Birol Vuslateri Haberleri

5 yıl özlemini çekmişlerdi... Bu acıya yürek dayanmaz! Hastane dönüşü korkunç kaza: Camdan fırladı

Bursa'da, 5 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan Gülsüm (36) ve Birol Bahadır (34) çifti, 4 yıl önce dünyaya gelen oğulları Mert’i, ateşlendiği için götürdükleri hastaneden evlerine dönerken, hafif ticari araçlarına bir otomobilin çarpmasıyla geçirdikleri kazada kaybetti.

Haber 2024-05-12 13:23:20

Doğuma günler kala evlenmişti! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'yi ilk kez paylaştı

Geçtiğimiz ay kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olma heyecanını yaşayan Gonca Vuslateri, doğum sonrası hastane odasında eşi Levent Yaşar ve bebeğiyle çektirdiği fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Vuslateri'nin paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 2024-05-02 10:39:21

Gonca Vuslateri anne oldu! Kızına bakın ne isim koydu

Geçtiğimiz ay Levent isimli sevgilisiyle dünyaevine giren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu. Güzel haberi Başak Sayan duyurdu.

Magazin 2024-04-27 07:24:16

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 2024-04-25 10:41:00

8 aylık hamile Gonca Vuslateri eşiyle dudak dudağa pozunu paylaştı

Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Sekiz aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu, son olarak ilişkilerinin birinci yılında duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-04-24 11:37

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'Atatürk' sorusuna gündem olan yanıt! Ayağa kalkıp...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

Haber 28-03-24 09:26

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız sevgilisiyle evlenmişti... 7 aylık Gonca Vuslateri'nden karnı burnunda pozlar geldi! Kilo aldım...

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı Yedi aylık hamile olan Vuslateri, geçtiğimiz günlerde tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlenmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

Magazin 23-03-24 17:19

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 21-03-24 17:58

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-03-24 20:13

Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı

Kırklareli'de bir markette yaşanan taciz olayını görüntüleri sosyal medyada tepki çekmişti. Kırklareli Valisi Birol Ekici, alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı. Taciz kameraya da yansırken, şüphelinin daha önce de markette yarı çıplak halde dolaştığı ve güvenlik kamerasınca kaydedildiği öğrenildi.

Haber 19-03-24 19:46

Hazır beton ve çimento sektörüne Rekabet Kurumu markajı: 370 milyon lira ceza kesildi

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve hazır beton sektörlerine yönelik son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon lira idari para cezası kestiklerini açıkladı.

Finans 07-03-24 11:35

Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın, İstanbul Platformu Buluşması'na katıldı:

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, "Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde balık istifi bir yolculuk oluyor. O saatlerde hürmete en layık gördüğümüz yaşlılarımızı, engellilerimizi ve kadınlarımızı alternatif bir ulaşım aracı olarak pembe metrobüste taşıma vaadimiz var." dedi.

Yurthaber 06-03-24 07:39

Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış hakkında olay sözler! İklim Tamkan'ın iddiaları gündemdeydi

Piyanist İklim Tamkan'ın iddialarından sonra Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış hakkında şoke eden bir paylaşım geldi. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem" dedi.

Magazin 28-02-24 15:22

Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü oldu! Atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruşlara yeni atamalar yapıldı. Ünlü senarist, yönetmen ve yapımcı Birol Güven ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Haber 23-02-24 00:25

Hamile olan Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu: Devlet memuru

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğin babası hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-02-24 17:34

İBB Başkan adayı Aydın, Alibeyköy'de cemevini ziyaret etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, Alibeyköy Cemevi ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Yurthaber 19-02-24 15:09

Son dakika | İBB için o da adaylığını ortaya koydu! İstanbul'un 31 Mart yarışına bir isim daha dahil oldu

Son dakika haberi: İstanbul'daki rekabet kızışıyor: İBB adaylarına bugün bir yenisi eklendi! Şimdiye dek Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum, Azmi Karamahmutoğlu ve Buğra Kavuncu aday gösterildi. Bugün de Saadet Partisi'nden Birol Aydın'ın adaylığı duyuruldu.

Haber 28-01-24 13:40

Dereköy Sınır Kapısı modernize edilecek

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Dereköy Sınır Kapısı'nın modernizasyonu için proje çalışmalarının sona erdiğini, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Yurthaber 23-01-24 15:56

Gonca Vuslateri İlk tekmeyi hissettiğim an... notuyla paylaştı

Gonca Vuslateri, yaklaşık iki ay önce "Hamileyim" diyerek bebek beklediği müjdesini vermişti. Oyuncu bebeğinin tekme attığı ilk anda yaşadığı duygusal anı takipçileriyle paylaştı

Magazin 21-01-24 14:19

Sevgilisinden hamile olduğunu açıklamıştı: Gonca Vuslateri göbeği açık bir şekilde paylaştı! Bebek göründü

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. Vuslateri, yeni yıl tatili için Kapadokya'ya gitti. Sosyal medya hesabından kareler paylaşan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Magazin 03-01-24 17:20

Hamile olan Gonca Vuslateri ne zaman evlenecek? Annemlerle nikah konusunda didişiyoruz

Gonca Vuslateri, bir süredir adını gizli tuttuğu sevgilisinden bebek beklediğini açıklamıştı. İlk kez anne olmaya hazırlanan Gonca Vuslateri "Düğün ne zaman?" sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 15-12-23 13:30

Edis'in 'Alya' filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon için geri sayım başladı... Fragmanı bile nefes kesti

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu 'Alya' filminin vizyon tarihi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda Edis Görgülü, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi 'Alya' 17 Kasım'da sinemalardaki yerini alacak.

Trend 15-11-23 15:43

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı.

Yurthaber 02-11-23 08:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı. Öte yandan 8 ildeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verilirken birçok üniversitede yeni fakülteler kuruldu. Kamu kurum ve kuruluşlarının yurt dışı teşkilatına ilişkin Bakanlar Kurulu kararında da değişikliğe gidilirken iki özel endüstri bölgesi kuruldu.

Haber 02-11-23 07:12

Bambaşka Biri'nin yıldızı Gonca Vuslateri ultrason görüntüsünü yayımladı! O detay dikkat çekti

Şimdilerde Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Sedef Atılbay' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklamıştı. Ultrasonda fetüsün görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 01-11-23 16:22

Gonca Vuslateri sette poz verdi! Yüzündeki değişim dikkat çekti

En son Zaferin Rengi filminde Vera rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Vuslateri'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü isme yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 24-10-23 13:56

Mandıra Filozofu oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mandıra Filozofu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Mandıra Filozofu filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı Mandıra Filozofu'nun senaryosunu Birol Güven kaleme almış ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmiştir. Peki, Mandıra Filozofu oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mandıra Filozofu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 16-10-23 19:56

Gonca Vuslateri hamileymiş! Gonca Vuslateri'nin sevgilisi kim? Bomba açıklama

‘Yalan Dünya', 'Düğün Salonu' ve 'Her Şey Dahil' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin hamile olduğunu ortaya çıktı. Herkes Vuslateri'nin bebeğinin babasını merak ederken oyuncunun evlilik için planlar yaptığı da iddia edildi. Gonca Vuslateri'nin sevgilisi merak edilirken açıklama da gecikmedi.

Magazin 15-10-23 14:13

Rekabet Kurumu 10,4 milyar liralık ceza kesti

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kurumun son 4 yılda 10,4 milyar liralık para cezası kestiğini bildirerek, "Gerek dijital gerekse de pek çok farklı sektördeki ihlale müdahale edilmiş ve bu ihlallere yönelik hedef odaklı tedbirler alınmıştır." ifadesini kullandı.

Finans 11-10-23 15:02

İstanbul'da polis merkezinde ölüm davasında 6 sanığa hapis cezası

Esenyurt'ta, özel güvenlik müdürü Birol Yıldırım'ın müdahili olduğu olay için gittiği polis merkezinde hayatını kaybetmesine ilişkin davada komiser yardımcısı İ.A.S, polis memurları M.C.K, İ.G, M.Ş, E.K. ile M.Ş'nin "bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan 3 yıl 9'ar ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Yurthaber 18-09-23 14:07

Son dakika | Kırklareli'nde sel felaketi! Acı haberi Kırklareli Valisi Birol Ekici duyurdu, ölü sayısı 2'ye yükseldi: Selin vurduğu bölgeyle ilgili çarpıcı detay

Son dakika haberi: Kırklareli'de etkili olan yağış sonrası dereler taştı. Oluşan sel nedeniyle İğneada'da bulunan turizm tesisindeki birçok bungalov ev taşkın dolayısıyla sürüklendi. Bazı tatilcilerden haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında acı haber geldi. Kırklareli Valisi Birol Ekici 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin kayıp olduğunu açıkladı. Öte yandan selin vurduğu bölgeyle ilgili çarpıcı detayı AFAD Başkanı açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 05-09-23 20:35

Doğup büyüdükleri köy gözlerinin önünde alevlere teslim oldu! Manisa'daki orman yangını 1 gün sonra kontrol altına alındı: Kaçın, canınızı kurtarın anonslarını duyunca...

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde dün saat 13.00 sıralarında çıkan orman yangını yaklaşık 23 saat sonra kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Alevler 250 hektarlık alanda etkili oldu. Yetiştikleri köyün alevler içinde yanmasını acı izleyen köylüler gözyaşlarını tutamadı. Yangında evi yanan Birol Kabaklı "Alevler gelince dozerle müdahale etmek istedik. Ancak 'Kaçın, canınızı kurtarın' anonslarını duyunca müdahale etmeyi bırakıp ayrılmak zorunda kaldık" diye konuştu.

Haber 25-07-23 12:46

Türk hava sahasını ihlal edip alçak uçuş yaptı, çanta çanta uyuşturucu attı: Uluslararası çete çökertildi! Piyasa değeri 20 milyon TL

Dün gece saatlerinde bir helikopter Bulgaristan'dan giriş yaparak Türk hava sahasını ihlal etti, Kırklareli semalarında alçak uçuş yaptı. Helikopterden aşağı çok sayıda çanta atıldı; çantaların içinde 101 kilo miktarında, piyasa değeri 20 milyon TL olan uyuşturucu vardı. Helikopter ardından Bulgaristan tarafına çıktı. Kırklareli Valisi Birol Ekici'nin açıklamasına göre uzun süredir takip edilen uluslararası suç şebekesi çökertildi.

Haber 17-07-23 16:30

Kış için endişelendiren açıklama! 'Hata yapıldı' diyerek uyardı; doğal gaz ve elektrik faturalarında büyük artış beklentisi

Koronavirüsün etkileri sonrası yükselen ve Rusya-Ukrayna savaşı sonrası giderek artan enerji fiyatlarıyla ilgili endişelendiren bir açıklama geldi. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, doğal gaz ve elektrik faturalarında bu kış büyük artış görülebileceğini söyledi. Birol, bu kış pek çok ülkede elektrik kesintisi yaşanmasının ihtimaller dahilinde olduğunu da ekledi.

Finans 03-07-23 08:37

Kurban Bayramı, Büyük İstanbul Otogarı'nda hareketliliği artırdı! 'Ana ve ek seferler doldu, dönüş biletleri de tükendi'

Kurban Bayramının gelmesiyle birlikte İstanbullular soluğu otogarda aldı. Otogarda ana seferler ve ek seferlerin dolduğu, şimdiden dönüş biletlerinin de bittiği belirtildi. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, Kurban Bayramı kapsamında Büyük İstanbul Otogarı'nda cuma ve cumartesi günü sefer sayılarının günlük 2 bine kadar yaklaşacağını bildirdi.

Haber 22-06-23 11:55

En Son Babalar Duyar’ın Burger Ceren’ini görenler tanıyamıyor! Artık bambaşka biri

Başrollerinde Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Levent Ülgen, Hatice Aslan, Arzu Balkan ve Ali Sunal gibi isimlerin rol aldığı yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği En Son Babalar Duyar dizisi 2000'li yılların en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Magazin 26-04-23 15:46

Deprem bölgesindeki özel sporcular, Türkiye Şampiyonası'na direkt katılacak

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, deprem bölgesindeki özel sporcuların Türkiye Şampiyonası'na direkt dahil edileceğini söyledi.

Yurthaber 26-04-23 11:21

Her satılan 5 otomobilden 1’i… Türkiye’de iki katına çıktı: ‘5 milyon varil petrol ihtiyacını ortadan kaldıracak’

Dünya genelinde elektrikli araç satışları 2022'de rekor artışla 10 milyonu aşarken, kullanımdaki toplam elektrikli araç sayısı 26 milyon oldu. Türkiye'de ise geçen yıl toplam elektrikli araç satışları 2021'e göre yaklaşık iki katına çıkarak 7 bin 540 oldu. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, “Bu araçlar, 2030'a kadar günde en az 5 milyon varil petrol ihtiyacını ortadan kaldıracak" dedi.

Finans 26-04-23 10:26

Peş peşe gelen zamlar cep yaktı, kırmızı et fiyatları için harekete geçildi: Yüzde 10'a kadar uygulanacak! Rekabet Kurumu'ndan 'para cezası' açıklaması

Son aylarda kırmızı et fiyatlarına üst üste gelen zamlar sonrası Rekabet Kurumu harekete geçti. Türkiye'nin gündeminde önemli yer kaplayan et fiyatlarıyla ilgili yeni bir adım atılıyor. Bu adımla birlikte kırmızı et fiyatlarındaki fahiş artışın önüne geçilmesi hedefleniyor. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, önümüzdeki süreçte para yasayı ihlal edenlere uygulanacak para cezasını duyurdu.

Finans 16-04-23 11:31

Muharrem İnce'ye bir tepki de Öykü Serter'den... Sana verdiğim o lanet oy...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ünlü isimlerin hedefinde... Şahan Gökbakar, Gonca Vuslateri gibi isimlerden sonra Öykü Serter de sert bir çıkışta bulundu. Serter ağır ifadeler kullandı.

Magazin 28-03-23 13:30

Madenci baba enkazda can kurtardı, kızı çadır kentte çocuklara moral verdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Zonguldak'tan bölgeye gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılan madenci babasından etkilenen Elif Yaşar Birol, çadır kentte çocuklara moral aşılıyor.

Yurthaber 02-03-23 15:37

Gonca Vuslateri’den Taha Duymaz çıkışı! “Enkaz altındayken yalancı diye…”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan Taha Duymaz ve ailesi günlerdir enkaz altındaydı. Bugün ünlü fenomenin hayatını kaybettiği açıklandı. Taha Duymaz’ın vefat haberinin ardından ünlü isimler taziye mesajları yayınlamaya başladı. Bu isimler arasında yer alan Gonca Vuslateri Duymaz’a yalancı diyenlere isyan etti.

Magazin 17-02-23 16:10

SON DAKİKA: MHP'li ismin AHBAP iddiası gündem olmuştu... Haluk Levent'ten ilk yanıt geldi! Kılıçdaroğlu da destek verdi: Aklınıza bile getirmeyin!

Son dakika... Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 18 bini aştı. MHP'li Birol Gür'ün Haluk Levent çıkışına yanıt geldi. Levent'in çağrısı sonrası ise şarkıcı Tarkan'dan destek mesajı gecikmedi. Öte yandan CHP lideri Kılıçdaroğlu da "AHBAP'a iftira atacağınıza yardım dağıtım koordinasyonunu sağlayın. Halkın kendi inşa ettiği kurumlara çökmeyi aklınıza bile getirmeyin" dedi.

Magazin 10-02-23 14:13

Erzurumlu şehit Birol İli'nin ismi polis merkezine verildi

Bingöl'de mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada şehit olan özel harekat polisi Birol İli'nin ismi, memleketi Erzurum'da polis merkezine verildi.

Yurthaber 01-02-23 15:45

Emekli asker, eşini ve 2 oğlunu öldürmüştü! 3'üncü çocuğunun da 10 yıldır kayıp olduğu ortaya çıktı

Eskişehir’in İnönü ilçesinde emekli uzman jandarma Mehmet Aslan (86), eşi Fatma’yı, Bozüyük ilçesinde ise oğlu Erol ve Osman Aslan’ı tabancayla vurarak öldürmüştü. Kan donduran olayla ilgili dikkat çeken yeni bir detay ortaya çıktı. Ailenin diğer çocuğu Birol Aslan’ın (56) 10 yıldır kayıp olarak arandığı öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 31-01-23 17:15

Ekrem İmamoğlu'na konut teslim törenine katıldı! İşten çıkarıldığını öne süren kişi tepki gösterdi...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan'da projesi KİPTAŞ tarafından yürütülen, 'Yeşilpınar Evleri'nin birinci etap teslim törenine katıldı. Tören sırasında işten çıkarıldığını öne süren Birol Durmuş isimli şahıs tepki gösterdi. Durmuş'un "Siz 17 bin kişiyi işten çıkardınız" sözleri sonrası İmamoğlu, "Saygısızca konuşuyorsunuz, oturun sakinleşin sonra konuşalım" cevabını verdi.

Haber 26-01-23 18:41

Bu sene zam... Otobüs bileti fiyatları ile ilgili kararı duyurdu! Şehir dışına çıkacak milyonları ilgilendiriyor

Son dönemde pek çok ürün ve hizmetteki fiyat artışları Türkiye'nin gündeminde olurken 'fiyat sabitleme' çağrılarından sonra farklı sektörlerden peş peşe hamleler gelmişti. Milyonlarca vatandaşın bütçesinde önemli bir gider kalemi olan şehirler arası ulaşımda yeni bir gelişme yaşandı. Şehirler arası otobüs bileti fiyatlarına bu yıl zam olacak mı gibi konusu merak edilirken TOFED Genel Başkanı Birol Özcan zam yapılmayacağını duyurarak "2023'te bilet fiyatları aynı kalacak" dedi.

Finans 13-01-23 12:23

Didem soydan'ın transparan pozuna yorum yağdı! Gonca Vuslateri dayanamadı

İddialı pozlarıyla sınırları zorlayan güzel model Didem Soydan bu kez transparan kıyafetiyle adından söz ettirdi. Soydan'ın sütyensiz paylaşımına Gonca Vuslateri de yorum yaptı.

Magazin 29-12-22 09:55