Yargi Sezon Finali Haberleri

Icardi'den şampiyonluk için çok net sözler! ''Bu sezon da şampiyon olacağız''

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, “Geçen sezon şampiyon olduk. Harika bir sezon geçirdik. Bu sezon da şampiyon olacağız. Yaptığımız şeylerle gurur duyuyorum” dedi.

Spor 2024-05-08 21:35:31

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 2024-05-08 15:36:26

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi

Aziz Yıldırım aday olacak mı? Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurula çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevi bırakacağı konuşulurken, adaylık için ismi geçen eski başkan Yıldırım'dan açıklama geldi.

Spor 2024-05-08 14:54:57

Arda Turan'dan canlı yayında flaş çıkış! ''Beni burada daha fazla konuşturmayın!''

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, takım kaptanı Caner Erkin ile birlikte Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Bu sezon Süper Lig'de kimin şampiyon olacağının tahmininde bulunan Arda Turan'ın sözleri sosyal medyada gündem odlu.

Spor 2024-05-07 21:23:11

İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 07-05-24 11:32
ele

Sergen Yalçın maçın hakemine demediğini bırakmadı! ''Gitsin başka iş yapsın! Sezon sonunda ayrılıyorum...''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Pendikspor maçının ardından sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.

Spor 06-05-24 23:13

Galatasaray'da Mertens gelişmesi! Yönetime haber yolladı ve müjdeyi verdi...

Galatasaray'da Dries Mertens gelişmesi yaşanıyor. Sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmayacağı bile belli olmayan Belçikalı futbolcu sarı-kırmızılı yönetime haber yolladı ve sözleşme imzalamak istediğini söyledi. Galatasaray yönetimi Mertens'in bu talebinin hemen ardından harekete geçti ve sözleşmeyi hazırlamaya başladı.

Spor 06-05-24 19:15

Mauro Icardi konusunda açıklama geldi! Yunan basını transfer olacağını yazmıştı...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Tümer Metin, Icardi'nin transfer iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak kendisinin arandığını söyledi.

Spor 06-05-24 16:42

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a yol göründü! Yeni hoca Mourinho... Ali Koç sözlü anlaşmaya vardı, sözleşme süresi bile belli

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında sözleşmesi sona erecek teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanırken çok konuşulacak bir iddia gündemde. Buna göre Sarı-Lacivertliler'de başkan Ali Koç dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 14:18

Cengiz Ünder'den Fenerbahçe'ye veda ediyor! İtalyanlar yeni takımını bile açıkladı

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder beklentilerin altında bir performans sergilerken, yıldız ismin sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 14:00

Lig bitmeden gelecek yılın da şampiyonunu ilan etti! Sinan Engin Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı: Anlatmaya gerek yok!

Sinan Engin'den Süper Lig'de son 3 haftaya lider giren Galatasaray için çok konuşulacak bir iddia geldi. Sivasspor maçındaki oyundan övgüyle söz eden Engin, daha bu sezon bitmeden gelecek yılın şampiyonunu da ilan etti. Engin, "Bu Galatasaray takımı önümüzdeki sezon da şampiyon olur, sonra da olur. Bu takviyeleri yaparsa falan bu Galatasaray devamlı şampiyon olur" diye konuştu.

Spor 06-05-24 11:25

Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık kararı! Sarı-Lacivertli yönetim Joshua King'e kararını iletti, Norveçli isim eşyalarını bile topladı

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Joshua King ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Sarı-Lacivertli yönetim oyuncuya bu kararını iletirken, Norveçli oyuncu eşyalarını toplamaya başladı. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 18:37

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetimine 3 konuda tepki var!

Beşiktaş'ta aralık ayında göreve gelen Hasan Arat yönetimiyle ilgili flaş iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlıların muhalefetinden üç konuda itiraz var.

Spor 05-05-24 16:56

Galatasaray'da Icardi takıma veda ediyor iddiası sosyal medyayı sardı! Sarı-kırmızılı yönetim hemen harekete geçti...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 05-05-24 14:29

Eyüpspor'un yenemediği tek takım var!

Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor’u 3-0 yenerek bu sezon rakibini ikinci kez mağlup etti.

Spor 05-05-24 11:45

Galatasaray'da sezon sonunda yaşanacak ilk ayrılık belli oldu!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Ndombele hakkında karar çıktı. Sarı-kırmızılılarda istenilen performansı ortaya koyamayan yıldız oyuncunun önümüzdeki yıl takımda kalmayacağı kesinleşti.

Spor 05-05-24 10:23

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy için olay yaratan iddia! Manchester City rekor parayı ödemeye hazır

Beşiktaş'ta kötü geçen sezonun yıldızı Semih Kılıçsoy'a teklif yağıyor. İngiliz ekipleri genç oyuncu için adeta sıraya girmiş durumda. Önümüzdeki sezon da takımda kalması beklenen Semih Kılıçsoy için gemilere yakan Manchester City'nin devreye girdiği iddia edildi.

Spor 05-05-24 09:59

Beşiktaş'tan Angel Di Maria bombası! Resmi temaslar başlıyor, taraftar bile şaşkın

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, öncelikli hedef teknik direktör... Bu konunun halledilmesinin ardından oyuncu transferine de yönelecek olan Siyah-Beyazlılar'da çok sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 22:34

Tarihi kesinleşti! Emily in Paris dizisi 4. sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Netflix'in ilk 3 sezonuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisi "Emily in Paris" 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tarihi ise ilk kısmı 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül olarak açıklandı.

Trend 04-05-24 15:38

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'un ünü İngiltere'ye kadar dayandı! Dünya devleri 30 milyon euro ödemeye hazır

Beşiktaş'ta kötü geçen sezonun yıldızı Semih Kılıçsoy'a teklif yağıyor. İngiliz ekipleri genç oyuncu için adeta sıraya girmiş durumda. Önümüzdeki sezon da takımda kalması beklenen Semih Kılıçsoy için gemilere yakan İngiliz kulüpleri 30 milyon euro bonservisi gözden çıkarttı.

Spor 02-05-24 20:17

Sezon yaklaştı, fiyatlar belli oldu! Satın almak yerine bu yöntemi tercih ediyorlar: 7 bin 900 TL'den başlıyor... İşte satılık ve kiralık gelinlik fiyatları

Gaziantep’te düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte gelinliklere ilgi artarken son zamanlarda yoğun sipariş alınan gelinlikler de yeni sezonun fiyatları da belli oldu. Gelinlik kiralama fiyatlarının 7 bin 900 TL'den başlayıp 150 bin TL'ye kadar çıktığı, satılık gelinlik fiyatlarının ise 65 bin TL'den başladığı öğrenildi.

Kadin 02-05-24 11:57

Sonunda beklenen oldu! Zeytin Ağacı dizisinin 2 sezon tarihi açıklandı... Bu yaz yine Ayvalık'tayız!

İlk sezonundaki 8 bölümle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve sosyal medyada gündem yaratan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon tarihi 11 Temmuz olarak açıklandı. İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizi 2 senelik aranın ardından hayranlarıyla hasret gidermek için adeta gün sayıyor.

Trend 02-05-24 11:15

Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! Sezon sonunda ayrılacağı iddia edilmişti...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenilmiş ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edilmişti. Bu konu hakkında son açıklamanın yapıldığı yazıldı.

Spor 01-05-24 22:37

Fenerbahçe'de sezon bitmeden veda! Yönetim kurulu üyelerini toplayıp konuşma yaptı...

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Görevi sezon sonu bırakacağı beklenen Ali Koç'un yönetim kurulu üyelerini toplayıp veda konuşması yaptığı ifade edildi.

Spor 01-05-24 19:55

Galatasaray'a Mertens müjdesi! Sezon bitmeden yönetime mesaj yolladı

Galatasaray'da Dries Mertens gelişmesi yaşanıyor. Sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmayacağı bile belli olmayan Belçikalı futbolcu sarı-kırmızılı yönetime haber yolladı.

Spor 01-05-24 17:34

Göztepe’den ilk bomba Onuachu!

1’inci Lig’de geçen hafta evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek 2 sene sonra Süper Lig’e dönmeyi garantileyen Göztepe, yeni sezon planlarına da erken başladı. Süper Lig’de güçlü ve kaliteli bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcü Paul Onuachu’yu transfer etmek için kolları sıvadı.

Spor 01-05-24 14:51

İrfan Can Kahveci'ye sürpriz talip! Fransızlar duyurdu, listeye alındı

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren İrfan Can Kahveci birçok dev kulübü peşine takarken, sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:47

Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi belli oldu! Dünya yıldızı geliyor... Fenerbahçe de peşindeydi

Önümüzdeki sezon hazırlıklarını şimdiden sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:13

Galatasaray'ın eski yıldızı Mbaye Diagne, Arabistan'da fırtına gibi esiyor!

Bir dönem Süper Lig'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen Mbaye Diagne, sezon başında Suudi Arabistan 2. Lig ekiplerinden Al-Qadsiah'a transfer olmuştu. Buradaki performansıyla gol krallığına oynayan Diagne ligin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 08:10

Galatasaray'a büyük piyango! Hakim Ziyech'e Suudi Arabistan'dan servet önerdiler

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech için Suudi Arabistan'dan sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 18:18

Gaziantep FK'dan sezon sonu için çağrı! ''Adaletli bir şekilde bitmesini istiyoruz''

Gaziantep FK, Süper Lig'in kalan 4 haftası için flaş bir açıklama yayımlayarak endişe duyduklarını ifade ettiler. Çağrıda bulunan Gaziantep FK, lig sonunun adaletli bir şekilde bitmesini istediklerini yazdılar.

Spor 30-04-24 16:15

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: Süper Lig'e turist olarak gelmeyeceğiz

Süper Lig'e adını yazdıran Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Sport Republic şirketinin geçen sezon eski Başkan Mehmet Sepil'den futbol şubesini devralmasıyla başkanlık koltuğuna oturan ve Türk futbolunun ilk yabancı kulüp başkanı olarak tarihe geçen Ankersen, Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 15:48

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar, Fenerbahçe'ye önerildi!

Beşiktaş'ta istediği gibi güzel bir sene geçiremeyen Aboubakar'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Menajerine bu bağlamda talimat veren Aboubakar yeni takım arayışlarına başlamışken, temsilcisinden sürpriz bir hamle geldi.

Spor 30-04-24 13:40

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mertens'e eski takımı Napoli'den sürpriz teklif!

Sözleşmesi sezon sonuna bitecek Mertens'in futbolu bırakıp bırakmayacağı henüz netleşmiş değil. Tecrübeli oyuncu için eski takımı Napoli'den sürpriz bir teklif geldi.

Spor 30-04-24 11:20

Bodrum plajlarında sezon hazırlığı

Bodrum Belediyesi tarafından kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıkları yapılıyor.

Yurthaber 30-04-24 11:17

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia! Sezon sonunda ayrılacağını açıkladılar...

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Spor 30-04-24 10:04

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

Kanal 7’nin kısa sürede çok sevilen günlük dizilerinden olan Rüzgârlı Tepe’nin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 29-04-24 17:47

Yusuf Yazıcı, kariyerinin en büyük imzasını atıyor! Üstelik bonservis bedeli ödenmeden...

Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yusuf Yazıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'den Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Yusuf Yazıcı için İtalyan devi Milan araya girdi ve milli oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

Spor 29-04-24 14:10

Altay Bayındır, Süper Lig devine haber yolladı! ''Size gelmek istiyorum''

Sezon başında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır istediği forma şansını bulamamıştı. İlk 11'de forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen milli kaleci, Süper Lig devi Beşiktaş'a haber yolladı.

Spor 29-04-24 13:47

Galatasaray, Real Madrid'den yıldız oyuncunun transferi için anlayış istedi!

Galatasaray yeni sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Real Madrid'in önümüzdeki sezon da takımda tutmayı planladığı Joselu için sarı-kırmızılılar devreye girdi ve İspanyol devinden anlayış istedi.

Spor 29-04-24 11:46

Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 8 takım belli oldu! Türkiye'nin durumu netleşti...

Avrupa'da liglerin sonuna gelinirken Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu sezon uygulanacak yeni formata ilk kez giriş yapacak takımların 8 tanesi belli oldu.

Spor 28-04-24 16:46

Beşiktaş 9 sezon sonra kötü gidişi tekrarladı!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda oynadığı tüm derbileri kaybetti.

Spor 27-04-24 22:30

Galatasaray, Süper Lig tarihinin rekorunu kırdı!

Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 15. galibiyetini aldı ve geçen sezon kırdığı rekoru güncelledi. Galatasaray, Süper Lig'de 93 puan toplayarak 88/89 sezonunda Fenerbahçe'nin 93 puanlık rekor puanını egale etti.

Spor 26-04-24 22:08

'Atanın-Tutanın iyi olacak' cümlesinin kelime anlamı! Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tarih yazıyor...

Adana Demirspor maçında 8 kurtarış yapan Fernando Muslera, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendisine ait lig rekorunu kırdı. Muslera'nın Adana Demirsporlu oyunculara geçit vermediği maçı Galatasaray 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

Spor 26-04-24 22:05

Eyüpspor transferde çok büyük oynuyor! Arda Turan, yıldız oyuncuyu ikna etti!

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi yeni sezon için birçok yıldız isimle görüşüyor. Medyada ortaya çıkan son oyuncu ise futbolseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 26-04-24 17:08

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Finans 25-04-24 17:12

Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar' dizisine geri dönüyor! Ben Garip'in hissedip dışarı fırladığı yerde kahroldum

'Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh'a yeniden teklif götürülmüştü. Yeni dizisi 'Korkma Ben Yayındayım'ın final haberinden sonra Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'a döndüğü müjdesi fragmanda verildi. Fragman sonrası sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 00:48

Türk futbol tarihine geçecek! Avrupa devi Galatasaray'ın talebini kabul etti... İşte Barış Alper'e yapılan teklif

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, sezonun belki de performansıyla en çok dikkat çeken isimlerden olan Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 24-04-24 19:15