Uluslar Ligi Haberleri

Voleybol Uluslar Ligi'nde dördüncü haftanın öne çıkanları...

Voleybol Uluslar Ligi, efsanevi maçlara ev sahipliği yapmaya devam ederken dördüncü haftada neler yaşandı?

Spor

Voleybol Uluslar Ligi'nde ikinci hafta bitti! İşte öne çıkanlar...

Voleybol Uluslar Ligi tam gaz devam ederken ikinci haftayı geride bıraktı. Geride bıraktığımız ikinci haftada neler yaşandı?

Spor

Voleybol Uluslar Ligi’nde ilk hafta bitti! İşte öne çıkanlar!

Gurur kaynağımız olan Filenin Sultanları'nı izlerken nefesimizi tuttuğumuz ve zorlu maçların oynandığı Voleybol Uluslar Ligi'nde ilk hafta bitti! Peki hangi takımlar öne çıktı?

Spor

VNL’de Filenin Sultanları’nın Önemli Rakiplerini İnceliyoruz

Voleybol Uluslar Ligi (VNL) heyecanı başlıyor ve Milli Takımımız, Filenin Sultanları, dünya çapındaki rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyor. Üç hafta sürecek bu maratonda, takımımızın karşısında dünya voleybolunun en güçlü ekipleri olacak. Her biri ayrı birer dev olan bu rakiplerle oynayacağımız maçlar, izleyenlere büyük bir heyecan ve gurur yaşatacak.

Spor

Uluslar Ligi

Uluslar Ligi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uluslar Ligi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA: Kuralar çekildi! A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu... İşte ilk maçın tarihi

SON DAKİKA: UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kuraları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonucu A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu. B Ligi'nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İşte detaylar...

Spor

Uluslar Ligi'nde şampiyon İspanya oldu! Hırvatistan'ı penaltılarla yendiler...

İspanya, UEFA Uluslar Ligi Finali’nde Hırvatistan’ı normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten maçta penaltılar sonucunda 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu.

Spor

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri için rakipleri belli oldu! Ay-Yıldızlılar kaçıncı torbada?

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi'nde oynadığı son iki maçtan bir beraberlik bir de mağlubiyet alsa B Ligi'ne yükselmeyi garantilemişti. Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan, Faroe Adaları'na ise 2-1 yenilen Ay-Yıldızlılar'ın UEFA EURO 2024 Elemeleri için muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

İtalya İngiltere'yi tek golle yıktı! İngiltere küme düştü

Son dakika... UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan sürüyor. A Ligi 3. grup maçında grubun iki güçlü ekibi İtalya ile İngiltere karşı karşıya geldi. Mücadele İtalya'nın tek gollü üstünlüğü ile sona ererken bu sonuçla İngiltere bir alt lige düşmüş oldu.

Spor

Son dakika: A Milli Takım, Lüksemburg'dan gol yedi ve sosyal medya ayağa kalktı! Mahalle takımı gol attı...

Son dakika haberleri: A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg'u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda binlerce seyircinin izlediği karşılaşmanın 9. dakikasında yaşanan pozisyon sonrasında sosyal medya ayağa kalktı. Ay - Yıldızlılar, maçın başında 1-0 geriye düşünce futbolseverlerden büyük tepki geldi. İşte detaylar...

Spor