10 Kasim Otobusler Bedava Mi Haberleri

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor 2024-05-02 11:14:21

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 2024-04-12 01:26:54

Şanlıurfa canlı seçim sonuçları! Şanlıurfa'daki seçimleri Zeynel Abidin Beyazgül mü, Mehmet Kasım Gülpınar mı, Celalettin Erkmen mi kazanacak?

Türkiye 10 ay sonra bu kez belediye başkanlarını seçecek. 31 Mart yerel seçimlerinde kıyasıya yarışın yaşanacağı kentlerin başında Şanlıurfa geliyor. AK Parti'nin 'kalesi' olarak görülen Şanlıurfa'da sürpriz yaşanır mı?

Haber 2024-03-29 13:19:03

10 Nisan öncesi yeni kulis! Erdoğan ‘Emekliler Yılı’ ilan etmişti: Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira mi olacak?

Ramazan Bayramı öncesi zam müjdesi gelecek mi? 2 bin liralık emekli ikramiyesi 5 bin lira mı olacak? Son günlerin en hararetli tartışması için yeni iddialar ortaya atıldı. Ankara kulislerinde 10 Nisan’daki Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin bayram ikramiyelerinde de artışa gideceği iddiası emeklileri heyecanlandırdı. İşte konuşulan o rakam ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 08:52

Memurun maaş hesabı değişti mi? Gözler temmuz ayına çevrildi: Toplu sözleşme ile ne kadar zam alınacak?

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren zam enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından belli oldu. Memur ve memur emeklisinin gözü şimdi Temmuz'da yapılacak zamma çevrildi. Memurun maaş hesabında büyük öneme sahip toplu sözleşme zammı yılın ikinci yarısı için yüzde 10 olacak.

Finans 01-02-24 07:56

Emekliye ek zamda ‘10 Mart’ kulisi! Asgari ücrete mi eşitlenecek? Geri sayım şimdiden başladı... Fatih Portakal'ın 'düzeltme' çıkışı dikkat çekti

Emekli zammı yüzde 49,25 oranında açıklanırken, en düşük emekli aylığı 10 bin TL oldu. Ancak Bağ-Kur SSK emekli maaşı farkı henüz hesaplara geçmedi ancak milyonları heyecanlandıracak kulis bilgisi geldi. Buna göre 10 Mart sonrasında emeklilere 4 bin liralık seyyanen zam yapılabileceği iddia edildi. Gazeteci Fatih Portakal, “Mart ayında belki zam yapılabilir” derken, Prof. Dr. Sefer Şener ise erken emeklilik için iki çalışma yapılacağını ve üçüncü adımın emekliye ek zam konusu olacağını söyledi.

Finans 30-01-24 13:54

Emekliye zam üstüne yeni zam iddiası! Fatih Altaylı oran ve tarih verdi: 'Emekliler dikkat! İhtimali çok kuvvetli...'

Emekli maaşı zammı düzenlemesi yasalaştı. Ek zam ile en düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu. Zam oranı memur, SSK ve Bağ-kur emeklisi için yüzde 49,25’e yükseltildi. Milyonlar seçim öncesi emekliye ek zam gelir mi? diye merak ederken iddialara bir yenisi daha eklendi. Fatih Altaylı emekli maaşına yeni ek zam için hem tarihi hem de oranı açıkladı. ‘Seçim yaklaştıkça emeklilere zam üstüne zam gelme ihtimali çok kuvvetli’ dedi.

Finans 30-01-24 09:18

‘Emekliye 4 bin TL seyyanen zam’ iddiasından sonra bir de tarihi duyurdular! Fatih Portakal, ‘Bence böyle bir şey konuşuluyor’ dedi: Ardından daha iddialı açıklama geldi

SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammı yüzde 49,25 olacak. Yaklaşık 13 buçuk milyon emeklinin aylığı en az 10 bin TL seviyesine getirilecek. Peki seçim öncesinde emekliye sürpriz bir artış gelir mi? Gazeteci Fatih Portakal ‘bence böyle bir şey konuşuluyor’ dedi. Analist Mert Başaran ise daha iddialı konuştu! “seçim anketleri 1-2 puan farkla çıkarsa Mart’ta ek zamların geleceğini düşünüyorum…”

Finans 27-01-24 09:23

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine seçim öncesi ara zam sürprizi gelir mi? Canlı yayında kendisini tutamadı: Böyle şey olur mu!

Asgari ücretin 17 bin TL'ye yükseltilmesi emekli zammı için büyük bir umut ışığı olmuştu. Milyonlarca emekli Ocak ayında açıklanacak zammı bekliyordu, en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak açıklandı. Duyurulan bu zam emekliyi çok memnun etmedi. Temmuz'da emekliler için ek zam gündeme gelecek mi? Seçim süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

Finans 22-01-24 08:05

Sokak ortasında katletmişti! Mahkemede şok sözler: 'Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş?'

Ankara'da eski eşi Pelin Ceylan'ı (47) sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren Mehmet Eroğlu (56), ağırlaştırılmış müebbet ile 1 yıl 30 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede son sözü sorulan Eroğlu, "Bu davada tamamen suçsuzum, zor durumda kaldım. Bundan 10 sene önce kadın cinayeti mi vardı? Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş? Keşke öfkeme hakim olsaydım" dedi. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 16:50

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

1 OCAK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar "1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul’da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz faydalanması için İstanbulkart’larını kişiselleştirmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece olacak. Peki, yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

Haber 31-12-23 17:28

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:44

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, saat kaça kadar çalışıyor? Yılbaşında otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı?

Toplu taşıma araçlarının 31 Aralık 2023 Pazar günü ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Yılbaşı gecesi, gidecekleri yere otobüs, metrobüs, Marmaray, metro gibi araçlar ile ulaşım sağlamak isteyenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi "31 Aralık 2023 toplu taşıma araçları saat kaça kadar çalışıyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 31 Aralık toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı hizmet verecek?

Haber 29-12-23 15:41

Bursa'da ele geçirildi, 10 milyon dolar değer biçildi! Kayıp Barnabas İncili mi?

Bursa’da 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil ele geçirildi. 2 bin yıllık İncil için 10 milyon dolar değer biçilirken, alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, jandarmanın nefes kesen operasyonu ile yakalandı. 26 sayfalık tarihi eserin, kayıp Barnabas İncili olup olmadığının incelenmesi için müzeye verileceği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 11:59

Enfeksiyon alarmı! Grip mi, Covid mi? Hastanelere akın ediyorlar

Son günlerde İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kentinde hastane koridorları üst solunum yolu rahatsızlıklarıyla gelenlerle dolmaya başladı. Özellikle son 10 günde artan vakalar uzmanları endişelendirirken, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Saffet Ercan, koronavirüs testlerinin yeniden başlatılması gerektiğini söyledi.

Haber 20-12-23 09:59

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-23 20:53

Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya dizileri neler, evli mi? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Nihat Altınkaya, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor. Nihat Altınkaya, Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ve Survivor 2024 takım kadrolarına ilişkin yayımlanan fragman sonrası merak konusu oldu. Peki, Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya evli mi?

Magazin 10-12-23 20:02

SON DEPREMLER LİSTESİ 10 ARALIK 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı'

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 10 Aralık 2023 Pazar günü Kahramanmaraş, Muğla, Hatay, Malatya, Adana, Çorum ve Denizli gibi illerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi, "Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 10 Aralık 2023 Pazar günü paylaşılan son depremler listesi...

Haber 10-12-23 09:11

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 30 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 30 Kasım 2023 Perşembe günü yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette konuya dair sorgulama yapıyor. 30 Kasım 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 30-11-23 14:33

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: 29 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi bugün (29 Kasım 2023 Çarşamba) yaşadıkları ilde sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından inceleniyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "29 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 29 Kasım 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 29-11-23 06:34

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 28 KASIM 2023: Bugün okullar tatil mi, valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? Hatay, Erzurum...

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Geçtiğimiz gün Zonguldak ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmişti. Peki, bugün okullar tatil mi? İşte, 28 Kasım 2023 Salı günü okulların tatil edildiği iller...

Haber 28-11-23 08:53

SON DEPREMLER LİSTESİ 28 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 28 Kasım 2023 Salı günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? İşte son depremler listesi...

Haber 28-11-23 06:32

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD VE Kandilli Rasathanesi açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Kasım 2023 Pazartesi günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "27 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 27-11-23 14:45

SON DEPREMLER LİSTESİ 26 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 26 Kasım 2023 Pazar günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "26 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 26 Kasım 2023 Pazar günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 26-11-23 09:41

DEPREM SON DAKİKA 25 KASIM 2023! Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 25 Kasım 2023 Cumartesi günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 25 Kasım 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 25-11-23 09:16

SON DEPREMLER LİSTESİ 24 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 24 Kasım 2023 Cuma gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında bulunuyor. 24 Kasım 2023 Cuma günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan veriler sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından inceleniyor. Peki, deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? İşte 24 Kasım 2023 Cuma günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 24-11-23 09:47

Ara tatil kaldırılacak mı? MEB anket düzenledi: 10 Aralık'a kadar erişime açık olacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatil değerlendirme anketi hazırlandı. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerinden oylama yapılan anket 10 Aralık’a kadar erişme açık olacak. Ara tatil değerlendirme anketi ile ''Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?' sorularına yanıt aranacak.

Egitim 23-11-23 14:10

2023 KASIM AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLDU? Merkez Bankası faizi artırdı mı, sabit mi tuttu?

Merkez Bankası faiz kararı için son dakika açıklaması yapıldı. TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında gerçekleştirilen Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı sonrası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. 2023 Kasım ayı Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası faizi artırdı mı, sabit mi tuttu?

Finans 23-11-23 14:02

SON DEPREMLER LİSTESİ 23 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 23 Kasım 2023 Perşembe günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "23 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 23 Kasım 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 23-11-23 06:33

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 22 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi!

Son depremler listesi 22 Kasım 2023 Çarşamba günü vatandaşlar dahil olmak üzere birçok kişi tarafından inceleniyor. "22 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte 22 Kasım 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 22-11-23 13:50

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 21 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 21 Kasım 2023 Salı günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "21 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 21 Kasım 2023 Salı günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 21-11-23 10:33

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil? Valilikler peş peşe açıkladı!

Okulların tatil olup olmadığı bugün ders başı yapacak öğrenciler ve velileri tarafından merak konusu oldu. 10 Kasım'da çalan son ders zilinin ardından okullar bir haftalık ara tatile girmişti. Birçok ilde eğitime kar ve fırtına nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Peki, bugün 20 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil?

Haber 20-11-23 06:43

DEPREM SON DAKİKA 19 KASIM 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 19 Kasım 2023 Pazar günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 19 Kasım 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 19-11-23 17:29

SON DEPREMLER LİSTESİ 17 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 17 Kasım 2023 Cuma günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "17 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 17 Kasım 2023 günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 17-11-23 16:36

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 16 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD VE Kandilli Rasathanesi açıkladı!

Son depremler listesi 16 Kasım 2023 Perşembe gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında bulunuyor. 16 Kasım 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan veriler sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından inceleniyor. Peki, deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? İşte 16 Kasım 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 16-11-23 10:26

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 15 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD VE Kandilli Rasathanesi açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 15 Kasım 2023 Çarşamba günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın paylaştığı veriler sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından inceleniyor. İşte 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 15-11-23 13:37

ARA TATİL UZATILDI MI 2023? Okullar ne zaman açılıyor, Kasım ara tatil kaç gün sürecek? MEB takvimi

Ara tatil uzatıldı mı? Sorunun yanıtı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile velileri tarafından merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim takvimini yayımlamıştı. Okullarda son ders zili 10 Kasım'da çalmıştı. Peki 2023 ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor, Kasım ara tatil kaç gün sürecek? İşte detaylar...

Egitim 15-11-23 08:27

SON DEPREMLER LİSTESİ 14 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 14 Kasım 2023 Salı günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "14 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 14 Kasım 2023 Salı günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 14-11-23 14:38

SON DEPREMLER LİSTESİ 13 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 13 Kasım 2023 Pazartesi günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Burdur'da saat 08.28'de 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. İşte son depremler listesi...

Haber 13-11-23 14:34

SON DEPREMLER LİSTESİ 12 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 12 Kasım 2023 Pazar günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "12 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Kasım 2023 Pazar günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 12-11-23 08:43

DEPREM SON DAKİKA 11 KASIM 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 11 Kasım 2023 Cumartesi günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 11 Kasım 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 11-11-23 12:16

10 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

10 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 11-11-23 11:38

TOKAT'TA DEPREM SON DAKİKA! 10 Kasım 2023 Tokat Niksar'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli son depremler listesi

Tokat deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 10 Kasım Cuma günü Tokat Niksar'da bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin, yerin 4.1 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Samsun başta olmak üzere çevre illerde yaşayan vatandaşlar da sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, 10 Kasım 2023 Tokat Niksar'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli son depremler listesi

Haber 10-11-23 20:42

ON NUMARA SONUÇLARI 10 KASIM! On numara nasıl oynanır? 10 Kasım Milli Piyango ekranı

On Numara saat kaçta çekiliyor ekranı şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 10 Kasım 2023 Cuma akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle kapanış yapan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, On Numara saat kaçta çekiliyor, sonuçları açıklandı mı? On numara nasıl oynanır? 10 Kasım Milli Piyango ekranı

Haber 10-11-23 20:09

RESİMLİ 10 KASIM MESAJLARI 2023! WhatsApp durumu için en yeni, etkileyici ve Atatürk resimli 10 Kasım mesajları BURADA!

10 Kasım mesajları Atatürk'ü Anma Günü'nde merak edildi. "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de vefat etti. Bugün birçok kişi sosyal medya uygulamalarında Atatürk görselli sözler paylaşıp saygı, minnet ve özlemini ifade edecek. En yeni, etkileyici ve resimli 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte, resimli 10 Kasım mesajları...

Haber 10-11-23 15:57

10 KASIM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı hizmet verecek? Toplu taşımada son durum

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyen İstanbullu vatandaşlar internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere milli ve dini bayramlarda İETT otobüsleri, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz hizmet veriyor. Peki, 10 Kasım otobüsler ücretsiz mi? Bugün otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ ? 10 Kasım 2023 otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı?

10 Kasım'da otobüslerin ücretsiz olup olmayacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bugün İstanbul'da birçok kişi İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak. Peki, 10 Kasım 2023 otobüsler ücretsiz mi? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57