Ekran Koruyucu Haberleri

Telefon, tablet ekranlarınızı kırılmaktan koruyacak en iyi kırılmaz camlar

Cep telefonlarının ve tabletlerin ekranları en çok hasar gören parçaları arasında yer alıyor. Bu sebeple yeni bir cihaz aldıysanız ilk yapmanız gereken şey kaliteli bir ekran koruyucu edinmek. Eski ekran koruyucunuz artık özelliğini yitirdiği için de yeni bir tane almanız gerekiyor olabilir. Her halükarda en iyi ekran koruyucu seçeneklerini değerlendirmek için okumaya devam edin.

Haber 23-05-2023 17:34

Amazon indirimlerinden alabileceğiniz en şık ve koruyucu bilgisayar kılıfları

Laptop ya da notebooklar oldukça hassas ürünler ve sık sık elde taşınıyorlar, bu sebeple onları ekstra koruma altına almak gerekebiliyor. Özellikte dizüstü bilgisayarlar evden işe, okuldan kütüphaneye sürekli taşınma hâlinde olduklarından darbelere ve sıvı, toz, kir gibi dış etmenlere karşı korunmaları gerekebiliyor. Eğer bilgisayarınızın görünümünü yenilemek ve korumak için özel bir kılıfa ihtiyacınız varsa sizin için listelediğimiz şu an indirimde olan ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 24-11-2022 13:57

Kasım indirimlerinden alabileceğiniz yaşam alanınızı güzelleştirecek en iyi ürünler

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği, indirimleriyle meşhur kasım ayı geldiğine göre ihtiyaç listelerinizi gözden geçirip indirimleri değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Pek çok kategoride, binlerce üründe yapılan indirimler sizin de ilgi odağınız hâline geldiyse doğru yerdesiniz. Yaşam alanlarınıza yenilik getirebilecek birçok farklı indirimli ürünü listeledik. Gelin, evinizi ya da ofisinizi değiştirecek bu ürünler neler, birlikte bakalım!

Haber 16-11-2022 17:08

Ekran Koruyucu

Ekran Koruyucu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekran Koruyucu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.