Stoper Haberleri

Almanlar duyurdu, Beşiktaş'a gün doğdu! Dünyaca ünlü stoper Hummels adım adım geliyor...

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, 35 yaşındaki savunma oyuncusu Mats Hummels ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ikna etme sürecinde olduğu Alman oyuncunun ayrılığının ardından sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar heyecanlandı.

Spor 2024-06-14 14:58:45

Beşiktaş'ın yeni transferi Gabriel Paulista İstanbul'a geldi!

Gelecek sezonun çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı stoper Gabriel Paulista, İstanbul’a geldi.

Spor 2024-06-13 01:25:41

Polonya mağlubiyeti sonrası Milli Takım'da sürpriz! Montella acil olarak çağırdı...

A Milli Takım'da EURO 2024 öncesi değişiklik yaşanıyor. Polonya karşısında alınan mağlubiyetin ardından kadroda değişikliğe gitmek isteyen Montella, stoper hattında problem yaşandığına karar verdi. Vincenzo Montella, Braga'dan Serdar Saatçı'yı A Milli Takım'a davet etti!

Spor 2024-06-11 17:12:42

Beşiktaş'ta beklenen stoper transferi mutlu sonla bitti! Nottingham Forest forması giyen İngiliz oyuncu Joe Worrall sezon sonuna kadar kiralandı

Beşiktaş, Joe Worrall transferi için Nottingham Forest ile anlaşma sağladı. İngiliz stoperi sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlılar, Nottingham Forrest kulübüne kiralama bedeli ödemeyecek.

Spor 2024-02-04 18:06:51

Fenerbahçe bombayı patlattı! Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Bonucci ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de stoper problemi çözülmek üzere. Savic'in yüksek maaş istemesinin ardından yeni isimlere yönelen sarı-lacivertliler, Union Berlin forması giyen İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile anlaşma sağladı.

Spor 08-01-24 07:32

Fenerbahçe'de eski yıldız takıma dönebilir! Teklifi kabul eden Simon Kjaer artık an meselesi

Fenerbahçe'de gündem stoper transferine çevrildi. Stefan Savic'in yüksek maaş istemesinin ardından alternatiflere yönelen sarı-lacivertli yönetim eski yıldızını gündeme aldı. Milan'da istediği süreyi alamamaya başlayan 34 yaşındaki Simon Kjaer ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi anlaşma aşamasına geldi.

Spor 06-01-24 18:32

Sergen Yalçın'a Messi'nin takım arkadaşından yeşil ışık! Devre arasında transfer ediliyor

Antalyaspor yönetimi, ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin takım arkadaşı İsveçli stoper Christopher McVey'i kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki 1.92'lik stoperin kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi de Kırmızı-beyazlı yönetimin transfer görüşmelerinde elini güçlendiriyor.

Spor 05-01-24 16:19

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü aşkı bitmek bilmiyor! Devre arasında takıma katılabilir

Fenerbahçe, ara transferde stoper mevkisi için İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen Milli oyuncu Çağlar Söyüncü için temaslarını hızlandırılacak.

Spor 01-01-24 17:11

Altaylı Efe, PSG'nin radarına girmeyi başardı!

1'inci Lig'de mali ve sportif açıdan dibe vuran Altay'da forma giyen 18 yaşındaki stoper Efe Sarıkaya, Fransız devi Paris Saint-Germain'in dikkatini çekti.

Spor 13-12-23 19:20

Son dakika: Derbi öncesi Beşiktaş'a müjdeli haber! Yıldız isim maç kadrosuna dahil edildi

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 15. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek. 9 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesi siyah - beyazlılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 6 Aralık tarihinde sakatlanan Omar Colley'nin derbide oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Son antrenmanda takımla çalışan Gambiyalı stoper, maç kadrosunda da yer aldı. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 19:13

O kararın perde arkası ortaya çıktı: Okan Buruk'u kızdırdı, Manchester United maçında ilk 11'e alınmadı! Galatasaray'da ayrılık çok yakın

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında İngiliz devi Manchester United'ı konuk eden Galatasaray, 3-1 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılılarda stoper oyuncusu Davinson Sanchez'in yokluğu oldukça hissedilirken, karşılaşma öncesi Victor Nelsson ile ilgili dikkat çeken bir gelişmenin yaşandığı iddia edildi. Okan Buruk'un, oyuncunun tavırlarından rahatsız olması nedeniyle ilk 11'de yer vermediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 17:02

Son dakika: Galatasaray'a Davinson Sanchez'den kötü haber! Manchester United maçında forma giyemeyecek

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor kozlarını paylaşmıştı. Rams Park'ta oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Cimbom'da savunma oyuncusu Davinson Sanchez, karşılaşmanın 79. dakikasında sakatlanarak yerini Victor Nelsson'a bırakmak zorunda kalmıştı. Kolombiyalı stoper için Galatasaray Kulübü'nden resmi açıklama geldi.

Spor 27-11-23 11:46

Fenerbahçe'de stoper sorunu 'tarihte bir ilkle' çözülecek! Premier Lig'den Kadıköy'e geliyor

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmış ve milli araya liderlik koltuğunda oturarak girmişti. Sarı - lacivertliler, son 3 resmi maçında sakatlıkları bulunan futbolcularının eksikliğini fazlasıyla hissetmişti. Özellikle stoper hattındaki iki futbolcusunun yokluğunda oldukça zorlanan Fenerbahçe, çözümü devre arası transfer döneminde buldu. İşte detaylar...

Spor 13-11-23 11:33

Fenerbahçe'ye Adana Demirspor maçı öncesi 2 kötü haber birden! Fred ve Djiku...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor deplasmanına çıkacak. Hazırlıklarını tamamlayan sarı - lacivertlilerde sakatlıkları bulunan oyunculardan gelecek olan haberler merak ediliyordu. Özellikle orta saha ve stoper hattındaki eksikleri bulunan Fenerbahçe'ye Fred ve Alexander Djiku'dan haber geldi. İşte detaylar...

Spor 11-11-23 17:18

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan yeni karar! Taktiği bu akşam uygulayacak

Fenerbahçe bu akşam Ludogorets deplasmanına konuk olacak. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, stoper hattında yaşanan sakatlıklar sonrası oyun tarzını değiştirme kararı aldı.

Spor 09-11-23 13:12

Haftanın en kritik maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya! İsmail Kartal'ın merakla beklenen stoper tercihi belli oldu...

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşma Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Dev mücadele öncesi iki takımın da 11'leri belli oldu.

Spor 04-11-23 16:31

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan yıldız oyuncuya Galatasaray'dan teklif! Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor...

Galatasaray'da gündem stoper transferi... Victor Nelsson takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Danimarkalı stoperin yerine gelebilecek oyuncu arayışları şimdiden başladı. Yıldız bir oyuncu isteyen Okan Buruk'un önüne sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Attila Szalai geldi.

Spor 03-11-23 14:22

Fenerbahçe'de stoper bölgesine eski Beşiktaşlı geliyor! Yönetim devre arasında imza attırmak istiyor...

Fenerbahçe'de yaşanan üst üste sakatlıkların ardından stoper bölgesi sıkıntıya girmiş durumda. Özellikle Becao'nun en az 2 ay sahalardan uzak kalması sarı-lacivertlilerde moralleri bir hayli bozdu. Fenerbahçe yönetimi devre arasında stoper transferi için eski Beşiktaşlı oyuncuyu gözüne kestirdi.

Spor 02-11-23 14:49

Pendikspor maçı öncesi Fenerbahçe'de alarm! İsmail Kartal'ın elinde neredeyse stoper kalmadı

Fenerbahçe'nin bu akşam karşılaşacağı Pendikspor maçının 11'i yavaş yavaş netlik kazanıyor. Djiku'nun sakatlığı sonrası kadro tercihini nasıl yapacağı merak edilen İsmail Kartal kararını verdi ve sahaya süreceği 11'i belirledi.

Spor 29-10-23 14:36

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı ilk transfer belli oldu! İsmail Kartal'ın raporuna sarı-lacivertlilerden olumlu cevap...

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı transfer şimdiden netleşti. Serdar Aziz ve Djiku'nun sakatlanmasının ardından stoper mevkisindeki derinliğini kaybeden sarı-lacivertliler tecrübeli bir savunma oyuncusunu renklerine bağlayacak.

Spor 28-10-23 16:19

Meğer Appiah ile Batshuayi, o ismi Fenerbahçe'ye getirmiş! 'Gelmeden önce konuştum, istediler!'

Trendyol Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda liderliğini sürdüren Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Alexander Djiku, gösterdiği performansla kısa süre içinde dikkatleri üzerine çekmişti. Taraftarların sevgilisi haline gelen Ganalı stoper, sarı - lacivertlilere transfer sürecine dair itiraflarda bulundu. Djiku ayrıca sezonu şampiyonlukla tamamlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 20-10-23 07:58

Galatasaray'ı Beşiktaş derbisi öncesi telaş sardı! Florya'da oyuncu kalmadı...

Milli aranın ardından Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. İki takım da maçı kazanmak için çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılarda yapılan çalışmalarda stoper olmaması Okan Buruk'u endişelendirdi.

Spor 15-10-23 10:51

Galatasaray'da beklenmeyen Nelsson kararı! Okan Buruk'un sabrını taşırdı

Galatasaray'da Victor Nelsson'un, yönetimden istediği yeni maaş ortaya çıktı. Davinson Sánchez'in transferinden rahatsız olan Danimarkalı stoper, takımda kalmak için yönetimden zamlı bir yeni maaş istedi. Bu talebi olumlu karşılamayan sarı-kırmızılı yönetim Nelsson ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 11-10-23 08:12

Galatasaray'da ummadık taş, baş yardı! Victor Nelsson'un istekleri yönetimi bir hayli şaşırttı...

Galatasaray'da Victor Nelsson'un, yönetimden istediği yeni maaş ortaya çıktı. Davinson Sánchez'in transferinden rahatsız olan Danimarkalı stoper, takımda kalmak için yönetimden zamlı bir yeni maaş istedi.

Spor 29-09-23 10:13

Başakşehir FK, Jerome Opoku'yu kiralık olarak kadrosuna kattı

Başakşehir Futbol Kulübü, Portekiz Ligi ekiplerinden Arouca'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Jerome Opoku'yu 1 yıllığına kiraladı.

Spor 15-09-23 08:31

Galatasaray açıkladı! Emin Bayram, Belçika'ya transfer oldu...

Galatasaray, altyapısından yetişen 20 yaşındaki stoper Emin Bayram’ın 2023-2024 sezonu sonuna kadar Belçika temsilcisi KVC Westerlo’ya kiralandığını duyurdu.

Spor 06-09-23 19:33

Beşiktaş'ta Şenol Güneş tercihini yaptı! Dünyaca ünlü stoper ile anlaşmaya varıldı, resmi açıklama geldi...

Beşiktaş’ta savunma transferi için Nino, Eric Bailly ve David Luiz isimleri ön plana çıkıyor. Ancak Nino’nun 7 milyon Euro’luk çıkış maddesi transferi zora sokarken, Bailly’nin de Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması Teknik Direktör Şenol Güneş’i düşündürüyordu. Sivasspor maçının ardından ise David Luiz ile ilgili resmi açıklama geldi. Siyah - beyazlılar, Brezilyalı yıldızla anlaşmaya vardı.

Spor 04-09-23 14:41

Beşiktaş mı Galatasaray mı derken, düğüm çözüldü! İşte Sergio Ramos'un yeni adresi...

Trendyol Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, transfer döneminin sonuna yaklaşılmasıyla beraber takımlar takviyelerini sürdürmek için gaza bastı. Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray ile adı sıkça anılan dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos'un geleceği ise belli oldu. Sarı - kırmızılılar ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan İspanyol stoper, eski takımına geri döndü. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 08:49

Galatasaray'da Ramos transferi rafa kalktı! Davinson Sanchez ile imza an meselesi

Galatasaray'ın stoper adayları arasında 1 numarada yer alan Sergio Ramos transferi sona erdi. Sarı-kırmızılıların teklifine henüz cevap vermeyen İspanyol oyuncuyla ilgili tüm ilişkiler kesildi ve transfer iptal edildi. Galatasaray yönetimi Tottenham'ın stoperi Davinson Sanchez ile anlaşma sağladı.

Spor 03-09-23 11:59

Sergio Ramos Galatasaray'da sabırları taşırdı! Mesaj gönderildi...

Galatasaray'ın stoper adayları arasında 1 numarada yer alan Sergio Ramos sabırları taşırmak üzere. Sarı-kırmızılıların teklifine henüz cevap vermeyen İspanyol oyuncuya yöneticiler mesaj gönderdi.

Spor 01-09-23 09:56

Sergio Ramos transferinde Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak gelişme! Taraftarın kalbi küt küt atıyor...

Galatasaray'ın stoper adayları arasında 1 numarada yer alan Sergio Ramos, sarı-kırmızılılara mesaj gönderdi ve imza atmaya hazır olduğunu söyledi ve yıllık ücretinde de indirime gitti.

Spor 31-08-23 08:32

Galatasaray'dan Arsenal ve Juventus'un listesindeki Habib Diarra için sürpriz atak!

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, önceliği stoper ve 6 numaraya verirken gündeme Arsenal ve Juventus'un da listesinde bulunan beklenmedik bir isim geldi. İşte detaylar...

Spor 27-08-23 17:50

Sergio Ramos transferi için tarih verdiler! Galatasaray bombayı patlatmak üzere

Galatasaray'ın stoper adayları arasında 1 numarada yer alan Sergio Ramos transferi artık bitmek üzere. Sarı-kırmızılılardan tek şartı Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları olduğu bilinen Ramos'un Molde karşılaşmasının ardından imzayı atacağı ifade edildi.

Spor 27-08-23 09:17

Sergio Ramos transferi bitmek üzere! İspanyol oyuncu Galatasaray'a mesaj gönderdi

Galatasaray'ın stoper adayları arasında 1 numarada yer alan Sergio Ramos, sarı-kırmızılılara mesaj gönderdi ve imza atmaya hazır olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılılardan tek şartı Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları olduğu bilinen Ramos'un Molde karşısında alınan galibiyet sonrası bir hayli mutlu olduğu öğrenildi.

Spor 25-08-23 10:42

Ramos, Galatasaray'a mesaj gönderdi! 12 milyon euro istiyordu...

Galatasaray'ın stoper adayları arasında 1 numarada yer alan Sergio Ramos, sarı-kırmızılılara mesaj gönderdi.

Spor 19-08-23 14:51

SON DAKİKA: Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı! Sarı-Lacivertliler Mısırlı stoper Omar Fayed ile anlaştı

Son dakika... Fenerbahçe, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 14-08-23 22:35

Adanaspor, Fatih Kurucuk'u transfer etti

Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, stoper Fatih Kurucuk'u kadrosuna kattı.

Yurthaber 08-08-23 10:29

Adana Demirspor’dan Amir Feratovic’e 3 yıllık imza

Y. Adana Demirspor, 21 yaşındaki stoper Amir Feratovic’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor 06-08-23 12:57

Beşiktaş'tan ayrılır ayrılmaz Şenol Güneş'e adeta ateş püskürdü! ''Güvenilmez birisi, her şey onun yüzünden''

Beşiktaş, Faslı stoper Romain Saiss'ın 2.5 milyon Euro karşılığında Al-Saad'a transfer olduğunu açıkladı. Tecrübeli oyuncunun satışında şartlara bağlı olarak 300 bin Euro da opsiyon bulunuyor. Faslı stoper Romain Saiss, ayrılığı ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 24-07-23 16:47

Fenerbahçe'den Atilla Szalai paylaşımı! Ayrılması için izin verdik Çılgın bonservis geliri...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak oyuncular konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulüp, teklifler alan Macar stoper Attila Szalai'ye transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-07-23 22:36

Fenerbahçe, Rodrigo Becao'nun transferini açıkladı! Yıldız oyuncunun bonservisi belli oldu

Fenerbahçe, Rodrigo Becao'nun sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edildiğini açıkladı. Udinese forması giyen 27 yaşındaki stoper oyuncusuyla bir süredir görüşen sarı-lacivertli yöneticiler bu transferi noktaladı.

Spor 19-07-23 15:36

Son dakika: Fenerbahçe, 10 milyon euroya transferi bitirdi! Rodrigo Becao, Kadıköy'e geliyor...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Fenerbahçe'de stoper transferi için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı - lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda yürütülen operasyonda Udinese forması giyen Rodrigo Becao için mutlu sona ulaşıldı. İşte detaylar...

Spor 14-07-23 21:54

Son dakika: Ünlü gazeteci, Fenerbahçe'nin istediği kalecileri sıraladı ve stoper transferini açıkladı!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kaleci transferi yapmayı planlayan sarı - lacivertlilerin gündeminde yer alan isimleri ise ünlü gazeteci Fabrizio Romano duyurdu. İtalyan gazeteci, Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic ve Keylor Navas'ı istediğini öne sürerken, stoper transferini de bitirmek üzere olduğunu kaydetti. İşte detaylar...

Spor 14-07-23 17:53

Alexander Djiku kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe'nin gündemine aldığı Alexander Djiku hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe, Alexander Djiku ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Beşiktaş'ın da gündeminde bulunan Ganalı stoper ile anlaşma sağladı. Bu haberin ardından Alexander Djiku hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Alexander Djiku kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe'nin gündemine aldığı Alexander Djiku hangi takımlarda oynadı?

Spor 10-07-23 19:15

Trabzonspor, Joaquin Fernandez ile anlaştı

Trabzonspor, İspanyol stoper Joaquin Fernandez ile prensipte anlaştı.

Spor 27-06-23 11:54

Son dakika: Süper Lig devi, yıldız stoperi bedavaya getiriyor! Ünlü gazeteci duyurdu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen siyah - beyazlılarda transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın gündemindeki ismin Everton ile sözleşmesi biten Kolombiyalı stoper Yerry Mina olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 25-06-23 19:39

Fenerbahçe'den Napoli'ye transferiyle ses getirmişti! Kim Min-Jae, Serie A'da yılın en iyi defans oyuncusu seçildi...

Napoli’nin sezon başında Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekti. Napoli’nin 33 yıl sonra şampiyonluk elde etmesinde büyük katkısı olan Kim Min-Jae, İtalya’da yılın stoperi seçildi. Kim Min-Jae, bu sezon Napoli formasıyla İtalya Serie A’da 35, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 9, İtalya Kupası’nda da 1 maça çıktı.

Spor 02-06-23 18:17

Son dakika: Galatasaray'dan ayrıldı, dünyası başına yıkıldı! Marcao, Manchester United maçında İspanyolları çıldırttı..

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final etabı ilk maçında Manchester United ile Fenerbahçe'yi eleyerek tur atlayan Sevilla karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan müsabakaya Marcao'nun performansı damga vurdu. Uzun süre sonra Sevilla formasıyla ilk 11'de sahaya çıkan Brezilyalı stoper, karşılaşmanın 20. dakikasında kalesinde iki gol gören İspanyol ekibinin taraftarlarını çıldırttı. İşte detaylar...

Spor 13-04-23 22:50

Hayalim Fenerbahçe demişti, 1 ay sürdü! Türk asıllı İsrailli stoper Maor Yashilirmak takımdan gönderildi

Transfer temaslarını sürdüren Fenerbahçe'de deneme için A Takım ile idmanlara çıkarılan İsrailli oyuncu Maor Yashilirmak teknik ekip tarafından beğenilmezken, ülkesine geri gönderildi. İşte detaylar...

Spor 18-02-23 22:00