Kpss Genel Kultur Genel Yetenek Haberleri

Mansur Yavaş miting düzenlemişti! Fark 289... Pınarbaşı'nda CHP'li aday kazandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yenilenmesine karar verilen bazı ilçeler vardı. O ilçelerde bugün sandık başına gidildi. Sabah 08.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi. Oy sayımının ardından sonuçlar geldi. Mansur Yavaş miting düzenlediği Pınarbaşı'nda CHP'nin adayı Deniz Yağan 289 oy farkıyla kazandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "CHP'nin belediye sayısı 409'dan 411'e çıkmıştır" dedi.

Haber 2024-06-02 18:55:45

Kadıköy Haydarpaşa'da korku dolu anlar! Batmak üzere olan teknedeki 10 kişi kurtarıldı

Kadıköy Haydarpaşa'da korku dolu anlar yaşandı. Mendireğe çarparak batmak üzere olan teknedeki 10 kişi, ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda kurtarıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 2024-06-02 00:39:25

Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yeri geldiğinde hasımlarımızla bile iş birliği yapma mecburiyetinde kalabiliriz'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı bi açılış töreninde dikkat çeken ifadeler kullandı. Karamollaoğlu "Hangi problemlerle, dirençle karşılaşacağımızı ve yeri geldiği zaman hasımlarımızla bile iş birliği yapma mecburiyetinde kalabileceğimizi anlamalısınız. Biz onlara hizmet etmek için onlarla iş birliği yapmayız. Ama onları bize hizmet ettirmesini biliriz ve Erbakan Hoca bunu başarmıştır. Bunu unutamayız" dedi.

Haber 2024-06-01 18:34:10

Eski İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun yeni partisi belli oldu! İşte yeni görevi

Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) katıldı. Yörükçüoğlu'nun rozetini BBP lideri Mustafa Destici taktı. Yörükçüoğlu, BBP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atandı.

Haber 2024-06-01 16:43:39

Kredi kartı ile ödemede fark alınıyordu! 2.500 liraya yaklaştı: Arabası olan herkesi ilgilendiriyor

Araç muayene ücretlerini kredi kartı ile ödeyenler dikkat! 1821 liradan başlayıp 2.462 liraya kadar çıkıyordu. TESK'ten "araç muayenesi ödemesinde kredi kartı tahsilat farkı alınmasın" çağrısı geldi. Konuya ilişkin açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Kredi kartı tahsilatı farkının vatandaştan tahsil edilmesi adil bir hizmet anlayışıyla bağdaşmıyor" ifadelerini kullandı.

Finans 01-06-24 11:56

Mikrofonu açık kalan Hulusi Akar'dan ilk açıklama! Murat Bakan veryansın etti: Çok ilginç olan şu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın Meclisteki oturum sırasında açık kalan mikrofonuna yansıyan diyalog tartışmaları beraberinde getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan konuşurken Akar'ın yanındaki kişi "Oylayıp reddedeceğiz" dedi. Nedenini soran Akar "Bilgi geldi" yanıtını aldı. O anlar gündem oldu; Murat Bakan, Akar'ın daha sonra kendisine ulaştığını ve aralarında geçen diyaloğu açıkladı, "Hulusi Akar'ın durumuna ben üzülüyorum" dedi.

Manşet 01-06-24 10:33

5 ay önce boşanmıştı... 63 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Sergen dördüncü kez evlendi

2021'de nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan beş ay önce boşanan ünlü oyuncu Burak Sergen kendi tiyatrosunda genel müdür olarak çalışan Gizem Şağban ile evlendi. Çiftin düğünü, Sarıyer'de bulunan Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleştirildi.

Magazin 01-06-24 07:35

Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliğine Anıl Bora İnan atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliğine Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İnan atandı.

Haber 01-06-24 00:50

İYİ Parti'den belediyelere 'Şeffaflık, Eşitlik ve İsrafla Mücadele Genelgesi'

İYİ Parti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazandığı il, ilçe ve belde belediyelerine, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun imzasının bulunduğu, 'Şeffaflık, Eşitlik ve İsrafla Mücadele Genelgesi' gönderdi.

Haber 31-05-24 19:33

Candaş Tolga Işık'tan Aziz Yıldırım ve Cengiz Erdem paylaşımı! Haberler doğru değil

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem'in Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alacağı iddialarının ardından gazeteci Candaş Tolga Işık'tan bir paylaşım geldi.

Spor 31-05-24 19:12

Özgür Özel: Her doğana anayasa yaparız ama Erdoğan'a yapmayız

Yeni anayasa konusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugün de gündemindeydi. Özel, AYM kararlarına uyulması vurgusu yaptı, "Her doğan için anayasayı herkesle konuşuruz ama her doğana anayasa yaparız Erdoğan'a anayasa yapmayız" dedi.

Haber 31-05-24 16:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel anketi dikkat çekti! Sürpriz sonuç: Son 2 ayda her şey değişti

Siyasilerle ilgili yapılan anketler ve sonuçları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yapılan bir anketin sonuçları dikkat çekti. Anket ile birlikte 2 aylık değişim gözler önüne serildi.

Manşet 31-05-24 16:21

İstanbul'da heyecanlandıran keşif! 125 metrelik tünelin gizemi çözülüyor: İçinde başka kanallar olabilir

İBB Miras ekiplerinin 2021 yılından bu yana restorasyonuna devam ettiği Rumeli Hisarı’nda, hisarın sahil kısmından başlayan ve dikine şekilde devam eden 125 metrelik bir tünel bulundu. İstanbul’un fetih günü bulunduğunu söyleyen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "İçeride başka kanallar ve kollarla ayrıldığını tahmin ettiğimiz bir yeraltı geçidinin buluntularını görmüş oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-05-24 15:32

'Sessiz katil' olarak biliniyor! Kafanızda görülen 4 belirtiye dikkat: Önlenmezse birçok hastalığa neden oluyor!

Yüksek tansiyon veya hipertansiyon, Türkiye'de her 3 kişiden birini etkileyen potansiyel olarak ölümcül bir durumdur. Hipertansiyon baş ağrısı, kulak çınlaması gibi genel belirtiler veriyor ancak kronik yükseklikte bu belirtiler de olmayabiliyor. 'Sessiz katil' olarak da bilinen hipertansiyonun kafa bölgesinde görülen 4 önemli belirtisi var.

Haber 31-05-24 11:57

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya istifa etti

2023 Genel Seçimlerinde Antalya'dan milletvekili seçilen Aykut Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kaya, mesajında bu kararı zor bir şekilde aldığını da belirtti.

Haber 31-05-24 11:14

Son dakika | Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan iddiası! Emekli formülünü açıkladı: Zam yapmayı o da isterdi

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklileri hala isyan ettiren maaşlarla ilgili çarpıcı bir çıkışa imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde ülke krizde olduğu için emeklilere zam yapamadığını savunan Özel, "Erdoğan 'Emeklilere zam yapmam için 680 milyar para lazım' dedi. Geçen sene Erdoğan'ın büyük şirketlerden affettiği vergi 660 milyar. Ben olsam emekliye verirdim" dedi. Özel ayrıca "Asgari ücrete zam yapılmaması kabul edilemez" deyip miting sinyali verdi.

Haber 31-05-24 09:56

TBMM Genel Kurulu'nda 'soytarı' tartışması! O sözlerin ardından gerginlik çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti'nin sunduğu, 'Gezi Davasında Yaşanan Adaletsizliklerin Ortaya Çıkarılması' başlıklı araştırma önergesinin görüşüldüğü sırada, DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek arasında tartışma çıktı. Osman Gökçek "Soytarılığın yeri değil burası. Adam gibi lafı dinle, konuşma" diyerek tepki gösterdi. Tartışmaların sürmesi üzerine birleşime 10 dakikalık ara verildi.

Haber 30-05-24 22:48

Sıcaklıklar artıyor! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya...O ilde 39 dereceyi bulacak!

Yaz bir türlü gelmiyor diyenlere müjdeli haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı görülüyor. İstanbul'da hafta başında termometre 32 dereceyi gösterirken, Antalya'da 38 derece, Adana'da ise sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Manşet 30-05-24 20:54

Fenerbahçe’nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 8-9 Haziran’a ertelendi

Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 8-9 Haziran tarihine ertelendiğini açıkladı.

Spor 30-05-24 19:37

CHP Genel Başkanı Özel'den Filistin'i tanıyan ülkelerin başbakanlarına mektup

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin'i resmen tanıyan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ve İrlanda Başbakanı Simon Harris'e ayrı ayrı mektup yazarak, kararları dolayısıyla teşekkür etti.

Haber 30-05-24 16:26

28 yaş küçük eşinden 5 ay önce boşanmıştı... Ünlü oyuncu Burak Sergen 4'üncü kez evleniyor

2021'de nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan beş ay önce boşanan ünlü oyuncu Burak Sergen kendi tiyatrosunda genel müdür olarak çalışan Gizem Şağban ile evlilik kararı aldı. Çiftin düğünü yarın gerçekleşecek.

Magazin 30-05-24 13:19

Bayram öncesi ‘kafalarına göre zam’ yok… Tatile gidecekler dikkat! Otobüs bileti fiyatlarında ‘4 ay' sınırı

Kurban Bayramı öncesinde seyahat planı yapanlar dikkat! Otobüs bileti fiyatları ne kadar, zam gelecek mi? diye merak edenler için Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım açıkladı. Yıldırım şu an otobüs bileti fiyatlarının kampanyalı olduğunu ancak yoğunluğun artması ile fiyatların yükselebileceğini kaydetti. Ancak fiyatların 4 ayda bir belirlenmesi nedeniyle zammın en fazla üst sınıra kadar çekilebileceğinin altını çizdi.

Finans 30-05-24 11:53

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hançer' yanıtı: 'O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hançer' yanıtı geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun. Getirdin 15 Temmuz’da milletin sırtına sapladın" dedi.

Manşet 29-05-24 19:05

O ilde kabul edildi! Az kullanan az, çok kullanan çok ödeyecek, yeni tarife belli oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Kurulu toplantısında suda kademeli tarife uygulanması önerisi kabul edildi. Kararla birlikte kullanım oranları ve uygulanacak indirim-zam oranları da belirlendi. Kademeli su tarifesi uygulaması 1 Haziran itibariyle başlayacak.

Finans 29-05-24 16:10

TBMM'de Gazze tezkeresi! BMGK'ya acil toplanma çağrısı

TBMM Genel Kurulu'nda, İsrail'in Refah saldırılarını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresi kabul edildi. TBMM'de kabul edilen tezkerede "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acilen toplanmaya ve İsrail'in saldırılarına son vermesi hususunda karar almaya davet ediyoruz" ifadesine yer verildi.

Haber 29-05-24 16:05

Netanyahu'ya 'vampir' dedi, İslam dünyasına çağrı yaptı! Başıboş sokak köpekleri sorununa noktayı Erdoğan koydu

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. İsrail ordusunun Refah'ta ve Gazze şeridindeki katliamlarına çok sert tepki gösteren Erdoğan, 'Kanla beslenen vampir' ifadesini kullandı. İslam dünyasına da çağrıda bulunan Erdoğan "Daha neyi bekliyorsunuz?" diye seslendi. Öte yandan başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemeye de değinen Erdoğan, tartışmalarla ilgili noktayı koydu.

Haber 29-05-24 12:24

Galatasaray’da yeni yönetim mazbatalarını aldı

Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkan seçilen Dursun Özbek ve tüm kurulları, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Spor 29-05-24 12:03

Meral Akşener için ilginç iddia: Hattı kapalı, yakınları da ulaşamıyor! 'Sapanca' detayı...

Meral Akşener ile ilgili şaşırtıcı bir iddia öne sürüldü. İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Akşener 31 Mart sonuçları üzerine partisini kurultaya götürmüş, liderlik koltuğunu Müsavat Dervişoğlu devralmıştı. Genel merkezde Akşener'in izleri duruyor ancak iddiaya göre kendisine yakınları dahi ulaşamıyor!

Haber 29-05-24 10:43

Sermaye Piyasası'nda koltuk değişimi! 'İlk kadın başkan' oldu

TSPB'nin yeni başkanı, 24. Olağan Genel Kurul toplantısında belli oldu. TSPB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztop, koltuğunu 'ilk kadın başkan' olarak anılan Pamir Karagöz'e devretti.

Finans 29-05-24 09:14

Türkiye'ye gelen 20 ton etten bakteri çıktı! Gıda zehirlenmelerinin başrolü 'salmonella' iddiası doğrulandı

Daha önce yurt dışında çoğunlukla çocuklarda görülüp paniğe yol açan salmonella bakterisi Türkiye'ye gelen 20 ton ette tespit edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem'in iddiası üzerine Et ve Süt Kurumu'ndan açıklama geldi. 'Salmonella bakterisi nedir' sorusunun yanıtı yeniden merak edilmeye başlarken Türkiye'deki salmonella vakası için atılacak adım da belli oldu.

Haber 29-05-24 08:57

Fatih Erbakan'dan çok konuşulacak 'dolar' iddiası: İslam dinarına geçilecek!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Ekonomide yeni fetihler gerçekleştireceklerini belirten Erbakan, Amerikan dolarının ortadan kaldırılacağını ve İslam dinarına geçileceğini iddia etti.

Finans 29-05-24 08:54

AK Parti ile CHP arasındaki ‘normalleşme’ sürecinde yeni gelişme! ‘Gölge kabine’ hamlesi…

CHP’de Özgür Özel’in genel başkanlığa seçilmesi ile birlikte devreye alınan ‘gölge kabine’ uygulaması ile ilgili kritik bir gelişme daha yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel’in bir araya gelmesi ile başlayan sürecin ardından yeni bir adım daha atıldı. CHP'nin gölge kabinesinde yer alan isimler de bakanlarla bir araya gelmeye başlarken Ankara kulislerinde bu görüşmelerin süreceği konuşuluyor.

Haber 29-05-24 08:06

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı! O günden itibaren sıcaklıklar artıyor

Yaz ne zaman geliyor? Yağışlar devam edecek mi? Hava sıcaklıkları ne zaman artacak? sorularının yanıtı geldi. Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Sıcaklıklar o günden itibaren artışa geçiyor. İşte detaylar....

Manşet 28-05-24 20:43

Sinan Ateş iddiası dikkat çekmişti! Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapıyordu: Olcay Kılavuz'un görevine son verildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapan Olcay Kılavuz'un görevine son verildi. Haberi gazeteci İsmail Saymaz sosyal medyadan duyurdu. Kılavuz'un isminin Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında geçtiği iddia edilmişti.

Manşet 28-05-24 19:05

TBMM'de dikkat çeken görüşme! Bakan Yerlikaya, Devlet Bahçeli ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. TBMM'de gerçekleşen görüşmede Yerlikaya'nın operasyonlara ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.

Haber 28-05-24 18:49

Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti! Sözleri gündem oldu: 'Demirtaş dışarıda olsaydı...'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne'de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Demirtaş dışarıda olsaydı sivil siyasetin önü çok daha rahat açılırdı ve ben eminim terör olayları da biterdi. O nedenle Sayın Demirtaş'ın içeride tutulmasını asla doğru bulmuyorum" dedi.

Haber 28-05-24 17:30

150 km hızla gidiyordu! Erbakan'ın makam aracından korkutan manevra

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın makam aracı otoyolda 150 kilometre hızla giderken önlerine aniden bir köpek çıktı. Hızlı refleksiyle manevra yapan sürücü sayesinden feci kaza önlenmiş oldu.

Haber 28-05-24 09:50

Galatasaray'da Dursun Özbek'in ilk hamlesi Okan Buruk! İmzalar atılıyor... 2 yıllık sözleşme

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurulda tekrar başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu. Özbek, başarılı teknik adam Okan Buruk'un yeni sözleşmesini önüne koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:51

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan bazı birimlere ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar atandı.

Haber 28-05-24 00:42

Bahçeli'den 'hesaplaşma' teklifi: Biz hazırız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı televizyon kanallarına çok sert tepki gösterdi, adını verdiği kanallar için "Mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca dikkat çeken bir de 'hesaplaşma' teklifinde bulundu.

Haber 27-05-24 15:09

Çanakkale Boğazı’nda genel kargo gemisi makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı’ndan geçen Panama bayraklı 83 metre uzunluğundaki ‘ANASTASIA’ isimli genel kargo gemisi makine arızası yaptı.

Yurthaber 27-05-24 08:06

Fatih Erbakan'dan 'İslam birliği' açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Ayasofya Camii'nde kılınacak bir cuma namazının arkasından, cuma hutbesinde İslam birliğinin kurulduğunu ilan etme hedefimizi bir kez daha bütün dünyaya ilan ediyoruz" dedi.

Haber 27-05-24 01:50

Özgür Özel'den emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken çağrı! 'Yasal düzenlemeye bağlayalım'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Emekli Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Biz meydanlarda sizlerle birlikte hep beraber Türkiye ittifakını kurduk. Bu sesi ya duyacaklar ya da söz verdiğim gibi sizin sesinizi mutlaka bütün Türkiye'ye duyuracağım. En düşük emekli aylığı hiçbir dönemde asgari ücretten az olamayacağını yasal düzenlemeye bağlayalım" dedi.

Manşet 26-05-24 16:25

Erdoğan'ın CHP'de nasıl ağırlanacağı ortaya çıktı! 'Boş koltuk' çok tartışılmıştı, Özgür Özel'i ziyareti öncesi kulislerden sızdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyareti yakın siyasi tarihin en önemli gelişmelerinden biri olarak yorumlandı. Ziyarette fazladan boş bir koltuk bulunması tartışmalara konu olmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "telafi" için iadeiziyarette bulunacağı dile getirilmişti. Boş koltuk tartışmaları sonrası Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi beklenen ziyaretiyle ilgili çarpıcı bir detay kulislerden sızdı!

Haber 26-05-24 10:30

SON DAKİKA: Galatasaray 39. Başkanını seçti! Sarı-Kırmızılılar'da Dursun Özbek, Süheyl Batum'u büyük bir farkla mağlup ederek yeniden başkan seçildi

Son dakika... Sarı-Kırmızılılar'ın yeni başkanı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek ile aday Süheyl Batum’un yarıştığı seçimde Özbek, oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 18:30

'İzin vermeyeceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Yılın ikinci yarısını işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'ninde önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon mesajı veren Erdoğan, kalıcı düşüşe işaret etti ve "Yılın ikinci yarısından itibaren dezenflasyon dönemine gireceğiz" dedi.

Haber 25-05-24 15:15

MHP lideri Bahçeli'den Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alanlara sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alanlara sert tepki gösterdi. Ülkücü Şehitleri Anma Günü kapsamında Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret eden Bahçeli, konuyla alakalı olarak "Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrar" dedi.

Haber 25-05-24 11:51

SON DAKİKA: Galatasaray'da kritik gün! Yeni başkan belli oluyor: Sandıkların yarısı açıldı, büyük fark var!

Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulu başladı. 10 bin 290 kişinin oy hakkı bulunurken oylama 15.00'te sona erdi. Başkanlık için Dursun Özbek ve anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açılmaya başlandı. İşte sonuçlar...

Spor 25-05-24 10:53

3 - 4 gün daha... Kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti 'Yaz değerleri' Meteoroloji'den son dakika 25 - 29 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Hafta sonu için plan yapmayı düşünen vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji'nin bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Öte yandan 5 günlük tahmine göre gök gürültülü sağanak yağışların ülkede 3-4 gün daha devam edeceği görüldü. İşte 25 Mayıs Cumartesi son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 25-05-24 09:41