Ilk Teravih Kacta Haberleri

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık: Poşetin içinde gofret var sanıyordum

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık, hakim karşısına çıktı. Davanın ilk duruşmasında söz alan tutuklu sanık, "Poşetin içerisinde gofret, çikolata olduğunu sanıyordum, içinde taş olduğundan haberim yoktu" dedi.

Haber 2024-05-15 20:04:14

Biden ile Trump canlı yayında kozlarını paylaşacak! Zamanını söyle, orada olacağım

ABD'de, 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Demokrat Joe Biden ile Cumhuriyetçi Donald Trump ilk kez canlı yayında kozlarını paylaşacak. Trump ve Biden arasındaki ilk canlı yayın tartışması 27 Haziran'da, ikincisi ise 10 Eylül'de yapılacak. Tartışmayla ilgili yaptığı açıklamada Biden'a seslenen Trump "Geniş bir alanda yapalım. Sadece zamanını söyle, orada olacağım. Gürültü çıkarmaya hazır olalım" dedi.

Haber 2024-05-15 19:57:10

İsteyen ailelerin çocuklarına test! Türkiye'de bir ilk... Gözden kaçanlar ve fark edilemeyenler tespit edilecek

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara ’Okula ne kadar hazırım’ projesinde testler yapılacak. Test sonuçları farklı çıkan çocuklar ailelerin istemesi halinde hastaneye veya Rehberlik Araştırma Merkezine yönlendirilecek.

Kadin 2024-05-15 17:34:59

Euro Bölgesi teknik resesyondan çıktı: İlk çeyrekte büyümeye geri döndü

Euro Bölgesi ekonomisi, ocak-mart döneminde önceki çeyreğe göre yüzde 0,3 büyüme kaydederek teknik resesyondan çıktı. En büyük Euro bölgesi ülkeleri arasındaki İspanya yüzde 0,7 büyümeyle ilk çeyrekte en güçlü performansı gösteren ülke oldu. Almanya ve Fransa yüzde 0,2, İtalya yüzde 0,3 büyüdü.

Finans 2024-05-15 17:09:49

Kan donduran vahşet! Cam bardak ile arkadaşının boğazını kesti

Samsun'dan dehşete düşüren bir vahşet haber geldi. K.E., tartıştığı arkadaşı H.A.'nın boğazını kırdığı cam bardakla kesti. H.A. ağır yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı. K.E., ilk ifadesinde, alkol aldığını, olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Haber 15-05-24 16:45

Son dakika | Başbakan Fico'ya suikast girişimi! Silahlı saldırıya uğradı, Slovakya'yı sarsan olay sonrası ilk görüntüler geldi

Son dakika haberi: Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı. Gelişme ülkeyi sarsarken saldırgan çok geçmeden yakalandı. Başbakan Fico'nun, vücuduna çok sayıda merminin isabet ettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olay yerindeki panik ve hareketlilik kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 15-05-24 16:20

Dünya listesinde zirveye yerleşmişti! Popstar Bayhan'a şok… Şaşırtan karar

Son dönemde değiştirdiği imajı ve seslendirdiği şarkıları ile adından sıkça söz ettiren Popstar Bayhan, yeni bir rekora imza atarak Spotify'ın Dünya Viral L süre sonra zirveye yerleşen ilk Türk sanatçı olmayı başarmıştı. Popstar Bayhan hayranlarını şaşırtan kararı sosyal medya üzerinden paylaştı.

Magazin 15-05-24 15:51

Yanlış yıkıyormuşuz! Havluların sertleşmemesi için ucuz tüyo... Evinizde olan o ürünü kullanmayı bırakın

Yeni satın alınmış havlular, ilk başta yumuşaklığıyla göz doldururken zaman içerisinde yıkana yıkana o yumuşaklığını kaybedip daha sert ve kuru bir hal alıyor. Bu durum da bir süre sonra o havluların artık kullanmak istenmeyecek hale gelmesine neden oluyor. Ancak bir uzman, havluları yanlış yıkadığımıza dikkat çekerek daima yumuşak kalması için hem basit hem de ucuz tüyoyu paylaştı. İşte tasarruf ettirirken aynı zamanda havlularınızı ilk günkü yumuşaklığında tutacak o yöntem...

Kadin 15-05-24 15:47

ABD enflasyon beklentilerin altında geldi! 6 ay sonra ilk: İşte altın ve dolar kurunda son durum

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda ise yüzde 3,4 yükseldi. İşte veri sonrası altın ve dolar kurunda son rakamlar ile güncel altın-dolar fiyatı grafiği...

Finans 15-05-24 15:41

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor 15-05-24 15:21

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,23 değer kaybederek 10.149,72 puana indi. Bankacılık endeksi yüzde 1,59, holding endeksi yüzde 0,54 değer kaybetti.

Finans 15-05-24 14:28

Beyin kanserine yakalanan onkologda, ilk kez uygulanan deneysel tedavinin birinci yılında tümöre rastlanmadı

Dünya bir ilk olan tedavinin uygulanmaya başlandığı Avustralyalı onkologda, beyin kanserine yakalandıktan bir yıl sonra yapılan taramada kansere rastlanmadı.

Yurthaber 15-05-24 14:20

5 yıldır sahnelerde yoktu... Usta sanatçı Neşe Karaböcek sahnelere geri döndü!

Neşe Karaböcek, oğlunun vefatının ardından ilk defa sahneye çıktı. 5 yıl sonra özel bir gecede sahnede olan Karaböcek, sahnede 2,5 saat kaldı.

Magazin 15-05-24 12:37

Bakanlık 4 aylık verileri duyurdu! Bütçe açığı 691 milyar TL oldu

Merkezi yönetim bütçesi Ocak-Nisan dönemini kapsayan yılın ilk dört ayında 691 milyar 312 milyon TL açık verdi. Bütçe açığı Nisan ayında ise 177,8 milyar lira olarak gerçekleşti.

Finans 15-05-24 11:50

Fenerbahçe'de Mourinho yarışı! Şimdi de Ali Koç harekete geçti, ilk teklif yapıldı bile...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Ali Koç yapılacak başkanlık seçimleri öncesi adaylıklarını resmen açıklarken, Aziz Yıldırım'ın Mourinho vaadi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yıldırım'ın bu vaadi çok konuşulurken Ali Koç'tan da sürpriz bir Mourinho hamlesi geldi. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 11:35

Tarlada 39, markette 199 lira! Üreticiler isyan etti! 'Niye aracılar bizden daha fazla kazanıyor!'

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik’te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü. Kiraz üreticiler fiyat farkına isyan edip haksızlığın önüne geçilmesini istedi.

Finans 15-05-24 11:35

Milli muharip uçağın maliyeti belli oldu! F-35 mi ucuz KAAN mı? Dikkat çeken 'Mercedes çıkışı'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi. KAAN'ın maliyetini ilk kez açıklayan Kotil, tesisler de dahil olmak üzere 2 milyar dolar harcandığını söyledi. F-35’in maliyeti ise yaklaşık 130 milyon dolar civarında.

Finans 15-05-24 11:17

Haftada 4 gün çalışma sistemiyle gündem olmuştu: Aksa Akrilik’ten yılın ilk çeyreğinde 340 milyon TL’lik kâr artışı

Haftada 4 gün çalışma sistemini Türkiye'de ilk kez uygulayan Aksa Akrilik 2024’ün ilk çeyrek finansal sonuçlarını duyurdu. Aksa Akrilik’in net kârı, geçen senenin aynı döneminin enflasyon etkisinden arındırılmış net kârının iki katına ulaşarak 675 milyon TL oldu.

Finans 15-05-24 10:00

Pınar Dilşeker evinin kapılarını ilk kez açtı! Yatak odasındaki ayna detayı akla Erman Toroğlu'nu getirdi

Arabesk-fantezi müziğin sevilen yorumcusu Pınar Dilşeker, oğlu ile yaşadığı evin kapılarını ilk kez Evrim Akın'a açtı. Dilşeker'in yatak odasındaki aynayı görenlerin aklına ise Erman Toroğlu geldi.

Kulis 15-05-24 10:00

Kızıl Goncalar'ın sezon finali görüntüleri ifşa oldu! Kamera arkası sosyal medyayı salladı: Cüneyd...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Şimdilerde sezon finali büyük bir heyecanla beklenen dizinin kamera arkası görüntüleri ifşa oldu. O görüntüler TikTok'ta paylaşıldı...

Kulis 15-05-24 09:46

Son dakika | İzmir güne depremle uyandı! 4,5 ile sallandı, peş peşe sarsıntılar sonrası AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: İzmir'de sabahın ilk saatlerinde deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak belirlendi. AFAD ve Prof. Dr. Naci Görür'den depremle ilgili açıklamalar geldi.

Haber 15-05-24 08:08

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 15-05-24 07:59

SON DAKİKA | Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Antalya Konyaaltı’nda 12 Nisan’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazası ile ilgili iddianame kabul edildi. İlk duruşma 11 Haziran'da görülecek.

Haber 14-05-24 17:35

Filenin Sultanları, Milletler Ligi maçları için Antalya'ya geldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 yılındaki ilk sınavını vereceği Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nin (VNL) ilk hafta maçları için Antalya'ya geldi. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ndeki ilk maçında Japonya ile karşılaşacak.

Spor 14-05-24 14:42

2024 Voleybol Milletler Ligi kadrosu açıklandı

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları'nda kadro açıklandı. Antalya'da oynanacak olan ilk hafta maçları 14-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Spor 14-05-24 14:40

Deprem uyarısı yapan Moriwaki, Prof. Dr. Naci Görür'ü isyan ettirdi! İsmini vermeden hedef aldı: Japon diye biliyor sanıyorlar

Deprem uyarılarıyla sık sık Türkiye'nin gündemine gelen Yoshinori Moriwaki'ye yine deprem dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Naci Görür tepki gösterdi. Moriwaki'nin dün özellikle 2 ilçeyi uyararak yaptığı uyarı ses getirmişti. Görür, "Japon olduğu için depremi bilir zannediyorlar" dediği Moriwaki'nin depremle ilgili konuşmaması gerektiğini savundu.

Manşet 14-05-24 11:52

Kızıl Goncalar son bölümüyle sosyal medyayı yıktı geçti! Prof. Dr. Özgür Demirtaş da öve öve bitiremedi

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi bir kaç bölüm yayınlanmamış ardından büyük bir heyecanla kaldığı yerden devam etmişti. Son bölümüyle yine büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Kulis 14-05-24 09:29

Son dakika haberi: Sinan Ateş'e yapılan suikastin görüntüleri ilk kez ortaya çıktı! İki aracın arasına girmesini bekledikten sonra tetiği çekti

Türkiye, Sinan Ateş cinayetinin ardındaki sır perdesinin çözülmesini beklerken bu sabah saatlerinde gelen son dakika haberi bir anda gündem oldu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in vurulma anı ilk kez ortaya çıktı. Sinan Ateş'in Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürürken yaklaşan suikastçi tarafından vurulduğu görülüyor. İşte o anlar...

Manşet 14-05-24 08:57

Ağızda yaşanan değişime dikkat! Riskli hastalığın ilerleyen uyarıcısı olabilir

Diyabet dünyadaki birçok insanı etkileyen ciddi bir hastalıktır. Öncelikle yüksek kan şekerinin ilk belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Diyabetin semptomları genellikle benzerdir ancak hastalığın ne kadar süredir mevcut olduğuna ve hastanın yaşına bağlı olarak biraz değişir. Kan şekeri seviyesi yükseldiğinde bazı belirtiler ortaya çıkar. Diyabetin ilk belirtilerinin yanı sıra ilerleyen belirtilerine de dikkat etmek gerekiyor. Peki bunlar neler?

Haber 14-05-24 07:39

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'suydu... Settar Tanrıöğen beyin kanaması sonrası ilk kez görüntülendi

Kızılcık Şerbeti'nde Apo rolüne hayat verirken beyin kanaması geçiren ve sağlık sorunları sebebiyle diziye veda eden Settar Tanrıöğen, uzun hastane günlerinden sonra ilk kez görüntülendi.

Kulis 14-05-24 07:26

Dünyanın en iyi takımlarını açıkladılar! İlk 30'da 2 Türk takımı yer alırken, Süper Lig devinin yeri dikkat çekti

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, dünyanın en iyi takımlar listesinde güncellemeye gitti. IFFHS, 1 Mayıs 2023 ile 30 Nisan 2024 tarihlerini baz alarak yayınladığı listede ilk 30'da Fenerbahçe ve Galatasaray yer aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 21:58

Aziz Yıldırım ilk transferini açıkladı! Mourinho'yu resmen duyurdu: Kendisi ile iki saat görüştüm...

Son dkaika... Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada seçilmesi halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 21:17

Yalova’dan 4 ayda 178 milyon 967 bin dolar ihracat

Yalova’da 2024 yılının ilk 4 ayında yapılan 178 milyon 967 bin dolar ihracat yapıldı.

Yurthaber 13-05-24 15:07

Murat Başaran İstanbul'dan uzakta doğayla iç içe yaşıyor! Kocaman bahçesi ve havuzu öne çıktı

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Murat Başaran bu kez evi ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Side'deki evinin kapılarını ilk kez açtı. Evin kocaman bahçesi dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 11:33

Kaza sonrası sporla hayata tutundu, 1 yılda engelleri aşıp Avrupa 4'üncüsü oldu

İnşaattan düşerek bedensel engelli olan Ağrılı Halit Durak, vücut geliştirme sporuna başladıktan sonra milli takıma seçildi ve katıldığı ilk uluslararası organizasyonda Avrupa 4'üncüsü oldu.

Yurthaber 13-05-24 11:30

Hafsanur Sancaktutan'ın paylaşımı korkuttu! Ameliyat sonrası ilk açıklama geldi

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme gelen oyuncu Hafsanur Sancaktutan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ameliyat olduğunu duyuran oyuncu sevenlerini korkuttu.

Magazin 13-05-24 10:48

İstanbul'da iğrenç tecavüz ağı! Muhtarın oğlu, ağabeyinin arkadaşı... Şantaj yapıp genç kızın hayatını kararttılar

İstanbul'da 8. sınıf öğrencisi A.A'ya iki arkadaşı tecavüz etti. Bu şekilde başlayan dram, A.A.'ya tanıdığı tanımadığı birçok kişinin tecavüz etmesiyle giderek daha korkunç bir hal aldı. İlk dehşetin görüntüleriyle şantaj yapılan A. A. liseye geçtiğinde de kabus bitmedi, tecavüzcülerin sayısı gitgide arttı. Arkadaşının ağabeyinden muhtarın oğluna birçok kişinin dahil olduğu iğrenç olaylar sanayide de yaşandı ormanda da...

Haber 13-05-24 10:37

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanıyor! Küme düşme hattı alev alev yanarken ilginç bir detay ortaya çıktı...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk potasında Fenerbahçe ile Galatasaray kıyasıya bir rekabet içine girmişken, küme düşme hattında da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ligin artık son 2 maçı kalmışken 8 takımın da küme düşme ihtimali bulunuyor.

Spor 13-05-24 07:41

Bayer Leverkusen, yenilmezlik rekorunu 50 maça çıkardı

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) ilk şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen, deplasmanda Bochum'u 5-0 mağlup ederek tüm kulvarlarda yenilmezlik rekorunu 50 maça çıkardı.

Spor 12-05-24 23:18

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 12-05-24 22:16

SON DAKİKA: Milli okçu Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı!

Son dakika... Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı. Gazoz bu başarısıyla, aynı anda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu ünvanlarını elinde bulunduran ilk isim olarak tarihe geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 17:03

İbrahim Tatlıses'in torunu çok kızdı! Bodrum'da 48 dairelik site içerisinde...

Tatlıses ailesinde mal mülk kavgası bitmiyor. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu Burak Baran dedesine sitem etti. Baran dedesinin bazı evlatlarına ev vermediğini açıkladı.

Magazin 12-05-24 13:51

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde azaldı

Yılın ilk 4 ayında otomotiv üretimi yüzde 1 azaldı. İlk 4 ayda sektördeki toplam üretim 474 bin 947 adet olarak gerçekleşti.

Finans 12-05-24 07:43

Engin Polat'ın hesabından maskeli paylaşım yapılmıştı! Avukatından paylaşım hakkında açıklama geldi

Kasım ayından bu yana tutuklu olan Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskeyi kimin paylaştığı merak edilirken Engin Polat'ın avukatından açıklama geldi. İşte detaylar...

Magazin 11-05-24 23:28

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'den Arda Güler hakkında çok konuşulacak ifadeler!

Real Madrid, İspanya La Liga’nın 35’inci haftasında deplasmanda Granada’yı 4-0 mağlup etti. İlk 11 başladığı karşılaşmada 90 dakikada forma giyen milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid’in 2’nci golünü kaydetti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 11-05-24 22:34

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gol atmayı hobi edindi! Milli oyuncu bu hafta da müthiş bir gole imza attı...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla gollerine devam ediyor. Milli futbolcumuz, Granada deplasmanında ilk yarının sonunda farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

Spor 11-05-24 20:28

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 11-05-24 15:52

Karısını adım adım takip edip başka bir adamla yakaladı! O anları saniye saniye kameraya kaydetti... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir adam karısının kendisini aldattığı anları saniye saniye kameraya kaydederek ifşa etti. Kocasını aldatırken yakalanan kadın ise durumu ilk başta reddederken bir yandan da battaniyeyle yüzünü kapatmaya çalışıyordu. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 11-05-24 12:59