama mı sorusunun yanıtını merak etti. İşte Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki hali

Magazin 15-10-23 08:45

YABANİ 5. BÖLÜM İZLE! FOX TV YABANİ dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 5. bölümü 10 Ekim 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 10-10-23 20:56

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o fenomen dizinin yıldızıymış

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bir dönemin fenomen dizisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı.

Magazin 06-10-23 08:55

Terzi üçüncü sezon ne zaman? Netflix Terzi dizisi 3. sezon yayın tarihi belli mi? Terzi dizisinin üçüncü sezon fragmanı nefes kesti

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi dizisi ilk iki sezonuyla hayranlarının beğenisini kazanmışken üçüncü sezonu için de geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin üçüncü sezonu 3 Kasım'da Netflix'te seyircisinin karşısına çıkacak.

Trend 04-10-23 15:52

Reyting listesini alt üst etmişti! Yabani dizisine Ömer'den bomba transfer

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting listesini alt üst etti. Salı akşamlarına damga vuran dizinin kadrosuna Ömer'den bomba bir isim dahil oldu.

Magazin 04-10-23 15:13

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-23 19:48

Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Kirli Sepeti uyarlamamı sorusu dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer alasıyla birlikte hız kazandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kirli Sepeti'nin uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi olduğu ile çekim yerleri merak edildi. Fox'un yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Peki, Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Magazin 24-09-23 19:16

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-23 20:03

Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Hudutsuz Sevda dizisinin çekim yerleri günün araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Magazin 21-09-23 19:57

Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Kulüp dizisi 3. sezon var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kulüp dizisinin ikinci sezonu izleyicisiyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp'ün 3. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Magazin 21-09-23 00:10

YABANİ 2. BÖLÜM izle! FOX TV Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte 2. bölüm konusu...

Magazin 19-09-23 19:48

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Yabani dizisi konusu ve oyuncuları

Yabani dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Yabani her hafta salı akşamları izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Fox TV'de yayınlanacak olan Yabani de başrolleri Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert paylaşıyor. Peki, Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halit Özgür Sarı'nın oynadığı diziler

Halit Özgür Sarı, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Yaman karakterine hayat verecek. Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Simay Barlas'ın hayatı ve biyografisi

Simay Barlas, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Rüya karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-23 21:17