Mhp Konya Milletvekili Mustafa Kalayci Haberleri

TBMM’de ilginç anlar! Kürsüdeyken bir anda giymeye başladı

TBMM Genel Kurulu bugün yine dikkat çeken görüntülere sahne oldu. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, arıcıların sorunlarına dikkat çekmek için Meclis’te arıcı kıyafeti ile konuşma yaptı.

Haber 2024-05-09 16:22:19

2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Sarıgül'den çok konuşulacak sözler: Dikkat! Geliyor...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna yanıt verdi. Sarıgül'ün "CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" açıklaması dikkat çekti. Yine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan da benzer bir açıklama geldi.

Haber 2024-05-05 13:35:15

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 2024-04-23 11:02:39

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-22 19:02:01

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-24 18:00

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Emet’te itiraz seçim sonucunu değiştirmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mustafa Koca’nın 22 oy farkla Belediye Başkanlığı seçimini kazandığı Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığınca oyların yeniden sayımı için İlçe Seçim Kurulu’na başvurusu karara bağlandı.

Yurthaber 03-04-24 07:33

'800 bin liraya hangi arabalar alınır?' Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 'Abi üstüne 500 daha koy...'

Sık sık paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, yine yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımında "800 bin liraya hangi arabalar alınır?" diye soru soran Sarıgül'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Finans 16-03-24 16:10

Cumhur ittifakı adayından CHP adayına tepki çeken sözler! 'Kızım az kendine gel ya, önüne gelene sarılıyorsun'

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olarak gösterilen MHP'li Mahmut Ayparçası’nın, CHP’nin belediye başkanı adayı Leyla Çıtır’a yönelik sözleri tepki çekti. Çıtır için "Kızım az kendine gel ya. Önüne gelene sarılıyorsun" diyen Ayparçası’na CHP milletvekili Mustafa Adıgüzel’den sert tepki geldi. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 12:38

Atatürk'e yönelik skandal sözleri tepki toplamıştı! Şevki Yılmaz'ın yeni paylaşımı tartışma yarattı

Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan skandal sözleri gündem oldu. Tepkilerin hedefindeki Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşım ise tartışmalara yol açtı.

Haber 20-02-24 19:38

Şevki Yılmaz'dan Atatürk için skandal sözler! Sosyal medya ayağa kalktı: 'Tutuklansın'

Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan skandal sözleri sosyal medyada infiale yol açtı. Kısa sürede 'ŞevkiYılmazTutuklansın' başlığı gündem oldu. Görüntülerde Halil Konakçı'nın olduğu da görüldü.

Haber 19-02-24 23:17

İmamoğlu'na sitem eden Sarıgül'den Hatay adaylığına yeşil ışık! Gündem olacak 'Naci Görür' önerisi

CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayının yeniden Lütfü Savaş olmasıyla ilgili tartışmalar sürerken gelen bir ankete Mustafa Sarıgül damgasını vurmuştu. Erzincan Milletvekili Sarıgül, Hatay için adaylığa açık kapı bıraktı, TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan ve Lütfü Savaş hakkındaki sözleriyle de dikkat çekti. Parti yönetimi ve Ekrem İmamoğlu için sitemkar konuşan Sarıgül, Prof. Dr. Naci Görür ile ilgili de çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi.

Haber 17-02-24 14:58

Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül bölgeden paylaştı! Sesi titreyen Sarıgül: 'Bu toprak benim canlarımı versin'

Erzincan'da bir maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında 9 işçiden haber alınamıyor. Kurtarma çalışmaları başlarken, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bölgeden video paylaştı. Sesi titreyen Sarıgül, "Bu toprak benim canlarımı versin" dedi.

Haber 13-02-24 19:46

Sarıgül'den toprak kayması sonrası ilk açıklama: Yüreğimiz yanıyor

Erzincan'da yaşanan kahreden toprak kaymasıyla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den de açıklama geldi. "Yüreğimiz yanıyor" diyen Sarıgül bölgeye gittiğini söyledi.

Haber 13-02-24 17:36

Sürpriz adaylık gündeme bomba gibi düştü! İddiaya bizzat yanıt veren Mustafa Sarıgül'den ses getirecek 'anket ve AK Parti' sözleri

Yerel seçime giden süreçte en heyecanlı dönemlerden biri de son günlerde yaşanıyor. Partiler belediye başkan adaylarını büyük oranda açıklasa da henüz açıklanmayan adaylar merak konusu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül için ise bomba bir iddia gündemde. Sarıgül, adaylığıyla ilgili iddiaya bizzat yanıt verdi, seçim anketlerini işaret etti. Sarıgül'ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-01-24 08:46

Dün CHP bugün YRP! Bir MHP'li belediye başkanından daha sürpriz karar... Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi'nden aday oldu

Yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi (YRP) belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken, son açıklanan listede 'MHP' sürprizi yaşandı. MHP'li mevcut Adana Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterildi. Dün akşam da CHP'nin açıklanan adaylar listesinde MHP'li Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yer almıştı.

Haber 27-01-24 13:59

SON DAKİKA | Erdoğan'dan sürpriz görüşme trafiği! Önce Bahçeli, ardından Kurtulmuş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile ardından da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Peş peşe yaşanan kritik görüşmelerin Can Atalay hakkındaki mahkeme kararları ile ilgili olduğu öne sürüldü. Öte yandan 8 parti, TİP Milletvekili Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

Haber 11-01-24 14:05

Büyükeğen: Konya Cumhuriyet tarihinin ihracat rekorunu kırdı

TİM tarafından açıklanan 2023 yılı Konya ihracat rakamlarını değerlendiren KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya’nın son yıllarda ihracatını aralıksız artırmayı başaran nadir illerden biri olduğunu söyledi.

Yurthaber 03-01-24 10:38

Fatih Altaylı'nın Eline sağlık tweetine Mustafa Varank'tan Levent Kırca videosuyla tepki!

Gazeteci Fatih Altaylı, Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen bir vatandaşın yumruklu saldırıya uğramasının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise Fatih Altaylı'ya yıllar önce Levent Kırca ile yaptığı programdan paylaştığı bir videoyla tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşım daha yapan Altaylı "Anayasal düzene karşı olanlar çıktıkları yırtık dona geri dönebilirler" dedi.

Haber 01-01-24 19:18

Devlet Bahçeli'den yeni yıl mesajında 'Atatürk' çıkışı! 'İstismarcılara fırsat tanınmayacak'

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı yayımladı. Suudi Arabistan'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki 'Atatürk' tartışmaları hakkında açıklama yapan Bahçeli, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ortak değeri, onur simgesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet banisidir. Onun muazzam bir mücadeleyle inşa ve ihya ettiği kalıcı eserleri ve emanetleri daha güçlü bir şekilde yaşatılacak, istismarcılara elbette fırsat tanınmayacaktır." dedi.

Haber 31-12-23 13:35

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-23 06:55

Son dakika: Saffet Sancaklı, MHP’den istifa ettiğini duyurdu! Devlet Bahçeli seçimle ilgili sözlerine tepki göstermişti

Son dakika: Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı'nın yerel seçimlerle ilgili açıklamasına tepki gösteren Devlet Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yapmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurmuştu.

Haber 09-12-23 21:08

Devlet Bahçeli'den o sözlere tepki gelmişti! Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili olarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurdu.

Haber 09-12-23 16:01

'Savaşı bırakıp Türkiye'ye ineceğim son çağrımdır' paylaşımı gündem olmuştu! İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ı hedef göstermişti: İstanbul Valiliği'nden açıklama

Sosyal medyada bir kullanıcı, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'la ilgili paylaşım yaptığı için İstanbul Bağcılar'da evinin etrafında silahlı kişilerin olduğu iddia etmişti. Gündem olan konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Şahsın ülke dışında ve suç kaydı olduğu belirlenirken, konu olan herhangi bir güvenlik tehdidinin bulunmadığı aktarıldı.

Haber 27-11-23 10:33

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban istifa edecek mi? Açıklama geldi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın da partiden istifa edeceği iddia edilmişti. Söz konusu iddialara yanıt veren Gürban, “İstifa yönünde bir düşüncem yok. İstifa etmemi gerektirecek bir neden yok” dedi.

Haber 17-11-23 14:20

MHP'den seçime doğru büyük çıkış: Karar alındı! AK Partili isimler için kullandığı sözler dikkat çekti

Yerel seçimde AK Parti ile iş birliği yapması beklenen MHP bir ilde kritik bir karara imza attı. Zonguldak'ta AK Parti İl Başkanı ve milletvekillerinin "Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket edip yaraladıklarını" savunan MHP'li İl Başkanı Mustafa Öztürk'ün açıklaması dikkat çekti.

Haber 17-11-23 11:27

Atatürk'e hakaret suçundan tutuklanmıştı! Fenomen dönerci Mustafa Atmaca sağlık sorunu nedeniyle serbest kaldı

Erzurum'da bir döner işletmesinin sahibi ve sosyal medyada fenomen olan Mustafa Atmaca, canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmişti. Büyük tepki çeken sözlerin ardından gözaltına alınan Atmaca, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. Atmaca'nın iki gün sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği öğrenildi. Milletvekili Enginyurt ise Atmaca'nın verem hastalığı tedavisi gördüğünü ifade ederek "Gıda sektöründe bu adam nasıl çalışmış ve nasıl çalışmaya devam ediyor" dedi.

Haber 13-11-23 18:50

Anıtkabir'de gündeme damgasını vuracak kare: Erdoğan, Özel ve Bahçeli! CHP'deki 'değişim' sonrası bir ilk

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği 10 Kasım'ı anma yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'de bugün sık sık hatırlanacak bir an objektiflere yansıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yer aldığı o fotoğraf hızla gündeme oturdu.

Haber 10-11-23 10:55

SON DAKİKA | İYİ Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan istifa kararı! 'AK Parti, MHP, Saadet Partisi ile ittifak olabilir' açıklaması gündem olmuştu

Son dakika haberi: İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, "Derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım" ifadelerini kullanırken, istifa kararını İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bildirdiğini belirtti.

Haber 02-11-23 13:35

'Evlilik' iddialarıyla gündem olan tartışmalı vekil 4. kez dünyaevine girdi

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 4. kez evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptı. 74 yaşındaki vekil hakkında çıkan 'evlilik' iddialarıyla bir dönem kamuoyunda sıkça tartışılmıştı.

Haber 28-10-23 22:08

Konya 9 aylık ihracatta rekor kırdı

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya’nın Ocak-Eylül döneminde 2 milyar 508 milyon dolar ihracat yaptığını söyleyerek, “Konyalı sanayicilerimiz üretime ve ihracata devam ederek, şehrimizi tüm zamanların en yüksek Ocak-Eylül dönemi ihracat rakamına ulaştırdı” dedi.

Yurthaber 04-10-23 14:00

Gökhan Zan, Mustafa Sandal derken İYİ Parti vites artırıyor, seçime tanındık isimler hazırlanıyor! Birden fazla sevilen aday olursa...

İYİ Parti'nin önümüzdeki seçimde başvuracağı yöntem ortaya çıktı. CHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağı tartışılırken flaş bir kararla seçime 81 ilde kendi adaylarıyla gireceklerini açıklayan partiden daha önce Gökhan Zan milletvekili adayı olmuş, Mustafa Sandal'ın ise İstanbul'dan adaylığı gündeme gelmişti. Alınan son karara göre yine ünlü simalar aday gösterilecek. Bölgesinde sevilen birden fazla aday bulunması halindeyse, partinin geçtiğimiz seçimlerde de üstünde durduğu bir yol izlenecek.

Haber 02-10-23 11:30

TİP'ten Can Atalay için adalet yürüyüşü! Adalet Bakanı'na dikkat çeken çağrı

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Yargıtay tarafından Gezi Davası'nda aldığı hapis cezası onanan isimlerden TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için adalet yürüyüşü başlattı. Açılış konuşmasını yapan Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay, Adalet Bakanı'na seslenerek "Siyasiler elini bu davadan çeksin" dedi.

Haber 01-10-23 11:45

Bursa'da Uzay Kaşifleri Derneğinin düzenlediği Gezegen Kongresi başladı

TBMM, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, "Uludağ bundan sonra daha fazla gündeme gelecek. Burada yaptığımız bu güzel yatırım, bu otel vesilesiyle 4 mevsim tüm dünyadan misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Artık Davos'a gitmeye gerek yok. Biz tüm dünyayı Bursa'da, Uludağ'da ağırlamaya devam edeceğiz." dedi.

Yurthaber 25-09-23 13:23

Son dakika | MHP'de kurultay tarihi belli oldu! Devlet Bahçeli, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ya çok ağır sözlerle yüklendi: Satılmış PKK'lı, potansiyel terörist, alçak ve aşağılık...

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin kurultayının 17 Mart'ta yapılacağını duyurdu. Yerel seçimlerle ilgili mesaj veren Bahçeli, "Başarının dışında bir seçeneğe her zaman olduğu gibi yine kapalıyız" dedi. İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı gündemdeki yerini korurken Bahçeli "81 ilde hangi partilerin kendi adaylarıyla katılıp katılmayacağı bizim meselemiz değildir" diye konuştu. Bahçeli, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'yu çok ağır sözlerle hedef aldı.

Haber 19-09-23 14:52

İYİ Parti cephesinden 'sağ ittifakı' mesajı! Canlı yayında çok konuşulacak sözler: AK Parti ve MHP ile ittifak yapabiliriz

Yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti cephesinden gündem yaratan yeni bir 'ittifak' açıklaması geldi. Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu katıldığı canlı yayında Eskişehir’de CHP ile ittifak yapılmasına karşı olduğunu belirtirken "Tabii ki bir sağ parti ile belirli prensiplerde biz ittifak yapabiliriz. AK Parti, MHP, Saadet partisi olabilir." ifadelerine yer verdi.

Haber 19-09-23 07:32

Rozetini Meral Akşener taktı! İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin adayları merak ediliyor. Seçimlere az bir süre kalırken İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu. İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener'in Kahramanmaraş için 24'üncü Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu aday olarak göstereceği belirtildi.

Haber 07-09-23 21:32

Kılıçdaroğlu'suz CHP için çok konuşulacak iddia! Mustafa Sarıgül: Baraj altı kalır

CHP'deki değişim tartışmaları ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Sayın Kılıçdaroğlu, genel başkanlıktan ayrıldığı andan itibaren CHP baraj altında kalır" dedi. İmamoğlu ve Yavaş'la ilgili de konuşan Sarıgül, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 07-09-23 07:28

Mustafa Sarıgül'ün gömleği sosyal medyada gündem oldu! 'Hipnotize olduk' ve 'Başkanım gömlek link atar mısınız' yorumları...

CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, son dönemde sosyal medyadan paylaştığı videolarla gündemden düşmüyor. Sarıgül'ün son videosunda giydiği gömleğe sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 02-09-23 11:42

Yeni bir parti daha kuruluyor! İsmail Saymaz canlı yayında duyurdu! MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi’nden sonra…

Ankara kulislerinde bugünlerde yine hareketli dakikalar yaşanıyor. İddiaya göre ‘Milliyetçi’ partiler arasına yeni kurulacak bir ya da iki parti daha katılabilir. Gazeteci İsmail Saymaz MHP eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu belirtti. Halaçoğlu daha önce İYİ Parti ve Zafer Partisi’nin kuruluş dönemlerinde de yer almıştı. İşte yeni kurulacak parti veya partilerle ilgili son dakika kulis bilgilerinin detayları…

Haber 01-09-23 08:53

DEVA Partili Yeneroğlu’ndan Kılıçdaroğlu itirafı: Korkunç bir durumdu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında yapılan ‘gizli’ protokol tartışılmaya devam ediyor. Yapılan protokole ilişkin dikkat çeken bir açıklama da DEVA Partisi’nden geldi. DEVA Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu yaptığı açıklamada “Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs sonrası Özdağ ile ittifak yapmış olması demokratlar açısından korkunç bir durumdu. Özdağ'ın zihin dünyası demokrasi dünyasına uzak.” dedi.

Haber 23-08-23 07:35

Mustafa Varank sosyal medyadan paylaştı! Elon Musk ile Mark Zuckerberg'i 'kafes dövüşü' için Türkiye'ye davet etti

Dünya, Elon Musk ile Mark Zuckerberg'in yapacağı 'kafes dövüşü'nü konuşurken eski Bakan ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, iki isme davette bulundu. Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu işi hakkıyla yapmanız için sizi Türkiye'deki 'Er Meydanı'na davet ediyoruz" dedi.

Haber 20-08-23 23:01

'Niyetim dörde kadar gitmekti' Bir dönem üç eşi olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partili Ali Yüksel'den gündem yaratan sözler 'Tek evliliğe kadınları mecbur etme oyunu var'

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Ali Yüksel'den gündem yaratan açıklamalar geldi. Yüksel, hayatının bir döneminde üç tane eşinin olduğunu söyledi. İlk eşinin vefat ettiğini belirten Yüksel, "Daha sonra iki eş ile kaldım. Ama benim niyetim dörde kadar gitmekti" ifadelerini kullandı. "Şu anda iki eşiniz mi var?" diye sorulan Yüksel "Onlardan birisi ile bazı birikimler sebebiyle ayrıldım. Şimdi öbürü ile de olan evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı. Ondan da ayrılabilirim" dedi.

Haber 19-08-23 14:42

Arkasındaki nedeni açıkladı! Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısıyla ilgili MHP'den yeni mesaj

MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısıyla ilgili konuştu. Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının nedenini açıklayan Yıldız, "Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı" diye konuştu.

Haber 15-08-23 08:49

Oğlu hakkındaki iddiaya jet yanıt veren Sarıgül'den çok konuşulacak İBB sözleri! 'İmamoğlu' yorumu gündem olmuştu

Partisinin CHP'ye katılmasının ardından CHP içindeki tartışmalara ilişkin çıkışlarıyla sık sık gündem yaratan Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün İBB başkanlığına aday olacağı konuşuluyordu. Bu sırada da Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün ise İstanbul'da Eyüpsultan'dan aday olacağı iddiası gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı İmamoğlu yorumuyla dikkat çeken Sarıgül, iddialara jet yanıt verdi.

Haber 07-08-23 12:13

Mustafa Sarıgül'den canlı yayında Ekrem İmamoğlu açıklaması: CHP'de görev yapan kimsenin ajandasının olma hakkı yok

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisindeki değişim tartışmaları, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in çıkışlarıyla ilgili katıldığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Ekrem İmamoğlu’nun 'Ajandam var' sözlerini eleştiren Sarıgül "CHP'de görev yapan kimsenin ajandasının olma hakkı yok. Kimse CHP'den büyük değildir." dedi. Sarıgül, geçtiğimiz günlerde İmamoğlu'na söylediği 'Gel bakalım aslan parçası' sözleriyle ilgili de açıklama yaptı.

Haber 05-08-23 00:48

Mustafa Sarıgül, canlı yayında Ekrem İmamoğlu'na böyle seslendi! Gel bakalım aslan parçası

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Sarıgül, CHP'deki değişim çağrılarına ve yaşanan polemiklere ilişkin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrı yaparak, "CHP'nin güçlü olduğu İstanbul'da siyaset yapmakla siyaset olmuyor. Gel bakalım aslan parçası, Erzincan'a gel de bir selam ver bakalım." ifadelerini kullandı.

Haber 02-08-23 23:20

CHP için dikkat çeken anket! Sonuçlar şaşırttı! İmamoğlu sürprizi...

CHP içerisinde son günlerde değişim tartışmaları devam ederken dikkat çeken bir anket sonucu paylaşıldı. Ankette CHP'li seçmenlere "Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusu yöneltildi. Ankete cevap veren seçmenlerin yüzde 55.7'si tercihini Özgür Özel'den yana kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 53 ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada da CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül var. Ankette, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın sıralaması ise şaşırttı. İşte anketin detayları...

Haber 01-08-23 15:47

Cumhur İttifakı devam edecek mi? Canlı yayında kulis bilgisini paylaştı: 'Edindiğim bilgiye göre...'

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrasında mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. AK Parti ve MHP çalışmalara başlarken en önemli soruyu ise Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde olup olmayacağı oluşturuyor. Kulislerde konuşulanları aktaran CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinde konunun gündeme geldiğini aktardı.

Haber 31-07-23 14:18