Gizem Erman Soysaldi Haberleri

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutmuştu! Eşinden açıklama geldi

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmış ve operasyon geçireceğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-22 16:06:45

Mona Lisa: Tablonun nerede yapıldığına dair gizem çözüldü mü?

Jeolog ve Rönesans dönemi sanat tarihçisi Ann Pizzoruso, tablonun sırlarından birini; Mona Lisa'nın arka planındaki yerin sırrını çözdüğüne inanıyor.

Yurthaber 2024-05-15 13:24:40

Pınar Dilşeker evinin kapılarını ilk kez açtı! Yatak odasındaki ayna detayı akla Erman Toroğlu'nu getirdi

Arabesk-fantezi müziğin sevilen yorumcusu Pınar Dilşeker, oğlu ile yaşadığı evin kapılarını ilk kez Evrim Akın'a açtı. Dilşeker'in yatak odasındaki aynayı görenlerin aklına ise Erman Toroğlu geldi.

Kulis 2024-05-15 10:00:27

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına hazır

Bu yaz FIVB Milletler Ligi (VNL) ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkin Aydın, Elif Şahin, Ayça Aykaç Altıntaş, Beyza Arıcı, Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-05-14 14:48:07

Metin Akpınar ve Erman Toroğlu yaş sınırına takıldı! Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Korkmaz açıkladı

Yeni düzenlemeyle fahri trafik müfettişlerinin yetki ve sorumluluklarında değişikliğe gidildi. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Korkmaz, Metin Akpınar ve Erman Toroğlu'nun da fahri trafik müfettişi olduğunu ancak bu değişiklikle yaş sınırına takıldıkları için görevlerinin sona erdiğini açıkladı.

Haber 10-05-24 21:00

İsmail Kartal'ın 'matematiksel olarak şansımız devam ediyor' söylemine Erman Toroğlu'ndan yanıt: ''Senin matematik hocanın...''

Süper Lig'in 35'inci haftasında Konyaspor, sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Bitime 3 hafta kala Galatasaray ile puan farkı 6'ya çıktı ve sarı-lacivertlilerin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar ise Erman Toroğlu'nun tepkisini çekti.

Spor 06-05-24 22:53

İnternette bulduğu numarayı arayıp eve tamirci çağırdı, neye uğradığını şaşırdı! Nasıl bir olayın içindeyiz?

Bakırköy'de Gülay Erman, çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağırdı. İddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi. Şikayetçi olan Erman, "Nasıl bir olayın içindeyiz, buna kim dur diyecek?" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TUKONFED) Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Mücahit Saraçlı yetkisiz servislere karşı Ticaret Bakanlığı'nın Servis Bilgi Sistemi'nin (SERBİS) kullanılması gerektiğini hatırlattı.

Haber 05-05-24 13:09

Mert Hakan Yandaş yalanlamıştı, Erman Toroğlu'ndan açıklama geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi Serdar Aziz ve Mert Hakan’ın arasında kavga yaşandığı iddia edilirken konuyla alakalı olarak Mert Hakan Yandaş'tan yalanlama gelmişti. Erman Toroğlu bu olay için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 10:28

Gizem Karaca'dan öpüşme sahnesi açıklaması! İyi öpüştük diyemiyorsun

‘1001 Gece’ dizisine dahil olan oyuncu Gizem Karaca dizilerdeki öpüşme sahnelerine dair konuştu. Yakınlaşma sahnelerinde yaşananları anlatan güzel oyuncu sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 11:58

Erman Toroğlu'ndan olay benzetme! Suni çimde futbol oynamak şişme kadınla...

Son dönemde yatak odasının tavanındaki aynalarla adından söz ettiren Erman Toroğlu Fenerbahçe - Beşiktaş maçının devre arasında suni çimde oynamayı öyle bir şeye benzetti ki sosyal medyayı salladı. Şişme kadın benzetmesi çok konuşulan Toroğlu yine maçın önüne geçmeyi başardı.

Magazin 28-04-24 09:32

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Kırmızı halıda göz kamaştırdı! Gizem Erman Soysaldı tarzıyla festivale damga vurdu

Ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti. Kırmızı halıda göz dolduran Soysaldı mini elbisesi ve derin dekoltesiyle festivale damga vurdu.

Magazin 24-04-24 10:03

Erman Toroğlu'ndan canlı yayında ters köşe! ''Şampiyonlukları hayırlı olsun''

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı 2-2'lik beraberliğin ardından Erman Toroğlu canlı yayında flaş şampiyonluk tahmininde bulundu. Kolay kolay bu tarz tahminleri yapmadığını söyleyen Toroğlu şampiyon takımı açıkladı.

Spor 22-04-24 22:39

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 18-04-24 15:47

Sapık babadan engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismar! Gizli kamera görüntüleri ele verdi

Ankara'da Satılmış B., fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Satılmış B.'nin 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 18-04-24 14:30

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

İzmir’e 33’lük iki başkan

İzmir’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP’den Lal Denizli ve Erman Uzun aday oldukları ilçelerde 33 yaşında belediye başkanı seçildi.

Yurthaber 01-04-24 15:55

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Doğum için Amerika'ya gidecek! Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda poz

Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin karnı burnunda pozlarını peş peşe paylaştı. Doğum için Amerika'ya gideceği söylenen Şahin'e beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 11:18

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş ile ilgili olay yaratan iddia! ''Lucescu ile görüşüldüğünü biliyorum''

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Erman Toroğlu, siyah-beyazlı teknik direktör Santos'un oyun yönetimini ağır bir dille eleştirerek ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 16-03-24 21:40

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık diziye böyle veda etti! O karelere yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Mihri karakteriyle büyük beğeni toplayan Gizem Yanık diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç oyuncunun duygusal vedasına yorum yağdı..

Magazin 16-03-24 12:33

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-24 11:11

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-24 10:15

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-24 08:19

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Yatak odası çok konuşulmuştu! Erman Toroğlu 4,904 dolarlık ceketiyle sosyal medyanın gündeminde

Kendisinden 35 yaş küçük aşkı avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle uzun süre konuşulan Erman Toroğlu son olarak ceketinin fiyatıyla gündeme geldi. Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu'nun 4,904 dolarlık (153 bin lira) ceketi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-03-24 09:15

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek yeni imajını görücüye çıkarttı! 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı... Gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, bir dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Serbest kaldıktan sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen Gizem Bağdaçiçek paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak saçlarını kızıl rengine dönüştüren fenomen isim 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı.

Trend 02-03-24 11:00

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

Tüketicileri etkileyecek! Kredi kartlarıyla ilgili yeni plan: O seçenek tüm ihtimalleri eledi! ‘Şu an ayrım yapılıyor’ diyerek duyurdu

Kredi kartı düzenlemesi için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. ‘Herhangi bir değişiklik olmayacak’ diyen de var, taksit, kart faizi, limit sınırlaması gelecek diyerek ihtimalleri sıralayan da. Ancak kart kullanımları artarken ortaya atılan son iddia dikkat çekti. Açıklama TÜSİAD Baş Ekonomisti Gizem Öztok Altıntaş’tan geldi. Kredi kartlarında Merkez Bankası’nın limitlerle ilgili bir çalışması olduğunu düşük faizler nedeniyle kredi kartının kredilendirme aracı olarak kullanıldığına işaret etti.

Finans 26-02-24 13:46

Eşini boğarak öldürüp gömdü, sözleri kan dondurdu! 'Nabzı atıyordu, ölmesini istediğim için...'

Çanakkale'de Fırat Yıldızhan (32), boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem Yıldızhan'ı (30) iple boğduktan sonra cesedini gömdü. Fırat Yıldızhan savcılık ifadesinde, "Saliha'nın direnmesi esnasında elimdeki ipi yere düşürdüm. Bunun üzerine elimle boğazını hareketsiz kalana kadar sıktım. Hareketsiz kalınca sıkmayı bıraktım. Arabayı hareket ettirdik ve turlamaya başladık. Yanlış kontrol etmediysem, Saliha'nın nabzı atıyordu. Ancak ölmesini istediğim için hastaneye götürmedim" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-02-24 10:59

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray'a canlı yayında olay yaratacak sözler! Kendi halinize bakın

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısındaki galibiyetine Galatasaray cephesinden tepki gelirken, ünlü yorumcu Erman Toroğlu da Sarı-Kırmızılılar'a tepki gösterdi.

Spor 24-02-24 22:57

Her şeyi bırakıp Kıbrıs'a yerleşti! Manken Gizem Özdilli'nin iddialı pozlarına Kadın yaşlanmıyor yorumları

Bir dönem podyumların dikkat çeken isimlerinden olan Gizem Özdilli her şeyi bırakıp İstanbul'u terk etti. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli son haliyle dikkat çekti. Özdilli'nin pozları "Yılları meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 22-02-24 15:20

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek geri döndü! Son paylaşımına yorum yağdı... 'Sevgilim elden gidiyor'

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarından dolayı gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin gündeminin bir numaralı isimlerinden biriydi. Bir süredir sosyal medyadan uzak kalan fenomen isim sessizliğini bozdu. Bağdaçiçek'in son paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Artık paylaşım yapma lütfen sevgilim elden gidiyor" yorumunda bulundu.

Trend 21-02-24 10:45

Galatasaray'dan ilk yarıda 3 gol yiyen Ankaragücü'nü Erman Toroğlu hedef aldı! ''Utanırlar mı?, mücadele ederler mi?''

Ankaragücü'nün Galatasaray'ı ağırladığı mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekibin etkisiz oyunu tecrübeli yorumcu Erman Toroğlu'nun dikkatini çekti. Canlı yayında ağır eleştirilerde bulunan Toroğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 18-02-24 20:03

Gizem ve Aleyna'nın Yunus Emre'ye yakın teması karısını çileden çıkardı! 'Göz temasını unutmam' diyerek uyardı! 'Yapışkanlardan arınmasını...'

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı Yunus Emre'ye kadınların yakın temas göstermesi tüm izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in göz teması kurarak Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal medyada 'Harem kurdu' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yunus Emre'nin karısına mesajlar yağınca Bedia Gözen Özden çileden çıktı...

Magazin 14-02-24 14:44

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca İstanbul'u terk etti! Lüks evinin detayları dikkat çekti! Organik tarım yapıyor

Şimdilerde final yapacağı konuşulan Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Ege'ye yerleştiğini duyuran Karaca lüks evinin bahçesinde organik tarım yapıyor.

Magazin 14-02-24 14:25

Fenerbahçe maçındaki pozisyon olay oldu, yerden yere vurdular! Erman Toroğlu Taksim'de sırtımda taşırım dedi, Batuhan Karadeniz isyan etti: Ezel'in kör annesi gelse...

Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Alanyaspor'la berabere kalarak haftalar sonra liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Şampiyonluk yolunda yara alan Sarı-lacivertlilerde moraller bozulurken, Kadıköy'deki mücadeleye iki pozisyon damga vurdu. Spor medyası adeta söz konusu kararları yerden yere vururken, Erman Toroğlu "Aleyhine verilirse o karar Taksim'de sırtımda taşırım" dedi, Batuhan Karadeniz ise isyan etti: "Bugün Ezel'in kör annesi bu pozisyona koklaya koklaya kırmızı kart verirdi"

Spor 12-02-24 09:19

Erman Toroğlu 2-0 Başakşehir maçının ardından Kerem Aktürkoğlu'na demediğini bırakmadı! Orası çocuk yuvası değil

Galatasaray Başakşehir engelini 2-0 ile geçerek kritik bir virajı kayıpsız dönmüştü. Sarı-Kırmızılılar'ın galibiyeti sonrası usta yorumcu Erman Toroğlu mücadeleye dair değerlendirmelerde bulunurken Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nu yerden yere vurdu.

Spor 11-02-24 17:21

Safir dizisinde deprem! Gizem Karaca da ayrıldı... Final iddiası

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın oynadığı Safir dizisi hakkındaki iddialar gündemde. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşuluyor.

Magazin 11-02-24 13:39

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek sessizliğini bozdu! Aynayı görünce dayanayıp poz verdi... Yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, Türkiye'nin konuştuğu isimlerden biri haline gelmişti. Bir dönemin adından söz ettiren fenomeni bir süredir sosyal medyada sessizliğini koruyordu. Son olarak hayranlarının karşısına bir ayna pozuyla çıkan fenomen isim adeta takipçileriyle yeniden buluştu.

Trend 07-02-24 11:59

Depremzede Psikolog, asrın felaketini anlattığı cümleleriyle yürekleri burktu! Depremin boyutu tahmin ettiğimizden daha fazla

Asrın felaketine Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalanan Uzman Psikolog Gizem Yılmaz, depremin boyutunun hiçbir literatür taramasında görülemeyecek bir boyutta olduğunu ve kitap bilgisinin hayat bilgisiyle paralel ilerlemediğini söyledi.

Haber 06-02-24 11:06