Olgun Haberleri

64 yaşındaki Cougar, genç erkeklerin yaşlı kadınları tercih etmesini sağlayan 5 nedeni açıkladı! Daha iyi seks...

İlişkilerde görülen yüksek yaş farkları toplum tarafından rahatsız edici yorumların yapılmasına neden olabiliyor. Bu nedenle sosyal medyada yaş farkı ile ilgili birçok video çekiliyor. 64 yaşındaki Cougar, genç erkeklerin yaşlı kadınları tercih etmesinin 5 nedenini açıklayarak yaşlı kadınların sekste çok daha iyi olduğunu iddia etti.

Kadin 01-05-2023 10:01

54 yaşındaki kadın bikinisiyle vücudunu cesurca paylaşarak gençlere meydan okudu! Erkekler yaşımı öğrenince hayal kırıklığına uğruyor

Olgun kadınların vücutlarını cesurca paylaşması birçok kişi tarafından yargılanıyor. Bu sebeple kadınlar yaşları ilerledikçe daha resmi ve sıkıcı giyinmeye başlıyor. Ancak 54 yaşındaki Gina, TikTok hesabında yaptığı bikinili paylaşımıyla vücut hatlarını gizlemeden gençlere meydan okudu. Kıvrımlı fiziğiyle dikkat çeken Gina, çok sayıda övgü aldı.

Kadin 09-03-2023 09:48

En genç gösteren saç rengi belirlendi! Anında dinamik bir görünüm sağlıyor

Yaşımız ilerledikçe klasik saçımızın modeli ve rengi daha yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Uzmanların belirlediği saç kesimlerine ve saç renklerine öncelik vermek daha genç bir görünüm sağlayabiliyor. Bir uzman genç gözükmek isteyenlerin uygulaması gereken saç rengini açıkladı.

Kadin 27-02-2023 10:25

Muzların kahverengileşmesi nasıl önlenir? Muzlar bu saklama yöntemi sayesinde haftalarca bozulmuyor

Muzlar yüksek potasyum içeriğiyle en sağlıklı meyveler arasında yer alıyor. Özellikle tatlılarda sık sık kullanılan muzlar oldukça seviliyor. Alınan muzların çabucak kararmasından ve bozulmasından şikayetçiyseniz onları yanlış saklıyor olabilirsiniz. Uygun koşullar sağlandığında muzların kahverengileşmesini önleyebilirsiniz.

Yemek 23-02-2023 11:36

Olgun

Olgun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Olgun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.