Ileri Surus Teknikleri Haberleri

Çocuk parkına bakarak mastürbasyon! İstanbul'da iğrenç iddia: Görüntüler infial yarattı

İstanbul'da ileri yaşlarda bir şahsın evinin penceresinden parkta oynayan çocuklara bakarak yaptığı hareket mide bulandırdı. Mastürbasyon yaptığı öne sürülen şahsı başka bir apartmandaki vatandaş görüntüledi. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

Haber 2024-09-20 16:55:59

SON DAKİKA | İsveç devlet uçağı, Türkiye'ye hareket halindeyken arıza nedeniyle Stockholm'e geri döndü

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığı Kaynaklarından edinilen bilgiye göre İsveç devlet uçağı, Türkiye’ye hareket halindeyken meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle Stockholm’e geri dönmek zorunda kaldı. Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı ileri bir tarihte düzenlenmek üzere ertelendi.

Haber 2024-09-18 16:06:39

Bunu es geçmeyin: Erken yaştan emeklilik mümkün... SGK Uzmanı açıkladı! Kadınlar 46 erkekler 48 yaşında emekli olabilir

Kademeli emeklilik bekleyen vatandaşlar için SGK Uzmanı Özgür Erdursun, detayları paylaştı. Erdursun, kadınların 46 yaşında erkeklerinde 48 yaşında emekli olabileceğini ileri sürdü. Peki Erdursun'un bu iddiası kimler için geçerli? İşte detaylar...

Finans 2024-09-13 15:21:37

Galatasaray'da Nicola Zalewski hamlesi! Beklenen yanıt geldi...

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Son olarak Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'ye talip olan sarı - kırmızılılar, oyuncudan beklenen yanıtı aldı. Polonya'lı futbolcunun transferinin tamamlanamadığı ileri sürüldü.

Spor 2024-09-12 18:14:35

Bakan Murat Kurum, Türkiye'nin ilk yüksek hızlı asansörü için çalışmalara başladıklarını duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından EKA’nın Konya’daki fabrikanın ve üretim bandının görüntülerini paylaştı. Bakan Kurum, “İleri teknolojiyle tecrübe ve birikim birleşince ortaya çok iyi işler çıkıyor. Türkiye’nin ilk yerli asansör fabrikasında, Emlak Konut Asansör ile dünyaya açılıyoruz. İnşaat sektöründe yüzde 100 yerli üretim hedefimiz var" ifadelerini kullandı.

Finans 12-09-24 10:12

'İyi fiyat verene satacağım' Pikniğe gittiğinde buldu! 'Arabamdaki mıknatıs sayesinde anladım'

Samsun’un Kavak ilçesinde ailesiyle birlikte pikniğe giden bir vatandaş, derenin içerisinde göktaşı bulduğunu iddia etti. Bulduğu cismin göktaşı olduğunu arabasında bulundurduğu mıknatıs sayesinde anladığını ileri süren vatandaş "İyi bir fiyat veren olursa satacağım" ifadelerini kullandı.

Haber 11-09-24 14:11

Şahan Gökbakar Fatih Altaylı'nın tepkisi sonrası sessizliğini bozdu! İleri geri konuştuğunu görünce... deyip sert çıktı! Her şeyi tek tek anlattı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar günlerdir Marmaris Delikyol Koyu'ndaki eviyle gündemde. Evinin kaçak olarak tepsit edildiği ve yıkım kararı çıktığı iddia edilen Gökbakar, Fatih Altaylı'nın kendisine olan tepkisi sonrası sessizliğini bozdu. Gökbakar 'hakkımda ileri geri konuştuğunu görünce dayanamadım' diyerek iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-09-24 11:24

Ayhan Bora Kaplan davasında sanık Kaplan'dan savunma: 'Bize ne zulümler yapıldığını açıklayacağım'

Suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen Ayhan Bora Kaplan ile suç örgütü şüphelisi 18'i tutuklu 61 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Tutuklu sanık Kaplan savunmasında, "13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden bir dava var. Bize ne kadar haksızlık yapıldığını, aslında devletin gücünü arkasına alarak bize ne zulümler yapıldığını açıklayacağım" ifadesine yer verdi.

Haber 09-09-24 23:40

Dünyanın en büyük ikinci rezervi keşfedilmişti! Türkiye ile ilgili çarpıcı iddia: 'Çin ile görüşülüyor'

Türkiye'nin nadir toprak elementleri rezervlerini işlemek için Çin ile görüştüğü iddia edildi. Bloomberg'in haberine göre Bakan Bayraktar'ın ekim ayında ileri düzeyde görüşmeler yapmak üzere Çin’e gideceği aktarıldı. İki yıl önce Eskişehir'de dünyanın en büyük ikinci nadir toprak mineralleri rezervi keşfedilmişti.

Finans 03-09-24 20:01

Cildi araştırma konusu oldu! Defne Samyeli bikinili pozlarını peş peşe paylaştı

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli'nin cildi bile araştırmalara konu oldu. Samyeli'nin, Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacı tarafından incelendiği geçtiğimiz aylarda ileri sürülmüştü. Şimdilerde tatilde olan Defne Samyeli bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 29-08-24 08:32

Kayseri'de havai fişekten çıktığı iddia edilen yangın söndürüldü

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde havai fişekten çıktığı ileri sürülen yangın ekipler tarafından söndürüldü.

Yurthaber 19-08-24 10:58

İstanbul'da sapık kurye kabusu yaşattı! Siparişini getirdiği kadını taciz eden kurye yakalandı

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde bir kadın, sosyal medya hesabından bir kuryenin tacizine uğradığını ileri sürdü. Yemek siparişi verdiği uygulamanın kuryesi tarafından 3 gündür taciz ve takip edildiğine dair videoyu sosyal medya hesabından paylaşan 26 yaşındaki D.K ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Haber 17-08-24 19:35

Real Madrid forması giyen Arda Güler için olay iddia! Kupa töreninde buruk olduğu gözlenmişti...

Real Madrid'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Mbappe'nin takıma katılmasıyla birlikte forma şansı ihtimali iyiden iyiye azalan Arda Güler'in yeni sezonda takımdan ayrılabileceği ileri sürüldü. İspanyol basını Arda ile birlikte Brahim Diaz'ın takımdan gidebileceği ifade edildi.

Spor 17-08-24 15:09

Fried rice tarifi: Fried rice nasıl yapılır?

Dünyanın farklı bölgelerinde farklı farklı pişirme teknikleri ile yapılan pilavın kızarmış hali Çin mutfağından. Fried rice adı ile bilinen bu pilavın yapımı son derece kolay. Farklı bir sunum yapmak ya da öğünlerinizde farklı lezzetler tüketmek istiyorsanız fried rice tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-08-24 01:45

Akdeniz'de askeri hareketlilik! Güney Kıbrıs açıklarına kadar geldi, 1000'den fazla komando hazır bekliyor

Tüm dünya bir yandan Orta Doğu'daki katliam ve artan gerilim, diğer yandan da Ukrayna-Rusya arasındaki savaşı konuşurken Akdeniz'den gelen haber bir anda dikkatleri oraya çevirdi. İngiliz Kraliyet Donanması'na bağlı amfibi hücum gemilerinin Güney Kıbrıs açıklarına yanaştığı ve İngiltere'ye ait egemen üs olan Akrotiri'de 1000'den fazla komandonun hazır bekletildiği ileri sürüldü.

Haber 12-08-24 11:00

Netanyahu'dan 'bölgesel savaş' açıklaması! 'Bunu göze aldık'

İsrail Başbakanı Netanyahu, TIME dergisine yaptığı açıklamada İsrail’in bir var oluş mücadelesi verdiğini ileri sürerek, Gazze’deki savaşın bölgesel bir savaşa dönüşmesi riskini göze aldıklarını söyledi. Netanyahu, başbakanlıktan çekilmeyi düşünmediğini ifade etti.

Haber 08-08-24 21:03

Hatay'da gübre ve yemden zehirlendiği ileri sürülen 17 koyun telef oldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yol kenarına dökülen yem ve gübreden yediği için zehirlendiği iddia edilen 17 koyun telef oldu.

Yurthaber 07-08-24 10:12

Sıvı kaybının tehlikeli ilk belirtilerine dikkat! Belirtileri erken fark etmek ciddi sorunları önlüyor

Uzmanlar sıvı tüketimi konusunda özellikle yaz aylarında uyarılar yapılıyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Salih Demir, sıvı kaybının ileri seviyelerde bayılma ve bilinç kaybına yol açtığını söyledi.

Haber 05-08-24 11:24

Araç sahibiyle tartıştı! Kızınca... Başka şehre götürüp park etti

Denizli’nin Çevril ilçesinden bir şantiyeden gece saatlerinde çalındığı ileri sürülen otomobil akşam saatlerinde 250 kilometre uzaklıkta Antalya’da park halinde bulundu. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli şahsı yakalarken, konunun araç sahibi ile şüphelinin tartışmasından kaynaklı olduğunu belirledi.

Haber 01-08-24 10:26

Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklif Galatasaray taraftarını kızdırdı!

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılacağı ileri sürülmüştü. Milli oyuncunun birçok talibi olduğu bilinirken, İspanyol basınında yer alan iddia Galatasaray taraftarını bir hayli kızdırdı.

Spor 28-07-24 09:46

İstanbul’daki ‘Suriyeli eczacılar’ iddiası tepki çekmişti! Açıklama geldi…

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, 'Suriyeli eczacılar' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. İddialara göre; İstanbul'da 200 civarında Suriyeli eczacı olduğu ve hepsinin SGK ile anlaşmalı olduğu ileri sürüldü. Köroğlu, "Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan ve denkliğini almış veya burada eczacılık fakültesi okumuş Suriye kökenli eczacıların açtıkları eczane sayısı İstanbul’da 57" dedi.

Haber 27-07-24 15:35

Elazığ sorunu çözdü! 2057 yılına kadar rahatlar

Elazığ Belediyesi atık su sorununa çözüm bulmak için büyük bir adım attı. Kentin en büyük yatırımı olan ‘İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yüzde 55 oranında çalışmaları tamamladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Haber 25-07-24 15:22

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Aşırı sıcaklara dikkat: Kalp krizi riskini 2 kar artırıyor! Özellikle o gruplar dikkat etmeli

Havaların aşırı ısınması bazı hastalıkları da beraberinde getirdi. Sıcak çarpması vakalarının bir hayli artış gösterdiği günlerde bu kez kalp krizi riskine dikkat çekildi. Sıcaklık artışının özellikle ileri yaştaki bireylerde kalp krizi riskini tetiklediği belirtildi. Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, 20 derecenin üzerindeki her bir derecelik sıcaklık artışının 65 yaş üstü bireylerde kalp krizi riskini yüzde 2 yükselttiğini söyledi.

Haber 22-07-24 11:34

KADES'ten gelen ihbar korkunç olayı gün yüzüne çıkardı! Jandarma onu bu halde buldu... Boynundan ve ayaklarından iple bağlayıp...

Muğla'da KADES üzerinden gelen ihbar sonrası ekipler harekete geçerken kan donduran olay gün yüzüne çıktı. 71 yaşındaki eşi M.B.'yi boynundan ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darbettiği ileri sürülen 50 yaşındaki S.B., gözaltına alındı. Şüpheli, işlemleri sonrası tutuklandı.

Haber 19-07-24 13:46

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu için geri sayım başladı!

Türk mühendislerince üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Space X firmasının ABD'nin Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Merkezi'nden yörüngesine fırlatılacak. Fırlatma törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. Uraloğlu, Türksat 6A'nın fırlatılma hazırlıkları kapsamında kapsülün içine yerleştirildiğini bildirdi. Fırlatma hava şartlarına bağlı olarak ileri saatlere kalma ihtimali bulunuyor.

Haber 09-07-24 01:03

Arda Güler: Daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz

A Milli Futbol Takımı’nın genç yeteneği Arda Güler, Hollanda’ya yenilerek turnuvadan elenmeleriyle ilgili, "Herkesin izlerken gurur duyacağı bir takım, halkımızın yüzünde bir gülümseme, geleceği dair bir umut olmak isteyerek çıktığımız bu yolda; daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz" dedi.

Spor 07-07-24 17:53

Masaj salonunda sinsice planlanan kimyasal saldırı! Saçımdan tutup, yüzüme asidi attı!

Masaj salonunda çalışan Buket A'nın yüzüne kimyasal sıvı attığı ileri sürülen sanığın "canavarca hisle silahla kasten yaralama" ve "kadına karşı basit yaralama" suçlarından yargılanıyor. Buket A. saldırı sonrası bir gözünü kaybetti.

Haber 04-07-24 15:52

İzmir’deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni detaylar! O kişileri hedef almış

İzmir'de yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen ve intihar girişiminde bulunan, ardından psikiyatri servisine yatırılan banka şube müdürü Hatice Ö.'nün tedavisi sürüyor. Hatice Ö.'nün, özellikle bankada yüklü miktarda mevduatı olanlarla temas kurup, dolandırıcılık ağının içine düşürdüğü iddia edildi.

Haber 01-07-24 16:35

Vakalarda şaşırtan artış! 'Yeni tanımlanan 1-2 tip var' Gençlerde de görülmeye başladı! Tedavi edilmezse yıllarca devam ediyor

Son zamanlarda mantar enfeksiyonu vakalarında artış yaşandığını belirten Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Engin, son dönemlerde özellikle gövde, genital bölgeye yerleşen mantarlarda bir artış ve tedaviye direncin söz konusu olduğundan bahsetti. Tırnak mantarını önceleri daha ileri yaşlarda gördüklerini söyleyen Engin, biraz daha gençlerde de görmeye başladıklarını dile getirdi.

Haber 01-07-24 12:07

Tırnaklardaki değişime dikkat: Kanserin 10 erken belirtisi! Sakın önemsiz sanmayın

Tehlikeli hastalıkların belirtileri insan vücudunda çeşitli değişiklerle kendini belli edebiliyor. Bu hastalıklardan biri olan kanserin de farklı çeşitlerine göre birçok erken belirtisi bulunuyor. Kanserin belirtilerinin erken fark edilmesi ise büyük önem taşıyor. Birçok kanser türü erken teşhis ile ileri evlere ulaşmadan tedavi edilebiliyor. Kanserin erken belirtilerinin tırnaklar ve ciltte görülen değişimler olduğu belirtiliyor.

Manşet 29-06-24 11:55

Alzheimer belirtileri ne zaman başlar? Alzheimer belirtileri nelerdir?

Alzheimer, yaygın olarak demans olarak bilinen ve genellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan bir sinir sistemi hastalığıdır. Bu hastalık, genellikle hafıza kaybı, bilişsel işlevlerde azalma ve davranışsal değişiklikler gibi semptomlarla karakterizedir. Alzheimer, yaşlı nüfusta en sık görülen demans türüdür ve ilerleyici bir seyir gösterir. Peki, alzehimer belirtileri ne zaman başlar?

Haber 26-06-24 21:43

Ünlü modacı Tolga Çam'a tekne turunda darp iddiası! Kaptan açıklama yaptı: Kendisini mağdur göstermeye çalışıyor

Modacı Tolga Çam'ın ailesiyle tatil için gittiği Fethiye'de katıldığı tekne turunda verilen hizmetten memnun kalmadığı gerekçesiyle teknenin Kaptanı Remzi Kasapoğlu'na saldırıp, hakaret ettiği, eşi Emine Kasapoğlu'nu da darbettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda sürdürülürken, sosyal medyadan açıklama yapan Çam, "Aramızda bir tartışma yaşansa da herhangi bir şiddet olayı kesinlikle söz konusu değildir." dedi. Teknenin kaptanından da açıklama geldi.

Magazin 24-06-24 19:33

20 yaşındaki Kübra'nın cansız bedeni Zap Suyu'nda bulundu! 'O telefondan sonra uçurumdan atladı' iddiası

Hakkari'de seyir terasından uçuruma atladığı iddia edilen 20 yaşındaki Kübra Gültekin'in cansız bedeni, Van'dan gelen dalgıç polis ekipleri tarafından Zap Suyu'nda bulundu. Gültekin'in cep telefonuyla konuştuktan sonra eşyalarını uçurumdan attığı, ardından da kendisinin atladığı ileri sürüldü.

Haber 24-06-24 12:00

Uzmanından önemli uyarı! Gençlerde vertigo, migrenle birlikte görülebilir

Vertigonun bireyin yaşam kalitesini olumsuz etkileyebileceğini belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Murat Haluk Özkul, “Vertigo çocukluk çağı dâhil her yaşta görülse de, vertigoya sebep olan hastalıklar farklı yaşlarda ve cinsiyette daha fazla ortaya çıkabilir. Örneğin, kristal kayması kadınlarda ve orta ileri yaşta daha sıktır. Gençlerde ise migren hastalığı ile beraber baş ağrılı ya da ağrısız vertigo daha sık görülür” dedi.

Haber 20-06-24 10:19

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve memurlar… Zamlı maaş takvimi belli oldu: Ödemesi yetişmeyene zam farkı!

5 aylık enflasyon farkı belli oldu, sıra 6 aylık enflasyon farkında! Öğretmeninden polisine hemşiresinden mühendisine memur maaş zammı 3 Temmuz’da belli olacak. Memur emeklisi, Bağ-Kur ve SSK emekli maaşı da aynı anda netleşecek. Ancak bazılarının zamlı maaşı için fark ödemesi ileri bir tarihte yapılacak. İşte Temmuz 2024 zamlı emekli ve memur maaş ödeme takvimi ile son maaş hesabı…

Finans 19-06-24 10:37

‘Altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir…’ Bir günde tüm ihtimaller değişti: Altın fiyatlarına tatil arası…

Altın fiyatları bir ileri bir geri dalgalı bir seyirde hareket etmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı yurt içinde gram altın fiyatı üzerinde de etkili oluyor. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasalar hem ABD’de hem de Türkiye’de tatil arasına girerken uzmanlardan dikkat çeken bir yorum geldi. Analistler “Sonbaharda ise faiz beklentileri ve ABD seçimlerinin de devreye girmesiyle birlikte ons altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir” dediler.

Finans 19-06-24 07:41

Tavuklu mantı tarifi: Tavuklu mantı nasıl yapılır?

Mantı Türkiye'nin dört bir yanında farklı iç malzemeler ya da pişirme teknikleri ile de olsa yapılan ve sevilen bir yemektir. Hatta dünyanın farklı ülkelerinde değişik biçimlerde ve isimlerde mantılar da yapılır. Klasik olarak Kayseri mantısı olarak anılan mantı tavukla da bir başka lezzetli olur. İşte tavuklu mantı tarifi!

Yemek 15-06-24 15:37

Yediemin otoparkında bekletilen araçları böyle çalmışlar! İl değiştirirken...

Mersin’de yediemin otoparkında bekletilen panelvan tipi 2 aracı çekiciye yükleyerek çaldıkları ileri sürülen 2 şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları araçlarla birlikte Adana istikametine giderken otoyol üzerinde yakalandığı öğrenildi.

Haber 13-06-24 10:36

'Ücretsiz tatil kazandınız' mesajıyla ağlarına düşürmüşler! Tuzak üstüne tuzak... Devre mülk hayali satıp milyonlarca liralık vurgun

Yalova merkezli 5 ilde sözde devre mülk satışıyla dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen suç şebekesine yönelik operasyonda 29 zanlı gözaltına alındı. Şahısların 50 milyon liradan fazla haksız kazanç elde ettikleri öne sürülürken şüphelilerin "Ücretsiz tatil kazandınız" yazılı kısa mesaj ve internetteki paylaşımlardan ulaştıkları kişileri termal otelde ağırlayıp sözde devre mülk sattıkları ancak çeşitli bahanelerle tatil yapmalarına izin vermedikleri, paralarını iade etmedikleri ileri sürüldü.

Haber 12-06-24 16:36

Çocuklarda güneş yanığı deri kanseri riskini 8 kat artırıyor! Tüm vücut için 2 yemek kaşığı kuralına dikkat

Tatil bölgelerinde güneşin keyfini çıkarmak kadar güneşin zararlı ışınlarından korunmak da oldukça önem taşıyor. Özellikle çocukların uzun süre güneş altında kalmaması gerektiği konusunda aileleri uyaran Dr. Öğr. Üyesi Elif Cömert Özer, “Çocukluk çağında su toplayacak ölçüde güneş yanığı geçirilmesi ileri yaşlarda melanom adı verilen deri kanser riskinde 8 kata kadar artışa neden olmaktadır” dedi.

Kadin 10-06-24 09:30

Atık kumaşlara kadın eli değdi! Hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlıyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nin İleri Geri Dönüşüm Atölyesi’ne katılan kadınlar, evlerindeki atık kumaşları dönüştürerek yeni ürünler ortaya çıkarıyor. Kurs günlerini iple çektiklerini belirten kadınlar, hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlıyor.

Kadin 08-06-24 15:47

Danla Biliç'in açıklamaları korkuya neden oldu! Uzmanı konuştu: Popo büyütme işlemi sonrası ileri derecede doku enfeksiyonları, ağır şekilsel bozukluklar…

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerem Yılmaz, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yaptırdığı popo büyütme işlemi sonrası yaşadığı sağlık sorunları sonrasında yaptığı açıklamaların korkuya neden olduğunu ifade ederek, güvenilir malzemelerin kullanımında bir sakınca olmadığını söyledi.

Kadin 07-06-24 09:42

YKS geldi çattı! Uzmanı tek tek sıraladı: Sınav kaygısıyla başa çıkmak için 10 öneri

Sınav kaygısını azaltmanın yollarından bahseden Psikolog Dilara Dalyan, “Olumsuz düşünceler yerine pozitif düşünmeye odaklanın. Olumlu düşünmek, sınav stresini azaltmanın ve özgüveninizi artırmanın önemli bir yoludur. Ayrıca derin nefes alma ve gevşeme teknikleri uygulamak sınav stresiyle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır” dedi.

Kadin 06-06-24 10:02

Bakan Koca'dan MHRS açıklaması! 'Çok büyük bir iyileşme var'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13 Mayıs'ta Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) başlayan 'Onaylı Randevu' uygulamasına ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Koca, "Randevu sadakat oranında çok büyük bir iyileşme var. Şu an görünen; bir iki branş dışında, ileri tarihlere randevu alınması gerekmeden sorun çözülüyor" dedi.

Haber 05-06-24 12:30

Hayatta hep ileride olmak için yapman gereken 11 şey

Hepimiz hayatta daha başarılı, daha mutlu ve daha ileri olmak istiyoruz, değil mi? Ancak bazen nereden başlayacağımızı bilemeyebiliyoruz.

Kadin 03-06-24 23:14

Ev sahibinin ateşe verdiği iddia edilen apartman dairesindeki yangın söndürüldü

Edirne'de ev sahibinin ateşe verdiği ileri sürülen apartman dairesinde çıkan yangın hasara yol açtı.

Yurthaber 31-05-24 08:28

Muayeneye gittiği hastanede, doktorların saldırısına uğradı! O anlar kamerada

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvuran Yılmaz Yıldırım (24), kendisiyle ilgilenilmediği iddiasıyla çıkan tartışmada darbedildiğini ileri sürdü. Yıldırım, doktor Y.B. ile acil serviste görevli kadın doktor G.N. hakkında şikayette bulundu. Doktorlar da Yılmaz'dan şikayetçi oldu. Olay hastanenin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Doktor. Y.B.'nin yumruk attığı Yılmaz’ın yere düştüğü, meslektaşı G.N.'nin ise Yılmaz'ı yerdeyken tekmelediği görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 30-05-24 10:59

Bayram öncesi piyasalar hazırlık yapıyor! Altın fiyatları düşerken yeni tahmin geldi: Cuma gününe dikkat, fiyatları etkileyecek

Altın fiyatları rekor seviyelerden geri gelmesinin ardından yükseliş için yol arasa da bir ileri bir geri hareketlerine devam ediyor. Ons altındaki düşüş gram altın fiyatı üzerinde de etkili olurken uzmanlardan ‘Altın düşer mi yükselir mi?’ sorusuna yanıt geldi. Cuma gününe dikkat çeken uzmanlar altın tahminini 100 dolar artırdı. İslam Memiş ise, “İnsanlar döviz ve altını bozdurarak TL'ye yöneliyor” diyerek Kurban Bayramı öncesi yatırımcıya uyarıda bulundu.

Finans 29-05-24 07:50