Logitech Mouse Haberleri

Sosyal medyada bu görüntüleri konuşuyor! Kızının doğum gününde bir anda twerk yapmaya başladı... Tepkiler gecikmedi

TikTok'ta paylaşılan bir görüntüde 26 yaşındaki Brenna Azevedo, küçük kızının Minnie Mouse temalı doğum günü partisinde eğlencenin dozunu kaçırınca bir anda twerk yapmaya başladı. O anlar sosyal medyada paylaşılınca viral olurken görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 2024-05-03 07:47:55

Yeni yıl Mickey ve Minnie Mouse için de yeni bir sayfa açtı: Süre bugün sona erdi! Artık ücretsiz ve izinsiz kullanılabilecek

Disney'in tüm dünyada 7'den 70'e herkesçe tanınan ilk Mickey ve Minnie Mouse karakterleri için 1 Ocak 2024 itibarıyla yeni bir dönem başladı. Telif süresi biten karakterler artık kamu malı haline geldi. İsteyen herkes eski karakterleri belirli koşullar çerçevesinde ücretsiz ve izin almaksızın kullanabilecek.

Trend 2024-01-01 12:18:30

Fiyatı düştü! Logitech oyuncu kulaklığında kaçırılmayacak indirim

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde oyuncular için kaliteli ses deneyimi de büyük önem taşıyor. İyi bir oyuncu kulaklığı sesleri en iyi şekilde duyabilmeyi sağlarken oyunda yüksek performans göstermeye de yardımcı oluyor. Bu noktada Logitech markası oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayan üstün performanslı ve kaliteli kulaklıklarıyla öne çıkıyor. Kısa süreliğine markanın çok beğenilen oyuncu kulaklığı G G935, Gamin Week'in son gününe özel 700 TL indirimle sizlerle. İşte detaylar!

Haber 2023-10-16 12:36:48

Bilgisayarında veya televizyonunda bluetooth özelliği olmayanların kurtarıcısı olacak bluetooth adaptörleri

Kablolu bağlantının geçmişte kaldığı şu günlerde bilgisayar, konsol ve TV gibi araçları diğer bileşenlerle kablosuz olarak bağlayabilmek büyük bir keyif. Kablosuz Bluetooth desteği bulunan bir mouse, klavye, kulaklık veya farklı bir bileşeniniz varsa sadece küçük bir adaptör kullanarak onu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. İşte tak çalıştır özelliği ile kullanımı çok kolay olan bluetooth adaptörleri!

Haber 2023-09-28 16:36:01

Hem ergonomik hem de dayanıklı yapısıyla sizi kendine hayran bırakacak en iyi Logitech marka mouselar

Yeni bir mouse almayı planlıyorsanız Logitech markasının ürünlerine denk gelmiş olmalısınız. Çünkü bilgisayar bileşenleri sektöründe başarısını ortaya koyan marka uzmanlık alanı olan mouselar konusunda da kullanıcılarını tatmin etmeyi başarıyor. Henüz hangi ürünü satın alacağınıza karar vermediyseniz gelin, en iyi Logitech mouse modellerine göz atalım.

Haber 01-09-23 17:15

Steve Jobs'a esin kaynağı olan mouse yaklaşık 179 bin dolara satıldı

Amerikalı mucit Douglas Engelbart tarafından geliştirilen bir mouse (bilgisayar faresi) açık artırmada 178 bin 936 dolara (yaklaşık 3 milyon 900 bin TL'ye) satıldı.

Haber 22-03-23 09:10

Sisteminize yeni bir soluk getirecek en iyi Logitech klavye modelleri

Oyun oynarken ya da ofis programlarını kullanırken doğru klavyeye sahip olmak oldukça önemli. Klavye deyip geçmeyin, yanlış klavye seçimleri el konforunuzu ve sağlığınızı etkileyebilecek bazı önemli sorunları beraberinde getirir. Logitech, klavye arayışı içerisinde olanların yıllardır kalitesine güvendiği en önemli markalar arasında yer alıyor. İşte karşınızda Logitech'in en iyi modelleri!

Haber 09-03-23 17:40

Hem oyun hem çizim için kullanabileceğiniz 2022 yılının en iyi tabletleri

Tablet hemen her evin ihtiyacı olan gündelik bir elektronik eşya hâlini aldı. Üstelik kalem, klavye ve mouse gibi aksesuarlarıyla birlikte âdeta bir mobil iş istasyonuna veya taşınabilir bilgisayara dönüşebiliyor. İşin güzel tarafıysa bilgisayarlardan çok daha sessiz çalışıyor ve bataryası uzun süre dayanabiliyor. İşlerinizi halledebileceğiniz, yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz bir tablet arıyorsanız en iyi seçenekleri görmek için okumaya devam edin.

Haber 22-12-22 16:48

2022 yılının en çok tercih edilen oyuncu mouse çeşitleri

Oyun tutkunlarının oyunlarda performanslarını en iyi şekilde yansıtabilmeleri için yüksek donanımlı ve kaliteli özelliklere sahip oyuncu mouse modelleri üretiliyor. Modern ve şık tasarımlarıyla oyuncuların beğenisi kazanan gamer mouse çeşitleri, hız ve pratiklik konularında devrim yaratacak özellikler sunuyor. Gelin, oyun performansınızı zirveye taşıyacak, 2022'nin en çok tercih edilen, kaliteli mouse modellerini hep birlikte inceleyelim!

Haber 14-12-22 08:44

Oyunlarda size avantaj sağlayacak en iyi Steelseries marka mouse önerileri

İyi bir mouse, oyun performansınızı kökten değiştirebiliyor. Tepki süresi, tuş ve izleme hissiyatıyla her şeyi etkileyen bu ürünlerin en kaliteli modellerini SteelSeries üretiyor. Eğer oyunlarda rakiplerinize karşı avantaj sağlamak istiyorsanız en iyi SteelSeries mouse seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 26-10-22 16:34

BİM aktüel ürünler listesi 2022! 25-28 Ekim 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünler raflarda

BİM aktüel ürünler kataloğu yeni hafta için kurum tarafından yayımlandı. İndirimli fiyatlar, 25 Ekim Salı günü itibarıyla geçerli olacak. Ana kucağı, bebek aktivite halısı gibi çok sayıda ürünün yanı sıra cep telefonu, kablosuz mouse ya da powerbank gibi teknoloji ürünleri de katalogda yerini aldı. Peki BİM'de bu hafta neler var? İşte BİM 22-28 Ekim aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-10-22 11:48

Oyunlarda size avantaj sağlayacak en ergonomik ve kullanışlı Razer marka mouselar

Bilgisayar oyunlarında oyuncular arasında rekabet, her zaman sınırları üst seviyelere taşır. Rakipleriyle son ana kadar savaşmak isteyen birçok oyuncu, kendini geliştirmeye önem verdiği için en iyi donanımlarla savaşmayı tercih eder. Oyunlarda en iyi performansı sergilemeniz için Razer markası tarafından üretilen oyuncu mouseları, rakiplerinize karşı avantajlı olmanızı sağlar. Eğer siz de rekabete dahil olmak istiyorsanız Razer oyuncu mouse seçeneklerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-10-22 10:14

Çalışma masanıza yeni bir hava katacak, sunduğu kolaylıkla vazgeçilmeziniz olacak kablosuz şarj özellikli mouse pad

Siz de gününüzün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer öyleyse doğru yerdesiniz. Sizi akıllı cihazlarınızın şarj sorununu kökten çözecek, çalışma motivasyonunuzu ikiye katlayacak teknoloji harikası bir ürünle tanıştırmaya geldik. İşte detaylar!

Haber 14-10-22 14:55

Gamerlara özel en havalı ve kullanışlı RGB mouse pad önerileri

Olmazsa olmaz gamer ekipmanları arasında yer alan mouse padler, oyuncu mouselarının çok daha etkili ve atik bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. RGB aydınlatmaya sahip bu ürünler, canlı renkleri ve ışık efektleri sayesinde oyun oynarken geçirilen zamanı çok daha eğlenceli bir hâle dönüştürüyor. Gelin, her beğeniye ve bütçeye uygun en iyi RGB mouse pad modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 12-10-22 16:03

Kablolardan sıkılmış olanlar için kablosuz klavye ve mouse setleri

Bilgisayarınızı daha hızlı ve pratik şekilde kullanmak istiyorsanız klavye mouse setlerinden yararlanabilirsiniz. Özellikle de kablosuz olanlardan... Masanızı kablo kalabalığından kurtaran bu setler, minimalist bir ortam oluşturur ve size özgürlük sunar. Siz de kullanışlı bir kablosuz klavye mouse seti arıyorsanız en iyi modelleri derlediğimiz listeye göz atmadan geçmeyin.

Haber 03-10-22 14:54

CS GO mouse ile sürekli zıplama nasıl yapılır? CS GO zıplama kodu nedir, nasıl kullanılır?

CS GO çevrimiçi bir şekilde oynanan strateji ve savaş oyunudur. Geniş kitlelere hitap eden CS GO içinde bulundurduğu kişiselleştirmeler ve kodlar sayesinde daha zevkli bir hale gelmektedir. CS GO zıplama kodu nedir? CS GO mouse ile sürekli zıplama nasıl yapılır?

Haber 26-09-22 20:11

Oyunlarda bir adım öne geçmek için kullanımı rahat en iyi kablosuz gaming mouselar

Oyuncu masasında kablo karmaşasına son vermek ve hareket alanını arttırmak isteyenler, kablosuz gaming mouse modellerini tercih ediyor. Yüksek çekim mesafesi sunan kablosuz mouse çeşitleri, oyuncuların çok daha rahat şekilde mouse kullanmalarını sağlayarak oyun performanslarını iyileştiriyor. Kaliteli oyuncu ekipmanı markalarının imzasını taşıyan birçok kablosuz gaming mouse modeli bulunuyor. Gelin, oyun performansınıza çağ atlatacak en iyi kablosuz mouse modellerini inceleyelim!

Haber 26-09-22 15:37

FPS oyunu tutkunları için en iyi FPS mouse modelleri

FPS (Frame Per Second) oyunlarında başarısını ve performansını tepe noktalara taşımak isteyenlere yüksek hız seçenekleri sunan FPS mouse çeşitleri tavsiye ediliyor. Birbirinden başarılı markaların FPS oyun tutkunlarının tarzına uygun olarak ürettiği mouse seçenekleri bulunuyor. Gelin, oyunlarda keskin hamleler gerçekleştirmenizi sağlayacak ve her oyununuzu başarıyla taçlandırarak size yoldaş olacak en iyi FPS mouse modellerine beraber göz atalım!

Haber 12-09-22 14:48

Her türlü oyuna bir sıfır önde başlamanızı sağlayacak makro mouse çeşitleri

Oyunlarda hataya asla yer vermek istemeyen ve keskin hamleler yaparak başarıya ulaşmayı amaçlayan gamerların tercihi, makro mouse çeşitlerinden yana oluyor. Çeşitli tuş atamaları yapılmasına imkân tanıyan makro mouse modelleri, oyuncuların kendi tarzlarını oyuna yansıtmalarının en pratik yolu olarak biliniyor. Birçok kaliteli marka, birbirinden şık ve bol özellikli makro mouse modeli üretiyor. Gelin, en iyi makro mouse çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 08-08-22 14:15

Tatillerde yanınızda taşımaya hiç üşenmeyeceğiniz kablosuz klavye ve mouse çeşitleri

Çağın en önemli ihtiyaçlarından biri mobilize olabilmek. Bu sebeple çoğu çalışan ve öğrenci, sürekli olarak farklı zaman ve mekânlarda çalışmak zorunda kalabiliyor. Bu şekilde çalışabilmek için taşınabilir klavye ve mouse büyük önem kazanıyor. Çünkü, taşıması kolay bir klavye ve mouse ile istenilen her yeri anında kendi ofisinize çevirme imkânı bulunuyor. Bu şekilde çok rahat taşıyabileceğiniz kullanışlı klavye ve mouse çeşitleri arıyorsanız sizler için seçtiğimiz ürünlere beraber göz atalım.

Haber 02-08-22 14:59

Yazı oyun oynayarak geçirmek isteyen gamerlara özel 300 TL altı oyuncu ekipmanları

İyi bir oyuncu olabilmek için sadece oyuna hâkim olmak artık yeterli değil. İyi bir bilgisayar ve konsol ile kaliteli ekipmanlar da gerekiyor. Kulaklık, mouse, klavye, oyuncu koltuğu gibi birçok aksesuar oyun performansını arttırıyor, daha uzun süre ve rahat bir şekilde oynamaya imkân veriyor. Yaz aylarını oyun oynayarak geçirmek istiyor fakat bunun için çok yüksek bütçeler ayıramıyorsanız gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz 300 TL altı oyuncu ekipmanlarına beraber bakalım.

Haber 06-07-22 11:58

Kendine gamer diyen herkesin mutlaka sahip olması gereken ürün önerileri

Oyun canavarlarının oyunları daha keyifli ve eğlenceli bir şekilde oynayabilmeleri için özel ekipmanlara ihtiyaçları oluyor. Son derece keyifli, hızlı, pratik ve konforlu bir deneyim sunan bu ekipmanlar, oyuncuların başarıya giden yolda olmazsa olmaz ihtiyaçları arasında bulunuyor. Birçok kaliteli marka; klavye, mouse, mousepad, oyuncu kulaklığı ve notebook soğutucu gibi oyuncu ürünler üretiyor. Gelin, en iyi oyuncu ürünlerini beraber keşfedelim.

Haber 21-06-22 15:41

LG'den LG TONE Free kulaklık kampanyası

Amazon üzerinden alınacak LG TONE Free FN6 ve LG TONE Free FN7 model kulaklıklarda, stoklarla sınırlı kablosuz şarjlı mouse pad ve macarons kılıf hediye ediliyor

Yurthaber 06-06-22 12:11
LG

Oyun sevdalılarının vazgeçilmezi en iyi gaming mouse çeşitleri

Bilgisayar oyunları söz konusu olduğunda akla gelen oyuncu ekipmanlarının başında gaming mouse modelleri yer alıyor. Gaming mouse'lar hafif ve kolay kayan yapıları sayesinde gamer'ların oyun sırasında birbirinden başarılı hamleler yapmasını sağlıyor. Ayrıca hız seçenekleri ve ekstra tuşlarıyla da oyunculara pratiklik sunuyor. Gelin, kalitesiyle öne çıkan ve oyuncuları memnun eden en iyi gaming mouse çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 24-05-22 17:15

Mouse ne demek? Mouse kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Mouse ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Mouse TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 23-05-22 22:43

Parasının her kuruşuna değecek hem sağlam hem kullanışlı 500 TL altı oyuncu ekipmanları

Klavye, mouse, mouse pad, kulaklık, notebook soğutucu ve gamepad gibi oyuncu ekipmanları, gamerların oyun anlarını taçlandırıp oyun keyfini üst seviyelere çıkarıyor. Böylelikle oyun deneyimleri eğlenceli anlara dönüşüyor. Gelin, birçok oyuncunun rüyalarını süsleyen, performanslı ve kaliteli kullanımlarıyla öne çıkan 500 TL altı en iyi oyuncu ekipmanı çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 06-05-22 11:38

Oyun tutkunlarının çok seveceği Logitech F710 alınır mı? İşte cevabı!

Video oyunlarından maksimum verim almak istiyorsanız kaliteli bir gamepad kullanmanız gerekiyor. Piyasadaki en kaliteli ve oyuncu dostu ürünlerden olan Logitech F710 Gamepad incelemesi ile karşınızdayız. Logitech F710 özelliklerini inceleyecek ve sizlere "Logitech F710 nasıl bir oyun kolu?" sorusunun cevabını vereceğiz. Hazırsanız başlıyoruz!

Haber 19-04-22 17:29

Uygun fiyat ve harika tepkime süresi ile dikkat çeken Steelseries Rival 3 inceleme

Hayalinizdeki mouse'u bulamıyor musunuz? Sizler için tüm ihtiyaçlarınızı tatmin edecek bir mouse önerimiz var. Karşınızda Steelseries Rival 3! Oyuncu ya da profesyonel kullanıcısıysanız mouse'un bilgisayardaki eliniz kolunuz olduğunu zaten biliyorsunuz. Hızlı tepki veren ve sizi oyunlarda rakiplerimizin önüne geçirecek mouse'u detaylarıyla incelemek isterseniz okumaya devam edin!

Haber 28-03-22 09:42

Hafifliği ve kusursuzluğu ile dikkat çeken Razer Deathadder Essential incelemesi

Oyunlarda başarıya ulaşmak isteyen birçok kişinin oyuncu mouse tercihi Razer Deathadder Essential oluyor. Sade tasarımı, modern görünümü, dayanıklı ve kompakt yapısıyla beğeni kazanan model; oyuncu dostu özellikleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Gelin, hep birlikte Razer Deathadder Essential Gaming Mouse incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 23-03-22 14:57

Mouse'ta rahatlık ve kusursuz oyun deneyimi ararım diyenler için Logitech G203 incelemesi

Mouse'lar, en az bilgisayarlar kadar önemli donanımlardan biri. Tüm bilgisayar kullanımlarınızı doğrudan etkileyen küçük ürün, hızlı kullanım, doğru imleç yönlendirme ve ergonomi gibi farklı özelliklere sahip olabiliyor. Logitech G203 Lightsync, ihtiyaç duyduğunuz özelliklerin neredeyse tamamını size sunan inanılmaz bir gamer mouse! İncelemeye hazır mısınız?

Haber 22-03-22 13:39

Bir Gamer'ın masasında olması gereken en önemli parçalar

Bilgisayar oyunları ve e-Spor gibi terimleri son yıllarda daha fazla duyuyoruz. Zamanla meslek haline gelen bu hobiler için ürün skalası da oldukça geniş. Kendisini gamer olarak tanımlayanlara özel üretilen, kullanışlı ve teknoloji harikası parçalar bulmak çok kolay. Biz de gamer'ler için ünlü e-Spor oyuncularının da kullandığı mouse, klavye ve monitör gibi vazgeçilmez oyuncu ürünlerini listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 14-02-22 12:58

Gamerlar için özenle seçilmiş 300 TL altı en iyi oyuncu mouse çeşitleri

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda vazgeçilmez ürünlerin başında oyuncu mouseları geliyor. Oyuncuların zafere giden yolda daha başarılı hamleler yapmalarını sağlayan oyuncu mouselarının birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı modelleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle beğeni kazanan ve 300 TL altı en iyi oyuncu mouse modellerini beraber inceleyelim.

Haber 03-02-22 15:23

Disney: Minnie Mouse kırmızı elbisesinin yerine pantalon giyecek

Minnie Mouse, Paris'teki Disneyland eğlence parkının 30. yıldönümünü yeni pantalon takımıyla kutlayacak.

Haber 28-01-22 17:35

Oyun tutkusuna son veremeyenler için en iyi gamepad, joystick modelleri

Oyun tutkunları için her gün bilgisayarlara yeni donanımlar ekleniyor. Mouse, kulaklık ve klavye oyuncuların vazgeçilmezleri olsa da joystick ve gamepadler zengin bir oyun keyfi sunuyor. Eğer siz de bir türlü oyun keyfinden vazgeçemiyor ve en sevdiğiniz hobinizi daha keyifli hale getirmek istiyorsanız joystick ve gamepad önerilerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 20-01-22 10:53

Ofiste en büyük kurtarıcınız, ergonomik ve rahat en iyi kablosuz mouse çeşitleri

Ofislerde yoğun iş temposu sırasında kablosuz mouse modelleri son derece pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Kablosuz mouse çeşitlerinin birbirinden şık ve ergonomik tasarımları bulunuyor. Ayrıca birçok model, kullanıcı dostu özellikleriyle de dikkat çekiyor. Eğer siz de kaliteli bir ürün arıyorsanız sizler için listelediğimiz en başarılı kablosuz mouse çeşitlerine mutlaka göz atmalısınız.

Haber 12-01-22 11:15

Oyunlar, filmler ve müzikler için geliştirildi

Bu kulaklığı yalnızca oyunlar için değil, uyumlu yapısı sayesinde film ve müzik deneyimlerinizde de tercih edebiliyorsunuz. Logitech G345’e yakından bakıyoruz.

Haber 28-12-21 09:46

Bilgisayar ve tabletleri bambaşka bir seviyeye taşıyan, fonksiyonel klavye ve mouse setleri

Klavye ve mouse olmadan bilgisayarları pratik bir şekilde kullanmak pek mümkün değil. Ancak her ürün ile istenilen sonucu almak da oldukça zor. Bu nedenle yüksek performansı ile hem günlük yaşamınızda hem iş hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi klavye ve mouse setlerini sizler için araştırdık.

Haber 06-12-21 10:41

Oyuncuların vazgeçilmezi olmaya aday en iyi gaming mouse pad önerileri

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda mouse padler, hem tasarımları hem de fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor. Mouse padler, mouselar için en hassas yüzeyi sağlarken oyuncular için de ergonomik bir destek sunuyorlar. RGB aydınlatmaları ve yaratıcı tasarımları sayesinde oyuncu masalarında tarzlarını konuşturan mouse padlerin birçok model seçeneği bulunuyor. Gelin, en başarılı oyuncu mouse pad modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-11-21 11:53

Gamerların hızına hız katacak en başarılı oyuncu klavye mouse setleri

Bir gamer için klavye ve mouse en önemli oyun ekipmanları olarak biliniyor. Çünkü gamerlerın oyun sırasında gerekli durumlarda hızlı davranmaları, mouse hassaslık ayarını sıklıkla değiştirmeleri ve klavyede birden fazla tuşu aynı anda harekete geçirmeleri gerekiyor. Gelin, en iyi gamer mouse ve klavye setlerini beraber inceleyelim.

Haber 01-10-21 03:38

Piyasanın en hafif oyuncu faresi

Oyuncular için oyun mouse’ları önemli. Tasarım detaylarından tutun da kullanılan sensöre kadar pek çok detay vardır. Logitech Pro X Superlight, pek çok oyun mouse’una kıyasla daha sade, daha güçlü ve daha hafif.

Haber 25-09-21 10:47

Logitech K380 Bluetooth klavye incelemesi

Logitech K380 Bluetooth klavye içindeki iki pille birlikte toplamda 423 gram ağırlığa sahip. Farklı renk seçenekleri olan cihaz, dikkat çeken özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Haber 06-09-21 10:58

Kablosuz Mouse ve Klavyeler ile çalışma ortamınızı özgürleştirin

Uzun çalışma saatlerinde rahatlığınızı ve verimizi arttıracak kablosuz Mouse ve Klavyeleri sizler için bir araya getirdik.

Haber 13-08-21 11:16

Lenovo Xiaoxin Smart Keyboard R7 tanıtıldı

Çinli teknoloji devi Lenovo, dün kendi ülkesindeki YOGA x Xiaoxin bahar ürün lansman etkinliğinde bazı ürünlerini tanıttı. Bunların çoğu bilgisayardı ancak firma ayrıca Lenovo Xiaoxin Smart Keyboard R7 ve Lenovo Xiaoxin Metal Mouse Pad gibi bazı aksesuarları da tanıttı.

Haber 26-04-21 09:55

Duygu Özaslan yine reklam yapmaya çalıştı yine dalga konusu oldu

Yaptığı açıklamalarla sık sık alay konusu olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bu kez mouse tanıtımı ile olay oldu. Özaslan, yeni bir ürün gibi nasıl çalıştığını anlattığı mouse ile kullanıcılardan, yüzlerce eleştiri aldı.

Magazin 04-02-21 09:07

Sessizliği sevenler için geliştirildi

İş dünyasında “odaklanabilmek” önemlidir. Öyle ya, ne kadar sorunsuz bir süreç oluşursa, verimlilik de o kadar artacaktır. Özellikle açık ofislerde odaklanabilmek için önemli detaylardan bir tanesi de “sessizliktir” ve Logitech de işte tam bu noktaya parmak basarak klavye + mouse çözümünü bizlere sunuyor.

Haber 16-01-21 10:08

Oyuncuların yeni gözdesi olacak

Logitech G203, özellikle FPS oyunlarında size başarıyla eşlik edebilecek bir mouse. Sade yapısı ve sağlam tutuş hissi sayesinde attığınızı vurmanız büyük olasılık. Öte yandan, tabii ki yalnızca oyunlarda değil, gündelik işlemlerinizde de sizi tatmin edecek bir üründen söz ediyoruz.

Haber 09-01-21 09:58

Logitech G203 mouse incelemesi

Logitech G203, özellikle FPS oyunlarında eşlik edebilecek bir mouse. Sade yapısı ve sağlam tutuş hissi sayesinde attığınızı vurmanız büyük olasılık. Öte yandan, Logitech G203 yalnızca oyunlarda değil, gündelik işlemlerde de kullanılabiliyor.

Haber 06-01-21 10:09

Apple rakip markaların kulaklıklarını satmayı durdurdu! AirPods Studio mu geliyor?

Apple, farklı üreticilerin ürettiği kulaklıklarını Apple Store üzerinden satmayı bıraktı. Bloomberg'in haberine göre Apple, Bose, Logitech ve Sonos gibi üreticilere ait kulaklıkların satışını durdurdu. Bunun asıl nedeni ise tahminlere bakılırsa AirPods Studio'nun ta kendisi.

Haber 06-10-20 15:05

Sürekli masa başında çalışanlara karpal tünel uyarısı: Poşet bile taşıyamayabilirsiniz

Karpal tünel sendromu ile ilgili uyarılarda bulunan uzmanlar, sürekli olarak aynı hareketlerin yapılmasının el, bilek ve dirseklerde ciddi sorunlara yol açacağına dikkat çekti. Halk arasında 'mouse hastalığı' olarak bilinen karpal tünel sendromu belirtileri arasında ağrı, uyuşukluk ve güçsüzlüğün yer aldığını söyleyen uzmanlar, karpal tünel sendromundan daha çok bilgisayar kullanan kişilerin muzdarip olduğunu açıkladı. İşte karpal tünel sendromu ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Haber 14-09-20 16:34