Hayat Bugun Final Mi Yapiyor Haberleri

Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Doğukan Güngör'den açıklama gecikmedi

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin Fatih'i Doğukan Güngör final iddialarına yanıt verdi.

Magazin 2024-05-01 07:28:11

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 2024-04-10 15:32:39

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 2024-03-26 13:11:01

Açıklamaları gündem oldu! Şarkıcı Göksel köye mi yerleşiyor?

Göksel, Türkiye'de koronavirüs vakasının tespit edildiği ilk gün Ege'deki bir köye yerleşerek izole hayat yaşamaya başlamıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen köy hayatıyla ilgili konuştu. Şarkıcı, "Ben aslında şehir insanıyım" dedi.

Magazin 2024-03-15 10:01:36

Diğer Haber Etiketleri

doğukan güngör Oyuncu Müjdat Gezen karakteri Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam doğru Özcan Deniz aktan Göksel Kıvanç Tatlıtuğ ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Hande Ataizi yaşında Ekin Koç vampir taş kağıt makas Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Seçim 2024 ilhan mucize doktor Yasemin Özilhan doktorlar hayat pahalılığı Enflasyon Ekonomi faiz kur Gizem Karaca safir sahra survivor Acun Ilıcalı turu aile atan da, fenerbahçe maçı hangi kanal galatasaray maçı maçın süper li Süper Lig fenerbahçe süper kupa ele yemekteyiz Zuhal Topal anne Damla Ersubaşı vakıfbank final maçı yayınlanacak eczacıbaşı VakıfBank sosyal medya tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu istedi Demet Özdemir Engin Akyürek ferit Yalı Çapkını dizisi zuhal topal la yemekteyiz ezel Cansu Dere eyşan Zeynep Beşerler kelebe Özge Özpirinçci özge özpirinççi kimdir erçel Hande Erçel Burak Deniz auzef auzef final tarihleri İstanbul Üniversitesi istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi selahaddin eyyubi kimdir selahaddin eyyubi Songül Karlı Alişan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Engin Altan Düzyatan Elçin Sangu erkan fox tv yayın akışı Sıla Türkoğlu çöp adam Hayat Eve Sığar HES kodu eris gönül semih ertürk gönül dağı Seray Kaya dilek taşı Perihan Savaş İbrahim Tatlıses Salih Bademci Hazal Subaşı kulübün sırbistan voleybol final maçı vakıfbank i Gizem Örge Filenin Sultanları voleybol takımı Ebrar Karakurt ebrar karakurt italya biricik camdaki kız Feyyaz Şerifoğlu Emre Altuğ Pınar Pınar Deniz Kaan Yıldırım Yargı dizisi Enis Arıkan tuna Oya Başar Levent Kırca ayşe kırca

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya başına bandana taktı! Tarzı 'Kızılcık Şerbeti'ne mi girecek?' dedirtti

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Bir markanın Türkiye'deki elçisi olan Sarıkaya markanın etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti. Ünlü oyuncu davet tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-24 15:35

Ekin Koç'un hiç yaşlanmaması dikkat çekiyor! Ekin Koç yoksa vampir mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.

Magazin 12-03-24 18:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar aday olabilir mi? Final çıkışından sonra gündem yaratacak açıklama: Üçüncü kez adaylığı Anayasal hakkıdır

Yaklaşan 31 Mart seçimlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imza attığı "Bu benim için bir final" çıkışı gündeme damgasını vurdu. Erdoğan Anayasa'yı işaret ederek bir daha seçime katılamayacağını işaret etmişti. Ancak Erdoğan'ın tekrar seçime katılabileceği yönünde dikkat çeken bir açıklama AK Partili milletvekili ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi.

Haber 10-03-24 08:30

Değişimiyle gündem olmuştu! Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan evlendikten sonra ekranlara ara vermişti. Son dönemde lüks yaşantısı ile dikkat çeken Özilhan'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyordu. Ünlü isimden açıklama geldi.

Magazin 02-03-24 15:03

Enflasyon vatandaşın belini büküyor: Maaş zamları çoktan eridi! Peki gidişat nasıl, hayat pahalılığı devam edecek mi?

Farklı sosyal statülerden olmalarına rağmen birçok kişinin ortak problemi hayat pahalılığı... Sürekli artan kur ve enflasyon vatandaşın belini bükmüş durumda. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve gelmesinin ardından bir süredir sürdürülen düşük faiz politikası terk edilerek faiz artırımı gerçekleştirilmişti. Ekonomist Emre Şirin, düşürülemeyen enflasyonun vatandaşın belini bükmeye devam edeceğini söyledi. Şirin ayrıca enflasyonun düşürülmesinin iki yolunu açıkladı.

Finans 19-02-24 12:08

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca İstanbul'u terk etti! Lüks evinin detayları dikkat çekti! Organik tarım yapıyor

Şimdilerde final yapacağı konuşulan Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Ege'ye yerleştiğini duyuran Karaca lüks evinin bahçesinde organik tarım yapıyor.

Magazin 14-02-24 14:25

Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan ve Sahra Işık'ın özel hayat kavgası! Acun Ilıcalı'ya rest çekti

Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?" soruları sorulmaya başlandı.

Magazin 28-01-24 09:25

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya'dan final paylaşımı! 'Kısa bir sahne...'

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa son paylaşımıyla gündem oldu. 30. bölümüyle dizisi sona erecek olan Sarıkaya'dan final paylaşımı geldi.

Magazin 20-01-24 15:34

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evli mi?

Damla Ersubaşı kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Bir dönemin efsane dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın hayatı...

Magazin 22-12-23 16:23

Eczacıbaşı Dynavit - VakıfBank maçı nereden izlenir, şifresiz mi? Eczacıbaşı Vakıfbank final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak. Heyecan dolu bir karşılaşmanın yaşanacağı bu maçın ayrıntıları da merak edilmeye başlandı. Peki, Eczacıbaşı Vakıfbank final maçı saat kaçta, hangi kanalda? Eczacıbaşı Dynavit - VakıfBank maçı nasıl izlenir? İşte tüm merak edilenler...

Spor 17-12-23 14:13

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final mi yapıyor? Tarih ortaya çıktı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisi için final çanları çalmaya başladı. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 14-12-23 15:29

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-23 10:14

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-23 10:37

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özpirinçci evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi

Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Peki, Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında ve veli mi? İşte, Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-12-23 19:49

Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi? Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman?

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz gün ekrana gelmedi. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisine ilişkin araştırmalar bugün de sürüyor. Birçok kişi internette "Bambaşka Biri final mi yaptı, bitti mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Bambaşka Biri neden yayınlanmadı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 07:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile dizisi final mi yapıyor? Bakın kaç bölüm kalmış

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Aile' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi bakın kaç bölüm sonra ekrana veda edecekmiş.

Magazin 28-11-23 17:23

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2023-2024: AUZEF sınavları ne zaman, nasıl uygulanacak? Yarıyıl Sonu final sınavları!

AUZEF sınavlarının ne zaman yapılacağı ve online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceği merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavlarının açıklanması sonrası birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, AUZEF sınavları ne zaman, nasıl uygulanacak? İşte 2023-2024 eğitim öğretim dönemi AUZEF fınal sınavları tarihi...

Egitim 24-11-23 15:06

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-23 11:47

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

SELAHADDİN EYYUBİ KİMDİR, nasıl öldü? Eyyubiler Türk devleti mi? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile merak konusu oldu

Selahaddin Eyyubi, Eyyubi Devleti'nin kurucusudur. Yönetmenliğini Sedat İnci'nin üstlendiği TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de onun hayat hikayesi işlenecek. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Selahaddin Eyyubi kimdir? Eyyubiler Türk devleti mi? İşte detaylar...

Magazin 13-11-23 23:31

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? Songül Karlı'nın sunduğu Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti?

Bu Tabak Kimin neden yok, bitti mi? sorusunun yanıtı tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. Songül Karlı'nın sunduğu yemek yarışması programı bir süredir ekranlarda yer almıyor. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın Fox Tv yayın akışında yer almayışı izleyenlerini meraklandırdı. Peki, Bu Tabak Kimin final mi yaptı, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler..

Magazin 13-11-23 14:40

Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncuları arasında Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor, neden bitiyor? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 06-11-23 16:47

Çöp Adam'ın Peri'siydi... Elçin Sangu imaj tazeledi! Son hali olay oldu

Son olarak Engin Altan Düzyatan ile başrolünü paylaştığı Çöp Adam dizisinde hayat verdiği Peri karakteriyle büyük beğeni toplayan Elçin Sangu dizisinin final yapmasının ardından imaj tazeledi. Ünlü oyuncun son haline yorum yağdı.

Magazin 02-11-23 14:36

KADER BAĞLARI 5. BÖLÜM! Kader Bağları final mi yapıyor, bugün var mı? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 5. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 28-10-23 19:33

KADER BAĞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 4. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 18:44

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun eski hali ortaya çıktı! Gören tanıyamadı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu'nun eski hali ortaya çıktı. Sıla Türkoğlu'nun yıllar içerisindeki değişimini görenler estetik mi yoksa zayıflama mı sorusunun yanıtını merak etti. İşte Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki hali

Magazin 15-10-23 08:45

Çöp Adam bu akşam final yapıyor! Engin Altan Düzyatan Tamer karakterine veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi bu akşam final yapıyor. Ünlü oyuncu dizide hayat verdiği Tamer karakterine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla veda etti.

Magazin 11-10-23 13:07

Star TV o dizinin fişini çekti! Başrol diziye veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi 13 Eylül günü yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan dizi için final kararı alındı. Elçin Sangu dizide hayat verdiği Peri karakterine veda etti.

Magazin 10-10-23 16:32

Hayat Eve Sığar uygulaması 10 ay sonra güncellendi! HES kodu hayatımıza yeniden mi girecek?

Sağlık Bakanlığı, pandemi döneminde HES Kodu için kullanılan "Hayat Eve Sığar" uygulamasını aylar sonra ilk kez güncelledi. Eris varyantına ilişkin tartışmaların olduğu dönemde uygulamanın güncellenmesi "HES Kodu geri mi geliyor?" sorusunu akıllara getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Eris varyantı için, "Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok." demişti. İşte detaylar...

Haber 01-10-23 09:45

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-23 20:03

Seray Kaya’nın yeni imajı olay oldu! Son hali sosyal medyayı ikiye böldü

En son Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya dizisinin final yapmasının ardından imaj değiştirdi. Kaya'nın son haline beğeni yağdı.

Magazin 20-09-23 07:56

Hande Ataizi spor yaptığı anları paylaştı! Fit vücuduna yorum yağdı

Hande Ataizi fit vücuduyla dikkatleri üzerine topluyor. En son final yapan Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Ataizi, sosyal medya hesabından paylaşımla gündem oldu.

Magazin 13-09-23 14:38

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses ne zaman evlendi, şu an evli mi?

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Perihan Savaş hakkında araştırma yapıyor. Peki, Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-23 00:18

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 04-09-23 00:37

Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Ebrar Karakurt ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas ve Eda Erdem ile devleşen Ebrar Karakurt'un hangi takımda oynadığı ve hayat hikayesi merak edildi. Peki, Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Spor 04-09-23 00:20

Aile'nin yıldızı Serenay Sarıkaya'nın saçları sosyal medyayı ikiye böldü! 'Peruk mu, değil mi?'

Aile dizisinde hayat verdiği Devin Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Serenay Sarıkaya dizisinin sezon finali yapmasının ardından kısa bir tatil yaptı. Tatil paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Sarıkaya şimdilerde Netflix'in yeni dizisi Kimler Geldi, Kimler Geçti için çekimlere devam ediyor. Yeni rolü için imaj değişikliğine giden Sarıkaya'nın saçlarını kestirip kestirmediği merak konusu oldu. Güzel oyuncunun yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 14-08-23 15:24

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu aşka geldi! Sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer ünlü spikerle...

Haziran ayında final yapan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisiyle aşk dolu bir karesini paylaştı. Şerifoğlu'nun paylaşımına beğeni yağarken, sevgilisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-08-23 17:20

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ Gözde Kansu ile birlikte mi? Çok güzel gülmüştü

'Yalı Çapkını' dizisinde Orhan ile Gülgün karakterlerine hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun sık sık aralarında ilişki olduğu iddia ediliyordu. Son olarak tatil pozuyla dikkat çeken ikiliden Emre Altuğ aşk iddialarına dair bakın ne dedi.

Magazin 07-08-23 12:02

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? O kare kafaları karıştırdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz son paylaşımıyla olay oldu. Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatilde olan Pınar Deniz Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaştı. Deniz'in bu karesinin ardından, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddiaları gündeme geldi.

Magazin 07-08-23 08:59

Enis Arıkan sosyal medyadan isyan etti! ''Donlayım, çıplağım gelmeyin''

Son olarak Kanal D'nin final yapan dizisi Camdaki Kız'da hayat verdiği Muzo karakteriyle büyük beğeni toplayan Enis Arıkan bir süredir Alaçatı'da tatil yapıyor. Ancak ünlü oyuncunun tatili burnundan geldi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından evinin kapısına gelip fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına isyan etti.

Magazin 18-07-23 17:30