Real Madrid Haberleri

İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler için olay yaratan iddia! ''Krize hazır olalım''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etmiş ve Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten dönmüştü. İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 17-03-2024 15:54

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-2024 11:52

Ancelotti'den Arda Güler yorumu! ''O şut bir gol''

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim için o şut bir gol" dedi.

Spor 16-03-2024 21:17

Real Madrid'de Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direğe takıldı! İspanya'da o anlar gündeme oturdu...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etti. Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten döndü ve sosyal medya adeta yıkıldı.

Spor 16-03-2024 20:43

Arda Güler, İspanya'da manşetleri süsledi!

Real Madrid formasıyla geçen hafta ilk golünü atan Arda Güler, İspanya'da gündem oldu. Geleceğin en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen genç ismin fotoğrafı manşetleri süsledi.

Spor 15-03-2024 10:02

Rus güzel Arda'nın golünü saatler önce bilmiş! Paylaşımıyla şaşkınlık yarattı: İlk golü olacak!

Real Madrid formasıyla geçtiğimiz günlerde oynanan 4-0'lık Celta Vigo maçında ilk golünü atan Arda Güler adından söz ettirirken Rus güzel Svetlana Alekseeva'nın karşılaşmadan saatler önce genç yıldızın gol atacağına dair bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-03-2024 17:44

Celta Vigo'ya karşı attığı şık gol sonrası her şey değişti! Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den transfer kararı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak burada hocası Carlo Ancelotti'den bir türlü istediği süreyi bulamayan Arda Güler, ligde son oynanan Celta Vigo karşısında 90'da oyuna girerken 90+4'ncü dakikada golü bulmayı başarmıştı. Genç yıldızın attığı bu gol sonrası takımda kalmayı ve en iyilerle rekabet etmek istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 07:51

İspanya'da gündem Arda Güler! ''Pek çok kişi anlam veremiyor''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında dün Celta Vigo'yu 4-0 yendikleri maçta Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, "İnanılmazdı." yorumunda bulundu.

Spor 11-03-2024 14:22

Arda Güler'in golü sonrası Rus model Svetlana Alekseeva'dan yeni paylaşım!

Real Madrid’de forma giyen milli oyuncu Arda Güler, Celta Vigo filelerini havalandırarak, İspanya kariyerindeki ilk golünü kaydetti. Real Madrid'in neredeyse her maçına gelen Rus model Svetlana Alekseeva'dan yeni bir Arda Güler paylaşımı geldi.

Spor 11-03-2024 11:08

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo'ya karşı alınan 4-0'lık galibiyette takımın son golünü atan Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de çok büyük bir geleceğin onu beklediğini söyledi.

Spor 11-03-2024 08:41

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı! Rakip kaleciyi çalımlayarak muazzam bir şekilde bitirdi...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo karşısında attı. Maçın 90. dakikasında oyuna giren Arda Güler, uzatmalar oynanırken muazzam bir gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Ancelotti'nin mücadelenin son anlarında şans verdiği milli oyuncu bu şansı muazzam bir şekilde kullanarak Real Madrid taraftarlarını sevince boğdu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Spor 10-03-2024 22:30

Fenerbahçe, aldığı galibiyetin ardından Real Madrid ve Manchester City'yi yakaladı

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Avrupa'nın ilk 10 liginde bu sezon geriye düştükten sonra en fazla maç kazanan takımlar listesinde Fenerbahçe de yer aldı.

Spor 10-03-2024 21:47

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-2024 11:28

Arda Güler galibiyete sessiz kalamadı! Fenerbahçeli oyunculara destek yorumu

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Union Saint-Gilloise galibiyeti sonrası eski takım arkadaşlarına destek mesajı paylaştı. Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in paylaşımlarına yorum yaptı.

Spor 08-03-2024 09:55

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-2024 18:56

Arda Güler oynamadı, Ancelotti ve öğrencileri ıslıklandı: Büyük öfke! Tur geldi ama Real Madrid taraftarının protestosu damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Manchester City, Leipzig ve Kopenhang'ı eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı. City, kendi evinde rahat turlarken, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye protestolar damga vurdu. Arda Güler'in kulübede tamamladığı maçta ortaya konulan futbol Real Madrid taraftarını kızdırdı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri kendi taraftarlarınca ıslıklandı.

Spor 07-03-2024 10:32

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-2024 19:45

Galatasaray ile Arda Güler görüştü iddiası sosyal medyada infial yarattı! İşte milli oyuncunun verdiği cevap...

Sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet paylaşımlarını beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sosyal medyada ortaya çıkan iddiaya göre Galatasaray yönetimi Real Madrid ile görüştü...

Spor 04-03-2024 14:17

Real Madrid maçında son saniyede yer yerinden oynadı! 90 artı 9'da düdük çaldı, gol geldi... Hakemin kararı sonrası saha karıştı

Futbol sahalarında ender görülecek olay İspanya'da yaşandı. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maça ise son saniyede yaşananlar damga vurdu. Hakem Manzano, maçın bitiş düdüğünü çalarken Real, topu filelere gönderdi. Sayılmayan gol sonrası saha karıştı.

Spor 03-03-2024 08:23

Arda Güler için İspanya'dan kötü haber geldi! İtalyan devine imza atmak üzere...

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in geleceği belli oluyor. İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun yeni adresi neredeyse belli oldu.

Spor 02-03-2024 17:00

İspanyol basını Arda Güler'in yeni adresini sürpriz iddia olarak duyurdu! Milli oyuncu sonunda ikna edildi...

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in geleceği belli oluyor. İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun yeni adresinin belli olduğu iddia edildi.

Spor 01-03-2024 14:25

Arda Güler'e bir şok da Türkiye Milli Takımı'ndan gelebilir!

Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamadı. Her geçen gün maç temposu düşen milli oyuncu için Montella'dan da üzücü hamle geldi.

Spor 01-03-2024 07:54

Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! İspanyol basınından olay yaratan iddia...

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in geleceği belli oluyor. İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun yeni adresi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 27-02-2024 16:19

Real Madrid'e büyük umutlarla gitmişti... Arda Güler ayrılık kararı verdi! İşte sebebi

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan ancak burada forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler takımdan kiralık olarak ayrılmak istediği öğrenildi. Arda Güler'in takımdan ayrılma isteğinin sebeplerinden birinin de EURO2024 olduğu öğrenildi.

Spor 22-02-2024 16:29

Real Madrid'de forma şansı bulamayan Arda Güler'i korku sardı!

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyordu. Bu iddialardan sonra Arda Güler'i korku sardı. Milli oyuncu EURO 2024'te ilk 11 oyuncusu olamamaktan endişe duyduğu öne sürüldü.

Spor 21-02-2024 22:30

Arda Güler İspanyolları saha dışında da şaşırtmaya devam ediyor! Kimse bu kadarını beklemiyordu

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler gittiği günden bu yana beklediği forma şansını bulamazken saha dışında da gündemden düşmüyor. Arda Güler'in sosyal medyadaki sevenleri La Liga devini de şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 21-02-2024 12:52

Arda Güler için Real Madrid işi iyiden iyiye abarttı! Genç oyuncudan istekleri bu sefer çok farklı...

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyor. İspanyol ekibi Arda Güler'in takımda oynayabilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Spor 20-02-2024 22:23

Real Madrid'in teklifini kabul eden Mbappe'nin alacağı imza parası dudak uçuklatan cinsten! Real Madrid, keşke bonservis ödeseydim diyecek...

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Mbappe'nin Real Madrid'den alacağı imza parası ise futbol dünyasının gündemine oturdu.

Spor 20-02-2024 16:59

Arda Güler tepkilerine o da kayıtsız kalmadı! Toni Kroos Türk taraftarlara seslendi: Sabırlı olun

Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler hocasından istediği süreyi bulamazken İspanyol ekibinin yıldız oyuncularından Toni Kroos katıldığı bir programda Türk taraftarlara seslendi. İşte detaylar...

Spor 19-02-2024 23:21

Ancelotti maç esnasında Arda Güler'e seslendi! ''Ben delirmedim, senin görevin bu''

Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı müsabakanın 87. dakikasında oyuna giren Arda Güler'in o anlarda yaşadıkları ortaya çıktı. Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin Arda Güler'e seslendiği cümleler televizyondan duyuldu.

Spor 19-02-2024 15:28

Yılın değil, asrın transferi! Real Madrid, Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yaşanan bu sürpriz transfer gelişmesini İspanyol gazetesi MARCA duyurdu.

Spor 19-02-2024 09:37

LaLiga lideri Real Madrid, Arda Güler'in sonradan oyuna girdiği Rayo Vallecano deplasmanında puan kaybetti

İspanya Birinci Futbol Ligi (LaLiga) lideri Real Madrid, deplasmanda Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı.

Spor 18-02-2024 19:08

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği Mbappe'ye bağlı!

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyor. İspanyol ekibi Arda Güler'in tecrübe kazanabilmesi için başka bir takıma kiralanması konusunda genç oyuncunun menajeri ile iletişime geçti. Kylian Mbappe'nin La Liga ekibine transfer olmasın durumunda, Arda'nın kiralık gönderilebileceği iddia edildi.

Spor 18-02-2024 16:34

Arda Güler'in penaltı pozisyonunda yeni detay! Genç oyuncunun vuruşu yapmamasını Ancelotti'nin oğlu istemiş...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmüştü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Spor 14-02-2024 16:34

Artık İspanyollar'ın da sabrı taştı! Leipzig maçında Arda Güler'i oyuna almayan Ancelotti'ye demediklerini bırakmadılar: Bu çocuk bunu hak ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Leipzig'i 1-0 ile geçen Real Madrid'de gündem yine Arda Güler. Genç yıldız Madrid ekibinde süre almakta zorlanırken, maçın ardından İspanyol taraftarlar Arda Güler'e adeta isyan etti. İşte detaylar...

Spor 14-02-2024 08:23

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! Ardalı Real Madrid, turun kapısını resmen araladı, Manchester City deplasmanda şov yaptı...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu bu gece oynanan iki karşılaşma ile başladı. Real Madrid deplasmanda karşılaştığı Leipzig’i 1-0 mağlup ederken; Manchester City konuk olduğu Kopenhag’ı 3-1 yendi.

Spor 14-02-2024 01:09

Real Madrid kollanıyor mu? Şampiyonlar Ligi'nde atılan golün iptal edilmesi tartışma yarattı...

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig-Real Madrid maçının henüz başında tartışma yaratan bir karar verildi. 2. dakikada Leipzig'i 1-0 öne geçiren Sesko'nun golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilince futbol dünyası ikiye bölündü.

Spor 14-02-2024 00:08

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-2024 16:18

İspanyollar Arda Güler'i gönderdi bile! Yeni adresini böyle duyurdular, ayrılık sebebini 'gelişiminin duraklaması riski' olarak açıkladılar

Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan Arda Güler yeni takımında istediği süreleri bulmakta zorlanırken ayrılık iddialarının da ardı arkası kesilmiyor. İspanyol basınında Güler için birçok iddia ortaya atılırken genç yıldız için kiralık formülünün masada olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 13-02-2024 07:57

Yürekler ağza geldi! Arda Güler'in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü Almanya'da kaza yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile karşılaşacak olan Real Madrid mücadele öncesi Almanya'ya giderken, Leipzig şehrinde bulunan havaalanında gerçekleştirilen grev nedeniyle oraya inemezken Erfurt'a indi ve oradan da 160 kilometreden fazla bir otobüs yolculuğu yaptı. Takımı taşıyan otobüs bu esnada maddi hasarlı bir kazaya karıştı.

Spor 12-02-2024 19:28

Arda Güler, Real Madrid formasıyla penaltı aldı! Topun başına geçmek istedi fakat... Sosyal medya yıkılıyor!

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kaldı. Mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullandı. Joselu'nun kullandığı penaltı direkte patlayınca sosyal medyada büyük tepki geldi.

Spor 10-02-2024 22:43

Real Madrid, Arda Güler'in yeni takımı hakkında kararını verdi! Ya İngiliz ya da Alman devine gidiyor...

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler şu ana kadar eflatun-beyazlılarda yalnızca 18 dakika oynayabildi. İspanyol ekibi Arda Güler'in tecrübe kazanabilmesi için başka bir takıma kiralanması konusunda genç oyuncunun menajeri ile iletişime geçti.

Spor 10-02-2024 17:53

Mbappe'nin geleceği belli oluyor! Yıldız ismin Real Madrid'de istediği imza parası dudak uçuklatttı

Sezonun tamamlanmasının ardından Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe’nin uzun süredir peşinde olan Real Madrid’den istediği rakam dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 08-02-2024 16:45

Arda Güler'den Barcelona açıklaması! İspanyol medyasında transfer olmadığı için pişman denilmişti...

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in İspanyol devinde istediği forma şansını bulamaması dedikoduları da beraberinde getirdi. Real Madrid'e transfer olmadan önce Barcelona ile de görüşen Arda Güler, kararını Real Madrid'den yana kullanıp Katalan temsilcisinin teklifini reddetmişti. Arda'nın istediği forma şansını bulamamasından sonra Real Madrid'e transfer olduğu için pişman olduğu iddia edilmişti. Milli futbolcu bu iddialara yanıt verdi.

Spor 07-02-2024 16:57

Ancelotti, Real Madrid'de süre bulamayan Arda Güler ile maçın ardından özel olarak görüştü, tavsiye verdi!

Real Madrid'de istediği süreyi bulmakta zorlanan Arda Güler tepkilerini hareketleriyle de olsa belli ederken, son oynanan Atletico Madrid maçının ardından Ancelotti'nin kendisiyle özel olarak görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2024 13:39

Real Madrid derbide 90+3'te yıkıldı... Atletico Madrid 1 puanı kurtarmayı başardı! Ancelotti'nin Arda Güler kararı taraftarın sabrını taşırdı: Fenerbahçe bir şeyler yapmalı!

La Liga'nın 23'ncü hafta mücadelesinde Atletico Madrid karşısında 90+3'te kalesinde gördüğü golle mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Real Madrid'de Arda Güler mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlarken teknik direktör Ancelotti futbolseverlerden tepki aldı. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 09:28

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük şok! Ancelotti milli oyuncuyu kenara çekti ve...

Arda Güler geçtiğimiz hafta Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkmıştı. Las Palmas deplasmanında 81. dakikada oyuna giren Arda Güler'in kaçırdığı pozisyon sosyal medyada gündeme oturmuştu. Bu pozisyonun ardından Ancelotti'den Arda Güler'e uyarı geldi.

Spor 02-02-2024 16:56

Arda Güler'in sabrı taşıyor! Son maçta da forma şansı bulamadı, Ancelotti özel görüşme yaptı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferiyle ses getiren Arda Güler'in İspanya kariyeri pek de istediği gibi gitmezken yıldız oyuncu forma şansı bulmakta zorlanıyor. Son oynanan mücadelede de maçı kulübede tamamlayan Arda'nın sabrının taştığı öğrenilirken, Ancelotti'nin maç öncesi kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Spor 02-02-2024 13:34

Real Madrid'de istediği şansı bulamayan Arda Güler için gelen tepkiler sonrası Ancelotti Türkiye'ye seslendi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, gittiği günden bu yana beklenilen süreyi bulamayan milli yıldız Arda Güler için konuşurken, genç yıldız konusunda sabırlı olunması gerektiğini söylerken genç yıldız için "O sadece 18 yaşında" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 31-01-2024 15:36