Masterchef Yeni Jurisi Haberleri

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! 1 komiser gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında dosyada yer alan diğer şüphelilerle hareket ettiği değerlendirilen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli komiser gözaltına alındı. Soruşturmada, hakkında gözaltı kararı bulunan dosya şüphelisi N.Ö.K ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 2024-05-21 22:42:02

Yeni doğan bebeğini çöpe atmıştı! İnternetten videolar izlemiş, kan donduran ifadeler: Çocuğun babası...

Kastamonu'da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan 18 yaşındaki genç kızın anlattıkları kan dondurdu. İnternetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını söyleyen genç kız, çocuğunun ölü doğduğunu ve çöp poşetine koyup zihinsel engelli babasına verdiğini söyledi. Hamile olduğu sırada nişanlı olduğunu söyleyen genç kız, çocuğun babasının ise başkası olduğunu aktardı.

Haber 2024-05-21 22:35:42

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum yeniden hatırlattı! ‘Daha sağlıklı olur’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Milli Hukuk ve Milli Yargı olamaz" eleştirileriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. 'Bir kez daha Milli yargı' diyerek mesajını vurgulayan Uçum paylaşımında "Yargısal pratiklerle ilgili rahatsızlığı olanların hele hukukçuların uygulamaya ilişkin eleştirilerini milli yargı ve milli hukuk kavramına karşı çıkarak ifade etmesi akıl dışı bir olay" dedi.

Haber 2024-05-21 20:20:54

Bakan Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan soruşturması açıklaması! 'Rapor tamamlandı, bundan sonrası yargıda'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili olarak yeni gelişmeyi duyurdu. Bakan Yerlikaya, emniyet mensuplarıyla ilgili hazırlanan raporun tamamlandığını belirterek "Bundan sonrası yargıda" dedi.

Manşet 2024-05-21 18:46:52

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Bana 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler

'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik davada yeni gelişmeler yaşanıyor. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada, örgüt lideri Ayhan Bora Kaplan, "Bana da 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler, vermedim. Bu nasıl bir devlet, biz kime güveneceğiz?" dedi.

Haber 21-05-24 18:32

Sezon final tarihi belli olan Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Dizinin sezon finali de belli oldu. Dizi 16. bölümüyle sezon arası verecek. Sezon finalinden önce ise diziye, bir oyuncu daha katılıyor.

Magazin 21-05-24 16:49

Yılmaz Erdoğan ile dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti... Neden konuşmadığını anlattı: Sizin kızınıza da...

Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansu Taşkın konu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İlişkinin iki günlük gösterilmesine tepki gösteren model, “Hiçbir zaman o tarz bir insan olmadım. Benim de ailem var. Herkes kendine gelsin ve haddini bilsin” ifadelerini kullandı.

Magazin 21-05-24 16:18

Selen hemşire olayında sarsıcı detay! Yakın arkadaşıyla aynı kaderi yaşamış: Ortak arkadaşları ise şüpheli doktor

Türkiye Selen hemşirenin sır ölümünü konuşmaya devam ederken gündem olacak yeni bilgilere ulaşıldı. Selen hemşirenin yakın arkadaşı Pelin Köksal'ın da aynı şekilde hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı hastanede hemşirelik yapan Pelin Köksal ile Selen hemşirenin ortak noktası ise şüpheli doktor Fatih.A.. İki hemşirenin ölümünde de aynı ilaçtan şüpheleniliyor.

Haber 21-05-24 16:11

Uçaklarda yeni dönem: Arama kurallarını kabul etmeyen yolcular binemeyecek! Bagajlar, eşya ve kargolar için de geçerli

Uçaklarda yeni dönem başlıyor! Türk Sivil Havacılık Kanunu'nda yeni düzenleme yolda. Havalimanı girişlerinde uygulanan arama prosedürleri önemli ölçüde değişecek. Yeni yasa taslağında yer alan üst ve bagaj arama kurallarına uymayan yolcular uçağa alınmayacak. Yeni dönemin ayrıntılarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu açıkladı.

Haber 21-05-24 13:39

Borsa İstanbul’da baş döndüren rekor: Yeni hedef 20.000 puan! Uzman isim tek tek anlattı: ‘Bireysel yatırımcı ralliyi uzaktan izliyor’

Borsa İstanbul psikolojik direnç seviyelerini bir bir kırmaya devam ediyor. Önce 10 bin puan şimdi ise 11.000 puanın üzerini gören BIST 100 endeksindeki yükselişin nedeni belli oldu. Ekonomist Tuğbek Çitilci, borsadaki rallinin sebebini Şubat 2020’den bu yana en düşük seviyede bulunan ülke risk primi yani CDS’ye bağladı. Peki borsadaki yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler öne çıkabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Finans 21-05-24 12:56

Hastanelerde yeni dönem, 81 ilde başlamıştı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Onaylı Randevu Sistemi açıklaması! Artış var diyerek duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta başlayan Onaylı Randevu Sistemi’nin ardından 81 ilde değerlendirme yaptıklarını belirterek, "Sadakat oranında, randevusuna gelen vatandaşımızın oranında önemli artış olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Haber 21-05-24 12:13

150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme! Merakla bekleniyordu: Bakan Göktaş tarihi duyurdu: Ödemeler başlıyor!

Faizsiz evlilik kredisindeki yeni gelişmeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş duyurdu. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu eğitim programlarına katılıp resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen çiftlerimize yönelik ödemeler bugün itibarıyla başlıyor" açıklamasını yaptı.

Finans 21-05-24 12:10

O belediyeden yeni doğum yapan annelere destek! Çeyrek altın değerinde! Başvuru şartları belli oldu

Yeni doğum yapan anneler için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yeni destek paketi hayata geçiriliyor. Başvurular yarın başlayacak. Annelere çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme verilecek. Destek için başvuru şartları da belli oldu.

Finans 21-05-24 12:04

Gündem olan imam ilanı! Maaşı beğenmezse artırılacak, evi beğenmezse başka ev verilecek, meyve toplayıp satabilir

Adana'nın Kozan ilçesinde imam vaadiyle seçim kazanan muhtar, mahalleye ilanla imam arıyor. Müftülükten ve kaymakamlıktan istenilen yanıtı alamayan muhtar yeni imam için ilan astı.İlan şartları ise gündem oldu. Muhtar, maaşının tamamını imama verecek. Eğer imam beğenmezse artırılacak. Ayrı lojmanı olacak imam için muhtar kendi evini de gözden çıkardı. Üstelik bahçedeki meyveleri de toplayıp satabilecek. İşte gündem olan ilan...

Haber 21-05-24 10:52

İkinci el araba alacak herkesi ilgilendiriyor: Ekspertiz raporu da işe yaramayacak! Dolandırıcıların yeni yöntemi 'ikiz araç'

İkinci el otomotiv sektöründe dolandırıcılar, araçların ekspertiz raporunu temiz göstermek için plaka değişimi ile 'ikiz araç' yöntemini kullanmaya başladı. Uzmanlar, mağduriyetlerin önüne geçilmesi için güncel rapor, şasi ve motor numarası kontrolünün önemine vurgu yapıyor.

Finans 21-05-24 10:48

Scarlett Johansson: OpenAI sohbet robotunun sesimi taklit etmesine şoke oldum ve kızdım

Amerikalı ünlü oyuncu Scarlett Johansson, yapay zeka şirketi OpenAI'ın yeni sohbet robotunda kendi sesine "korkutucu derecede" benzer bir ses kullanılmasına "şoke olduğunu" ve buna kızdığını söyledi.

Yurthaber 21-05-24 10:06

Bir anda dalgaların arasında kayboldu! Arkadaşlarının gözünün önünde köpek balığı tarafından bütünüyle yutuldu

Avustralya'nın Yeni Güney Galler kıyısı açıkları kabus dolu anlara sahne oldu. Christine Armstrong isimli bir kadın arkadaşlarıyla yüzerken bir anda ortadan kayboldu. Dalgaların arasında kalan kadın yaklaşık 4 metre uzunluğundaki timsah tarafından yenildi. Ertesi gün Armstrong'un bone ve gözlükleri sahilde insan kalıntılarıyla birlikte bulundu.

Trend 21-05-24 09:34

Dolar/TL kuru için yeni tahmin! Dev banka yıl sonu için o seviyeyi işaret etti

Yerel seçimlerden bu yana döviz talebi tersine dönerken, Bank of America'dan dolar/TL kuruna ilişkin yeni bir tahmin geldi. Dev banka yıl sonunda dolar/TL'nin 38 TL seviyelerinde olabileceğini kaydetti.

Finans 21-05-24 09:31

Vize muafiyeti sağlanacak! Romanya ile turizmde yeni adım: 90 güne kadar...

Romanya vatandaşlarının Türkiye'ye turistik seyahatlerinde vize uygulanmayacak. Alınan karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 21-05-24 09:18

Ekiplerin enkaza geldiği ilk an! Yanmış cenazeler, Reisi'nin yüzüğü... Görüntülerdeki, o detaya dikkat çekti: Akla bir sürü senaryo geliyor!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Enkaz alanına ilk ulaşma anlarına ait görüntüler paylaşılırken, yanmış cansız bedenlerin enkaz çevresine yayıldığı görüldü. Reisi'nin yüzüğü de helikopter enkazında bulundu. Şimdi tüm dünya "Sabotaj mı, kaza mı?" sorusuna yanıt ararken; Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, o detaya dikkat çekti: "Akla bir sürü senaryo geliyor!"

Manşet 21-05-24 07:47

Son dakika: MTV borcunu ödemeyenler dikkat! Kamu alacaklarında gecikme faizi yükseltildi: Karar Resmi Gazete'de

Son dakika haberi... MTV ve vergi dahil birçok amme alacağı için uygulanan gecikme zammı oranı için yeni bir karar alındı. Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları yükseltildi. Buna göre kamu alacaklarında gecikme faizi oranları her ay için ayrı uygulanmak üzere yüzde 3,5’ten yüzde 4,5’e çıkarıldı. Bugünden itibaren amme alacaklarda tecil faizi de yıllık yüzde 48 oldu.

Finans 21-05-24 07:18
MTV

Sokak köpekleri tartışmasında yeni iddia! Kanun revize edilmek üzere Meclis'e geliyor

Özellikle küçük yaştaki çocukların ısırılması vakalarıyla zaman zaman gündeme gelen sokak köpekleri konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Mehmet Çek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 5199 sayılı kanunun revize edilmek üzere Meclis'e geleceğini yazdı.

Haber 20-05-24 19:27

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 20-05-24 16:58

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin 20-05-24 15:45

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber 20-05-24 15:00

Fırsatlarla dolu bir hafta başladı! Columbia ayakkabıların, ceketlerin, tişörtlerin fiyatı düştü

Yeni bir haftaya yepyeni fırsatlarla başlamak gibisi yok! Kaliteli, işlevsel, dayanıklı ve şık tasarımlarıyla outdoor severlerin favorisi Columbia'da ayakkabıdan cekete, tişörtten gömleğe birçok ürün uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Columbia'nın indirimdeki en sevilen 10 ürününü sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 12:14

Cinayeti itiraf edip cesedinin yerini söylemişti! İfadeleri ağızları açık bıraktı: Çıkınca birlikte olurum

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Ataş'ın kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alındı. Şaban Ataş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekiplerince yayından kelepçeyle sorguya götürülen anne, oğul ve sevgili tutuklandı.

Magazin 20-05-24 11:52

Sekiz soruda Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatı

Avrupa futbolunun bir numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde gelecek sezondan itibaren format değişiyor. Sekiz soruda turnuvanın yeni formatını inceledik.

Yurthaber 20-05-24 11:46

Borsa İstanbul'dan yeni rekor! BIST 100 endeksi 10.660 puanı aştı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,16 yükselişle rekor seviye olan 10.660,80 puandan başladı.

Finans 20-05-24 10:06

Borsa yatırımcıları dikkat! İşte günün önemli şirket haberleri (20 Mayıs 2024)

Yeni bir güne başlarken, iş dünyasında hız kesmeden devam eden sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişiklikler ve ön plana çıkan projeler ile karşılaşıyoruz. Piyasaların açılmasından önce takip edilmesi gereken şirket haberlerini sizler için özenle derledik...

Finans 20-05-24 09:52

Araç satışında ‘7 Temmuz’ alarmı! ‘Zorunluluk doğdu’ diyerek açıkladılar: Yeni karar sonrası otomobilde zararına kampanya

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek 'Genel Güvenlik Yönetmeliği ile otomobil satışlarında yeni döneme girilecek. GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak. Kararın ertelenmesi için toplantı trafiğine giren otomobil sektörü temsilcileri, “Otomobilin 2 ay içinde satılması zorunluluğu doğdu. Markalar zararına kampanya yapıyor” ifadelerini kullandı.

Finans 20-05-24 09:31

Emekliye 6 maddeli yeni destek paketi! Bazıları ücretsiz bazıları indirimli… 20 sene önce uygulanıyordu, ‘hayat standardı’ vergisi önerisi

Emekli maaşı zammı yanında bu yıl 16 milyon kişi için refah artırıcı yeni düzenlemeler de devreye alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıkladığı 6 maddelik emekli destek planının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek sadece uygulama tarihini de açıkladı. İlerleyen dönemde bu maddelerin daha da artırılacağını dile getirdi.

Finans 20-05-24 08:32

Aleyna Nefise'ye ne dedi? Merve rahatsız oldu... Yunus Emre'den bambaşka bir iddia

Aleyna'nın elenmeden önce Nefise'ye söyledikleri konseyde ortamı gerdi. Merve bu konuda konuşmaktan rahatsız olurken Yunus Emre'den yeni iddia geldi. Yunus Emre "Kendisi gitti böyle bir yangın yapıp gitti" diyerek eteğindeki taşları döktü.

Kulis 20-05-24 08:31

Alex de Souza, Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Yurthaber 20-05-24 08:18

Gürcistan bir sonraki Ukrayna olabilir mi?

Gürcistan'da, "Rusya yasası" olarak da adlandırılan yeni “yabancı etki yasası”na karşı kitlesel protestolar devam ederken, ülkenin Rusya'dan uzaklaşıp, Avrupa'ya yaklaşma girişimlerinin, onu Ukrayna gibi savaş ve işgale sürükleyeceğine yönelik endişeler artıyor.

Yurthaber 20-05-24 08:10

Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak ilaç İngiltere'de kullanıma sokuluyor

Migren için önleyici tedavi yöntemleri arasında son dönemde öne çıkan atogepant sınıfı haplar, İngiltere'de Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) kapsamında uygulamaya sokuluyor.

Yurthaber 20-05-24 08:06

Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun durumu ciddi ama iyiye gidiyor

Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun yeni bir ameliyat daha olduğu ve sağlık durumunun olumluya dönmeye yaklaştığı kaydedildi.

Yurthaber 20-05-24 07:51

Pompeii'deki kazıda nefes kesen eserler bulundu: 'Duvar resimleri kayıp kentte keşfedilenlerin en iyileri'

Milattan sonra 79 yılında Vezüv Dağı'ndaki volkanik patlamayla birlikte küller altında kalan Pompeii kentinde yapılan yeni bir kazıda, nefes kesen sanat eserleri bulundu.

Yurthaber 20-05-24 07:44

SON DAKİKA: Gram altın fiyatı ons rüzgarına kapıldı! Yeni haftada sürpriz ‘rekor’: ‘Kaç yıldır yapmadığı bir şeyi yapıyor, uyuyan dev uyandı’

Son dakika: Ons altın fiyatı küresel piyasalarda yeni haftaya rekor ile başladı. Yüzde 1’in üzerinde değer kazanan ons yurt içinde gram altın fiyatı, çeyrek altın ve Cumhuriyet altınını da etkiledi ve yükseliş hızlandı. Altın fiyatları için değerlendirmelerde bulunan Yatırım Uzmanı Mert Başaran, “Ons altının 3000-3100 dolara kadar, gram altın olarak da 4000-4500 lirayı önümüzdeki yıl görmesi çok olası. Altının önü açık. Kaç yıldır yapmadığı bir şeyi yapıyor. Uyuyan dev uyandı” yorumunu yaptı.

Finans 20-05-24 07:40

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Nuri Alço bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu... Yaptığı yeni paylaşım gündem oldu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kalbine kalp pili takılan Alço, geçtiğimiz günlerde aylar sonra ilk kez görüntülendi. Alço, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Magazin 19-05-24 17:06

Bodrum'da bir mekanda gelen ücret duyanları şoke etti! Hesap sosyal medyada olay oldu: Mekanı satın almışlar resmen

Bodrum'un kapıları yeni sezon için açıldı, ancak fiyatlar görenleri şaşırttı. Bodrum'da her sene gündem olan fahiş fiyatlara bu sene daha sezon başlamadan yenisi eklendi. Bu kez bir mekanda gelen hesap konuşuldu.

Kulis 19-05-24 15:13

Türkiye'de buğday arzında sıkıntı beklenmiyor: İyi stokla sezona giriliyor

Hububat Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülfem Eren, "Türkiye geçen seneden iyi bir stokla sezona giriyor. Dolayısıyla yeni sezonda arzla ilgili hiçbir sıkıntımız olmayacağını düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 19-05-24 11:45

Özel hastanede skandal iddia: Acil hastalar dakikalarca kapı önünde bekletiliyor! Hastane benim; ister alırım ister almam

Daha önce can çekişen hastayla ilgilenilmediği iddiasıyla infial yaratan hastanenin ait olduğu sağlık grubunun bir başka özel hastanesinde yeni bir skandal patlak verdi. 5 aydır devam eden süreci vatandaşın çektiği video ortaya çıkardı. Hastaya "Paranı ödemezsen doktor sana bakmayacak", 112 personeline ise "Hastane benim; içeri ister alırım ister almam" dendiği öne sürüldü.

Haber 19-05-24 10:36

Deren Talu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Fazla iddialı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Deren Talu, yeni fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not aldı. Talu'nun cesur pozlarına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 19-05-24 10:14

Prim, vergi, kredi kartı, KYK borçlularını ilgilendiriyor! Borç yapılandırması gelecek mi? TESK'ten hükümete çağrı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yeni bir yapılandırma kanununun ihtiyaç olduğunu söyledi. Palandöken, "Şu ana kadar kesinleştiği halde ödenmeyen borçlar tahsil edilirse yeni bir vergi artışına gerek kalmaz" yorumunu yaptı.

Finans 19-05-24 10:04

Hadise cesur dansıyla adından söz ettirdi! Sosyal medyada yorum yağdı: Dansı olay

Ünlü şarkıcı Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve iddialı danslarıyla adından söz ettiriyor. Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi. Cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-05-24 08:58

Son dakika | Yabancı uyruklu şahısla birlikte yakalandılar! 1 tondan fazla yakalandı: İstanbul'da iki ayrı operasyon

Uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik yeni bir operasyon gerçekleşti. Operasyonda yüksek miktarda metamfetamin ele geçirildi, 6 kişi yakalandı.

Haber 19-05-24 08:21

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! 7 senelik Oren Frances ile evliliğinden sonra işte gönlünü kaptırdığı kişi...

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle tanınan 34 yaşındaki 2007 Miss Turkey birincisi model Selen Soyder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik müdahaleler sonrası bambaşka birine dönüşen Soyder, bu kez sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan etti.

Magazin 19-05-24 07:50