Nihat Hatipoğlu Haberleri Ve Son Dakika Nihat Hatipoğlu Haberleri

Nihat Hatipoğlu Haberleri Ve Son Dakika Nihat Hatipoğlu Haberleri

11 Mayıs 1955 Diyarbakır doğumlu Nihat Hatipoğlu, akademisyen ve ilahiyatçıdır. İlkolkulu Siirt ve Malatya’da okuduktan sonra Uşak İmam Hatip Lisesi’ni bitirmiş ve yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamlamıştır. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu.Televizyon programlarında özellikle de Ramazan aylarında yaptığı programlar ile adını duyuran Nihat Hatipoğlu’unun pek çok kitabı da bulunmaktadır. 18 Ocak 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne rektör olarak atandı. 21 Nisan 2021’de ise Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyeliğine getirilmiştir.

Nihat Hatipoğlu Haberleri

Nihat Hatipoğlu erkeğin görevlerini tek tek saydı, sosyal medya yıkıldı! 'Elbisesini gerekirse...'

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programları ile izleyicisinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu programında sorulan sorular ve verdiği cevaplarla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Nihat Hatipoğlu bu defa erkeğin görevlerini saydı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-04-2024 15:36

Nihat Hatipoğlu'na sorulan soru gündem oldu! Ünlü ilahiyatçı verdiği yanıtla dikkat çekti: Böyle abdest olmaz

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara yanıt verdi. Hatipoğlu, son olarak kadınların en çok tercih ettiği güzellik rutini olan protez tırnak hakkında konuştu.

Magazin 06-04-2024 14:11

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-2024 07:25

Sorulan büyü sorusu Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı! Cinler ölülerini çıkaracak evden

Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamalar ve sorulara verdiği yanıtlarla adından söz ettiriyor. Hatipoğlu, sunduğu Sahur programında adını vermek istemeyen bir izleyici tarafından sorulan büyü sorusu gündem oldu. Soru Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı.

Magazin 29-03-2024 09:59

Nihat Hatipoğlu'ndan sorulan piercing sorusuna bomba yanıt! Beni bağışlayın ama...

Ramazan denince televizyon seyircisi için akla gelen ilk isimlerden biri Nihat Hatipoğlu oluyor. Hatipoğlu, sunduğu İftar programında sorulan piercing sorusuna yanıt verdi. Ünlü sunucunun verdiği yanıt gündem oldu.

Magazin 26-03-2024 10:31

Nihat Hatipoğlu'na regl sorusu! Özür dileyerek söylüyorum...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla merak edilen soruları yanıtlıyor. Son olarak regl sorusu alan Nihat Hatipoğlu "Özür dileyerek söylüyorum" diyerek bu konudaki fikrini açıkladı.

Magazin 21-03-2024 08:34

İki evlilik yapanlar... diyerek sordu! Nihat Hatipoğlu'nun verdiği cevap güldürdü

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Bir izleyicinin "Hocam iki evlilik yapanlar ahirette hangi eşleriyle beraber olacak?" sorusuna yanıt veren Nihat Hatipoğlu, stüdyodakileri güldürdü.

Magazin 20-03-2024 12:00

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da duygu dolu anlar! Ünlü ilahiyatçı sinirlendi genç kadın dinlerken ağlamaya başladı...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Edanur adında bir genç kızın sorduğu soru izleyenleri duygulandırdı. Soru sorduktan sonra Nihat Hatipoğlu'nun cevabını dinleyen genç kız gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-03-2024 09:37

Nihat Hatipoğlu'na yapay zeka sorusu soruldu! Verdiği yanıtla gündem oldu: Basur kremi satıyorum...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Yapay zekayla ilgili sorulan bir sorudan yola çıkan Hatipoğlu, başına gelen bir olayı da anlattı.

Magazin 15-03-2024 15:17

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da sorulan soru şaşırttı! Ya çok basit soruyorsunuz ya da...

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da ilginç sorular yine dikkat çekti. Genç bir konuk rüya sorususuyla dikkat çekti. Nihat Hatipoğlu ise "Benim programa gelince ya çok basit soru soruyorsunuz ya çok zor soru soruyorsunuz" dedi.

Magazin 14-03-2024 08:42

Esra Erol'daki 'mehdi' gündeme bomba gibi düştü! Nihat Hatipoğlu patladı

Sözde Mehdi Mustafa Çabuk olayı Esra Erol'da patladı ve tüm Türkiye'nin konuştuğu bir olay haline geldi. Esra Erol'un programına katılan bir anne, kızının 'mehdi' olduğunu öne sürülen bir kişi tarafından kandırıldığını söyledi. İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu konuya dair daha fazla sessizliğini koruyamadı.

Magazin 16-02-2024 10:35

Nihat Hatipoğlu nişanlı seyircinin sözleri sonrası dayanamadı! Kimsenin söyleyemediğini ben sana söyleyeyim

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kuran ve Sünnet programında merak edilen sorulara yanıt veriyor. Son olarak programı arayan genç bir kadın nişanlısının ailesinin kendisine kötü davrandığını söyleyince Hatipoğlu dayanamadı. Nihat Hatipoğlu "Kimsenin söyleyemediğini ben sana söyleyeyim" diyerek genç kadını uyardı.

Magazin 05-02-2024 14:24

Nihat Hatipoğlu ailesiyle umreye gitti! Fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi

Televizyonlarda özellikle Ramazan'da yaptığı programlarla tanınan Nihat Hatipoğlu, umreye gitti. Ailesiyle umreden paylaşım yapan ünlü isim sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 28-12-2023 10:08

Apar topar hastaneye kaldırılmıştı! İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'ndan haber var! Sizden başkası yok

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. Sevenlerinden dua istenen Hatipoğlu'nun son durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 19-08-2023 20:24

Nihat Hatipoğlu hasta mı, hastalığı ne? Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Ünlü ilahiyatçı hastaneye kaldırıldı!

'Nihat Hatipoğlu hasta mı?' ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. uzun yıllardır ATV'de izleyici karşısına çıkan Hatipoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili bir açıklama geldi. Peki, Nihat Hatipoğlu öldü mü? Nihat Hatipoğlu hasta mı, hastalığı ne? Ünlü ilahiyatçı hastaneye kaldırıldı!

Haber 18-08-2023 23:05

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı! Sevenlerinden dua istendi

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir ATV'de program yapan Hatipoğlu'nun sağlık durumu, sosyal medya hesabından bir paylaşım ile duyuruldu.

Haber 18-08-2023 22:20

Sinan Akçıl'ın 4 imam nikahlı eşim var açıklamasına Nihat Hatipoğlu'ndan şok cevap! İsteyen istediği kadar...

Sinan Akçıl, sansasyonel açıklamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Youtuber Danla Bilic'in programına konuk olan Akçıl'ın '4 imam nikahlı eşim var' açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuya dair Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi.

Magazin 25-04-2023 11:14

Nihat Hatipoğlu'na sorulan o soru TikTok'ta paylaşılınca sosyal medyada gündem oldu!

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla adından söz ettirdi. Ünlü ilahiyatçıya gelen sorular ise sosyal medyada sık sık konuşuldu. O sorulardan birisi de Enes adındaki gencin sorusuydu. Gelen soruda "Anne ve babanın çocuğunu başka çocuklarla kıyaslamasının günahı nedir?" denildi. İşte gündem olan o sözler...

Magazin 21-04-2023 12:11

Sinan Akçıl'ın sözleri gündem oldu! Danla Bilic: Nihat Hatipoğlu olmadığım için...

"4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle" sözleri gündem olan Sinan Akçıl daha sonra açıklama yapmıştı. Danla Bilic de bu açıklamayı paylaşarak "Ben şaka amaçlı sordum" dedi.

Magazin 17-04-2023 14:55

4 tane eşim var deyince... Sinan Akçıl'ın imam nikahı sorusuna yorum yağdı! Nihat Hatipoğlu'na sorsana

Şarkıcı Sinan Akçıl, Danla Bilic'in programında imam nikahı ile evlenmiş olduğu 4 karısı olduğunu söyleyerek ekrandan onlara "Boş ol" diyerek seslendi. "Burada desem oluyor mu? Dinimize uygun mu?" diyen Sinan Akçıl'a sosyal medyada "Nihat Hatipoğlu'na sorsana" yorumları yağdı. Akçıl gündem olunca ise açıklama yaptı.

Magazin 17-04-2023 07:59

Nihat Hatipoğlu'na gelen soru dikkat çekti! Büyü yapmak için kedilerin kuyruğunu kesmek günah mı?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla ekrana geliyor. Ünlü ilahiyatçıya sorulan sorular da sık sık sosyal medyada konuşuluyor. Son olarak Nihat Hatipoğlu'na "Büyü yapmak için kedilerin kuyruğunu kesmek günah mı?" sorusu geldi.

Magazin 14-04-2023 10:05

Şahan Gökbakar, Nihat Hatipoğlu'na çıkarak sorduğu soruyla gündem olan küçük kızı görünce kızdı! Bu çok açık şekilde çocuk istismarıdır

Nihat Hatipoğlu'na çıkan ve ağlayarak soru soran 8 yaşındaki Almila herkesi üzdü. "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti" diyerek ağlayan küçük kızı gören Şahan Gökbakar sosyal medyadan isyan etti. Gökbakar RTÜK'e de tepki gösterdi.

Magazin 04-04-2023 07:55

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nda herkesi duygulandıran anlar! 8 yaşındaki Almila ağlayarak sordu: Babam bizi bırakıp gitti

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla gündeme geliyor. Son olarak ünlü ilahiyatçıya küçük bir kız soru sormak istedi. Soru sorarken ağlamaya başlayan Almila'nın sorusu herkesi duygulandırdı. Küçük kız karşısında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da ne diyeceğini şaşırdı.

Magazin 03-04-2023 13:32

Nihat Hatipoğlu İle İftar programında burç sorusu! Sözünü sakınmadı: Astroloji biraz uydurmasyondur

Nihat Hatipoğlu hem iftarda hem de sahurda merak edilen soruları yanıtlıyor. Özellikle gençlerin sorduğu sorular bu ramazanda sosyal medyada gündeme geliyor. Bu sefer de Nihat Hatipoğlu İle İftar programında burç sorusu dikkat çekti.

Magazin 30-03-2023 15:03

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun sahur programında genç adam özel hayatına dair bakın ne sordu! Nişanlısından ayrılma sebebi...

Ramazan ayı ile birlikte Nihat Hatipoğlu da ekranlara döndü. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programının son bölümünde genç bir çocuk ünlü ilahiyatçıya özel hayatıyla ilgili bir soru sorunca sosyal medyada gündem oldu. Nihat Hatipoğlu soru karşısında verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 29-03-2023 10:19

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na sahurda gelen soru sosyal medyada gündem oldu! Umut verip...

Ramazan ayı ile birlikte Nihat Hatipoğlu da programlarına başladı. Ramazan'ın ilk sahurunda ilahiyatçı Hatipoğlu'na gelen "Sevip de sevilmemenin, umut verip yarı yolda bırakmanın günahı nedir?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-03-2023 09:00

'Yaş itibarıyla sınıra geldim' diyerek duyurdu! İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'ndan veda mesajı

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajı yayımladı. "Yaş itibarıyla da sınıra geldim" diyen Hatipoğlu, kurucu rektör olarak görev aldığı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden ayrıldığını duyurdu. Hatipoğlu, açıklamasının devamında "Dini tebliğimiz son nefese kadar devam edecek inşallah" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-03-2023 17:42

Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili özel ne zaman, saat kaçta? Nihat Hatipoğlu Berat Kandili önemini anlatacak! 6 Mart 2023 ATV yayın akışı

Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili özel bugün ekrana gelecek. Hz. Muhammed hadisi şeriflerinde "Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın" demiştir. Birçok vatandaş, Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan bu önemli gecede ibadet edecek. Peki, Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili özel ne zaman? Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili özel saat kaçta? İşte, 6 Mart 2023 Pazartesi ATV yayın akışı...

Magazin 06-03-2023 09:44

Sosyal medyada gündem oldu! Nihat Hatipoğlu oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü mü kesti? Dikkat çeken sözler

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu 'Türkiye Tek Yürek' yayınında sunucuydu. Murat Yıldırım ve Hatipoğlu'nun ekrana yansıdığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcılar "Murat'ın sözünü kesti" deyince Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi.

Magazin 16-02-2023 12:08

Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Türkiye Tek Yürek sunucusu Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim?

Nihat Hatipoğlu, 15 Şubat akşamında tüm kanallarda yayınlanacak Türkiye Tek Yürek programında moderatörlük yapacak isimler arasında yer aldı. Böylelikle Nihat Hatipoğlu hakkında araştırmalar hız kazandı. Son dönemlerin tanınan yüzlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu her yıl Ramazan ayı, kandil gibi özel günlerde ekranda yer alıyor. Peki Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 16-02-2023 01:22

Türkiye Tek Yürek ortak yayınında yardım kampanyası! Depremin yaralarını sarmak için AFAD ve Kızılay'a nasıl bağış yapılır?

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayınında AFAD ve Kızılay'a bağışlanmak için yardım toplandı. 213 televizyon kanalı ve 562 radyoda canlı olarak ekrana gelen Türkiye Tek Yürek yayını yoğun ilgi nedeniyle günün ilk saatlerine kadar sürdü. Ünlü oyuncu ve sanatçılar da gelen bağışlar için telefonlara baktı. Canlı yayının sonunda bağış miktarı 115 milyar 146 milyon TL'yi geçerken, 9 milyondan fazla da sms gönderildi.

Haber 15-02-2023 19:58

Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel ne zaman, saat kaçta? Nihat Hatipoğlu deprem özel programı yapacak! İşte 9 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Nihat Hatipoğlu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremine yönelik ATV'de program yapacak. Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel programı bu akşam ATV'de yayınlanacak. Birçok kişi Nihat Hatipoğlu ile Deprem Özel programına ilişkin arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. İşte 9 Şubat 2023 Perşembe günü ATV yayın akışı...

Haber 10-02-2023 00:38

Nihat Hatipoğlu depremle ilgili konuştu: Kader bu değil, bilim adamlarının sözü bizim için dini bir emir gibidir

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, deprem felaketinin ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bilim adamlarının ve işin uzmanlarının sözünün dini bir emir gibi olduğunu ifade eden Hatipoğlu, "Onları dinleyeceğiz, bundan sonraki süreçte de dinlemek zorundayız. Başımıza felaket gelmişse bunu kaderle ifade etmeyeceğiz, kader bu değil kader akıllı düşünmektir, kader tedbir almaktır" şeklinde konuştu.

Haber 09-02-2023 23:02

Nihat Hatipoğlu'nda ekran başındakileri şaşkına çeviren soru! Amcam sarhoşken....

Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor ile ekrana gelen ünlü Proseför Hatipoğlu, her gün seyircilerden gelen soruları yanıtlıyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Hatipoğlu, "Hocam, şimdi benim doğumumda babam yokmuş. Amcam ismimi koyarken sarhoşmuş..." sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 10-12-2022 08:03

Nihat Hatipoğlu dede oldu! Torununa verdiği isim dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl oğlu Mustafa Hatipoğlu'nu evlendiren Nihat Hatipoğlu bugün dedelik sevinci yaşıyor. Ünlü ilahiyatçı, torununa Zeynep ismini verdi.

Magazin 05-12-2022 17:44

Sevim Egesoy'un eski model kızı Burcu Özüyaman evlendi! Nihat Hatipoğlu'lu dini nikah sosyal medyada gündem oldu

Bir zamanlar "Anadolu'nun Prensesi" diye anılan ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un bir dönem mankenlik yapan kızı Burcu Özüyaman evlendi. Nihat Hatipoğlu'lu dini nikah ve düğün sosyal medyada gündem oldu. Herkesin içinde kıyılan imam nikahında davetlilerin başlarını örtmemesi iddialara göre sosyal medyada garip bulundu.

Magazin 12-11-2022 07:54

MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMLARI 7 EKİM 2022! Mevlid Kandili programları saat kaçta, hangi kanallarda yayınlanacak?

Mevlid Kandili programları farklı kanallarda 7 Ekim 2022 Cuma günü ekrana gelmeye başladı. Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş gibi isimlerin programları Hz. Muhammed'in doğduğu gece olarak kabul edilen Mevlid Kandili'nde yayınlanıyor. Bugün çok sayıda vatandaş Peygamber Efendimiz'e salavat getirecek, bolca dua edecek, oruç tutup sadaka verecek. Peki, Mevlid Kandili özel programları saat kaçta, hangi kanallarda? İşte Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş'ın kandil özel programları

Haber 07-10-2022 21:39

Enes Batur'un eski sevgilisi Ecenaz Üçer'den Nihat Hatipoğlu'na şaşırtan soru: Kıskanmak günah mıdır hocam?

Ünlü YouTube fenomeni Enes Batur'un eski sevgilisi olarak bilinen Ecenaz Üçer'den gelen paylaşım takipçilerini şaşırttı. Enes Batur ile yaşadığı ayrılık süreci sonrası sosyal medyada gündem olmaya devam eden isimden Nihat Hatipoğlu'na şaşırtan bir soru geldi.

Magazin 07-05-2022 16:19

Nihat Hatipoğlu Protez tırnak işi caiz mi? sorusuna yanıt verdi! Kaçının!

Ramazan ayı boyunca ekranda vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu son olarak "Protez tırnak işi caiz mi?" sorusuna yanıt verdi. Nihat Hatipoğlu protez ve kalıcı makyaj konusunda net konuştu ve "Kaçının" dedi.

Magazin 29-04-2022 08:18

'Kadınlar photoshop yapıp bizi kandırıyor' sorusu! Nihat Hatipoğlu'nun tepkisi gündem oldu

ATV ekranlarında program yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na gelen sorular her gün izleyicileri şaşkına çevirmeyi başarıyor. Hatipoğlu'na gelen 'Kadınlar photoshop yapıp bizi kandırıyorlar, kul hakkına girer mi?' sorusu dikkatleri çekti.

Magazin 15-04-2022 09:45

Nihat Hatipoğlu şaşkına döndü! Bu soruyu sorup akşam eve döneceksiniz! Şimdiden savunmanı yap

Ramazan ayının başlamasıyla ATV ekranlarında “Dosta Doğru” programıyla geri dönen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her gün konuklarıyla birlikte seyircilerden gelen soruları yanıtlıyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Hatipoğlu, "Eşimi otele yollasam, kayınvalidemi alsam günah olur mu?" sorusu üzerine şaşkına döndü.

Magazin 13-04-2022 14:15

Çok Güzel Hareketler 2'de Nihat Hatipoğlu tiplemesi! İzleyenleri kahkahaya boğdu

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2'nin son bölümünde Nihat Hatipoğlu tiplemesi işlendi. Skeçte "İftara az kala" adlı programın sunucusunu canlandıran oyuncu Safa Sarı, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Magazin 12-04-2022 14:02

Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan soru! Ölen eşe dokununca abdest bozulur mu?

Ramazan ayının başlamasıyla ATV ekranlarında “Dosta Doğru” programıyla geri dönen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her gün konuklarıyla birlikte seyircilerden gelen soruları yanıtlıyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Hatipoğlu, "Ölen eşe dokununca abdest bozulur mu?" sorusunu yanıtladı. Hatipoğlu, "Hiçbir şey olmaz. Burada kadınlar da erkekler de mağdur ediliyor." diyerek soruyu cevapladı.

Magazin 11-04-2022 15:31

Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru! Sen kimsin, senin ne haddine?

Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi için "hazreti" ifadesini kullanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Onun için nasıl o ifadeyi kullanırsın?" şeklinde yöneltilen bir soruyla çileden çıktı. Hatipoğlu, "Çok bildiğini zannediyorsun. İki kelime okumuşsun okuduğunu da yanlış okumuşsun. Senin ne haddine? Sen kimsin?" ifadelerini kullandı.

Magazin 09-04-2022 13:11

Nihat Hatipoğlu'nun 'büyü' sorusuna verdiği cevap gündem oldu! Cinlerden istifade ederek...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Ramazan programına katılan Azerbaycanlı Tuğçe Aziova, "Büyüye inanmıyorum. Büyü var mı yok mu? Herkes çok inanıyor." sorusuyla dikkat çekti. Hatipoğlu, "Keşke hiç olmasaydı" diyerek dikkat çeken açıklamada bulundu.

Magazin 08-04-2022 17:16

Nihat Hatipoğlu gülmekten soruyu yanıtlayamadı! Her şeyi biliyoruz konuşmuyoruz

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına katılan Nazan Alkıl, 'Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?' sorusuyla dikkat çekti. Hatipoğlu'nun 'Buna siz kontur mü diyorsunuz?' sorusu üzerine stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

Magazin 05-04-2022 11:53

Nihat Hatipoğlu soru karşısında şaşkına döndü! Allah annenizin bedduasını...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına katılan yeni evli çift , "Annem düğünüm olmadığı için çok beddua okudu. 'Allah sana evlat yüzü göstermesin' dedi. Bedduası tutar mı?" sorusunu sordu. Duruma şaşıran Hatipoğlu, canlı yayında beddua eden anneye seslenerek, bedduayı geri çek çağrısında bulundu.

Magazin 04-04-2022 17:06

Seren Serengil Nihat Hatipoğlu'nu hatırlattı! Din adamlarının bu kadar astronomik rakamlar alması...

Seren Serengil Demet Akalın'ın Ramazan paylaşımına destek verdi. Ramazan boyunca ekranda olan Nihat Hatipoğlu'nun uçuk paralar aldığına dair iddiaları hatırlatan Seren Serengil "Din adamlarının bu kadar astronomik rakamlar almasını doğru bulmuyorum" dedi.

Magazin 04-04-2022 15:18

Nihat Hatipoğlu canlı yayın saat kaçta? Nihat Hatipoğlu iftar programı hangi kanalda?

Ramazan'ın gelişinin ardından Nihat Hatipoğlu'nun programının ne zaman ve saat kaçta olduğu merak konusu oldu. Televizyon ekranlarında yayın akışı araştırılırken, yayınlanan sahur ve iftar programlarının saat kaçta olduğu internet kullanıcıları tarafından sorgulanıyor. Peki Nihat Hatipoğlu canlı yayın saat kaçta? Nihat Hatipoğlu iftar programı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-04-2022 18:49