Adriana Lima Haberleri

Yüzündeki değişimle gündem olmuştu! Adriana Lima bu sefer hafif makyajla dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima yüzündeki değişimle gündeme gelmişti. Son hali gündem olan model daha sade bir makyajla katıldığı galada dikkat çekti.

Magazin 05-12-2023 14:23

Adriana Lima değişimiyle gündem oldu! Çirkin yorumları böyle isyan etti

Adriana Lima, 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösterdi. Ünlü modelin yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı ve sosyal medyada çok konuşuldu. Güzel model yapılan çirkin yorumlara isyan etti.

Magazin 16-11-2023 09:23

Adriana Lima estetiğin dozunu fena kaçırdı! Son halini gören tanıyamadı

Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Los Angeles'ta gerçekleşen film galasında boy gösteren Lima, hem tarzı hem de estetiğiyle dikkat çekti.

Magazin 14-11-2023 20:02

Adriana Lima Paris'te lüks otelde şoku yaşadı! Tahtakuruları yedi

Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model tahtakurularının hedefi oldu.

Magazin 05-10-2023 15:28

Adriana Lima Venedik Film Festivali'nde iddialı tarzıyla boy gösterdi! Kilolu hali çok konuşulmuştu

Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermesiyle adından söz ettirmişti. Doğum kilolarıyla çok konuşulan bir dönemin seksi modeli Venedik Film Festivali'nde de iddialı tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 05-09-2023 07:39

Victoria's Secret'ın yeni kampanyasında ünlü modeller geçidi! Adriana Lima bir döndü pir döndü

Victoria’s Secret’ın “The Icon” kampanyası ünlü modelleriyle dikkat çekti. Naomi Campbell, Gisele Bündchen ve Adriana Lima gibi efsane isimler yeni kampanyada boy gösterdi. Bir dönem aldığı kilolarla gündeme gelen Lima son haliyle dikkat çekti. Ünlü model bakın ne dedi.

Magazin 10-08-2023 15:27

Adriana Lima'nın basit güzellik sırrı! Tek damlası mucizeler yaratıyor

Adriana Lima, tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı modellerden. En beğenilen modeller arasında yer alan Adriana Lima, güzelliğiyle dikkat çekiyor. Güzelliği için pahalı işlemler yaptırdığı düşünülse de Lima, cilt bakımında doğallıktan yana olduğunu aktarıyor.

Kadin 14-06-2023 15:49

Dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları! Gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Güzellikleriyle tüm dünyada popüler olan Brezilyalı kadınların ciltlerinde ve saçlarında uyguladıkları bakımlar oldukça merak ediliyor. Kusursuz fiziklerinin ve pürüzsüz ciltlerinin sırrını öğrenmek isteyenler Brezilyalı modellerin röportajlarını takip ediyor. İşte Brezilyalı kadınların basit ama etkili güzellik sırları...

Kadin 29-05-2023 11:17

Adriana Lima kilolarından kurtuldu! Kıyafeti sosyal medyanın diline düştü

Eylül 2022'de Andre Lemmers ile oğlu Cyan'ın kucağına alan Adriana Lima son dönemde kilolarıyla gündem olmuştu. Spor ve diyetle eski haline dönmeye çalışan model Cannes'taki kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-05-2023 13:24

Adriana Lima zayıflayınca paylaşmaya doymadı! 18 kilo vermek için ne yaptı?

Model Adriana Lima, hamilelik ve doğum sırasında aldığı kilolar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Güzel model eski formuna dönünce paylaşım üstüne paylaşım yaptı. Lima'nın zayıflama sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 12-04-2023 15:31

Adriana Lima aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Spor yaptığı anları paylaştı

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez anne olan Brezilyalı top model Adriana Lima aldığı kilolarla dikkat çekiyordu. Adriana Lima iç giyim markası Victoria's Secret için kamera karşısına geçti. Lima formunu korumak için sıkı bir diyet ve spor da yapıyor.

Magazin 07-04-2023 10:41

Eski formuna geri döndü! Adriana Lima güzelliğiyle mest etti

Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima hamilelik sürecinde aldığı kilolar nedeniyle çok konuşulmuştu. Üçüncü çocuğunu dünyaya getiren 41 yaşındaki Victoria’s Secret meleğinin son halini görenler çok şaşırdı. Eski formuna dönen Lima’nın fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 30-03-2023 10:27

Doğum kilolarıyla gündemdeydi! Model Adriana Lima, seksi pozlarını paylaşıp bakın ne dedi

Bir döneme damga vuran model Adriana Lima, hamilelik ve doğum sürecinde aldığı kilolar yüzünden eleştiriliyordu. Bu konuda uzun süre sessiz kalan model seksi pozlarını paylaşıp eski formuna kavuştuğunu gösterdi ve bakın ne dedi.

Magazin 13-03-2023 15:33

Seks ticareti tartışmaları gündemdeydi... Victoria's Secret Fashion Show geri dönüyor

Adriana Lima, Bella Hadid, Irina Shayk gibi efsane isimlerin yürüdüğü gösteri dünyasının en ünlü şovu, dört yıllık aradan sonra yeniden podyumlara dönüyor. Victoria's Secret, her yıl aralık ayında yapılan yılbaşı defilesini geri getirmeyi planlıyor.

Magazin 06-03-2023 13:26

FIFA Küresel Taraftar Elçisi seçilmişti! Ünlü model Adriana Lima'ya tepki yağdı

FIFA, Brezilyalı model Adriana Lima'nın organizasyonun ilk FIFA Küresel Taraftar Elçisi olarak seçildiğini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Ancak modelin sporla bir ilişkisinin olmaması üzerine bazı kesimlerden Lima'ya tepki yağdı.

Magazin 04-03-2023 13:21

FIFA’nın ilk taraftar elçisi Adriana Lima, The Best töreninde göz kamaştırdı!

Victoria's Secret'ın modeli Adriana Lima 'FIFA Küresel Elçisi' seçildi. Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan model Adriana Lima doğum sonrası aldığı kilolar ile gündeme gelmişti. Brezilyalı güzel The Best ödül töreninde güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Magazin 28-02-2023 00:34

FIFA'dan Adriana Lima'ya sürpriz görev! ''Onur duyuyorum''

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Adriana Lima'ya FIFA'dan görev verildi. Brezilyalı güzelin 'FIFA Küresel Elçisi' olduğu açıklandı.

Spor 27-02-2023 13:44

Yaşlılık etkilerini silip atacak! Brezilyalı kadınların 8 güzellik sırrı ile yıllara meydan okuyun

Saçlarımız ve cildimiz sürekli olarak değişim yaşıyorlar. Dışarıdan gelen zararlı etkenlerden kolayca etkilenen cildimiz çeşitli cilt sorunları yaşamamıza neden olabiliyor. Zaman geçtikçe artan yaşlılık etkilerini azaltmak için doğal çözümler aranıyor. Dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Brezilya kadınların güzellik sırları doğal botoks etkisi yaratıyor ve güzelliğinize güzellik katıyor.

Kadin 24-01-2023 21:15

Survivor'ın eski yıldızı Fatmagül Fakı doğum anını paylaştı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle gündeme gelen Survivor'ın eski yarışmacılarından Fatmagül Fakı, doğum anına ait görüntüleri paylaştı.

Magazin 31-12-2022 11:27

Victoria's Secret'ın en güzel modellerinden Adriana Lima Katar'da podyuma çıktı! Büyük beden model olmuş

Victoria's Secret'ın en iddialı modellerinden olan ve bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan model Adriana Lima Katar'da podyuma çıktı. 4 ay önce doğum yapan Lima'nın son halini görenler şaştı kaldı. Lima'nın kilolu halini görenler "Büyük beden model olmuş" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-12-2022 09:03

Adriana Lima Dünya Kupası için Katar'da

Dünya Kupası için Katar'a giden ve geçtiğimiz günlerde tribünde ülkesi Brezilya'yı destekleyen dünyaca ünlü model Adriana Lima, son olarak İngiltere-Galler maçını takip etti.

Magazin 26-11-2022 15:10

Dünya Kupası'nda görüntülenen Adriana Lima'nın son hali sosyal medyada gündem oldu

Bir dönem güzelliğiyle dünyayı kasıp kavuran Brezilyalı model Adriana Lima, Brezilya - Sırbistan müsabakasını tribünde takip etti. Kilo almış görüntüsüyle ortaya çıkan ünlü Lima'nın son haline sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

Spor 25-11-2022 21:19

Adriana Lima'nın bir oğlu oldu! İlk fotoğraf paylaşıldı

Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşamasıyla tanınan ve ülkemizde de popüler olan Adriana Lima doğum yaptı. Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Bir erkek bebeği olan Lima, oğluna verdiği ismi de açıkladı.

Magazin 06-09-2022 10:49

Hilal Altınbilek ile aşk yaşayan Metin Hara kimdir? Metin Hara nereli ve kaç yaşında, ne iş yapar?

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşk şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor. Bir dönem Adriana Lima ile yaşadığı aşkla konuşulan ünlü ismin sevgilisi Hilal Altınbilek ile nikah masasına oturmaya hazırlandıkları iddia ediliyor. Peki Metin Hara kimdir? Metin Hara nereli ve kaç yaşında, ne iş yapar? Detaylar haberimizde...

Magazin 03-08-2022 12:46

Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle ünlenmişti! Survivor Fatmagül Fakı'dan müjdeli haber

'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünya evine girmişti. Ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, hamile olduğu haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 10-07-2022 14:39

Merve Boluğur'dan olay yaratan 'seksilik' yanıtı! Öyle bir fotoğraf paylaştı ki! Açıklaması da pozu da dudak ısırttı!

Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce basın mensuplarının sorusu üzerine Marilyn Monroe kadar çekici olduğunu söyleyen Merve Boluğur, bu kez bir takipçisinin "Senden güzel ve seksi diyebileceğin biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla ve o paylaşımına iliştirdiği fotoğrafla adından söz ettirdi. İşte ünlü oyuncu Merve Boluğur'un olay olan yanıtı...

Magazin 30-05-2022 12:39

Adriana Lima Cannes'ta! Hamile stili ve karın kasları olay oldu

İki çocuğu olan ve üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayan Adriana Lima, 75. Cannes Film Festivali'nde görüntülendi. Hamile tarzıyla yine cesur bir seçim yapan Adriana Lima, tüm bakışları üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 27-05-2022 08:28

Adriana Lima Rihanna'nın izinde! Kırmızı halıya göbeği açık geldi

Ünlü model Adriana Lima geçtiğimiz şubat ayında, yedi aydır birlikte olduğu yapımcı sevgilisi Andre Lemmers bebek beklediklerini duyurmuştu. Rihanna'dan sonra hamile tarzıyla öne çıkan modelin son kırmızı halı tarzı olay oldu.

Magazin 19-05-2022 10:14

Hande Sarıoğlu kaçık çorabıyla çekim yaptı! 'Adriana Lima'dan ne eksiğim var'

Spor spikeri Hande Sarıoğlu külotlu çoraplarıyla çektiği yayınlar ilgili görünce bir de puantiyeli çorabıyla çekim yaptı. Çekim öncesi çorabı kaçınca yedeği olmayan spiker o haliyle yaptığı yayında 'Adriana Lima'dan ne eksiğim var' dedi.

Magazin 16-05-2022 17:19

Bebeğinin cinsiyetini açıklayan Adriana Lima'nın kaslı karnı olay oldu

7 aydır aşk yaşadığı Andre Lemmers ile bebek beklediklerinin müjdesini veren Adriana Lima, erkek bebeği olacağını duyurmuştu. Los Angeles'ta Alexander Wang için podyumda çıkan Lima'nın karın kasları sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 20-04-2022 14:23

Adriana Lima bebeğinin cinsiyetini partiyle açıkladı

Andre Lemmers ile 7 aydır aşk yaşayan eski model Adriana Lima üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Lima ve sevgilisi bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.

Magazin 19-04-2022 14:22

Bebek bekleyen Adriana Lima'dan hamilelik pozu! Geceye damga vurdu

Üçüncü çocuğuna hamile olan ünlü model Adriana Lima, Balmain defilesini seyretmeye gittiğinde büyüyen karnıyla dikkat çekti.

Magazin 04-03-2022 11:50

Adriana Lima hamile mi? Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima kaç yaşında? Bebeğinin babası kim?

Adriana Lima ile Metih Hara aşkı bir döneme damga vurmuştu. Aşklarının PR çalışması olduğu söylenen çift, bir süre sonra ayrılmıştı. Adriana Lima sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir süredir beraber olduğu yeni sevgilisinden hamile olduğunu belirtti. Bir anda gündem olan açıklamanın ardından Adriana Lima hamile mi? Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima kaç yaşında? Bebeğinin babası kim? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 19-02-2022 11:52

Adriana Lima üçüncü kez anne oluyor! Müjdeyi yatakta verdi

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, beş yıl evli kaldığı Sırp basketbolcu Marko Jaric'le 2014 yılında yollarını ayırmıştı. Marko Jaric'le yaptığı evlilikten Valentina Lima Jaric ve Sienna Lima Jaric isimli iki kızı olan ünlü model, özellikle Metin Hara ve Emir Uyar'la yaşadığı aşklarla ülkemizde sık sık gündem olmuştu. Şimdilerde yapımcı Andre Lemmers birlikte olan Lima cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İki çocuk annesi, üçüncü kez hamile olduğunu duyurdu.

Magazin 19-02-2022 09:45

Adriana Lima hamile mi? Adriana Lima'nın bebeğinin babası kim?

Adriana Lima, TikTok hesabından bir video paylaşarak sosyal medyada gündem oldu. Dünyaca ünlü manken Adriana Lima, bir dönem Metin Hara ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Adriana Lima, bir süredir beraber olduğu yeni sevgilisinden hamile olduğunu duyurdu. Bu haber dünya basınında geniş yer kapladı. Adriana Lima'nın bebeğinin babası kim olduğunu ve Adriana Lima'nın bebeğinin cinsiyetine dair merak edilen detaylar!

Magazin 19-02-2022 00:20

Adriana Lima 9 milyon dolara aldı! Bakın kaç katına sattı

Ünlü model Adriana Lima yatırımını gayrimenkule yaptı. Adriana Lima 9 milyon dolara aldığı malikanesini dört katından fazla bir fiyata sattı.

Magazin 16-01-2022 14:57

Adriana Lima'ya benzerliği çok konuşulmuştu! Fatmagül Fakı şimdilerde ne yapıyor?

Ekranların en çok takip edilen programlarından biri olan Survivor ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Fatmagül Fakı, dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya benzerliği ile bir dönem oldukça konuşulmuştu. Survivor sonrasında da gündeme gelen Fatmagül Fakı'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 19-12-2021 12:17

Ünlü isimlerden şaşırtan bekaret itirafı! İlk kez...

Angelina Jolie, George Clooney, Johnny Depp, Kim Kardashian gibi birbirinden ünlü isimler yıllar içinde verdikleri çeşitli röportajlarda bekaret itirafında bulundular.

Magazin 19-10-2021 14:41

Adriana Lima'dan olay pozlar: Dün gece hakkında...

Kısa bir süre önce yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşadığı ortaya çıkan eski top model Adriana Lima, iç çamaşırıyla objektif karşısında poz verdi. 40 yaşındaki Lima'nın paylaştığı fotoğraflar adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-09-2021 15:10

Adriana Lima'nın kiloları dikkat çekti! Bomba iddia...

Bu yıl 78'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne yeni yapımcı sevgilisi Andre Lemmers ile katılarak, aşkını ilan eden model Adrina Lima gündemden düşmüyor.

Magazin 04-09-2021 09:59

Adriana Lima Venedik Film Festivali'ne yeni sevgilisiyle katıldı

Bu yıl 78'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne Adriana Lima damgasını vurdu. Bir süredir özel hayatını meraklı gözlerden uzak tutan Lima, etkinlikte yeni sevgilisi yapımcı Andre Lemmers ile boy gösterdi.

Magazin 02-09-2021 16:23

Adriana Lima'nın 15 yaşında hayatını değiştiren olay! O karar ona milyon dolarlar kazandırdı

Güzelliği ile erkeklerin başını döndüren Adriana Lima, Victoria Secret mankenlerinin en çok aranan ismiydi. Hayatının dönüm noktasını 15 yaşında yaşayan Adriana Lima’nın hikayesini biliyor musunuz? İşte o karar…

Magazin 02-09-2021 09:36

Adriana Lima'dan olay poz! Sahilde çırılçıplak...

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 23-07-2021 12:09

Metin Hara kimdir, kaç yaşında? Hilal Altınbilek ile görüntülenen Metin Hara nereli?

Kişisel gelişim alanında yazdığı kitaplar ve yaptığı tedavilerle bilinen yazar Metin Hara, daha önce dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile yaşadığı ilişkisiyle gündeme gelmişti. Hara, Adriana Lima'dan ayrılığından sonra bu defa Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkatleri çeken oyuncu Hilal Altınbilek ile sarmaş dolaş görüntülendi. Peki Metin Hara kimdir, kaç yaşında? Hilal Altınbilek ile görüntülenen Metin Hara nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-07-2021 02:13

Adriana Lima ve Megan Fox flörtleşiyor mu? Sosyal medyayı sallayan yazışma

Güzelliğiyle her daim beğeni toplayan Adriana Lima Megan Fox'u paylaştı. Yaptığı yoruma Megan Fox'tan gelen yanıt sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 12-07-2021 14:17

Ünlü kadınların güzellik sırları açığa çıktı! Uyguladıkları yöntemler şaşırttı

Moda dergilerinin kapaklarında poz veren modellerin güzelliği ve çekiciliği çoğu kişi imrendirir. Moda dünyasının sevilen isimlerinin ışıltı podyum ışıklarının dışında gerçek hayattaki herhangi bir kadın gibi olduğunu unutmamak gerekiyor. Sadece görünümlerine ve cilt bakımına daha fazla zaman harcıyorlar. Sizler için ünlü modellerin güzellik rutinlerini derledik.

Kadin 29-06-2021 17:40

Tuğba Ekinci sezonu açtı! 'Nerede kalmıştık?'

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, yaz sezonunu açtı.

Magazin 15-05-2021 15:30

Adriana Lima'dan gizemli paylaşım! Yeni aşkını böyle duyurdu

Türk yazar Metin Hara ile bir buçuk yıl aşk yaşayan Adriana Lima ayrıldıktan uzun bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 22-04-2021 10:01

Adriana Lima'dan Nusret paylaşımı! Boy farkı güldürdü

Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima Nusret Gökçe ile verdiği pozu paylaştı. Paylaşımda boy farkı olay oldu.

Magazin 01-03-2021 09:19