Ibrahim Turkis Haberleri

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarın 18 milli sporcu mücadele edecek

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarın 18 milli sporcu sahne alacak. Artistik cimnastikte takım ve bireysel elemeler başlayacak. Bercy Arena'da gerçekleştirilecek elemelerde milli sporcular Adem Asil, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Emre Dodanlı, (TSİ) 21.00'de serilerini sunacak.

Spor 2024-07-26 09:28:49

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu meğer Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için talimat vermiş!

TFF'de yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Kulüpler Birliği'ne yeniden başkan seçilen Ali Koç için çalışanlarına bir talimat geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-07-25 18:34:00

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 2024-07-24 16:51:37

Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı sonunda Ali Koç yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Fatih Saraç, Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ ve Sinan Boztepe oldu.

Spor 2024-07-24 16:26:15

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor 24-07-24 10:47

SON DAKİKA: Seçileli 5 gün olmuştu! İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Avukat Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı.

Spor 23-07-24 12:12

Türk vatandaşlığı alma şartında MİT detayı! Ev almak veya evlenmek yetmiyor: 'O ülke Türkiye'ye nota verdi'

Türkiye'de yabancıların vatandaşlık alma haklarıyla ilgili tartışmalar devam ederken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşyapan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Vatandaşlık almak için MİT ve Interpol'den bilgi alındığını söyleyen Taşyapan Fas'ın kendi vatandaşları için Türkiye'ye nota verdiğini söyledi.

Haber 23-07-24 09:58

Bursaspor, 2 bin taraftarıyla sezonu açtı

Bursaspor takımı, 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne yaklaşık 2 bin kadar yeşil-beyazlı taraftar geldi.

Spor 22-07-24 21:56

Rasim Ozan Kütahyalı'dan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için çok konuşulacak sözler! O kulübü şampiyon yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı Hacıosmanoğlu için çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 09:51

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti! İbrahim Hatipoğlu: 'Listemizdeki önemli oyunculardan biriydi'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılıların gündeminde bulunan 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Hatipoğlu, "Doue, listemizdeki önemli oyunculardan biriydi. Gelinen noktada Galatasaray bu oyuncu ile görüşmeleri sonlandırma noktasına geldi. Artık Doue transfer listemizde bulunmuyor. Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar, biz bir hedef koymuştuk kamp dönemine yetiştirme hedefi" dedi.

Spor 21-07-24 20:28

İbrahim Tatlıses barıştığı Yıldız Tilbe'ye 100 adet kırmızı gül yolladı!

Geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatarak kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses, yıllardır küslükleri devam eden Yıldız Tilbe ile barıştı. Tatlıses eski dostunun sahnesine de 100 adet kırmızı gül gönderdi.

Magazin 21-07-24 10:32

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yapacağı ilk şey! O kural resmen değişiyor... İlk yönetim kurulu toplantısında oylanacak

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve gelir gelmez çalışmalarına başlarken, yeni başkanın ilk icraatı da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 09:36

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor 20-07-24 12:53

FIFA ve UEFA'dan TFF'ye mesaj var! ''Yeni başkanlık döneminize başlarken size en iyi dileklerimi sunuyorum''

FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik mesajı gönderdi.

Spor 20-07-24 08:29

Montella ayrılıyor mu? TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan resmi açıklama geldi!

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yolları ayıracağı iddia edilmiş ve Şenol Güneş'in göreve geleceği yazılmıştı. Hacıosmanoğlu, sosyal medyada çıkan bu iddialara net bir cevap verdi.

Spor 20-07-24 08:26

7 yıl önce vefat etmişti! İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, o geceyi ilk kez anlattı! 'Beni en çok üzen şey...'

Unutulmaz şarkıları ile hafızalara kazınan İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017 tarihinde İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılmış ve beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti. Erkal uzun tedavi sürecinin ardından 11 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Erkal'ın hayat arkadaşı Filiz Erkal, katıldığı programda yıllar sonra o geceyi anlattı...

Magazin 19-07-24 14:38

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi veda etti! Veda açıklamasında yaptıklarını anlattı...

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

Spor 19-07-24 12:51

Mehmet Büyükekşi'nin sihri ortaya çıktı! İşte herkesin tepkilerine rağmen külliyeyi ikna eden başkan...

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri tam anlamıyla düne damga vurdu! TFF tarihinin en tartışmalı başkanı Mehmet Büyükekşi, 5 oyla seçimi kaybetti. Yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olurken tartışmaların göbeğindeki Büyükekşi yönetimi büyük bir hüsran yaşadı. Servet Yardımcı'nın tehditlerle adaylıktan çekilmesi kamuoyunda infiale neden olmuştu.

Spor 19-07-24 12:32

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bir hamle daha! Montella'yı gönderiyor...

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yabancı sınırını değiştirip milli takıma el atmayı planlıyor. Milli takımın başına kesinlikle Türk bir hoca getirmek isteyen Hacıosmanoğlu, Montella ile kısa süre içinde yolları ayrıacak.

Spor 19-07-24 12:27

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında bilinmeyenleri anlattı! Deprem zamanı 2 ay bölgede kaldı, Ramazan ayı boyunca her gece köylere yardım götürdü

TFF'nin Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem döneminde Çevre ve Şehircilik bakanının yardımcılığını yapan Mehmet Emin Birpınar'dan açıklama geldi.

Spor 19-07-24 10:11

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk hamlesi belli oldu! Kuralı değiştiriyor...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Ankara’da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından, İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi. Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından ilk icraatının yabancı sınırını değiştirmek olduğu öğrenildi.

Spor 19-07-24 08:15

Canlı yayında kavga edip küsmüşlerdi... Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses yıllar sonra barıştı!

İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe, 2009 yılında İbo Show'da bomba bir kavgaya imza atmış ve bu kavga üzerine Yıldız Tilbe programı terk etmişti. Bu yaşananların ardından bir daha bir araya gelmeyen Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses yıllar sonra barıştı. Ünlü isimlerin yan yana karesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-07-24 07:58

Mehmet Büyükeşi'nin TFF seçimini kaybetmesi sonrası gündem olacak sözler! Cüneyt Özdemir: 'Bir tokat daha!'

TFF'de merakla beklenen seçim bugün yapıldı. Tartışmaların da yaşandığı seçimde kazanan isim belli oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 5 farkla kazandığı seçim sonrası Mehmet Büyükeşi dönemi sona erdi. Büyükeşi'nin kaybetmesi sonrasında gazeteci Cüneyt Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama gündem oldu.

Manşet 18-07-24 20:07

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi sonrası Trabzonspor Başkanı'ndan dikkat çeken sözler!

TFF'de Mehmet Büyükekşi dönemi sona ererken yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Gerçekleştirilen seçimin ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 19:50

Tekirdağ'da yaban domuzu faciası! Eczacı Begüm'ü hayattan kopardı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yola çıkan domuza çarpan otomobilin takla attığı kazada eczacı Begüm Dikmen hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı. Kazayla ilgili konuşan sürücü İbrahim Dikmen, "Meğerse domuza çarpmışız ama nerden çıktığını göremedik. Domuz 3-5 saniye daha geç gelse belki de bu kaza olmayacaktı" diye konuştu.

Haber 18-07-24 19:19

SON DAKİKA: Seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na 5 oy farkla seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi, sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 18:59

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor 18-07-24 18:37

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun vaadi salondaki herkesi şaşırttı! Eğer seçilirsem...

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu seçim öncesi yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Hacıosmanoğlu seçilmesi halinde gerçekleştireceği bir vaadini de açıkladı. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 16:43

Alkol takip sistemi tüm unsurları ile devreye alındı! Gramına kadar anlık takip edilecek: Resmi Gazete’de yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sahte alkol kaynaklı can kayıplarının önüne geçmek amacıyla oluşturdukları Elektronik Alkol Takip Sistemi’nin (EATS) tüm unsurlarıyla devrede olduğunu belirtti. Bu kapsamda bu alanda faaliyet gösteren tesislerin ham madde giriş ve nihai ürün çıkış hatlarına gelişmiş akış ölçer cihazlar yerleştirildiğini ifade edildi. Böylece anlık takip sağlanabilecek.

Finans 18-07-24 11:12

TFF seçimi öncesi UEFA ve FIFA'dan tarihi karar! Ali Koç protesto ederek koltuğa oturmadı...

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan'a 146 oy verildiği duyuruldu ve Baykan, Divan Başkanı seçildi. Mevcut başkan Büyükekşi'ye 183 destek imzası, Hacıosmanoğlu'na ise 95 destek imzasının bulunduğu belirtilirken, 23 delegenin iki adaya da imza atması sonucu, Mehmet Büyükekşi'nin imza sayısı 160, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun imza sayısı 72'de kaldı.

Spor 18-07-24 09:27

Hayvancılığa yeni destek modeli geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hayvancılıkta yeni destek modeline ilişkin açıklamalarda bulundu.

Finans 17-07-24 13:38

Önce oğlu Ahmet sonra da kızı Dilan'la sorunlar yaşadı! İbrahim Tatlıses böyle sitem etti! Keşke bu kadar param olmasaydı

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses, son dönemde oğlu Ahmet Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Operasyonun ardından hastaneden taburcu olan ve bu süreçte oğlu Ahmet Tatlıses ile barışan ünlü isim, ailesindeki krize paranın sebep olduğunu söyleyerek isyan etti.

Magazin 17-07-24 12:50

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan doğal şifa reçetesi: Öksürüğü kökten bitiriyor, balgamı söküp atıyor!

Geçmeyen öksürük ve bir türlü atılmayan balgam şikayeti birçok kişinin canını sıkan durumlardan biri. Bazen ilaçların etki edemediği öksürük ve balgam şikayetlerine doğal karışımlar ilaç gibi geliyor. Etkili kür ve doğal şifa önerileriyle adından söz ettiren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, geçmeyen öksürük ve balgam şikayetlerine hızla etki eden içecek tarifini paylaştı. Bir bardağında bile etki eden bu içeceği beş gün boyunca düzenli olarak tüketirseniz etki etme şansı daha fazla artıyor.

Haber 17-07-24 07:33

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ses getirecek açıklamalar! ''FETÖ, bana kasetini yayınlayacağız dedi!, Güçleri, Servet Yardımcı'ya yetmiş olabilir''

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı canlı yayında seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "FETÖ denen alçak terör örgütünden tehditler alıyorum. Ülkede genel seçim var akabinde bizim kulübün seçimi var. Deplasmanda yapılmıyor bu, kaos çıksın diye iç sahada yapılıyor. 2 Temmuz'da seçim bitti, tehdit mesajı hala duruyor 'Birçok rezil kasetini yayınlayacağız' demişlerdi." açıklamasında bulundu.

Spor 16-07-24 14:29

İbrahim 10, Kemal 11 yaşındaydı! Kurtarılamadılar... Yaya geçidinde dehşet

Mardin'de, dün yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede ölen 10 yaşındaki İbrahim Halil Bumanhan'ın ardından, 11 yaşındaki Orhan Kemal Duva da yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan sürücünün işlemleri sürüyor.

Haber 15-07-24 15:35

Kalp ameliyatı olmuştu! İbrahim Tatlıses hastane kapısında ağladı... Oğlu Ahmet yanındaydı

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı oldu. Anjiyo yapılan Tatlıses’in iki kalp damarının da tıkanık olduğu tespit edildi. 2 gün hastanede kalan Tatlıses taburcu oldu.

Magazin 15-07-24 14:37

Dilan Çıtak-İbrahim Tatlıses gerilimine Seren Serengil'den olay yorum! Babalık etmediği kızına...

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında yaşanan gerilime Seren Serengil tepkisiz kalmadı. Kızından kira istediği iddia edilen Tatlıses'e Seren Serengil sert çıktı. O sözler gündem oldu.

Magazin 15-07-24 08:13

Kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses yoğun bakımdan çıktı! İşte ilk fotoğraf

Konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik isteyen İbrahim Tatlıses ameliyat oldu. Çocuklarının ve ünlü isimlerin yalnız bırakmadığı Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi. İşte İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu...

Magazin 14-07-24 09:48

Şiddet ve psikolojik tacize uğradığını söylemişti… İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasında 'kira' krizi

Son günlerde 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la yaşadığı kısa süreli beraberliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak ile arasındaki kriz ile gündemde olan İbrahim Tatlıses önceki gün kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Hastaneye gitmeyen Dilan Çıtak'ın babası ile arasındaki anlaşmazlığın sebebi ortaya çıktı.

Magazin 13-07-24 14:36

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına mesaj!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez. Ben hep söyledim; Fenerbahçe taraftarı bu ülkenin en muhteşem, takımına en çok sahip çıkan, gelir sağlayan taraftarı" dedi.

Spor 13-07-24 08:34

TFF seçiminde adaylar açıklandı! 3 başvuru...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda gerçekleştirilecek başkan seçimi için adaylık başvurularının dün itibarıyla sona erdiğini ve TFF Genel Sekreterliği’ne yapılan başvurular neticesinde İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ile Servet Yardımcı’nın başvurularının kabul edildiğini açıkladı.

Spor 12-07-24 15:36

İbrahim Tatlıses ameliyattan çıktı! Yoğun bakımda... Bazı çocukları hastanede

Son günlerde kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı gerginlikle gündemde olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuluyor.

Magazin 12-07-24 15:13

Birbirlerine demedikleri kalmamıştı! Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in konserinde... Barışma sebebi ortaya çıktı

Son olarak Dilan Çıtak'ın paylaşımıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ile de arası açıktı. Ahmet Tatlıses babasının Harbiye konserine gelerek herkesi şaşırttı. Baba oğlun barışma sebebi de ortaya çıktı.

Magazin 12-07-24 09:10

Rüştü Onur Atilla ile aşkını ilan etmişti! Nez kalça dansıyla kendinden geçti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla boşandıktan 20 gün sonra Nez ile aşkını ilan etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk haberinin ardından ihanet iddiaları da konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü şarkıcı Nez şimdi de sahnedeki şovu ile gündeme geldi.

Magazin 11-07-24 12:53

Mehmet Büyükekşi'ye bir rakip daha! İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı oluyor...

Bir dönem Trabzonspor başkanlığı yapan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı için resmi başvurusunu yapmaya hazırlanıyor.

Spor 10-07-24 20:39

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet mi gördü? Kafa karıştıran paylaşım

İbrahim Tatlıses'in sonradan ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Dilan Çıtak "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" dedi.

Magazin 09-07-24 14:31

Kamera görüntüsü ortaya çıktı, 'Bu mahalleye hiç gitmedim' dedi! Kadın hırsızlar, 360 bin liralık altın çaldılar

Adana'da apartmanın zillerine basıp, kontrol yapan 3 kadın, boş olduğunu anladıkları Halil İbrahim D.'nin (20) dairesine girip, çelik kasadaki 360 bin lira değerinde ziynet eşyasını çaldı. Şüphelilerden 1'i yakalanıp tutuklanırken, kadınların binaya giriş-çıkış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 08-07-24 10:33

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak tatilde! Verdiği kilolar dikkat çekti

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak diyet ve sporu aksatmayarak resmen eridi. Fit görünümü sonrası tarzı da dikkat çeken Çıtak tatil pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 07-07-24 10:32

Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşmışlardı! Son anda vazgeçti yerine İbrahim Çelikkol geldi

Uzun süredir ekranlarda oyuncu olarak boy göstermeyen Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisinde yer alacağı söyleniyordu. İddialara göre oyuncu son anda vazgeçince yerine İbrahim Çelikkol geldi.

Kulis 07-07-24 09:10