Afrika Uluslar Kupasi Haberleri

Gece uyutmuyor, sabah esmiyor! Sıcaklıklar ne kadar devam edecek? Daha da terletecek 8 derece detayı

Türkiye son günlerde nemli havaların etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gece uyku problemleri yaşanıyor. Afrika ve Basra'dan gelen sıcak havaların ise etkisini daha da artıracağı tahmin ediliyor. Yüzde yüz nem oranıyla beraber 37 derece olan sıcaklık 45-46 derece hissedilecek. Peki sıcak hava dalgası daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı...

Haber 2024-07-19 07:39:25

Ülkede ‘kırmızı’ alarm verildi! Aşırı sıcaklar 4 can aldı

Son haftalarda Afrika kaynaklı etkisini göstermeye başlayan yüksek hava sıcaklıkları sebebiyle İtalya’da 4 kişinin hayatını kaybetti.

Haber 2024-07-16 18:00:19

Ceyda Düvenci'den yeni imaj! Afrika örgüsü yaptırdı... Eski hali daha iyi

Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra Güçlü Mete ile sevgili olan Ceyda Düvenci bir süredir yurt dışında tatildeydi. Son pozlarında sevgilisine teşekkür eden Düvenci tatil dönüşü imajıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-06-27 15:46:25

Voleybol Uluslar Ligi'nde dördüncü haftanın öne çıkanları...

Voleybol Uluslar Ligi, efsanevi maçlara ev sahipliği yapmaya devam ederken dördüncü haftada neler yaşandı?

Spor 2024-06-22 15:50:09

Şehit olmadan 3 gün önce açıklamış! Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yürekleri dağladı

Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Pençe Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü PKK mensupları ile girilen çatışmada şehit düşmüştü. Şehit Horoz'un şehit olmadan 3 gün önce vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Şehit Mehmet Ali Horoz’un şehit olduğu takdirde bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırılmasını istedi.

Haber 21-06-24 22:18

Zeytinyağlı bamya tarifi: Zeytinyağlı bamya nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarında yeri olan, kökeninin Afrika topraklarına dayandığı bilinen bamya çok fazla tercih edilen bir yemek olmayabilir. Ancak birçok kişinin favorisi olan bu yemeği sevmeyenler aslında iyi bir tarifle yememiş olanlar olabilir. İşte sevmeyene de bamya yedirecek bir zeytinyağlı bamya tarifi!

Yemek 21-06-24 18:52

G7'de önemli temaslar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da düzenlenen Afrika ve Akdeniz-Yapay Zeka ve Enerji Konulu G7 Yüksek Düzeyli Oturumu'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü.

Haber 14-06-24 14:50

Voleybol Uluslar Ligi'nde ikinci hafta bitti! İşte öne çıkanlar...

Voleybol Uluslar Ligi tam gaz devam ederken ikinci haftayı geride bıraktı. Geride bıraktığımız ikinci haftada neler yaşandı?

Spor 04-06-24 14:20

Türkiye, Gana'ya yapılan dış yatırımlarda ikinci sırada

Türkiye, Batı Afrika ülkesi Gana'ya geçen yıl dışarıdan yatırım yapan ülkeler arasında ikinci sırada yer aldı.

Finans 26-05-24 15:20

Voleybol Uluslar Ligi’nde ilk hafta bitti! İşte öne çıkanlar!

Gurur kaynağımız olan Filenin Sultanları'nı izlerken nefesimizi tuttuğumuz ve zorlu maçların oynandığı Voleybol Uluslar Ligi'nde ilk hafta bitti! Peki hangi takımlar öne çıktı?

Spor 21-05-24 19:04

VNL’de Filenin Sultanları’nın Önemli Rakiplerini İnceliyoruz

Voleybol Uluslar Ligi (VNL) heyecanı başlıyor ve Milli Takımımız, Filenin Sultanları, dünya çapındaki rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyor. Üç hafta sürecek bu maratonda, takımımızın karşısında dünya voleybolunun en güçlü ekipleri olacak. Her biri ayrı birer dev olan bu rakiplerle oynayacağımız maçlar, izleyenlere büyük bir heyecan ve gurur yaşatacak.

Spor 20-05-24 11:07

İsrail'e kötü haber! Türkiye'nin ardından bir ülke daha kararını dünyaya duyurdu

İsrail'in 7 Ekim'den beri Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Dünya, İsrail'in saldırıları sonrasında ayağa kalkarken Güney Afrika, İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı'nda 'Soykırım' davası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakan Hakan Fidan davaya müdahil olacaklarını açıklamıştı. Bir müdahillik açıklaması da Mısır'dan geldi.

Haber 12-05-24 18:32

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Haber 11-05-24 16:50

Balıkesir'de toz taşınımı etkili oldu

Balıkesir'de, Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı nedeniyle puslu hava etkili oldu.

Yurthaber 10-05-24 10:07

Meteoroloji saat vererek uyardı: Ülke genelinde etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada, yurt genelinde Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olmasının beklendiği ifade edildi. Toz taşınımının Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olması beklenirken, diğer bölgelerimizde hafif ve orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor.

Haber 09-05-24 15:56

Ülke genelinde toz taşınımı bekleniyor

Yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor.

Yurthaber 09-05-24 14:32

Iğdır'a Ruanda'dan gelin! İş için gitmişti, hayat arkadaşını buldu

Iğdırlı Erdinç Teker (44), iş için gittiği 7 bin kilometre uzaklıktaki Afrika ülkelerinden Ruanda'da tanıştığı Rachel Mushımıyamana (26) ile Türk gelenek ve göreneklerine göre evlendi. Müslüman olan Mushımıyamana, 'Ayşe' adını aldı.

Haber 05-05-24 10:24

Yer: Bolu! Gökyüzü kırmızıya büründü

Afrika üzerinden gelen toz taşınımı son günlerde etkili olurken, Bolu'da ise gökyüzü kırmızıya büründü. Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle gökyüzünün kırmızıya büründüğü kentte, araçlar önce toz, ardından da yağmurla, çamurla kaplandı.

Haber 28-04-24 10:15

Uzman isim uyardı: Toz taşınımı akciğerlerde tahribat oluşturuyor!

Son günlerde Afrika ve Arabistan çöllerinden rüzgar ile taşınan tozun ülke üzerindeki hava kalitesinin yanı sıra insan sağlığını da etkilediğini ifade eden Dr. Ferit Özen, “Bu maddeler hava yollarına girdiklerinde nefes darlığı, öksürük ve tıkanmadan ziyade akciğer tahribatlarına da yol açar” dedi.

Kadin 27-04-24 12:19

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

Hatay'da Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi ve hava kalitesi düştü.

Yurthaber 26-04-24 13:44

Aman dikkat tedavisinin gecikmesi ölümcül olabilir! Sivrisineklerden bulaşıyor

Ülkemizde tanı konulan sıtma vakalarının hepsinin kaynağının başta Afrika olmak başka ülkeler olduğunu belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Songül Özer, “Sıtmanın etkin bir tedavisi olsa da, gecikilmesi halinde ölümcül olabilir. Bu nedenle sıtmanın yaygın görüldüğü yerlere seyahat edecek kişiler, o bölgelere gitmeden verilmeye başlanan koruyucu ilaçları alarak önlem almalıdır” dedi.

Haber 26-04-24 10:22

Uzman isim uyardı! ‘Afrika çöl tozları çocukları daha fazla etkiliyor’

Çöl tozlarının solunum yolu hastalığı olanları olumsuz etkileyebileceğine değinen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nurhan Köksal, “Çöl tozlarının yoğun olduğu günlerde özellikle çocuklar ve solunum sistemi rahatsızlığı olanların sağlığı olumsuz etkilenmektedir” dedi.

Kadin 26-04-24 09:54

Çöl tozu tüm yurdu etkisi altına aldı! Uzman isim nedenini açıkladı: Yaşamın olmazsa olmazıdır

Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı yurdu etkisi altına aldı. Toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'de de etkili olan toz taşınımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Uzman isimlerden de uyarı üstüne uyarı yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, nedenini açıkladı. İşte detaylar...

Haber 24-04-24 21:00

Çöl tozu Muğla’ya ulaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı.

Yurthaber 24-04-24 14:44

56 yıldır kadınlardan saklanıyor! 16 yaşından beri kendisini izole etti... Bırakın dokunmayı kadınlarla konuşmuyor bile...

Doğu Afrika ülkesi Ruanda’da yaşayan 72 yaşındaki Callitxe Nzamwita isimli bir adam kadınlardan korktuğu için tam 56 yıldır izole bir hayat sürüyor. Evinin etrafını 15 metrelik çitlerle çevreleyen ve kendisini kilitli bir şekilde içeride tutan adam 16 yaşından beri tek başına kalıyor. Jinefobiye sahip Nzamwita adeta kadın görmemek için kendisini evine hapsetmiş durumda.

Trend 18-04-24 08:07

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 15-04-24 22:20

Bu yaz kavrulacağız! Bakan Özhaseki'den uyarı geldi: 'Bazı illerimizde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor'

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 21:54

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

O ülkede tekne faciası: 94 kişi öldü

Afrika ülkesi Mozambik'te 130 kişi taşıyan feribot battı. İlk belirlemelere göre 94 kişinin hayatını kaybettiği teknede şu ana kadar 5 kişinin canlı kurtarıldığı belirtiliyor.

Haber 08-04-24 09:16

Eşi benzeri görülmemiş olay! Afrika ülkesi Almanya'yı 20 bin fille tehdit etti

Yaklaşık 130 bin filin yaşadığı Botsvana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Ülkede fil nüfusunda yaşanan patlama sonucu fil sürülerinin mülk ve mahsullere zarar vermesi ve insan ölmüne yol açması Botsvana Devlet Başkanı Mokgweetsi'yi harekete geçirdi. Masisi, Almanya'yı, 20 bin fil göndermekle tehdit ederek, "Berlin'de oturup Botsvana'daki meselelerimiz hakkında fikir sahibi olmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-24 09:38

Burası Afrika değil, Bolu

Bolu’nun Mengen ilçesinde belediyenin eski çöp döküm alanındaki çöp yığınlarına senelerdir kimse önlem almayınca bölge adeta felaketi yaşıyor.

Yurthaber 28-03-24 13:41

Bircan Yıldırım da aralarında... Karabük Üniversitesi paylaşımları sonrası halkı kin ve düşmanlığa sevk suçundan 8 kişi gözaltına alındı!

Karabük Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler arasında yayıldığı iddia edilen yazışmaların ardından yaşananlar gündem olmuştu. Üniversite yönetimi söz konusu olayların doğru olmadığını açıklamıştı. Bugün de Karabük'te Afrika kökenli öğrencilerin arandığı iddia edilmişti.

Haber 27-03-24 16:35

Arabanızın, evinizin camlarını yıkamayın! Türkiye'ye dün gece giriş yaptı: İstanbul'a çamur yağmuru geliyor

Kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıran mart ayının ortasına doğru İstanbul için kritik bir uyarı geldi: Yarın mega kentte çamur yağmuru bekleniyor! Afrika toz kütlesinin dün gece Türkiye'ye giriş yaptığı belirtildi. "Bugün (11 Mart) hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını haritalarla paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre de İstanbul'da yarın hava ısınacak ancak yağışa dikkat...

Haber 11-03-24 08:31

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

'Arabanızı yıkamayın, cam silmeyin' İstanbul, Ankara, İzmir... Yarın 'çamur yağmuru' bekleniyor, işte o harita

İstanbul, Ankara, İzmir bu hafta sonu inanılmaz bir tabloyla karşı karşıya kalabilir. Cumartesi günü için 'çamur yağmuru' uyarısı geldi; üstelik arabaların yıkanmaması, camların silinmemesi çağrısıyla birlikte! Uyarıyla birlikte paylaşılan haritayla da Afrika tozlarının Türkiye'ye yönelişi gözler önüne serildi. İstanbul'da ayrıca hava sıcaklığının düşmesi bekleniyor.

Haber 01-03-24 11:48

Avrupa kıtası nasıl yazılır? Avrupa kıtası büyük mü küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dünya üzerindeki kıtalara Avrupa, Afrika ve Antarktika gibi isimler verildiği bilinir. Bu kıtalara verilen adlar özel isimler arasında yer alır. Kıta sözcüğü, coğrafya dışında farklı alanlarda da terim anlamı ile kullanılan bir tür adıdır. Bu yüzden Avrupa kıtası doğru yazılışı üzerine bilgi aktarılırken bu sözcük öbeğinin içerdiği kelimelerin türleri öne çıkarılmalıdır. Bu sayede Avrupa kıtası TDK onaylı yazılışı anlaşılır kılınıp ilgili sözcük öbeğini içeren cümle örnekleri oluşturulabilir.

Egitim 25-02-24 10:30

Asya kıtası nasıl yazılır? Asya kıtası büyük mü küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yeryüzündeki 6 büyük kara parçasının her birine kıta denilir. Bu kara parçalarının tür adı kıta iken aynı zamanda özel adları da vardır. Asya, Avrupa ve Afrika yeryüzündeki 6 büyük kara parçasına verilen özel adların bir kısmını temsil eder. Dolayısıyla Asya kıtasının TDK’ye göre büyük mü küçük mü yazıldığı açıklanırken bu ifadenin içerdiği 2 ayrı sözcük detaylı bir şekilde ele alınmalıdır. Böylelikle Türkçe yazım kurallarına uygun olan Asya kıtası yazılışı kolayca öğrenilecektir.

Egitim 25-02-24 09:49

Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı açıklanıyor! 'Kaçınılmaz' diyerek faiz tahminlerini duyurdular

Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Yarın saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak. Açıklama öncesi yabancı uzmanlar TCMB'nin faiz kararı ile ilgili beklentilerini paylaştılar. Societe Generale Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika Stratejisti Marek Drimal, "TCMB'nin politika faizini yüzde 45 seviyesinde 'gerekli olduğu sürece' tutma amacının sözlü ve yazılı olarak teyidini bekliyoruz, bu 2024'ün geri kalanında faiz indirimlerinden kaçınılması anlamına gelebilir" dedi.

Finans 21-02-24 13:47

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier'den kötü haber gelmişti! Yıldız isim Süper Lig ve Avrupa o maçlarda forma giyemeyecek

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serge Aurier Afrika Kupası'nda sakatlanırken kaçıracağı maçlar belli oldu. İşte detaylar...

Spor 17-02-24 16:28

Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili şampiyon oldu!

Kıtanın en önemli futbol organizasyonu Afrika Uluslar Kupası'nın final maçında Fildişi Sahili, Nijerya'yı 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Fildişi Sahili böylece, 1992 ve 2015 yıllarının ardından üçüncü kez Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluğa uzandı.

Spor 12-02-24 01:13

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu

UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'nın maç programı belli oldu.

Spor 09-02-24 14:11

SON DAKİKA: Kuralar çekildi! A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu... İşte ilk maçın tarihi

SON DAKİKA: UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kuraları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonucu A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu. B Ligi'nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İşte detaylar...

Spor 08-02-24 20:30

Afrika Uluslar Kupası’nda finalin adı Nijerya - Fildişi Sahili oldu

Afrika Uluslar Kupası'nda ev sahibi Fildişi Sahili, yarı finalde Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ni 1-0 yenerek finale yükseldi. Afrika Uluslar Kupası’nda finalin adı Nijerya - Fildişi Sahili oldu

Spor 08-02-24 10:32

Afrika Uluslar Kupası'nda ilk finalist Nijerya oldu

Afrika Uluslar Kupası'nda normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 berabere biten maçta Güney Afrika'ya penaltılarla 4-2 üstünlük sağlayan Nijerya, finale çıktı.

Spor 07-02-24 23:14

Galatasaray'dan yıldız isim Hakim Ziyech için açıklama geldi! Kemik ödemi tespit edilmiştir 1 ay yok...

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, Afrika Kupası sonrası Türkiye'ye dönen Faslı futbolcu Hakim Ziyech'e yapılan kontrollerin ardından yıldız ismin sol ayak bileğinde zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 09:21

Kamerun Milli Takımı'nda forma giyen Aboubakar için Beşiktaş'tan açıklama! Durumu çok daha ciddi

Beşiktaş, Afrika Kupası'nda mücadele eden Kamerun Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan Vincent Aboubakar'ın sağlık durumu için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Aboubakar'ın sakatlığının Kamerun Milli Takımı'nın açıkladığından çok daha ciddi olduğu duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 12:44

İsrail'in talebi reddedildi! Uluslararası Adalet Divanı'ndan soykırım suçuna yeşil ışık!

Uluslararası kamuoyu İsrail hakkında Uluslararası Adalet Divanı'ndan (ICJ) çıkacak karara kilitlenmiş durumdaydı. Mahkeme, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin talebine yeşil ışık yakarken, İsrail'in talebine ise ret yanıtı verdi. Öte yandan ihtiyati tedbirlerin alınması konusunda divan davaya bakma yetkisi olduğuna karar verdi.

Haber 26-01-24 15:21

Soykırım davasında karar bugün! İsrail'i ne bekliyor?

Dünya gündemi Uluslararası Adalet Divanı'ndaki (ICJ) davaya kilitlenmiş durumda. Güney Afrika Cumhuriyeti tarafından açılan davada İsrail soykırım suçlamasıyla yargılanıyor. Davada ara kararın bugün 15.00'te çıkması bekleniyor. Netanyahu hükümeti endişeli!

Haber 26-01-24 09:52

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Ramaphosa ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 25-01-24 15:55