Yeni Harry Potter Filmi Haberleri

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminden yeni fragman geldi! Vizyon için geri sayım başladı

Popüler animasyon film serisi Çılgın Hırsız'ın dördüncü filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vizyon tarihi 3 Temmuz 2024 olarak açıklanan Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 2024-05-08 15:20:22

'Harry Potter kalesi' vuruldu! NATO Daha fazla destek yolda dedi, tansiyon daha da yükseldi

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim her geçen gün tırmanmaya devam ediyor. Ukrayna'ya açık desteğini sürdüren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Zafer için henüz çok geç değil. Daha fazla destek yolda” derken, Rusya halkın 'Harry Potter kalesi' olarak adlandırdığı binayı vurdu. Saldırıda 4 kişinin öldüğünü ve 32 kişinin yaralandığını açıklanırken; söz konusu füze saldırısı gündem yarattı.

Haber 2024-04-30 11:45:13

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 2024-04-18 12:34:35

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-04-03 10:57:08

Film çekimleri başlamadan durdu! Kerem Bürsin kovid oldu

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin yeni filmi Mavi Mağara'nın setine çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak ünlü oyuncudan üzen haber geldi.

Magazin 29-03-24 07:44

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 12-03-24 15:46

Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Bir dönem ekranların aranılan isimleri arasında yer alan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi ile ekranlara geri dönen Emine Ün yeni projesinin galasına kızıyla katıldı. Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru'yu görenler çok şaşırdı. Duru Kınay güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-02-24 10:13

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in yeni filmi 'Romantik Hırsız'ın fragmanı gündemde! Esra ateş ediyor

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Esra Bilgiç, 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde. Netflix 'Romantik Hırsız' filminin fragmanını paylaşınca güzel oyuncuya dair yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 20-02-24 07:47

CHP'nin yeni reklamı gündem oldu! Adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı yeni reklam filmi yayınlandı. CHP lideri Özgür Özel'in büyükşehir belediye başkanları ve adaylarıyla kamera karşısına geçtiği reklam filminde Hatay'da protestoyla karşılaşan ve adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti. Özel, Lütfü Savaş için "Hatay'da yapılan anketlerde daha iyi bir alternatif görürsem değiştiririz" açıklamasını yapmıştı.

Haber 15-02-24 23:07

Gupse Özay'ın Lohusa filminin galası yapıldı! Lohusa filmi ne zaman vizyona girecek?

Deliha, Eltilerin Savaşı ve Görümce filmleriyle komedi dalındaki rüştünü ispat eden Gupse Özay yeni filmi 'Lohusa' ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu ve senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filminin galası tamamlandı. Filmin 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 17-01-24 15:38

Covid'i, Hitler'i ve 11 Eylül'ü bilmişti! Nostradamus'un çok ses getirecek 2024 yılı kehanetleri: Tek tek sıralamış

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan kahin Nostradamus'un "Les Propheties" (Kehanetler) adlı eserinde 2024 yılı için yazdıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok kehaneti gerçekleşen Nostradamus'un 2024 yılı içinki kehanetinde ise Çin ile savaş, Prens Harry, iklim felaketleri ve yeni bir papa gibi konularında kehanetleri bulunuyor. İşte yeni yılda tüm insanlığı bekleyen o kehanetler!

Trend 26-12-23 16:55

İstanbul İçin Son Çağrı filminin psikoloğu Senan Kara'nın eşi kendisinden de ünlü çıktı! Meğer Hercai’nin yıldızıyla evliymiş

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'dan 13 yıl sonra 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Netflix'in yeni yerli yapımında bir psikoloğa hayat veren Senan Kara gündem oldu. Ünlü oyuncunun eşini ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Senan Kara'nın eşi, 15 Mart 2019 - 25 Nisan 2021 tarihleri arasında ATV'de yayınlanan Hercai dizinin oyuncusu çıktı.

Magazin 24-11-23 15:09

Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir? Bihter filmi Amazon Prime'da

Bihter filminin ne zaman ve nereden izleneceği merak ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter heyecanla bekleniyordu. Sevilen film dijital platform üzerinde yayınlandı. Peki, Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir?

Magazin 16-11-23 10:07

İstanbul İçin Son Çağrı'dan yeni fragman! Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York'ta

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin yeni fragmanı yayınlandı. Tanıtım filmi, Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin fanları tarafından heyecanla karşılandı. İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım'da Netflix izleyicisi ile buluşacak. İşte Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yeniden bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı filmi ile ilgili detaylar...

Magazin 14-11-23 12:00

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkat çekti! Çok açılmana gerek yok yorumuna bomba yanıt

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkat çekti! Oyuncu Meli Bendeli, başrollerinde yer aldığı "Horoz Dövüşü" filmi gösteriminin ardından Ankara Film Festivali’nde görüntülendi. Ardından sosyal medyada pozlarını paylaşarak silikonlu göğüslerini ve yeni imajını ön plana çıkaran oyuncuya gelen yorum dikkat çekti.

Magazin 10-11-23 13:35

Angelina Jolie ile başrol oynayan Haluk Bilginer'in yeni imajı gündem oldu! Zayıflığı dikkat çekti

Haluk Bilginer’in dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği “Maria” filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain’in oturduğu film setinden yayınlanan kareler çok beğenildi. Usta oyuncu Haluk Bilginer şimdi de yeni imajıyla gündem oldu.

Magazin 09-11-23 14:18

Kubilay Aka 2 ayda 16 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını anlattı

Vatanım Sensin, Çukur, Cam Tavanlar ve Dokuz Oğuz gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Kubilay Aka yeni projesi 'Zaferin Rengi' filmi için 2 ayda tam tamına 16 kilo verdi. Ünlü oyuncu zayıflama sırrını açıkladı.

Magazin 08-11-23 16:52

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminden yeni kare geldi! Farah Zeynep Abdullah'a yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un paylaştığı "Bihter" filminden yeni bir kare geldi. Filmin kadrosunun bir arada olduğu toplu fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Farah Zeynep Abdullah'a ise yorum yağdı.

Magazin 07-11-23 14:15

Berber'in yıldızı Mert Yazıcıoğlu o pozuyla sosyal medyayı salladı! 'Beş gün hastanede yatma serüveninden sonra...'

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, şimdilerde Burak Özçivit ile başrolünü paylaşacağı Berber filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni filmi heyecanla beklenen Yazıcıoğlu son paylaşımıyla olay oldu. Spor yaptığı anlardan bir karesini paylaşan yakışıklı oyuncunun üstsüz pozu kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-11-23 15:41

Jennifer Lawrence çıplak sahnesiyle gündemde! Korkusuz bir oyuncu

Jennifer Lawrence, ABD'de Netflix'te henüz gösterime giren yeni filmi No Hard Feelings'te tamamen çıplak kalarak hayranlarını şaşkına çevirdi.

Magazin 24-10-23 12:26

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman? Netflix İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi için heyecan dorukta. Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin rol aldığı filmin fragmanı bir süre önce Netfix'te yayınlandı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman Netflix'te ekrana gelecek? İşte, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ve oyuncuları...

Magazin 23-10-23 11:19

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi İstanbul İçin son Çağrı'nın fragmanı yayınlandı! Sosyal medya sallandı

Türk dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu'nun başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra yeniden bir araya geldi. O görüntüler sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-10-23 21:18

Cem Yılmaz'dan beklenen Ozan Güven açıklaması! 'Hasretle bekliyorum' dedi, gündem oldu!

Cem Yılmaz geçtiğimiz akşam yeni filmi Do Not Disturb'ün tanıtım lansmanını gerçekleştirdi. Ünlü komedyen yeni projesinin lansmanında Ozan Güven ilgili sorulara da cevap verdi. Güven ile yakın arkadaş olan Cem Yılmaz, ünlü oyuncunun sessizliği hakkında da yorumda bulundu.

Magazin 28-09-23 21:39

Harry Potter’ın Dumbledore’u öldü mü? Michael Gambon kimdir, kaç yaşındaydı?

Dünyaca ünlü Harry Potter serisinde Albus Dumbledore karakterine hayat veren İngiliz oyuncu Michael Gambon'dan üzen haber geldi. 82 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun vefat haberini ailesi duyurdu. Bu haberin ardından Harry Potter’ın Dumbledore’u öldü mü? Michael Gambon kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 28-09-23 15:24

Harry Potter'ın sevilen oyuncusu Michael Gambon 82 yaşında hayatını kaybetti! Üzen haberi ailesi verdi

Film serisinde Albus Dumbledore karakterini canlandıran Harry Potter efsanesi Michael Gambon 82 yaşında hayatını kaybetti. Üzen haberi Gambon'un eşi ve oğlu yaptıkları basın açıklamasıyla doğruladı.

Magazin 28-09-23 15:11

Terzi'nin yıldızı Çağatay Ulusoy yeni filmi iptal oldu! Sebebi bakın neymiş

Son olarak Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy dizideki performansıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Fox için çekilecek olan Gaddar dizisine hazırlanan Ulusoy’un yeni filminin iptal olduğu öğrenildi. Sebebi ise...

Magazin 25-09-23 17:17

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) filminden yeni fragman! Hikayenin en başına dönüyor

Orijinal serinin yönetmeni Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğuna oturduğu serinin ön filmi niteliğindeki Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) filminden yeni fragman paylaşıldı. Filmin 17 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 21-09-23 15:47

Türkiye'nin konuştuğu FETÖ'cü psikiyatrist skandalında yeni detaylar! Çocuklara yaptıkları dehşete düşürdü, mesajlar ortaya çıktı: Tuvalette kendimi ısırdım

FETÖ'cü psikiyatri profesörünün çocuklara ve ailelere yaptıkları Türkiye'nin gündemine oturdu. 17 yaşındaki bir kızın aylar süren terapide yaşadığı korku filmi gibi süreci arkadaşlarına bir ses kaydı ile anlattığı ortaya çıktı. M.Ç. "Bana Ketamin verip babamın bana tecavüz ettiğine inandırdı. Ben inanmak istemedim direndim. Tuvalete gidip kendi kendimi ısırdım, kollarımı morarttım ama olmadı, direnemedim. Babam kâbuslarıma girmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Haber 20-09-23 08:00

Nursel Köse'nin yeni imajı olay oldu! Dişleri uzatılıp altınla kaplandı

Rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Nursel Köse yeni filmi 'Başkan' için imaj değiştirdi. Diren Polatoğulları, Necip Memili ve Büşra Pekin’le başrolleri paylaşan Nursel Köse'nin dişleri uzatılıp, 14 ayar altınla kaplandı.

Magazin 01-09-23 17:39

Harry Potter’ın rekorunu da geride bıraktı! Barbie filminden yeni rekor geldi

21 Temmuz'da vizyona giren Barbie filmi, Harry Potter: Ölümcül Yadigarlar Bölüm 2 filmini geride bırakarak Warner Bros.'un en çok gişe hasılatı elde eden yapımı olarak tarihe geçti.

Trend 29-08-23 16:01

“Dune: Part 2” Hollywood grevleri nedeniyle 2024 yılına ertelendi! Yeni vizyon tarihi afişle duyuruldu

Yönetmen Denis Villeneuve'ün bilim kurgu destanının ikinci bölümünü izlemek için artık önümüzdeki bahara kadar beklemeniz gerekecek. Dune’un devam filmi niteliğindeki “Dune: Part 2” Hollywood grevleri nedeniyle 2024 yılına ertelendi. Filmin vizyon tarihi yeni afişiyle 15 Mart 2024 olarak açıklandı.

Trend 29-08-23 11:56

Cem Yılmaz yeni filmini 'Uyumlanmayı hissediyor musun?' diyerek duyurdu! Sosyal medya çalkalandı! Erşan Kuneri'ye hazırlık

Usta komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi Do Not Disturb için bir paylaşım yaptı. Bir yandan da Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine başlayan Yılmaz'a destek ve beğeni yağdı. Filmin yayın tarihi paylaşan usta isim haberi 'Uyumlanmayı hissediyor musun?' diyerek duyurdu.

Magazin 24-08-23 19:36

Dilan Çiçek Deniz dublörüyle poz verdi, kimse tanıyamadı! Yüzündeki değişim olay oldu

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Dilan Çiçek Deniz son paylaşımıyla yine olay oldu. Şimdilerde yeni filmi 'Aşk Mevsimi' için çalışmalara devam eden Deniz setten bir karesini takipçileriyle paylaştı. Dublörüyle poz veren Deniz'i kimse tanıyamadı. Ünlü oyuncunun yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 24-08-23 12:08

Avrupa'da yılın transferi açıklandı! Harry Kane, 120 milyon euroya imzayı attı...

Avrupa'da yeni sezon heyecanı start alırken, takımlar takviyelerine devam ediyor. Yıllardır Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Harry Kane, İngiliz ekibine veda etmişti. Yıldız golcünün yeni adresi merak edilirken, resmi açıklama yapıldı. Bundesliga devi Bayern Münih, Harry Kane'in bonservisinin alındığını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 12-08-23 11:27

Sevgilisinden yeni ayrılmıştı! Emine Ün'den şezlongta poz

İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün adeta yıllara meydan okuyor. Geçtiğimiz yıllarda eski eşi ve kardeşi Mine Ün'ün yasak aşkıyla sarsılan Ün yeni ilişkisinde de aradığını bulamadı. Ayk Karakulakyan ile ayrılık kararı alan Emine Ün tatil pozuyla dikkat çekti.

Magazin 10-08-23 12:09

Cillian Murphy, Oppenheimer filmindeki seks sahneleri hakkında konuştu

Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Oppenheimer" filmi, yılın en merak edilen filmlerinden biri arasında yer alıyor. Son dönemin en başarılı oyuncularından Cillian Murphy, yeni atom bombası biyografisi Oppenheimer'da Florence Pugh ile olan seks sahneleri hakkında konuştu.

Magazin 24-07-23 13:39

Dilan Çiçek Deniz’in yüzündeki değişim sosyal medyayı salladı! Gören herkes aynı şeyi söyledi: 'Dolguları fazla...'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz son olarak Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli bir aşk yaşadı. Son günlerde ayrılık haberleri konuşulan Deniz'in yeni reklam filmi yayınlandı. Reklam filminde güzel oyuncunun yüzündeki değişim dikkat çekti. Deniz'in değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 21-07-23 17:20

Bihter filmi bakın nerede yayınlanacak! Yeni Aşk-ı Memnu'nun yayın tarihi belli oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Oyuncuları arasında Boran Kuzum, Farah Zeynep Abdullah, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin nerede yayınlanacağı ve yayın tarihi belli oldu.

Magazin 14-07-23 13:41

Harry Styles sahnede neye uğradığını şaşırdı! Gözüne bir cisim atıldı

'Love on Tour' turnesine devam eden Harry Styles sahnede korkunç bir olay yaşadı. Ünlülerin sahnesine atılan cisimler son dönemde gündem oluyor. Bu bu tuhaf trendin yeni kurbanı ise Harry Styles oldu.

Magazin 10-07-23 08:47

Eltilerin Savaşı konusu nedir, oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı hangi kanalda? Komedi sevenler ekran başına!

Eltilerin Savaşı filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. İzleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak olan film ile ilgili araştırmalar hızlanmış durumda. Dizilerin yeni yıl arasına girmesiyle sevilen filmlerden bazıları ekranlara gelmeye başladı. Senaryosu Gupse Özay'a ait olan Eltilerin Savaşı filmi bu akşam Show TV'de yayınlanacak. Peki Eltilerin Savaşı filminin konusu nedir, hangi oyuncular yer alıyor? İşte film ile ilgili merak edilenler...

Magazin 22-06-23 19:50

“The Flash” filminden yeni “Batman” filmine çok konuşulacak transfer! Andy Muschietti yönetmen koltuğuna oturacak

Süper kahraman filmi tutkunları tarafından büyük bir merakla beklenen “The Flash” filmi 16 Haziran’da Türkiye’de vizyona girdi. The Flash filminin yönetmeni Andy Muschietti’nin yeni projesi belli oldu. Vizyondaki filminin heyecanını yaşayan Muschietti, yeni Batman filmi Batman:The Brave and the Bold'u yönetecek.

Trend 16-06-23 15:42

Model Delilah Belle Hamlin iç çamaşırsız haliyle olay oldu! Arkadaşı pantolonunu indirdi...

Ünlü oyuncu Harry Hamlin ile Lisa Rinna'nın 25 yaşındaki model kızı Delilah Belle Hamlin yeni yaşını kutladı. Genç model sütyensiz tarzı ve paylaşımlarıyla gündem oldu. Hamlin arkadaşının pantolonunu indirmesini çekerek paylaştı.

Magazin 13-06-23 14:33

Jumanji: Yeni Seviye oyuncuları kimdir, konusu nedir? Jumanji: Yeni Seviye filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Jumanji: Yeni Seviye filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Amerikan fantastik ve macera filmi 12 Haziran 2023 akşamı televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmi izlmek isteyen sinema severler Jumanji: Yeni Seviye'nin konusu ve oyuncuları gibi detayları araştırmaya başladı. Peki, Jumanji: Yeni Seviye oyuncuları kimdir, konusu nedir? Jumanji: Yeni Seviye filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 12-06-23 20:10

Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ oyuncuları kim, konusu ne? Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi bu akşam ATV ekranlarında yer alıyor. 29 Mayıs günü İstanbul'un Fethi olması sebebiyle bazı televizyon kanallarında fetih konularını işleyen filmler dikkat çekti. Filmin başrollerinde Can Sipahi yer alıyor. Peki, Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ oyuncuları kim, konusu ne? Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Magazin 29-05-23 20:28

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI NEDEN YOK, bu akşam var mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs ATV yayın akışı

Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicileri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Pazartesi akşamları ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı'nın 29 Mayıs ATV yayın akışında yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. 29 Mayıs Pazartesi ATV yayın akışında saat 20:00’de Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi bulunuyor.

Magazin 29-05-23 20:27

Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi 'Killers of the Flower Moon' Cannes'da 9 dakika boyunca alkışlandı

Leonardo DiCaprio'nun başrolde yer aldığı Western suç dramı "Killers of the Flower Moon" Fransa'da düzenlenen prestijli Cannes Film Festivali'nde ilk kez gösterildi. Festivalin en çok merak edilen filmlerinden olan yapım, 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Magazin 21-05-23 11:00

Sinema dünyası büyük bir merakla bekliyor! Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’in ilk fragmanı geldi

Sinema dünyasının usta yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan imzasını taşıyan Oppenheimer filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Atom bombasının icadını konu alan film sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. 21 Temmuz’da Birleşik Krallık’ta vizyona girecek filmin fragmanı bile heyecanlandırmaya yetti.

Trend 09-05-23 14:52

Siyaset gündeminde İHA-SİHA tartışması! Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti'den reklamlı yanıt

AK Parti'nin 14 Mayıs seçimleri için hazırladığı yeni reklam filmi yayınlandı. 'SİHA' ve yerli, milli savunma sanayi temalı reklam filminde, artık annelerin ağlamadığına vurgu yapıldı. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da içinde olduğu İHA-SİHA tartışmaları devam ederken yayınlanan reklam filmi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Haber 29-04-23 22:20

Pınar Deniz ve Sibel Kekili arasında kriz çıktı! Galaya katılmadı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pınar Deniz'in yeni filmi Karanlık Gece vizyona girdi. Filmin başrolleri Pınar Deniz ve Sibel Kekili arasında kriz çıktığı öğrenildi. Kekili önceki gün gerçekleştirilen galaya da katılmadı.

Magazin 28-04-23 15:17