Saran Haberleri

Hollandalı akrobasi pilotunun uçuş sırasında kokpit camı parçalandı! Havadayken zorlu anlar yaşadı... Güçlükle inişi gerçekleştirdi

Hollandalı akrobasi pilotu Narine Melkumjan, bir eğitim uçuşu sırasında yaşadığı zor anları sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Extra 330LX tipi akrobasi uçağı ile havadayken kanopi (kokpiti saran saydam yapı) aniden parçalanması üzerine kendisini kabus dolu saniyelerin içinde bulan Malkumjan güvenli bir şekilde uçağı indirmeyi başardı ancak o anları sosyal medyadan anbean gösterdi.

Trend 2024-06-25 11:46:56

Neredeyse yok gibiydi! Emma Chamberlain, Vogue World tarzıyla gündem oldu

Emma Chamberlain, Paris'teki Vogue World 2024'te gecenin en cesur isimleri arasında yer aldı. Kıpkırmızı görünüm, vücudu saran deri yere kadar uzanan bir etek ve kaçırılmayacak kadar küçük bir örgü sütyen üst ile kombinini tamamlandı.

Magazin 2024-06-24 09:34:52

'Talep her yıl artıyor' İşini bırakıp hobi olarak başladı! Pandemiyle birlikte mesleği oldu

Antalya’da karavan imalatı ve dizaynı yapan Mustafa Dede’nin hobi olarak başladığı karavan hayatı 6 yıl önce mesleği oldu. 6 yıl önce kurumsal medikal firmada çalıştığı dönemde karavancılığa merak saran ve işini bırakıp karavan imalatı ve dizaynı için atölye açan Dede “Pandeminin artması ile birlikte hobim olan karavan hayatı tamamen işime döndü. 6 yıldır imalatımıza seri şekilde devam ediyoruz” dedi. Karavana olan ilgiden bahseden Dede "Talep her yıl bir önceki yıla göre artıyor" dedi.

Finans 2024-06-03 16:04:14

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Motorcudan ara gaz istedi... Cevabı arkadaşı verdi: Benzinin litresi 50 lira olmuş, adam sana ara gaz verdirir mi?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde motorcu ve çevresini saran küçük çocuklar yer aldı. Çocuklar ve motorcu arasındaki diyalog sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti. Bir çocuk motorcudan ara geaz istedi cevabı ise ara gaz isteyen çocuğun arkadaşı "Benzinin litresi 50 lira olmuş, adam sana ara gaz verdirir mi?" sözleriyle verince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Manşet 2024-06-01 13:32:30

Fenerbahçe'de Ali Koç, 1 dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı! Sadettin Saran adaylıktan çekildi...

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi. Ali Koç en az bir dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı. İkili arasında yapılan görüşmeden çıkan sonuçla birlikte Ali Koç'un başkanlık seçimine gireceği kesinleşti.

Spor 11-05-24 16:34

Fenerbahçe'de 'başkanlık yarışı' trafiği: Ali Koç ve Sadettin Saran görüşmesi başladı: Aziz Yıldırım hamlesi...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile adı başkan adayları arasında anılan Sadettin Saran'ın bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmenin detayları içinse çarpıcı bir iddiada bulundu. Öte yandan daha önce bu durumu yalanlasa da Aziz Yıldırım da seçim hazırlığı yaptığı dile getirildi.

Spor 11-05-24 13:28

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu açıkladı! Sadettin Saran resmi olarak aday

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu katıldığı bir televizyon programında Sadettin Saran'ın başkanlık seçiminde resmi olarak aday olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor 09-05-24 18:02

Sadettin Saran'dan Fenerbahçe Kulübü başkan adaylığı açıklaması

Fenerbahçe Kulübünde haziran ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkan adaylığı konusunda adı geçen Sadettin Saran, mevcut başkan Ali Koç'un cuma gününe kadar adaylığını açıklamaması durumunda başkan adaylığını ilan edeceğini belirtti.

Spor 07-05-24 22:01

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 25-04-24 16:57

Fenerbahçe Başkan adayı Sadettin Saran'dan açıklama! Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza toplayabildiklerini belirterek, "Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" dedi.

Spor 19-04-24 21:48

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 19-04-24 10:41

Nisan ayında yeniden beyaza büründü! Kentin birçok noktasında...

Hakkari’nin etrafını saran dağlar, nisan ayında yeniden beyaza büründü.

Haber 10-04-24 10:14

ATV'den şaşırtan erken final kararı! O dizinin fişini çekti

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için final kararı verildi. Dizinin reytingleri düşük gelince hem kanal, hem de yapım şirketi fikir birliğine vardı.

Magazin 02-04-24 15:23

Ve beklenen oldu! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu bu sözlerle resmen açıkladı!

Son dakika... Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen duyurdu. İşte detaylar...

Spor 14-03-24 17:52

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 06-03-24 14:06

Süper lig yayın ihalesinde yeni gelişme! O rakam aşılınca TFF ile anlaştılar iddiası…

Önümüzdeki sezonda maçların yayınlanacağı platform için ‘karar verildi’ iddiası geldi. Saran Holding ve beIN SPORTS arasında geçen yayın ihalesi yarışında sona gelindiği öğrenildi. İddiaya göre beIN SPORTS istenilen rakamın üzerine çıkarak TFF anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

Spor 02-03-24 08:37

Vücudunu saran yaralardan kurtulan Batuhan artık rahat uyuyor

Nevşehir'de 8 yaşından bu yana ağır egzamadan kaynaklı vücudunu saran yaralar ve kaşıntı nedeniyle ciddi uyku problemi yaşayan Batuhan Akbal, immün yetmezliği ön teşhisi konulan Kayseri Şehir Hastanesinde uygulanan tedaviyle sağlığına kavuştu.

Yurthaber 01-03-24 14:38

Eyüpsultan'da 2 binanın dış cephesini saran yangın söndürüldü

Eyüpsultan'da bir binanın giriş katındaki iş yerinde başladıktan sonra 2 binanın dış cephesini saran yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 29-02-24 07:33

Yayın ihalesi için yaptıkları teklif ortaya çıktı! İşte Saran Medya'nın TFF'den talebi

Süper Lig'de yeni dönemde yayıncı kuruluşun kim olacağı belirsizliğini korurken TFF geçtiğimiz günlerde ilk olarak Saran Medya ile görüşüldüğünü duyurmuştu. Saran Medya'nın TFF'ye yaptığı talebin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 28-02-24 21:35

TFF'den beklenen yayın ihalesi açıklaması! İlk görüşme gerçekleşti

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yayın ihalesi kapsamında ilk görüşmenin Saran Medya ile yapıldığını duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 19-02-24 20:49

Muzlu magnolia tarifi: Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Son birkaç yıldır adı en çok duyulan, kafelerin lokantaların menülerini süsleyen ve çeşitli meyveler ile yapılabilen magnolia aslında evde de çok kolay bir tarif uygulanarak yapılabilen bir tatlı. İlk kez New York’ta yapılan ve zaman içinde tüm dünyayı saran muzlu magnolia tarifini deneyerek siz de hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 18-02-24 14:12

Vücudunu saran elbisesiyle verdiği poz İran'da sansürlenince Ronaldo'nun sevgilisi gündem oldu

İran'ın en muhafazakar gazetesi olan Hamshahri, Cristiano Ronaldo'nun ailesiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlarken, kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in kıvrımlı kalçasını fotoşopla keserek paylaşım yaptı. Rodriguez'in o fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-02-24 16:56

Diyarbakır'da hayır için dağıtılan simitler daha dua bitmeden tükendi! O anlar sosyal medyada gündem oldu... Tepsi bir anda bomboş kaldı

Diyarbakır'da hayır için bir kişi tepsiyle simit dağıtmaya karar verdi. Tepsinin çevresini saran halk daha dua etmeden simitleri adeta silip süpürdü. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca gündem olmayı başardı.

Trend 10-02-24 15:11

Derya Uluğ'dan ilginç kostüm! Bir bakan bir daha baktı: Altına bir şey giymedi sandım

Ünlü popçu Derya Uluğ ilginç tercihiyle dikkat çekti. Dünyayı saran külot trendine uyan güzel isim pozlarıyla bir bakana bir daha baktırdı. Gül detaylı tarzıyla dikkat çeken Derya Uluğ'nun iddialı seçimine yorum yağdı.

Magazin 25-01-24 06:57

Büyük beden sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, derin göğüs dekolteli elbisesiyle kıvrımlarını ön plana çıkarttı! Yorum yağdı.. Alüminyum folyoya benziyor

Sosyal medyadan vücut pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başaran büyük beden sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa, derin göğüs dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarla olay oldu. Bedenini saran metalik gri elbisesiyle poz veren Nyssa'nın gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini toplamayı başardı.

Trend 17-01-24 11:43

Hiç bu kadar yumuşağını görmemiştiniz! Puf puf kabaran bulut kek tarifi! Deneyenler bağımlısı oldu

Tüm evi saran muhteşem kokusuyla adeta iştah açan bu kek tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Kek yapmak her ne kadar kolay gibi görünse de yumuşacık ve puf puf kabarmış bir kek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer siz de kekim kabarmıyor ve sert oluyor diye üzülüyorsanız tam kıvamında bulut kek tarifi tam size göre! Peki, puf puf kabaran yumuşacık kek nasıl yapılır? İşte nefis kek tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:25

Gelen tüm misafirlerin Bu ev ne güzel kokuyor! diyeceği formül belli oldu! Pratik oda kokusu yöntemi

Evde hoş bir koku yaratmak misafirlerinizi karşılarken önemli bir detaydır. Herkesin "Bu ev ne güzel kokuyor!" diyeceği pratik bir oda kokusu formülü bulunuyor. Bu formül, evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanabiliyor. Doğal ve pratik olan bu yöntem, evinizi saran hoş kokusuyla misafirlerinizi derinden etkileyecek. Eğer evinize kolayca hoş bir koku yaymak istiyorsanız, bu pratik oda kokusu yöntemini denemelisiniz.

Kadin 10-01-24 12:45

İYİ Parti'nin İstanbul adayı kim? Sadettin Saran iddiası gündem oldu, dikkat çeken sözler! 'Bu kadar da iddialı söylüyorum...'

Murat Kurum'un adaylığının kesinleşmesinin ardından İstanbul'daki yerel seçim yarışı da start vermiş oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçeceği belirtilirken İYİ Parti'nin İstanbul adayı için 'Sadettin Saran' ismi gündeme geldi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ersan Şen ise 'kazanma şansları sıfır' diyerek, yarışı önde bitirmesi en muhtemel ismi açıkladı. Öte yandan Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul kararı da belli oldu.

Haber 09-01-24 08:45

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 08-01-24 09:01

Ünlü şarkıcı Kesha’nın banyo selfie’si gündem oldu: Pantolonunu indirip paylaştı

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ABD’li şarkıcı Kesha, sosyal medya hesabından paylaştığı son paylaşımla yine gündem oldu. Ünlü şarkıcı vücudunu saran siyah dar tek parça streç body suit giydiği bir selfie’yi sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Magazin 01-01-24 17:59

Diş eti şişmesi neden olur? Diş eti şişmesine ne iyi gelir?

Diş eti sağlığı genel ağız sağlığının kilit bir unsuru olarak karşımıza çıkar. Sağlıklı diş etleri sıkı, pembe ve dişlerin tabanını saran bir yapıya sahip olmalıdır. Sağlıklı diş etleri vücut tarafından üretilen bakterilere karşı doğal bir savunma mekanizması sağlar. Ancak bakteri plağı birikirse ve etkili bir şekilde temizlenmezse diş etlerinde şişme ve kızarıklık gibi belirtiler ortaya çıkabilir. Peki, diş eti şişmesi neden olur?

Haber 31-12-23 14:01

Sebzeli pankek tarifi: Sebzeli pankek nasıl yapılır?

Amerika’dan tüm dünyaya yayıldığı bilinen pankek genel olarak kahvaltıda, bal, reçel ya da sürülebilir çikolata gibi tatlılarla birlikte tüketilir. Ancak dünyayı saran ve her bir ülkenin farklı bir tat kattığı pankek Türk mutfağında sebzeli olarak da yapılabilir. Kahvaltılarda diğer malzemelere eşlik edecek ya da çay ya da kahve ile tüketilebilecek sebzeli pankekler yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-23 00:52

Deli Yürek ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş gözlerden uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor! Yıllara meydan okuyor

'Deli Yürek' dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş gözlerden uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakıp yogaya merak saran Zeynep Tokuş son haliyle hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 26-12-23 12:19

Hande Erçel vücudunu saran leopar desenli elbisesiyle poz verdi! Beğeni yağdı

Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son olarak vücudunu saran leopar desenli elbisesiyle poz veren ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-12-23 16:02

Hailey Baldwin göğüs dekoltesiyle şaşırttı! Kendine ne yaptın?

Rhode Beauty'nin kurucusu ve model Hailey Bieber vücudu saran, göğüs dekoltesini gösteren kesikli transparan siyah elbiseyle şaşkına çevirdi. Güzel modelin göğüslerini görenler "Kendine ne yaptın?" demeden duramadı.

Magazin 03-12-23 14:56

Mide fıtığı nedir, belirtileri nelerdir? Mide fıtığına ne iyi gelir?

Mide fıtığı sindirim sisteminin karmaşık yapılarından biri olan diyaframın mideyi saran bölgesinde meydana gelen bir durumu ifade eder. Bu durumda mide içeriği yemek borusuna doğru kaçabilir ve bazen göğüs boşluğuna ulaşarak çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Genellikle yaşlılık, obezite, hamilelik veya aşırı karın içi basınç gibi faktörlerle ilişkilidir. Tedavi seçenekleri arasında yaşam tarzı değişiklikleri, ilaçlar ve cerrahi müdahale yer alabilir.

Haber 28-11-23 15:36

Yürümeye başlayan oğlunu korumak istedi! Bulduğu çözüm sosyal medyanın gündemine yerleşti... Her yerini patpatlara sardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü görenlerin içini ısıttı. Yüzündeki gülücüklerle yeni yürümeye başlayan çocuğun babası onu korumak için ilginç bir yönteme başvurdu. Oğlunun düştüğünde zarar görmemesi için patpatlara saran baba kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 13-10-23 10:09

İYİ Parti’nin İstanbul adayı ile ilgili çok çarpıcı iddia! İmamoğlu’nun rakibi olacak mı? İşte çok konuşulacak o kulis bilgisi…

Yerel seçimlere tek başına girmeye hazırlanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında İstanbul adayı için, 'çok şaşıracaksınız' ifadelerini kullanmasının ardından kulislerde dikkat çeken bir isim öne çıktı. İYİ Parti’nin İstanbul adayının Sadettin Saran olacağı iddia edildi. Öte yandan Akşener, İzmir'in ardından partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını da resmen açıkladı.

Haber 05-10-23 13:40

Kırıkkale’de tek katlı müstakil ev alevlere teslim oldu

Kırıkkale’de tek katlı müstakil evde çıkan yangıda büyük çapta maddi hasar oluştu. Evin tamamını saran yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 05-10-23 07:36

Kıyafeti uygunsuz bulunca sosyal medyanın hedefi oldu! “İç çamaşırı giymeye zahmet etmemiş”

TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken Jennifer, vücudunu saran dar bir kıyafetle Disneyland’a gitmeye karar verdi. Paris’teki Disneyland’ı ziyaret eden Jennifer, kıyafetiyle sosyal medyanın tepkisini çekti. Kıyafeti uygunsuz bulunan Jennifer eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 02-09-23 15:20

Vücudunu saran beyaz şeffaf tulumun içine hiçbir şey gitmedi! Elsa Hosk sosyal medyayı salladı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model vücudunu saran beyaz şeffaf tulumun içine hiçbir şey gitmeyince sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-09-23 13:45

Bizim Evin Halleri'nin Nemide'siydi! Usta oyuncu Beyhan Saran son haliyle şaşırttı! Sakız Hanımsız kalınca...

2000'li yılların başlarında en çok izlenen yapımlarından biri olan Bizim Evin Halleri dizisinin oyuncuları zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide Nemide karakterine hayat veren Beyhan Saran, yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 31-08-23 21:32

Kastamonu'da 7 evi saran yangın kontrol altına alındı

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde 7 evin kullanılamaz hale geldiği yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 10-08-23 07:19

Artvin'de korkutan yangın! 5 ev alevlere teslim oldu

Artvin merkeze bağlı Hızarlı köyünde 5 evi saran yangın, itfaiye ve vatandaşlar yardımıyla kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarının devam ettiği yangında 5 ev, 2 ahır, samanlık ve bir traktör kullanılamaz hale geldi.

Haber 08-08-23 18:53

SON DAKİKA | Adana'da korkutan yangın! Bir fabrikaya daha sıçradı, dumanlar gökyüzünü sardı... Vali Elban'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle artan alevler, karşısındaki diğer geri dönüşüm fabrikasına sıçradı. İki fabrikayı saran alevlerin söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Olay yerine giden Adana Valisi Süleyman Elban, yangını kontrol altına almak için ekiplerin müdahalesinin sürdüğünü, diğer yerlere sıçrama ihtimalinin azaldığını söyledi.

Haber 07-08-23 08:04

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible’nin vücudunu saran tulumuyla verdiği pozlara eleştiri yağdı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlar sayesinde dikkatleri çeken fenomen isim Abby Bible son olarak yaz tatilinden pozlarla sevenlerinin karşısına çıktı. Tekne güvertesinde vücudunu tamamen seran tulumuyla poz veren fenomen isim fazla kiloları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 05-08-23 10:21

Bursa'da 10 fabrikada yangın! Canlı yayında patlama saniye saniye görüntülendi

Bursa'da bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangın, 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. 14 kişinin yaralandığı yangında günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi. Öte yandan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sıcak bölgede canlı yayında bilgileri aktarırken patlama meydana geldi.

Haber 02-08-23 09:36

10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangını söndürme çalışmaları 15 saattir aralıksız devam ederken, günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Yurthaber 02-08-23 07:56

Sadettin Saran bozulan botunu yüzerek karaya çekti! O anları paylaşıp, adeta şov yaptı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, denizin ortasında talihsiz bir kaza yaşadı. Tatilde denizin ortasında botu bozulunca yüzerek botu karaya çekti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan 58 yaşındaki Saran'ın videosu kısa sürede gündem oldu.

Magazin 21-07-23 17:12